- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
canim doktor banada magvital verdi ama bebegimi gormenin heyecanindan nezaman kac doz alicagimi unuttum bidahaki randevumuz 2 hafta sonra bide yatakta kilitlenip kalmalarim basladi bi an önce kullanmak istiyorum. gece yatarkenmi aliosun acmi tokmu bide soguk sudami eritiosun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar benim bebişle başım dertte dün kontrole gittik cinsiyetide öğrenecektik ama göstermedi kendini tamda umutlanmıştım:) 19 haftalık oldu ama daha öğrenemedik
Umudunu bundan sonra da hic kaybetme canım...öyle boş boş konuşanlara da bundan sonra kulak asıp kendini ve bebişini de üzme annesi:) yolu yarıladın, yarıladık Allah'a çok şükür. ..şimdiye kadar bize Rabbim yardım etti bundan sonra da edecek inşallah...Rabbim hayırlıyla tamamına da erdirir, bebişlerimizi de sağlıkla verir kucağımıza inşallah...sen de kendine dikkat et canım..:)
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Doğumdan sonra çalışacağım için sütümü sağıp bırakmak zorundayım. Ama hangi marka süt pompası alacağım hiç bilmiyorum. Elektriklilerin çok çabuk bozulduğunu duydum. Manual alsam işimi görür mü? Deneyimli anneler sabak evden çıkıcam akşam eve gelicem bu sürecte kaç cc süt sağmam gerekiyor ? Kullanan var mı ? Birde bazıları yazmış nasıl sağdığına bağlı. Sağma metodları da mı var ? Cevaplarınızı bekliyorum.
Bizede ilk 11. Haftada erkege benzettim.dedi sonra kıza döndü ama artık kesinbi oğlan da bizden.12 haftalıkken kız demişti.o hevesle doldurduk elbiseleri ve bugün oğlan olduğunu bariz gördüm.eeee acele ettik teyzeleri.isim bile bulmuştum yahu :)
Ay bunlar çok tatlı amaa :) allahim hayırla eskitmeyi, kirletmeyi nasip etsin inşallah.Bu arada benim doktorum kasik agrisi icin bem sormadan esi asagida bebeginin o sanci yapar korkma dedi benimde sag kasigima agri giriyodu ani bisey yapinca.es yavas yavas cikar yukari dedi,
Bunlarda bugun aldiklarim;
aaaYYY gerizekalı doktor. Bak şimdi daha sinir oldum. Neyse canım boşver sen üzülme artık. Yeni doktoruna gidersin. Hamilelikte en önemli şey moral aslında. Yazık sizi boş yere üzdü.
Canım bol su içmeyi de unutma. İnş Allah hemen atlatırsın enfeksiyonu, kumu atarsın inş Allah. Hadi bakalım ayrıntılıya da gir onun iyi haberlerini de ver inş Allah. O esneyen kollarını yerim onun. Bende çok özledim oğluşumu yaaa
ohh maş Allah. Yediklerin bol bol kilo yapsın oğluşunaHııı sensin çirkin diyeydin
Kendine dikkat et canım. Yat dinlen bir kaç gün. Farkında olmadan yoruyoruz kendimizi ama bebişler diyor biz burdayız diye
geçmiş olsun canım. Bende oğlumun hareketlerini az hissetmeye başladım ama endişe etmemeye çalışıyorum. Bu haftalarda çokça uyuyorlar mış. Allah'ım bize bağışlasın yavrularımızı.
oyyy oyyy oyyy çok sevimliler. Ne güzel rengarenk. Bende gideyim bi civile
Olmaz olur mu. Bizim paşalar ne giyecek. Renkli renkli giydircez bizde tabi ki de
ERken davranmışsınız ama olsun sağlıklı olsunlarda. Hoşgeldin o zaman pipidaşım aramıza
gözün aydın:)) çok sevindim... Allah tamamına da erdirir inşallah:)) amin Allah'ım hepimizin meleklerini kucağımıza sağlıkla hayırlısıyla verir inşallah...
Aminn inşallah:) çok sevindim iyi haberler getirmene.
Ohh çok şükür dediğim gibi bir daha kimse test falan yaptırmasınBeklerken ya çatlayacağız ya doğruacağız yakında
Sağlıkla kucaklarımıza alırız inş Allah.
nerelerdesiniz yahu. topik bi sakin bi sakin bugün. çok sevindim sonuçların temiz çıkmasına. oh rahatlamışsındır sen de
hayırlı olsun prensesin canım :) çok şükür için de rahatladı artık. Allah başka korkular yaşatmasın hiçbirimize...
geçmiş olsun canım, her enfeksiyon kelimesini burda gördüğümde hemen yazıyorum :) ilaçlarına takviye olarak bol su ve c vitamini almayı da ihmal etme. doktor bana bol bol portakal suyu iç ve günde 7-8 yaban mersini ye demişti. geçer çabucak inşallah dert etme. bu arada bana da son kontrolde eşi rahim ağzının üstünde demişti. ilerde yukarı çıkabilir çıkmazsa sezaryen olacak demişti. aynı sorun mu oluyor acaba bu durumda ikimizinki? bize de ilişki yoğun olmasın dedi. bayramda memlekete gitmeyi planlıyoruz. yolculuk işini sormak hiç aklıma gelmedi. sakıncası olur mu acaba?? bir de son olarak yerim ben onun nazını
maşallah oğluşuna canım :) yaa ne tatlı görüntüler değil mi? benim sıpam da el sallamıştı bana
geçmiş olsun canım, korkma önemli bir sebebi yoktur inşallah. yormuşsundur belki kendini, dinlenmeye çalış canım..
kemik ağrıları oluyor canım yaa türlü türlü. bebişine neden yordun şimdi onu?? hiç ilgisi yok onun hareketleriyle. oğluşun da içinde hep fıldır fıldır dönecek değil ya, o da yoruluyor, dinleniyor, uyuyor annesi.. :)
güle güle giysin Ayşecik
bozma canım moralini, bak ne güzel şeyler söylemiş doktor. her şey yolunda gider Allahın izniyle inşallah...
hayırlı olsun oğluşun canım :) iyi kandırmış sizi minişinartık hediye gidecek herhalde onca güzelim elbise
canım günaydın
lansinoh markasının iyi olduğunu söylüyorlar ama fiyatlar biraz uçuk bende manuel aldım chiconnunkini zaferde indirimi vardı ama onu kullanan arkadaşımda memnun kalmamış bende iade edicem media markette veweel diye bir markanın elektriklileri var 110 tl falan en uygunu onlar fiyat olarak. ama wewell markası hakkında her hangi bir bilgim yok 200 tl bi makinayada vermek istemiyorum anlayacağın ne yapacağımı bilemedim
çok güzel bir konuya değinmişsin öpüyorum seni
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Doğumdan sonra çalışacağım için sütümü sağıp bırakmak zorundayım. Ama hangi marka süt pompası alacağım hiç bilmiyorum. Elektriklilerin çok çabuk bozulduğunu duydum. Manual alsam işimi görür mü? Deneyimli anneler sabak evden çıkıcam akşam eve gelicem bu sürecte kaç cc süt sağmam gerekiyor ? Kullanan var mı ? Birde bazıları yazmış nasıl sağdığına bağlı. Sağma metodları da mı var ? Cevaplarınızı bekliyorum.
İnsallah canim gecmiordur simdi size gunler :) bizimde yarin kontrolumuz var onu gormek icin can atiorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen canım ya. İşte bu doktorlar yüzünden doktorlar da güvenimiz kalmıyor. Cinsiyeti bile teyit ettirenler olduHer şerde var bi hayir muhakkak. Uzmicez artik kendimizi gece kabus gordum ya korkunctu dusuk yapiordum resmenrabbim hak yiyenlerin hicbirinde birakmasin hakkimizi insallah. Ne gerek vardi bizi bu ka uzmeye.
Sende sağol teyzişşşkızlar dün erken çıktım yazamadım. benim de içim rahatladı, çok tatlısınız teyzişler saolun :)
Öncelikle bende seni öpüyorum
Lansinoh manuel olarak çok methediliyor. Chico yu da iyi diyenleri duydum. Elektrikliye o kadar para verip bozulmasından korkuyorum. Herkes çok çabuk bozuluyor yazmış. Endişem o yüzden. Garanti olsa vereceğim de garanti olmayınca riske girmek istemiyorum. Bazı çalışan anneler lansinoh manuel ile çok rahat etmiş. Tanıdıklardan kullanan olsa daha bir güven verecek ona göre alacağım. Kızlar lütfen yardım edin bizlere. Birde tek elle kullanım önemliymiş. Ucunda pompa olanlar ile zor oluyormuş. Seninki nasıldı.
kızlaaaaaaaaaarrrrr her ne kadar uykucu olup sırt üstü yatıp bize kendini göstermese de dr umun uğraşları sonucunda önünü döndürmeyi başardık veeeeeeeee %99.999 kız dedi dr
Günde ne kadar süt sağmamız gerekecek ve kaç dakika sürüyordu senin medela ile. Birde modelini yazarmısın ya da resmini koyarmısın. Farklı modelleri varsa medelada kafam karışmasın çünkü bir karar vermek zorundayım artık. Canım birde süt artışı sağlıyor mu? elektriklilerde sağladığı söylenmiş ama. Bulmuşum kullanan birini soru yağmuruna tuttum resmen.canım manuelle iyi sağamayabilirsin. sürekli sağman gerekecek çalışacağın için. ellerim yoruluyordu parmaklarım uyuşuyordu benim. ben medela elektrikli tavsiye ederim..
Hayırlı olsun kızın. SAğlıkla kucağına da alırsın inş Allah.kızlaaaaaaaaaarrrrr her ne kadar uykucu olup sırt üstü yatıp bize kendini göstermese de dr umun uğraşları sonucunda önünü döndürmeyi başardık veeeeeeeee %99.999 kız dedi dr
Bizede ilk 11. Haftada erkege benzettim.dedi sonra kıza döndü ama artık kesinhayırlı olsun yine bulursunuz isimm :)
Ay bunlar çok tatlı amaa :) allahim hayırla eskitmeyi, kirletmeyi nasip etsin inşallah.
10 numara 5 yıldız bi konuya parmak bastığın için seni tebrik ederim şekercim:13::13::13:
ayy canım ya şimdiden merak ettim serseri oğlunu bak aklım kaldı çok güldürdün beni
Aynen canım ya. İşte bu doktorlar yüzünden doktorlar da güvenimiz kalmıyor. Cinsiyeti bile teyit ettirenler oldu
Sende sağol teyzişşş
Kızlar ben dün kızıma bir cicişler aldm. Ondan bundan derken kasaya eşim ve benim kucagım dolu dolu geldim. İndirimdeydı dayanamadık. Yanlız elim benden daha meraklı hep o begendi aldırdı zaten. Şaşırdım o hallerını görünce. 😃😃
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?