Herkese gunaydinlar hanimlarrr...keyifler nasil bakalim? :) gercekten super bi konuya parmak basmissin swiftim pipidasim..ben de ogretmenim malum dogum izni bitince bebisime sutumu sagip birakicam..deneyimli anneler yardimci olsun bu konuda :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizimde cinsiyetimiz 3 kere değişti en son dr kız dedi bir sürü ciciler aldık çok keyifli
ama kafamda karışmadı değil her aldığım eşyanın fişini sakladım gene cinsiyetimiz değişir falan die
cumartesi detaylı ultrasonumuz var artık bundan sonra herşey netleşir diye düşünüyorum
çiğdemcimm hayırlı olsun canım.eskişehir full erkek desene
valla artık 3 te 3 olduk. bi de kalabak suyu içenin kızı olurmuş derler
Kızlar ben dün kızıma bir cicişler aldm. Ondan bundan derken kasaya eşim ve benim kucagım dolu dolu geldim. İndirimdeydı dayanamadık. Yanlız elim benden daha meraklı hep o begendi aldırdı zaten. Şaşırdım o hallerını görünce. 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizede ilk 11. Haftada erkege benzettim.dedi sonra kıza döndü ama artık kesinhayırlı olsun yine bulursunuz isimm :)
buluruz napalım ama bi garip oluyor insan gene de.umarım bu defa değişmez.ne ciciler almışsınızdır kim bilir.öyle güzel şeyler var ki kızlara :2:
Günde ne kadar süt sağmamız gerekecek ve kaç dakika sürüyordu senin medela ile. Birde modelini yazarmısın ya da resmini koyarmısın. Farklı modelleri varsa medelada kafam karışmasın çünkü bir karar vermek zorundayım artık. Canım birde süt artışı sağlıyor mu? elektriklilerde sağladığı söylenmiş ama. Bulmuşum kullanan birini soru yağmuruna tuttum resmen.
Hayırlı olsun kızın. SAğlıkla kucağına da alırsın inş Allah.
Güle güle kullan foto bekliyoruz canım. Tabi canım biraz rahat olsun dersen fiyatlar çıkıyor. Normal terliklerle zaten yine rahat edemezdin ki. İyi yapmışsın. Benimde şişmeye başladı ayaklar valla son ayları düşünemiyorumGünaydın kızlar,
dün işlerimin büyük kısmını bitirip kendimi sokağa attım :) annemle kızılaya gittik, artık karnım çıkmaya başladığı için bir şeyler almak istedim. ankaradaki arkadaşlar bilirsiniz siz, atatürk bulvarındaki kimlik mağazası değişmiş paul mark olmuş. mutlaka gidin derim oraya, biz annemle mağazayı topladık geldik. çok da güzel indirim vardı. göbekler iyice büyüdüğünde bile giyilebilecek şeyler var, geniş geniş gömlekler bluzlar vs.. akşam eve erken gidersem denerim, foto çekerim sizin için.
bir de terlik aldım, ben normalde önü açık ayakkabı sevmediğim için hiç öyle sandalet terlik tarzı şeylerim yoktu. bayram için trabzona gideceğiz, uzun yolda vs rahat olur diye düşündüm. ay terlik dediğin 10-15 lira bir şeydir iki tane alırım diyordum, iyisine bakınca 60dan 70den aşağıya terlik yok valla bir tane alıp çıktım artık n'apayım
ayaklarım şimdiden şişmeye başladı ayakkabılar rahatsız ediyor, şimdi tamam terlik vs idare eder de kışın ne yapacağız acaba :44:
ayy çok şekerler bunlar. Yapınca resim isteriz.Eki Görüntüle 1190521 Eki Görüntüle 1190523 son aylarıma doğru kızıma şapka yapıcam hayırlısıyla model bakıyorum penyeden olması lazım doğduğu gün takıcam :)
Hayirli olsun çiçegin canim :) az daha gostermese dogumda ogrenecektiniz zaten :) pek nazli cikti senin kiz. Bizimki daha 12 ince haftada neyi var neyi yok serpmis yatiordu teyzesi daha ozaman belliydi erkek oldugu :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günde ne kadar süt sağmamız gerekecek ve kaç dakika sürüyordu senin medela ile. Birde modelini yazarmısın ya da resmini koyarmısın. Farklı modelleri varsa medelada kafam karışmasın çünkü bir karar vermek zorundayım artık. Canım birde süt artışı sağlıyor mu? elektriklilerde sağladığı söylenmiş ama. Bulmuşum kullanan birini soru yağmuruna tuttum resmen.
Hayırlı olsun kızın. SAğlıkla kucağına da alırsın inş Allah.
çiğdemcimm hayırlı olsun canım.eskişehir full erkek desene
valla artık 3 te 3 olduk. bi de kalabak suyu içenin kızı olurmuş derler
bende içtim kalabak suyu 4 yıl. ikisi de oğlan oldu:))
Bizede ilk 11. Haftada erkege benzettim.dedi sonra kıza döndü ama artık kesinhayırlı olsun yine bulursunuz isimm :)
buluruz napalım ama bi garip oluyor insan gene de.umarım bu defa değişmez.ne ciciler almışsınızdır kim bilir.öyle güzel şeyler var ki kızlara :2:
kızlaaaaaaaaaarrrrr her ne kadar uykucu olup sırt üstü yatıp bize kendini göstermese de dr umun uğraşları sonucunda önünü döndürmeyi başardık veeeeeeeee %99.999 kız dedi dr
hayırlı olsun kızlar cinsiyetleriniz belli olmuş. sağlıkla alın inşallah kuzuları kucağınıza..
teşekkürler canlar. evet gulumcan pek nazlı ama dr amcası çok zıpır bişeye benziyo dedi :) bizimki babasına çekmiş çok uykucu annesi gibide yüzü koyun yatıyo :) Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bende içtim kalabak suyu 4 yıl. ikisi de oğlan oldu:))
hayırlı olsun kızlar cinsiyetleriniz belli olmuş. sağlıkla alın inşallah kuzuları kucağınıza..
teşekkür ederim sağolasın canım
Güle güle kullan foto bekliyoruz canım. Tabi canım biraz rahat olsun dersen fiyatlar çıkıyor. Normal terliklerle zaten yine rahat edemezdin ki. İyi yapmışsın. Benimde şişmeye başladı ayaklar valla son ayları düşünemiyorum
ayy çok şekerler bunlar. Yapınca resim isteriz.
Evet her akşam yapmak zorunda kalacağım. Zamandan da yoruculuktan da tasarruf etmem gerekli. Manuellerin zor olacağını tahmin ediyorum zaten habire sık bırak sık bırak kol mu dayanır ki? Medela aklımda dursun bakalım.canım dediğim gibi ben evdeydim 18 ay. oğlumu 18 ay emzirdim zaten. işe başlamadan sütten kestim. ben evde olduğum için direk beni emdi. bana elektrikli gerekmedi. manuel chicco vardı bende. oğlum iştahsız olunca memeleri boşaltmak amaçlı 100er ml sağardım ağrıyı geçirecek kadar. 18 ayda 10 kere ancak sağmışımdır ben. 100 ml süt çıkarmak bile hem çok zaman alıyor hem de parmaklarım uyuşurdu resmen. manuel zor o açıdan. sen hergün 2-3 biberon sağıcan bebeğe süt bırakıp gitcen işe. elle olacak iş değil, hem zaman alır hem ellerin ağrır.
medelayı arkadaşlarım kullandı eski topikte. memnunlardı. onlardan duyduğumu önerdim ben.
ayyy ne güzelll. Bende çıkmak istiyorum yaaaaaa. Eşimi ikna etmem gerek artık. Herkes alıyor canım çekti dersem yer mi acaba ?:26::26:
Öncelikle bende seni öpüyorum
Lansinoh manuel olarak çok methediliyor. Chico yu da iyi diyenleri duydum. Elektrikliye o kadar para verip bozulmasından korkuyorum. Herkes çok çabuk bozuluyor yazmış. Endişem o yüzden. Garanti olsa vereceğim de garanti olmayınca riske girmek istemiyorum. Bazı çalışan anneler lansinoh manuel ile çok rahat etmiş. Tanıdıklardan kullanan olsa daha bir güven verecek ona göre alacağım. Kızlar lütfen yardım edin bizlere. Birde tek elle kullanım önemliymiş. Ucunda pompa olanlar ile zor oluyormuş. Seninki nasıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?