2014 Aralık Anneleri

Kuzum simdi fark ettim ayni ilacmis dedigim gibi eczaneden yarim bardak suda erit dedi ama cok asiri eksi geldi bana suyunu azcik fazla koyuyorum bende gunde 1 tok aliorum. Souk normal suda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar benim bebişle başım dertte dün kontrole gittik cinsiyetide öğrenecektik ama göstermedi kendini tamda umutlanmıştım:) 19 haftalık oldu ama daha öğrenemedik

ayrıntılı ultrason a ne kalmış şurada. azcık kalmış ayrıntılıda göstermek zorunda, sakla sakla nereye kadar di mi ama

Ainen canim ya yolu yariladik heppimiz sukurler olsun. Dikkat edicem teyzesi. Allah razi olsun. Rabbim saglikla kucaklamayi butun annelere nasip etsin insallah.

canım günaydın
lansinoh markasının iyi olduğunu söylüyorlar ama fiyatlar biraz uçuk bende manuel aldım chiconnunkini zaferde indirimi vardı ama onu kullanan arkadaşımda memnun kalmamış bende iade edicem media markette veweel diye bir markanın elektriklileri var 110 tl falan en uygunu onlar fiyat olarak. ama wewell markası hakkında her hangi bir bilgim yok 200 tl bi makinayada vermek istemiyorum anlayacağın ne yapacağımı bilemedim
çok güzel bir konuya değinmişsin öpüyorum seni

bi oğlan da bizden.12 haftalıkken kız demişti.o hevesle doldurduk elbiseleri ve bugün oğlan olduğunu bariz gördüm.eeee acele ettik teyzeleri.isim bile bulmuştum yahu :)
Bizede ilk 11. Haftada erkege benzettim.dedi sonra kıza döndü ama artık kesin hayırlı olsun yine bulursunuz isimm :)
Bu arada benim doktorum kasik agrisi icin bem sormadan esi asagida bebeginin o sanci yapar korkma dedi benimde sag kasigima agri giriyodu ani bisey yapinca.es yavas yavas cikar yukari dedi,
Bunlarda bugun aldiklarim;

Ay bunlar çok tatlı amaa :) allahim hayırla eskitmeyi, kirletmeyi nasip etsin inşallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her şerde var bi hayir muhakkak. Uzmicez artik kendimizi gece kabus gordum ya korkunctu dusuk yapiordum resmen rabbim hak yiyenlerin hicbirinde birakmasin hakkimizi insallah. Ne gerek vardi bizi bu ka uzmeye.

gözün aydın:)) çok sevindim... Allah tamamına da erdirir inşallah:)) amin Allah'ım hepimizin meleklerini kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla verir inşallah...

Aminn inşallah:) çok sevindim iyi haberler getirmene.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh çok şükür dediğim gibi bir daha kimse test falan yaptırmasın Beklerken ya çatlayacağız ya doğruacağız yakında
Sağlıkla kucaklarımıza alırız inş Allah.

nerelerdesiniz yahu. topik bi sakin bi sakin bugün. çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına. oh rahatlamışsındır sen de

kızlar dün erken çıktım yazamadım. benim de içim rahatladı, çok tatlısınız teyzişler saolun :)

İnsallah canim. Rabbim sizlerdende razi olsun desteginiz moraliniz icin
İnsallah canim

Öncelikle bende seni öpüyorum
Lansinoh manuel olarak çok methediliyor. Chico yu da iyi diyenleri duydum. Elektrikliye o kadar para verip bozulmasından korkuyorum. Herkes çok çabuk bozuluyor yazmış. Endişem o yüzden. Garanti olsa vereceğim de garanti olmayınca riske girmek istemiyorum. Bazı çalışan anneler lansinoh manuel ile çok rahat etmiş. Tanıdıklardan kullanan olsa daha bir güven verecek ona göre alacağım. Kızlar lütfen yardım edin bizlere. Birde tek elle kullanım önemliymiş. Ucunda pompa olanlar ile zor oluyormuş. Seninki nasıldı.

canım manuelle iyi sağamayabilirsin. sürekli sağman gerekecek çalışacağın için. ben izindeydim oğlum beni emdi, sağıp sütümü vermedim. ben çocuk iştahsız olunca biriken sütü sağıyordum haftada 1-2 kez . onda bile ellerim yoruluyordu parmaklarım uyuşuyordu benim. ben medela elektrikli tavsiye ederim..

Son düzenleme:
İnsallah canim gecmiordur simdi size gunler :) bizimde yarin kontrolumuz var onu gormek icin can atiorum.

kızlaaaaaaaaaarrrrr her ne kadar uykucu olup sırt üstü yatıp bize kendini göstermese de dr umun uğraşları sonucunda önünü döndürmeyi başardık veeeeeeeee %99.999 kız dedi dr

Aynen canım ya. İşte bu doktorlar yüzünden doktorlar da güvenimiz kalmıyor. Cinsiyeti bile teyit ettirenler oldu
kızlar dün erken çıktım yazamadım. benim de içim rahatladı, çok tatlısınız teyzişler saolun :)
Sende sağol teyzişşş

10 numara 5 yıldız bi konuya parmak bastığın için seni tebrik ederim şekercim:13::13::13:

kızlaaaaaaaaaarrrrr her ne kadar uykucu olup sırt üstü yatıp bize kendini göstermese de dr umun uğraşları sonucunda önünü döndürmeyi başardık veeeeeeeee %99.999 kız dedi dr

Hayirli olsun çiçegin canim :) az daha gostermese dogumda ogrenecektiniz zaten :) pek nazli cikti senin kiz. Bizimki daha 12 ince haftada neyi var neyi yok serpmis yatiordu teyzesi daha ozaman belliydi erkek oldugu :)

canım manuelle iyi sağamayabilirsin. sürekli sağman gerekecek çalışacağın için. ellerim yoruluyordu parmaklarım uyuşuyordu benim. ben medela elektrikli tavsiye ederim..
Günde ne kadar süt sağmamız gerekecek ve kaç dakika sürüyordu senin medela ile. Birde modelini yazarmısın ya da resmini koyarmısın. Farklı modelleri varsa medelada kafam karışmasın çünkü bir karar vermek zorundayım artık. Canım birde süt artışı sağlıyor mu? elektriklilerde sağladığı söylenmiş ama. Bulmuşum kullanan birini soru yağmuruna tuttum resmen.
Hayırlı olsun kızın. SAğlıkla kucağına da alırsın inş Allah.

çiğdemcimm hayırlı olsun canım.eskişehir full erkek desene

ayy canım ya şimdiden merak ettim serseri oğlunu bak aklım kaldı çok güldürdün beni

Kızlar ben dün kızıma bir cicişler aldm. Ondan bundan derken kasaya eşim ve benim kucagım dolu dolu geldim. İndirimdeydı dayanamadık. Yanlız elim benden daha meraklı hep o begendi aldırdı zaten. Şaşırdım o hallerını görünce. 😃😃

Aynen canım ya. İşte bu doktorlar yüzünden doktorlar da güvenimiz kalmıyor. Cinsiyeti bile teyit ettirenler oldu

Sende sağol teyzişşş

:) Allahtan bizim cinsiyet hic degismedi her bakana gosterior benim oglan :)

ayyy ne güzelll. Bende çıkmak istiyorum yaaaaaa. Eşimi ikna etmem gerek artık. Herkes alıyor canım çekti dersem yer mi acaba ?:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…