Oyle dedim bende size lazim olmayabilir bana lazim ama. Zaten hipofizde tumor olan bi hastayim bigun umudumu kaybetmedim rabbim bunca cileden sonra bana bebis nasip etmis. Olmus 19 haftalik yolu yarilamisiz kanamasi olan tek hamile kadin ben deilim ki. Millet 9 ay gordum dior biz bi haftadir gorduk elinden gelse kurtaj yapalim diyecek 😡😡 bidahada gitmem arkadas dogurana kadar ne kadar para gidecekse gitsin cocugumdan onemli deil. Bundan sonra tovbe.
Ne insanlar var ya tavır cok önemli .. Sende ii demişsin .. Aman dıkkat et kendine sende .. Gönlünü ferah tut duanı et Allah bilir herseyi ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İste bu tarz doktorlar beni cok sogutuyo yaa pislik resmen..
Ben bugun tartildim toplam 5 kilo almisim doktor ne diycek diye tirsiyorum doktorum cok normal 5. Ayindasin dedi dikkat et falanda demedi normal demekki..
Merhaba arkadaşlar, istanbul avrupa yakasında 4boyutlu ultrason nerde çektirebilirim.
Evet kuzum oyle yapilior :) oglumun doktor teyzesi rahatlatti beni saolsun gelisimi sat ile uyumlu suyu guzel gelisimi iyi rahim kapali dedi. Hic dusucek gibi bi bebek deil dedi. Ama tedbiri elden birakmayalim die ilaclarimiza dinlenmemize devam edicez. Tutunmus benim pasam annesine birakmicak insallah
Tabi tabi önce kuzuların sağlığı boşver canım...Çok şükür tatlım bende de iyi haberler :) sıkıntı yok pırıl pırıl oğlun dedi doktor amcası :) iş yapmak yok dedi doğuma kadar sadece ve artık sırt üstü yatmak yokmuş...bi de bizim oğlan plasentaya koymuş kafayı dönmüş.popoyu uyuyordu birşey göremedik ama şükür sağlıklı olduğunu öğrendik o yetti :)
Bende de ilk zamanlar kese etrafinda kanama vardi onun icin bi hafta dinlendim progestan fitil kullandim tam iki ay..sukurler olsun kanama bolgesi yok oldu..sen kendine dikkat et cok..elinden geleni yapp..hep soluorum Allaha emanetiz artik..O herseyin en dogrusunu bilir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine fazla yorulma. Daha ne sancilar gorecegiz kim bilir :)
Geçmiş olsun stres yapma. Kendinide yorma :)
Ben kullaniorum tatlim.
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim beterlerinden hepimizi korusun
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim beterlerinden hepimizi korusun
ne kullaniyosun canım? günde kac kere alıyorsun?
Magvital die bi toz kullaniorum suda erior gunde 1 tane aliorum canim.
Kizlar adet agrisi ve ishal agrisi gibi agri oluyormu bazen karninizda? Nedeni ne olabilir?
Oyle dedim bende size lazim olmayabilir bana lazim ama. Zaten hipofizde tumor olan bi hastayim bigun umudumu kaybetmedim rabbim bunca cileden sonra bana bebis nasip etmis. Olmus 19 haftalik yolu yarilamisiz kanamasi olan tek hamile kadin ben deilim ki. Millet 9 ay gordum dior biz bi haftadir gorduk elinden gelse kurtaj yapalim diyecek ���� bidahada gitmem arkadas dogurana kadar ne kadar para gidecekse gitsin cocugumdan onemli deil. Bundan sonra tovbe.
Evet canım ilacı önce doktorun eczaneye verdiği reçetedeki gibi kullanmaya başlamıştım öyle sıkıntı olunca sonra diğer türlü kullandım. ..Allah gönlüze göre versin canım...Rabbim meleklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. ...Allah bundan sonra da yar ve yardımcımız olsun...canım aç karınla çok sıkıntı oluyormuş bende kullanan arkadaşlardan duyuyorum Rabbim yardımcımız olsun ya benimde doktorum hastane değiştirdi bakalım napcaz .. içim bi tuhaf kaç gündür dua edelimm hamişler birbirimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?