2014 Aralık Anneleri

aaaa bunu bilmiyordum. benim bi arkadaşımın bebişi bir hafta isimsiz kaldı. anneyle baba anlaşamadı isim konusunda bi türlü ama onu taburcu ettiler

Valla canım bilmiyorum tam olarak duyduğumu söyledim. Prosedür nasıl işliyor hiç haberim yok

oznurrd
Alıntı dropland kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Günaydın kızlar,
iki gündür pıt pıtlamıyo kızım benmı hissetmiyom. ay sürekli düşünüyorum. hızlı yürüdüm bişeymi oldu. otobüs salladı bişey mi oldu ıyı düşüncem. kızım anası gibi nazlı heralde
korkma bence bebeğini erken hissedenleri dr lar bu konuda uyarıyor hisssedemezseniz bir kaç gün korkmayın diye. sen de baya erken hissetmişsin. ben de hiç hareket yok daha
Bugün, 09:33_swift_
Alıntı dropland kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Günaydın kızlar,
iki gündür pıt pıtlamıyo kızım benmı hissetmiyom. ay sürekli düşünüyorum. hızlı yürüdüm bişeymi oldu. otobüs salladı bişey mi oldu ıyı düşüncem. kızım anası gibi nazlı heralde
Az önce aynı durumdan sibelime bahsediyordum. Bende 1,5 gündür hissetmiyorum. uyuyordur heralde. 21. haftada daha çok anne uyurken kıpraşır anne ayaktayken o uyurmuş. Öyledir sanırım. Uyuyordur oğluşum. Senin kide öyledir. Aklına kötü şeyler getirme.

Allahım bebeklerimizi korusun iyi burası var :)) sizle konuşunca rahatlıyorum

hepinize ayrı ayrı tşk ederimmm allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinnn ...3
lü testim de riskli çıkmıştı canım o nedenle yaptırdımmm bu aradada kızım oluyor 2.bebeğim ilki erkek
hayırlı olsun prensesin canım :) çok şükür için de rahatladı artık. Allah başka korkular yaşatmasın hiçbirimize...
geçmiş olsun canım, her enfeksiyon kelimesini burda gördüğümde hemen yazıyorum :) ilaçlarına takviye olarak bol su ve c vitamini almayı da ihmal etme. doktor bana bol bol portakal suyu iç ve günde 7-8 yaban mersini ye demişti. geçer çabucak inşallah dert etme. bu arada bana da son kontrolde eşi rahim ağzının üstünde demişti. ilerde yukarı çıkabilir çıkmazsa sezaryen olacak demişti. aynı sorun mu oluyor acaba bu durumda ikimizinki? bize de ilişki yoğun olmasın dedi. bayramda memlekete gitmeyi planlıyoruz. yolculuk işini sormak hiç aklıma gelmedi. sakıncası olur mu acaba?? bir de son olarak yerim ben onun nazını
maşallah oğluşuna canım :) yaa ne tatlı görüntüler değil mi? benim sıpam da el sallamıştı bana
geçmiş olsun canım, korkma önemli bir sebebi yoktur inşallah. yormuşsundur belki kendini, dinlenmeye çalış canım..
slm kizlar son bi kac gündür kuyruk sokumundaki kemigim agriyor oturmada zorlaniyorum yanlis harekettenmi yanlis oturmadanmi neyden kaynaklandi bilmiyorum oglanin hereketleride sanki azaldi gibi hayirlisi
kemik ağrıları oluyor canım yaa türlü türlü. bebişine neden yordun şimdi onu?? hiç ilgisi yok onun hareketleriyle. oğluşun da içinde hep fıldır fıldır dönecek değil ya, o da yoruluyor, dinleniyor, uyuyor annesi.. :)
Bu arada benim doktorum kasik agrisi icin bem sormadan esi asagida bebeginin o sanci yapar korkma dedi benimde sag kasigima agri giriyodu ani bisey yapinca.es yavas yavas cikar yukari dedi,
Bunlarda bugun aldiklarim;

güle güle giysin Ayşecik
bozma canım moralini, bak ne güzel şeyler söylemiş doktor. her şey yolunda gider Allahın izniyle inşallah...
bi oğlan da bizden.12 haftalıkken kız demişti.o hevesle doldurduk elbiseleri ve bugün oğlan olduğunu bariz gördüm.eeee acele ettik teyzeleri.isim bile bulmuştum yahu :)
hayırlı olsun oğluşun canım :) iyi kandırmış sizi minişin artık hediye gidecek herhalde onca güzelim elbise

günaydın kızlar....

bitter 53 yazını bulamadım alıntı yapamadım,geçmiş olsun,idrar yolu iltihabı için sirkeli suyla taharetlen 10 gün fln ,o bölgeni banyodayken sirkeli suyla yıka çok ii geliyo

hayırlı olsun oğluşun canım :) iyi kandırmış sizi minişin artık hediye gidecek herhalde onca güzelim elbise

saol canım hepsi hediye hepsi:) bi de karar vermiştik kızkardeşimle ve annemle bişey almıcaktık.kız olmadığını söyledim dün akşam o diyor battaniye aldım ben; öbürü diyor nevresim tk aldım.neler neler almışlar ama.bende dahil.eşler de son noktayı koydu tabii.paraların nereye gittiği belli oldu dediler

ben tv de bir hocadan dinlemiştim. ecrinin anlamı nette yazıldığı gibi değilmiş. bir araştır istersen. tam hatırlamıyorum

ewt canım ecrin nin anlamı hakkında baya yorumlar var aslında,vala hala sürekli araştırıyorum soruyrm ama sorduğum kişilerden hep olumlu yanıt alıyorum,bakalım artık hayırlısı,ben ii niyetli düşünüp koycam,ilk kızımda çok istedim koyamadım içimde kaldı ya:2:

birşey almama kararıyla bunlar alındıysa birşeyler almaya karar verdikten sonra vay eşlerin haline neyse oğlanda çok seçenek olmuyor zaten. biz de hep kız istiyorduk oğlan geleceğini öğrenince eşim ohh masraflar azaldı diye teselli etmeye başladı kendini :) nitekim hafta sonu çıktık alışverişe biraz dolaştık. bebek reyonunun 3/4'ü kızlara 1/4'ü erkeklere ayrılmış :) hemen sırtımı döndüm kız cicişlerine hiç bakmadım. ama olsun oğluşilarımız için de çok sevimli şeyler var, az olsun öz olsun, her gördüğümüzü alırız biz de :)

bende kızıma isim bulamıyorum . isim kulağa hoş geliyor. bir bakıyorum anlamı abuk. puff
Evet kız isimlerinde daha çok var anlamı saçma olan. Erkeklerde o kadar rastlamadım. Anne babanın en önemli görevi isim koymak. İçine sinen bir isim bulursun inş Allah.

kızlar benim bebişle başım dertte dün kontrole gittik cinsiyetide öğrenecektik ama göstermedi kendini tamda umutlanmıştım:) 19 haftalık oldu ama daha öğrenemedik

eşim doktor kız diyince çok sevindi.ya da ben öyle sandım.erkek dediğinde o gözleri anlatamam vayyyy kereta diye bağırdı resmen odada.haaa dedim her erkeğin gönlünde bi aslan yatıyormuş demek ki .masraflar çok azaldı hem de ya.kızın tokası,çantası,ayakkabı derdi bitmezdi.ben onu kokoş yapcaktım hakkımızda hayırlısı.Allah sağlık sıhhat versin onlara da gerisi boş.ben dağıtırım aldıklarımın hepsini önemli değil.

aynı yorumu ben de yaptım dün. mağazanın 4 te 3 ü kızların, 4 te 1 i erkeklerin diye. olsun bi serseri giydiririm oğlumu ki kız annelerinin aklı kalır valla

Canim prospektuse bak istersen eger ismi ayni deilse. Ben bi bardak sudan azcik daha az normal souk suda eritip kafaya dikiorum. Tok karnina aliorum genelde oglen vakti aliorum gun icinde iyi geldigini hissedeceksin zaten. Kullanan tum arkadaslarimda bi tane aliorlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Doğumdan sonra çalışacağım için sütümü sağıp bırakmak zorundayım. Ama hangi marka süt pompası alacağım hiç bilmiyorum. Elektriklilerin çok çabuk bozulduğunu duydum. Manual alsam işimi görür mü? Deneyimli anneler sabak evden çıkıcam akşam eve gelicem bu sürecte kaç cc süt sağmam gerekiyor ? Kullanan var mı ? Birde bazıları yazmış nasıl sağdığına bağlı. Sağma metodları da mı var ? Cevaplarınızı bekliyorum.

bizimde cinsiyetimiz 3 kere değişti en son dr kız dedi bir sürü ciciler aldık çok keyifli
ama kafamda karışmadı değil her aldığım eşyanın fişini sakladım gene cinsiyetimiz değişir falan die
cumartesi detaylı ultrasonumuz var artık bundan sonra herşey netleşir diye düşünüyorum

hehehe aynen öyle sonum diyet zaten

Benmkide oyle cnm bayadr hissetmiyorum dün gordum kıpır kıpır maşallahh. Ama hissetmiyorum maleseff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…