2014 Aralık Anneleri

aaaYYY gerizekalı doktor. Bak şimdi daha sinir oldum. Neyse canım boşver sen üzülme artık. Yeni doktoruna gidersin. Hamilelikte en önemli şey moral aslında. Yazık sizi boş yere üzdü.
Canım bol su içmeyi de unutma. İnş Allah hemen atlatırsın enfeksiyonu, kumu atarsın inş Allah. Hadi bakalım ayrıntılıya da gir onun iyi haberlerini de ver inş Allah. O esneyen kollarını yerim onun. Bende çok özledim oğluşumu yaaa
ohh maş Allah. Yediklerin bol bol kilo yapsın oğluşuna Hııı sensin çirkin diyeydin
Kendine dikkat et canım. Yat dinlen bir kaç gün. Farkında olmadan yoruyoruz kendimizi ama bebişler diyor biz burdayız diye
slm kizlar son bi kac gündür kuyruk sokumundaki kemigim agriyor oturmada zorlaniyorum yanlis harekettenmi yanlis oturmadanmi neyden kaynaklandi bilmiyorum oglanin hereketleride sanki azaldi gibi hayirlisi
geçmiş olsun canım. Bende oğlumun hareketlerini az hissetmeye başladım ama endişe etmemeye çalışıyorum. Bu haftalarda çokça uyuyorlar mış. Allah'ım bize bağışlasın yavrularımızı.
Bu arada benim doktorum kasik agrisi icin bem sormadan esi asagida bebeginin o sanci yapar korkma dedi benimde sag kasigima agri giriyodu ani bisey yapinca.es yavas yavas cikar yukari dedi,
Bunlarda bugun aldiklarim;

oyyy oyyy oyyy çok sevimliler. Ne güzel rengarenk. Bende gideyim bi civile
Allah iyi gunlerde saglikla giymeyi nasip etsin canim benim :) cok guzelmis..ikinci fotodaki tulumu nerden aldin?erkeklere de olur o olmaz mi ki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olmaz olur mu. Bizim paşalar ne giyecek. Renkli renkli giydircez bizde tabi ki de
bi oğlan da bizden.12 haftalıkken kız demişti.o hevesle doldurduk elbiseleri ve bugün oğlan olduğunu bariz gördüm.eeee acele ettik teyzeleri.isim bile bulmuştum yahu :)
ERken davranmışsınız ama olsun sağlıklı olsunlarda. Hoşgeldin o zaman pipidaşım aramıza

bi oğlan da bizden.12 haftalıkken kız demişti.o hevesle doldurduk elbiseleri ve bugün oğlan olduğunu bariz gördüm.eeee acele ettik teyzeleri.isim bile bulmuştum yahu :)

kız olsaydı ne olacaktı ismi merak ettim şimdi. bizim de babamız kız ismi hazırlamıştı : Gülce. Ama şimdi oğlumuzun bir adı yok henüz. bu arada erkek ismi bulmak çoooook zor:18:

Sana doktor yaptırmak zorunlu mu dedi canım yoksa istiyosanız mı yaptır dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha konuşmadık haftaya randevum. Bakalım ne dicek. En son 1 ay önce gtmiştim cunku

günaydın kk nın en güzel anneleri
sanada günaydın canım. Bence kız ismi bulmak daha zor. Biz erkek ismine çok çabuk karar verdik. Cinsiyeti tam öğrenemeden erkek olursa ismini bulmuştuk Paşamın. Eymen olacak kısmetse.

ERken davranmışsınız ama olsun sağlıklı olsunlarda. Hoşgeldin o zaman pipidaşım aramıza [/QUOTE]

sorma arkadaşım ya heyecanlandık ne bilim cicili bicili elbiseler falan.hoşbulduk diyelim o zaman :) sağlık sıhhat gerisi önemli değil dediğin gibi.

ERken davranmışsınız ama olsun sağlıklı olsunlarda. Hoşgeldin o zaman pipidaşım aramıza

sorma arkadaşım ya heyecanlandık ne bilim cicili bicili elbiseler falan.hoşbulduk diyelim o zaman :) sağlık sıhhat gerisi önemli değil dediğin gibi.[/QUOTE]

Aynen sağlıkla gelsinler gerisi önemli değil.

kız olsaydı ne olacaktı ismi merak ettim şimdi. bizim de babamız kız ismi hazırlamıştı : Gülce. Ama şimdi oğlumuzun bir adı yok henüz. bu arada erkek ismi bulmak çoooook zor:18:

kız olsaydı miray olcaktı canım,ama erkek ile ilgili hiç fikrim yok

sanada günaydın canım. Bence kız ismi bulmak daha zor. Biz erkek ismine çok çabuk karar verdik. Cinsiyeti tam öğrenemeden erkek olursa ismini bulmuştuk Paşamın. Eymen olacak kısmetse.

Ben bir kız annesi olucam inşş isim bulamıyoruz hala. E tabi birde elimle anlaşamama konusu varr. Birbirimizin buldugu isimlerı begenmiyoruz yardım edin kızlar bana😃😃

Ay ben eskılerı okumaktan gunaydın demeyı unuttum. Dün hiç giremedim çunku. Günaydın canım nasılsın

İyiyim canım sen nasılsın, bebeişin nasıl Valla kız ismi çok var piyasada Zor bir karar kesinlikle. SELEN yeğenimin ismi. Maş Allah usludur ama çok zekidir. Hediye, uğurlu anlamaları var. Beklemedikleri bir anda olunca böyle koydular
Ecrin, ceylin, Asel, ERva isimleri de hoşuma gidenler.

Aynen canm kız isimlerı cok olunca karar veremıyoruz. Cok şükür iyi. Dun dayanamayıp gormeye gttm. Özlemiştim bebişimi. Sennki nasıl bakslım

ohh ne güzell. Ben dünden beri hissedemedim. Ya kıpırdadı ben hissetmedim ya da uyuyordur diye düşünüyorum şimdilik. İşe gelmeden evdeki abur cubur çekmecesine baktım çikolata falan atacaktım çantaya sabah aç karnına yiyecektim. Benim ki anca o zaman kıpraşıyor Ama bitirmişim hepsini Kıpraşsın diye tatlı şeyler yiyip duruyorum valla ne olacak sonum hiç bilmiyorum. Çekmece de paso tuzlu şeyler kalmış Ama iyidir aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. öyle işte. Merak ede ede geçiyor günler. 24 ünde ayrıntılı ultrasonumuz var onun zamanı gelsin diye bekliyorum

babamız gönülsüz olunca zor oluyor heralde. söylediğim her erkek ismini türkçe ye yeni eklenen bi kelime gibi şaşkınlıkla karşılıyor. neyse bi alışsın garibim de listeyi hazırladım seçeriz artık bi tane

Günaydın kızlar,
iki gündür pıt pıtlamıyo kızım benmı hissetmiyom. ay sürekli düşünüyorum. hızlı yürüdüm bişeymi oldu. otobüs salladı bişey mi oldu ıyı düşüncem. kızım anası gibi nazlı heralde

daha vakit var nasılsa
Bi tanıdığımın yakını doğum yaptı, hastaneden taburcu olamıyorlarmış sebep: İsim de karar verememeleri Doğum kartına işlenecek ya isim olmadan salmıyorlarmış bende yeni öğrendim ona göre hastaneye gidene kadar seçmiş olun

Az önce aynı durumdan sibelime bahsediyordum. Bende 1,5 gündür hissetmiyorum. uyuyordur heralde. 21. haftada daha çok anne uyurken kıpraşır anne ayaktayken o uyurmuş. Öyledir sanırım. Uyuyordur oğluşum. Senin kide öyledir. Aklına kötü şeyler getirme.

korkma bence bebeğini erken hissedenleri dr lar bu konuda uyarıyor hisssedemezseniz bir kaç gün korkmayın diye. sen de baya erken hissetmişsin. ben de hiç hareket yok daha

aaaa bunu bilmiyordum. benim bi arkadaşımın bebişi bir hafta isimsiz kaldı. anneyle baba anlaşamadı isim konusunda bi türlü ama onu taburcu ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…