2014 Aralık Anneleri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İste bu tarz doktorlar beni cok sogutuyo yaa pislik resmen..
Ben bugun tartildim toplam 5 kilo almisim doktor ne diycek diye tirsiyorum doktorum cok normal 5. Ayindasin dedi dikkat et falanda demedi normal demekki..

Normal tabiki ya olmusum 19 haftalik 4 kilo vermisim 1 kilo almisim iyi yapmissin demeliydi. Bide iki haftadir afedersiniz wc icin kalkiorum yattigim yerden ben almayayimda kim alsin o kiloyu :)

Bende de ilk zamanlar kese etrafinda kanama vardi onun icin bi hafta dinlendim progestan fitil kullandim tam iki ay..sukurler olsun kanama bolgesi yok oldu..sen kendine dikkat et cok..elinden geleni yapp..hep soluorum Allaha emanetiz artik..O herseyin en dogrusunu bilir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok sevındım canım dikkat etmek lazım .. Ben bazen cok dıkkatsız davranıyorum aslında ders olmalı bunlar işte .. Bi arkadasım var iftara çağırdım toplamda 6 kişi olucaz neredeyse dövecekti beni . Senin ne işin vAr çağırıyon yat dinlen .. Cok abartılı dedim ama tecrübe işte basına gelince anlıyor insan sanırım

Bende progestan hap aliorum canim gunde 3 tane bide igne oluorum prulatan depot die onuda artik haftada bir olacakmisim. Kasilma gozuktugu icin de magnezyuma devam ediorum. En guzele emanetiz. O (Celle Celaluhu) bize yeter.

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine fazla yorulma. Daha ne sancilar gorecegiz kim bilir :)

Sağol canım Allah razı olsun Rabbim beterlerinden hepimizi korusun

bi oğlan da bizden.12 haftalıkken kız demişti.o hevesle doldurduk elbiseleri ve bugün oğlan olduğunu bariz gördüm.eeee acele ettik teyzeleri.isim bile bulmuştum yahu :)

Magvital die bi toz kullaniorum suda erior gunde 1 tane aliorum canim.

canim doktor banada magvital verdi ama bebegimi gormenin heyecanindan nezaman kac doz alicagimi unuttum bidahaki randevumuz 2 hafta sonra bide yatakta kilitlenip kalmalarim basladi bi an önce kullanmak istiyorum. gece yatarkenmi aliosun acmi tokmu bide soguk sudami eritiosun?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar adet agrisi ve ishal agrisi gibi agri oluyormu bazen karninizda? Nedeni ne olabilir?

Bnm dün çok kötü bi sancım oldu canım ama adet ishal sancısı gibi değil baya kuvvetli bi sancı doktora dedim gaz sancısı olabilir dedi veya da adet zamanın gelmişse o zamanda olabilir ayaklarını üşütmemeye dikkat et

Umudunu bundan sonra da hic kaybetme canım...öyle boş boş konuşanlara da bundan sonra kulak asıp kendini ve bebişini de üzme annesi:) yolu yarıladın, yarıladık Allah'a çok şükür. ..şimdiye kadar bize Rabbim yardım etti bundan sonra da edecek inşallah...Rabbim hayırlıyla tamamına da erdirir, bebişlerimizi de sağlıkla verir kucağımıza inşallah...sen de kendine dikkat et canım..:)

Son düzenleme:
Evet canım ilacı önce doktorun eczaneye verdiği reçetedeki gibi kullanmaya başlamıştım öyle sıkıntı olunca sonra diğer türlü kullandım. ..Allah gönlüze göre versin canım...Rabbim meleklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. ...Allah bundan sonra da yar ve yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…