Aaa annesi birak somursun :) bizede doktor teyzesi 19 cm 230 grm dedi tam 19 haftaligiz biz bugun :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ayakta cok kaldiggin zmn mi oluyor. Benim hamilelikten oncede oluyordu simdide oluyor. Hatta yatakta sirtustu yattigim zmn kilitleniyorum bazen donemiyorum bile bende bel fitigi baslangici vardi kac yil once doktorum demisti ondan sanirim bendeki?slm kizlar son bi kac gündür kuyruk sokumundaki kemigim agriyor oturmada zorlaniyorum yanlis harekettenmi yanlis oturmadanmi neyden kaynaklandi bilmiyorum oglanin hereketleride sanki azaldi gibi hayirlisi
maşallah o minnak kıza benimde geçen hafta tahlil yapmıştı doktor aradım mantar olmuşumKizlar hepinizden Allah razi olsun cok destek oldunuz merak ettiniz benim burda hic arkadasim yoktu sayenizde bisuru arkadasim oldu :)
İdrar bol enfeksiyon ve kum cikti antibiyotige basliycam bugun gecmezse gel ultrason bakicaz bobreklerine dedi yarin detayli usg var fakulte hastanesinde.birde bebegin esi asagida dedi iliski yasak bi sure kanaman olabilir dedi onun disinda bebegin cok saglikli dedi280 gr
Babasina benziycek dedi
Esimin arkadasi ya taniyo o yuzden bana inanilmaz ilgili davrandi gecen muayeneyi telafi etmek icin :)
Bide kizim esnedi 2 defa ellerini kollarini nazli nazli suzdu
artık büyüdülerde eğleniyorlar içerde annesi :))Kizlarr ben de doktordan geldim bugun..minnak oglum 19 cm ve 230 gram olmus..gayet cirkin bi oglun var anneai dedi doktor :) ayrintili icin agustos 10 dedi..bi doktora yonlendirdi.. bi de renkli ultrason cekti parmagini emiodu sipam yaaaa foto tam o halde cikti saka gibii :) masallah benim kusuma..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
enteresan doktorlar bulabiliyoruz canım bu da deneme yanılma yoluyla olacak iyi niyetle gidiyoruz ama ne yazık ki ilgisizlik küstahlık hat safhadaCanim simdi donduk saat 1 den beri hastanelerdeyiz. Su devlet hastaneleri gozumde hepten bitti bugun. Adam bana illaki dusureceksin dior ya 😡😡 esimde cok sinirlendi kalktik ozelde ki doktorumuza gittik icimi ole bi guzel rahatlatti ki hayir icecek suyu yicek ekmegi varsa zaten dogacak bu cocuk ne die moral bozuyorsun ki be doktor. Bide sozde ole bi kibarca anlatior ki birak dussun lazim degil dior 😤😤😤 neymis yasim kucukmus. La ben bunu zor yapmisim napim otuzuma kadar deneme yanilma yoluyla mi yapayim cocugu :/ anlicaginiz cok kizginim. Cok moralimi bozdu
Somursun tabi..yarasin sutler ins oglusuma :) senin bebisine de masallah annesi..
maşallah o minnak kıza benimde geçen hafta tahlil yapmıştı doktor aradım mantar olmuşum
artık büyüdülerde eğleniyorlar içerde annesi :))
enteresan doktorlar bulabiliyoruz canım bu da deneme yanılma yoluyla olacak iyi niyetle gidiyoruz ama ne yazık ki ilgisizlik küstahlık hat safhada
Beni bi sevemedi bu dr zatenGeçmiş olsun canım geçer inşallah.bol su içmeyi ihmal etme.. Maşallah bebeğin kilosu çok iyi :) şimdiden beli olmaz o diyecektin doktoraTorpil geçmiş eşine
Cilekli elbise tamamdir bugun gordum begendim kiz oldugunu ogrenmeden once ama almadim tabiki.annem yarin halledicek o isi :)Hayirli olsun cnmmm cimcimenn :))) kesinlesti artik cilekli elbiseyi alirsin. Lwcdada var civildede var ben alisveris yaparken kiz seylerine kayiyo gozlerim hep
Masallah canim yaa cok tatli... benimkide esnedi ya aa esniyo gibi dedim dr gibi degil esniyo dedi cok ilginc dedim bencede dedi doktor bugun cok mutluyum.Kizlarr ben de doktordan geldim bugun..minnak oglum 19 cm ve 230 gram olmus..gayet cirkin bi oglun var anneai dedi doktor :) ayrintili icin agustos 10 dedi..bi doktora yonlendirdi.. bi de renkli ultrason cekti parmagini emiodu sipam yaaaa foto tam o halde cikti saka gibii :) masallah benim kusuma..
hayırlı olsun canım çok sevindim..
maşallah o minnak kıza benimde geçen hafta tahlil yapmıştı doktor aradım mantar olmuşum
artık büyüdülerde eğleniyorlar içerde annesi :))
enteresan doktorlar bulabiliyoruz canım bu da deneme yanılma yoluyla olacak iyi niyetle gidiyoruz ama ne yazık ki ilgisizlik küstahlık hat safhada
Siz nekadarliksiniz annesi telefondan goremiorum
slm kizlar son bi kac gündür kuyruk sokumundaki kemigim agriyor oturmada zorlaniyorum yanlis harekettenmi yanlis oturmadanmi neyden kaynaklandi bilmiyorum oglanin hereketleride sanki azaldi gibi hayirlisi
Kizlar alintilayamayip cevap yazamadigin herkesten ozur diliyorum
Alintilarken silindi tekrar basa donmeyi goze alamadim telefondan..
Testleri temiz cikanlarin gozu aydin
Beni bi sevemedi bu dr zaten
Sagol tatlim dikkat ederim
Cilekli elbise tamamdir bugun gordum begendim kiz oldugunu ogrenmeden once ama almadim tabiki.annem yarin halledicek o isi :)
Bugun civile gittim hep kiz.kiyafetlerine baktim ama ortak renkler alip ciktim 3 tane.sonraki muayenemde alicam artik rahat rahat.
Masallah canim yaa cok tatli... benimkide esnedi ya aa esniyo gibi dedim dr gibi degil esniyo dedi cok ilginc dedim bencede dedi doktor bugun cok mutluyum.
Tesekkur ederim tatlimm
Aynen oyle canim..doktor dedi ki biraz daha buyusun daha net cikicak meydana yuz hatlari dedi..simdi daha yanaklari etli deil.fazla dedi..ay ben yirim onun yanaklarini dedim ben de :) sipam benimm..masallah ona :)
Biz 18+4uz teyzesi :) bu arada 230 deil 280misiz biz esim ole dedi..ben o heyecanla yanlis duymusum demekki.. :)
MasallahMasallah kizina bitterimm :) kipir kipirdi bizimki ilk defa bu kadar hareketli gordum ben de :) ama dedigin gibi geriniolar esniolar parmak emiolar..masallah onlara..bugun o halde gorunce daha bi baglandim sanki ona..dogmadan bu kadar sevioruz dogunca kimbilir neler yapicaz onlara :)
Canim ben daha kilo almadim hic..hamile kaldigim kilodayim..bulantilarla 4 kilo vermistim..onlari geri aldim sadece henuz ustune eklemedim :) sen kac kilo aldin?
Bu arada benim doktorum kasik agrisi icin bem sormadan esi asagida bebeginin o sanci yapar korkma dedi benimde sag kasigima agri giriyodu ani bisey yapinca.es yavas yavas cikar yukari dedi,
Bunlarda bugun aldiklarim;
Bende bulantilarla dort verdim canim :) bugun bibucuk almisim verdigim dort kilodan ama zaten ben iriceyim pekte almak istemiorum :)
Ben de cok zayif sayilmam canim :) ama ole dusunme biz alalim kilolari bebislere gitsin vitaminler proteinler :) dogumdan snra veririz ins :) yeter ki onlar saglikli olsun..
Hic sorma kuzum ya bugun doktorun bitanesi beni ole bi hasladiki bi kilo almisimda tansiyonum yuksekmiste kanamam vardi dusuk yaparsin ben sorumluluk kabul etmiorum dedi 😤
Sonra baska bi doktora gittik o moral bozukluguyla onemli olan 9 ayda aldigin kilo annesi dedi 12 kiloya kadar alman normal dedi icimiz rahatladi :)
Ben erkek yada kiz bilmeden aldim canim onu civilden.Allah iyi gunlerde saglikla giymeyi nasip etsin canim benim :) cok guzelmis..ikinci fotodaki tulumu nerden aldin?erkeklere de olur o olmaz mi ki :)
Hic sorma kuzum ya bugun doktorun bitanesi beni ole bi hasladiki bi kilo almisimda tansiyonum yuksekmiste kanamam vardi dusuk yaparsin ben sorumluluk kabul etmiorum dedi 😤
Sonra baska bi doktora gittik o moral bozukluguyla onemli olan 9 ayda aldigin kilo annesi dedi 12 kiloya kadar alman normal dedi icimiz rahatladi :)
Canim doktor var doktor var iste..ya bi de kadin dogum doktoru dedigin anneyi rahatlatmali..hele bi de senin kanaman varmis..seni sakinlestirmeli sana destek olmali..anlamiorum ben bazilarini iste..bosver takma tatlil uzulme hic bebisini de etkileme..simski tutunmustur o sana annesi sen hiicccc moralini bozma..yat surekli ayaklarinin altina yastik koy ole yapiliodu sanirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?