2014 Aralık Anneleri

Aaa annesi birak somursun :) bizede doktor teyzesi 19 cm 230 grm dedi tam 19 haftaligiz biz bugun :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Somursun tabi..yarasin sutler ins oglusuma :) senin bebisine de masallah annesi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kizlar son bi kac gündür kuyruk sokumundaki kemigim agriyor oturmada zorlaniyorum yanlis harekettenmi yanlis oturmadanmi neyden kaynaklandi bilmiyorum oglanin hereketleride sanki azaldi gibi hayirlisi
Canim ayakta cok kaldiggin zmn mi oluyor. Benim hamilelikten oncede oluyordu simdide oluyor. Hatta yatakta sirtustu yattigim zmn kilitleniyorum bazen donemiyorum bile bende bel fitigi baslangici vardi kac yil once doktorum demisti ondan sanirim bendeki?

maşallah o minnak kıza benimde geçen hafta tahlil yapmıştı doktor aradım mantar olmuşum
artık büyüdülerde eğleniyorlar içerde annesi :))
enteresan doktorlar bulabiliyoruz canım bu da deneme yanılma yoluyla olacak iyi niyetle gidiyoruz ama ne yazık ki ilgisizlik küstahlık hat safhada

Hic sorma canim simdilik yeni doktor teyze ile yola devam. Rabbim hayirli insanlar cikarsin karsimiza. Ayrica anneler istanbul TUZLA PENDİK tarafinda oturup burda gittiniz bi doktor oneriniz olursa hic hayir demem :)

Kizlar alintilayamayip cevap yazamadigin herkesten ozur diliyorum
Alintilarken silindi tekrar basa donmeyi goze alamadim telefondan..
Testleri temiz cikanlarin gozu aydin

Geçmiş olsun canım geçer inşallah.bol su içmeyi ihmal etme.. Maşallah bebeğin kilosu çok iyi :) şimdiden beli olmaz o diyecektin doktora Torpil geçmiş eşine
Beni bi sevemedi bu dr zaten
Sagol tatlim dikkat ederim
Hayirli olsun cnmmm cimcimenn :))) kesinlesti artik cilekli elbiseyi alirsin. Lwcdada var civildede var ben alisveris yaparken kiz seylerine kayiyo gozlerim hep
Cilekli elbise tamamdir bugun gordum begendim kiz oldugunu ogrenmeden once ama almadim tabiki.annem yarin halledicek o isi :)
Bugun civile gittim hep kiz.kiyafetlerine baktim ama ortak renkler alip ciktim 3 tane.sonraki muayenemde alicam artik rahat rahat.
Masallah canim yaa cok tatli... benimkide esnedi ya aa esniyo gibi dedim dr gibi degil esniyo dedi cok ilginc dedim bencede dedi doktor bugun cok mutluyum.

hayırlı olsun canım çok sevindim..

Tesekkur ederim tatlimm

Aynen oyle canim..doktor dedi ki biraz daha buyusun daha net cikicak meydana yuz hatlari dedi..simdi daha yanaklari etli deil.fazla dedi..ay ben yirim onun yanaklarini dedim ben de :) sipam benimm..masallah ona :)
Siz nekadarliksiniz annesi telefondan goremiorum

Biz 18+4uz teyzesi :) bu arada 230 deil 280misiz biz esim ole dedi..ben o heyecanla yanlis duymusum demekki.. :)

Son düzenleme:
Bu arada benim doktorum kasik agrisi icin bem sormadan esi asagida bebeginin o sanci yapar korkma dedi benimde sag kasigima agri giriyodu ani bisey yapinca.es yavas yavas cikar yukari dedi,
Bunlarda bugun aldiklarim;

slm kizlar son bi kac gündür kuyruk sokumundaki kemigim agriyor oturmada zorlaniyorum yanlis harekettenmi yanlis oturmadanmi neyden kaynaklandi bilmiyorum oglanin hereketleride sanki azaldi gibi hayirlisi

Benim de inanilmaz kuyruksokumu agrim var. Bir kez gece uykumdan uyandirdi. Hamilelikte oluyormus bazi gebelerde arastirdim biraz. Bazilarinda doguma kadar devam ediyormus bazilarinda daha erken aylarda bitiyormus. Sosyal hayatini etkileyecek kadar kotuyse makat icinden masaj yapiyormus uzmanlar.. Cok gecmis olsun arkadasim.

Son düzenleme:

Masallah kizina bitterimm :) kipir kipirdi bizimki ilk defa bu kadar hareketli gordum ben de :) ama dedigin gibi geriniolar esniolar parmak emiolar..masallah onlara..bugun o halde gorunce daha bi baglandim sanki ona..dogmadan bu kadar sevioruz dogunca kimbilir neler yapicaz onlara :)

Sen kac kilo aldin annesi bende ki ultason kagidindada 18+1 yazior :) 19 demisti ama doktor teyzemiz :)

Canim ben daha kilo almadim hic..hamile kaldigim kilodayim..bulantilarla 4 kilo vermistim..onlari geri aldim sadece henuz ustune eklemedim :) sen kac kilo aldin?

Masallah
Aynen yaa bende hemen gecsin zaman istiyorum sevmek istiyorum.

Canim ben daha kilo almadim hic..hamile kaldigim kilodayim..bulantilarla 4 kilo vermistim..onlari geri aldim sadece henuz ustune eklemedim :) sen kac kilo aldin?

Bende bulantilarla dort verdim canim :) bugun bibucuk almisim verdigim dort kilodan ama zaten ben iriceyim pekte almak istemiorum :)

Bu arada benim doktorum kasik agrisi icin bem sormadan esi asagida bebeginin o sanci yapar korkma dedi benimde sag kasigima agri giriyodu ani bisey yapinca.es yavas yavas cikar yukari dedi,
Bunlarda bugun aldiklarim;

Allah iyi gunlerde saglikla giymeyi nasip etsin canim benim :) cok guzelmis..ikinci fotodaki tulumu nerden aldin?erkeklere de olur o olmaz mi ki :)

Bende bulantilarla dort verdim canim :) bugun bibucuk almisim verdigim dort kilodan ama zaten ben iriceyim pekte almak istemiorum :)

Ben de cok zayif sayilmam canim :) ama ole dusunme biz alalim kilolari bebislere gitsin vitaminler proteinler :) dogumdan snra veririz ins :) yeter ki onlar saglikli olsun..

Hic sorma kuzum ya bugun doktorun bitanesi beni ole bi hasladiki bi kilo almisimda tansiyonum yuksekmiste kanamam vardi dusuk yaparsin ben sorumluluk kabul etmiorum dedi 😤
Sonra baska bi doktora gittik o moral bozukluguyla onemli olan 9 ayda aldigin kilo annesi dedi 12 kiloya kadar alman normal dedi icimiz rahatladi :)

Canim doktor var doktor var iste..ya bi de kadin dogum doktoru dedigin anneyi rahatlatmali..hele bi de senin kanaman varmis..seni sakinlestirmeli sana destek olmali..anlamiorum ben bazilarini iste..bosver takma tatlil uzulme hic bebisini de etkileme..simski tutunmustur o sana annesi sen hiicccc moralini bozma..yat surekli ayaklarinin altina yastik koy ole yapiliodu sanirim :)

Allah iyi gunlerde saglikla giymeyi nasip etsin canim benim :) cok guzelmis..ikinci fotodaki tulumu nerden aldin?erkeklere de olur o olmaz mi ki :)
Ben erkek yada kiz bilmeden aldim canim onu civilden.
Erkekte olsa giydirecektim yani :)
Arayada pembe attim bi tane olmadi degistirirm dedim

İste bu tarz doktorlar beni cok sogutuyo yaa pislik resmen..
Ben bugun tartildim toplam 5 kilo almisim doktor ne diycek diye tirsiyorum doktorum cok normal 5. Ayindasin dedi dikkat et falanda demedi normal demekki..

Son düzenleme:

Evet kuzum oyle yapilior :) oglumun doktor teyzesi rahatlatti beni saolsun gelisimi sat ile uyumlu suyu guzel gelisimi iyi rahim kapali dedi. Hic dusucek gibi bi bebek deil dedi. Ama tedbiri elden birakmayalim die ilaclarimiza dinlenmemize devam edicez. Tutunmus benim pasam annesine birakmicak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…