- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.704
- 248
aaaYYY gerizekalı doktor. Bak şimdi daha sinir oldum. Neyse canım boşver sen üzülme artık. Yeni doktoruna gidersin. Hamilelikte en önemli şey moral aslında. Yazık sizi boş yere üzdü.Tam aksine guzelim ya benim devletteki takibimi yapan doktrorum bunlari bana soyleyen. Kanamam olunca icim rahat etmemistide bi kez gitmistim ozele. Simdi bu bole ters ters konusunca yine o doktora gittik. Alalh razi olsun en azindan o bir kadin ve anne. Bundan sonra gitmicem dierine. Esim okadar uzulduki adam dayanamadi orucunu bozdu dieri yuzunden ac karnina sigara uzerine sigara yakticok sukur simdi ikimizinde morali azda olsa duzeldi. Tansiyonum firlamis arada rabbim heppimizi hayirli insanlarla karsilastirsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bol su içmeyi de unutma. İnş Allah hemen atlatırsın enfeksiyonu, kumu atarsın inş Allah. Hadi bakalım ayrıntılıya da gir onun iyi haberlerini de ver inş Allah. O esneyen kollarını yerim onun. Bende çok özledim oğluşumu yaaaKizlar hepinizden Allah razi olsun cok destek oldunuz merak ettiniz benim burda hic arkadasim yoktu sayenizde bisuru arkadasim oldu :)
İdrar bol enfeksiyon ve kum cikti antibiyotige basliycam bugun gecmezse gel ultrason bakicaz bobreklerine dedi yarin detayli usg var fakulte hastanesinde.birde bebegin esi asagida dedi iliski yasak bi sure kanaman olabilir dedi onun disinda bebegin cok saglikli dedi280 gr
Babasina benziycek dedi
Esimin arkadasi ya taniyo o yuzden bana inanilmaz ilgili davrandi gecen muayeneyi telafi etmek icin :)
Bide kizim esnedi 2 defa ellerini kollarini nazli nazli suzdu
ohh maş Allah. Yediklerin bol bol kilo yapsın oğluşunaKizlarr ben de doktordan geldim bugun..minnak oglum 19 cm ve 230 gram olmus..gayet cirkin bi oglun var anneai dedi doktor :) ayrintili icin agustos 10 dedi..bi doktora yonlendirdi.. bi de renkli ultrason cekti parmagini emiodu sipam yaaaa foto tam o halde cikti saka gibii :) masallah benim kusuma..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendine dikkat et canım. Yat dinlen bir kaç gün. Farkında olmadan yoruyoruz kendimizi ama bebişler diyor biz burdayız diyeKızlar dün gece öyle bir sancı çektim ki anlatamam size kaynanamda sofra hazırlıyoduk bi an sağ yanıma bi ağrı girdi ki dedim doğuruyorum bişey oluyo bebeğimi kaybediyorum....
Kendimi başka bi odaya nasıl attım nasıl yürüdüm bilmyrm ama o sancı doğum sancısı ne demekmiş anladım
Allaha şükür kanamam olmadı sancı bi daha vurmadı ama ömrümdem ömür gitti çok korktum çook
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun canım. Bende oğlumun hareketlerini az hissetmeye başladım ama endişe etmemeye çalışıyorum. Bu haftalarda çokça uyuyorlar mış. Allah'ım bize bağışlasın yavrularımızı.slm kizlar son bi kac gündür kuyruk sokumundaki kemigim agriyor oturmada zorlaniyorum yanlis harekettenmi yanlis oturmadanmi neyden kaynaklandi bilmiyorum oglanin hereketleride sanki azaldi gibi hayirlisi
oyyy oyyy oyyy çok sevimliler. Ne güzel rengarenk. Bende gideyim bi civileBu arada benim doktorum kasik agrisi icin bem sormadan esi asagida bebeginin o sanci yapar korkma dedi benimde sag kasigima agri giriyodu ani bisey yapinca.es yavas yavas cikar yukari dedi,
Bunlarda bugun aldiklarim;
Olmaz olur mu. Bizim paşalar ne giyecek. Renkli renkli giydircez bizde tabi ki deAllah iyi gunlerde saglikla giymeyi nasip etsin canim benim :) cok guzelmis..ikinci fotodaki tulumu nerden aldin?erkeklere de olur o olmaz mi ki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ERken davranmışsınız ama olsun sağlıklı olsunlarda. Hoşgeldin o zaman pipidaşım aramızabi oğlan da bizden.12 haftalıkken kız demişti.o hevesle doldurduk elbiseleri ve bugün oğlan olduğunu bariz gördüm.eeee acele ettik teyzeleri.isim bile bulmuştum yahu :)