2014 Aralık Anneleri

Herkese gunaydinlar hanimlarrr...keyifler nasil bakalim? :) gercekten super bi konuya parmak basmissin swiftim pipidasim..ben de ogretmenim malum dogum izni bitince bebisime sutumu sagip birakicam..deneyimli anneler yardimci olsun bu konuda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen destek bekliyoruz. Para vereceğiz birşeylere kesin de. En çok işimize yarayacak şey olsun bari. Rahat kullanım sağlasın bize.

Günaydın kızlar,
dün işlerimin büyük kısmını bitirip kendimi sokağa attım :) annemle kızılaya gittik, artık karnım çıkmaya başladığı için bir şeyler almak istedim. ankaradaki arkadaşlar bilirsiniz siz, atatürk bulvarındaki kimlik mağazası değişmiş paul mark olmuş. mutlaka gidin derim oraya, biz annemle mağazayı topladık geldik. çok da güzel indirim vardı. göbekler iyice büyüdüğünde bile giyilebilecek şeyler var, geniş geniş gömlekler bluzlar vs.. akşam eve erken gidersem denerim, foto çekerim sizin için.

bir de terlik aldım, ben normalde önü açık ayakkabı sevmediğim için hiç öyle sandalet terlik tarzı şeylerim yoktu. bayram için trabzona gideceğiz, uzun yolda vs rahat olur diye düşündüm. ay terlik dediğin 10-15 lira bir şeydir iki tane alırım diyordum, iyisine bakınca 60dan 70den aşağıya terlik yok valla bir tane alıp çıktım artık n'apayım
ayaklarım şimdiden şişmeye başladı ayakkabılar rahatsız ediyor, şimdi tamam terlik vs idare eder de kışın ne yapacağız acaba :44:

açıkçası bende hala emin değilim.bu sefer doktor erkek demiş olsa da şimdi de benim inanasım gelmiyor.her ihtimale karşılık bu sefer gerçekten bişey almıcam en az 1 ay

nerden aldın canım ben daha bişey almadım kız olursa da 1-2 parça bişey alırım kızımdan kalan o kadar çok şey var ki

canım dediğim gibi ben evdeydim 18 ay. oğlumu 18 ay emzirdim zaten. işe başlamadan sütten kestim. ben evde olduğum için direk beni emdi. bana elektrikli gerekmedi. manuel chicco vardı bende. oğlum iştahsız olunca memeleri boşaltmak amaçlı 100er ml sağardım ağrıyı geçirecek kadar. 18 ayda 10 kere ancak sağmışımdır ben. 100 ml süt çıkarmak bile hem çok zaman alıyor hem de parmaklarım uyuşurdu resmen. manuel zor o açıdan. sen hergün 2-3 biberon sağıcan bebeğe süt bırakıp gitcen işe. elle olacak iş değil, hem zaman alır hem ellerin ağrır.

medelayı arkadaşlarım kullandı eski topikte. memnunlardı. onlardan duyduğumu önerdim ben.

Güle güle kullan foto bekliyoruz canım. Tabi canım biraz rahat olsun dersen fiyatlar çıkıyor. Normal terliklerle zaten yine rahat edemezdin ki. İyi yapmışsın. Benimde şişmeye başladı ayaklar valla son ayları düşünemiyorum
Eki Görüntüle 1190521 Eki Görüntüle 1190523 son aylarıma doğru kızıma şapka yapıcam hayırlısıyla model bakıyorum penyeden olması lazım doğduğu gün takıcam :)
ayy çok şekerler bunlar. Yapınca resim isteriz.

teşekkürler canlar. evet gulumcan pek nazlı ama dr amcası çok zıpır bişeye benziyo dedi :) bizimki babasına çekmiş çok uykucu annesi gibide yüzü koyun yatıyo :) Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah heppimize :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tabi canım atarım

Evet her akşam yapmak zorunda kalacağım. Zamandan da yoruculuktan da tasarruf etmem gerekli. Manuellerin zor olacağını tahmin ediyorum zaten habire sık bırak sık bırak kol mu dayanır ki? Medela aklımda dursun bakalım.

ayyy ne güzelll. Bende çıkmak istiyorum yaaaaaa. Eşimi ikna etmem gerek artık. Herkes alıyor canım çekti dersem yer mi acaba ?:26::26:

De çünkü bende oyle dedim. Bi bakalm dedım avm deydık zaten. Bı girdık magazaya benimki kendini kaybettı bsktım sepetı doldurmuşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar,

az önce kontrolden geldim, suan 17 haftadayım.
14. haftada erkek diye ögrendiğimiz bebişimin cinsiyeti kıza dönmüş ..
Hala şaşkınım..
farklı doktorlara gittim ikisinde de ve hala emin olamıyorum :44:

Günaydın kızlar :) Sabah erkenden oğluşlarımla sağlık ocağına gittik tahlil için. Öğleden sonrada aşımız var. Kızımda olduğum için ilerleyen haftalarda yapılır diye rahattım ama hemşire tetanoz aşınıda bugün yaparız
diyince şok oldum

bende bozulmasından korkuyorum işte fiyatlat 300-400e kadar çıkıyor çünkü. çalışanlar içinde elektriklilerin daha pratik olduğunu söylüyorlar değiştirmesemmi ki şimdi ben bunlamı idare etsem cnm çok kararsızım
benimki bu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…