2014 Aralık Anneleri

aynı yorumu ben de yaptım dün. mağazanın 4 te 3 ü kızların, 4 te 1 i erkeklerin diye. olsun bi serseri giydiririm oğlumu ki kız annelerinin aklı kalır valla

kızlaaaaaaaaaarrrrr her ne kadar uykucu olup sırt üstü yatıp bize kendini göstermese de dr umun uğraşları sonucunda önünü döndürmeyi başardık veeeeeeeee %99.999 kız dedi dr
hayırlı olsun prensesiiin :)
canım hamile kıyafetleri mi bahsettiğin yoksa normal kıyafet olup hamilelerin de giyebileceği tarz şeyler mi? ben pantolon bulamadım da kendime bir türlü. hamile pantolonu var mı orada?
Eki Görüntüle 1190521 Eki Görüntüle 1190523 son aylarıma doğru kızıma şapka yapıcam hayırlısıyla model bakıyorum penyeden olması lazım doğduğu gün takıcam :)
Allahım nasıl şeker şeyler bunlar böyleee

Hayırlı olsun süpriz yapmış sizinki :)

günaydın canım:)
bende bugün öğleden sonra tetenoz aşısına gidicem, kan tahlilide istedi ama bugün yemek yedim artık başka gün yapar götürürüm sonucunu
inşallah kol ağrılarımız olmaz:)

aaaa peki pipi göstermişmiydi dr sana 14.haftada? hayırlı uğurlu olsun canım. ilk bebekmi?

kızın kaç yaşında canım? benim oğlan 2,5 yaşında 5. aşımı olucam ve bitecek. snein kaçıncı bu?

benimki de bu canım. yorucu zaman alıcı. işe başlayıp bebeğe süt bırakacaksan bunla çoook zaman alır ve yorar dediğim gibi. ama ben gibi fazla sütü sağıp atmak için kullanacaksan idare eder. ben atmıyordum, çiçeklerime döküyordum:)))

aaaaa bundan bende istiyorum çok güzel düşünmüşsün nerde bunlar banada sölesene cnm bende alayım hemen çok tatlılar

satılıyormu bilmiyorum ama kendim bakıcam sitelerden tariflerine son aylarıma doğru saç bandı yapıcam kendime onada böyle şapka düşündüm ablamızı da unutmamak lazım kıyamet kopabilir :))

Sagol hayatim atlaticam insallah bebegim iyi olsun baska bisey istemem ben sende bi an ince gor insallah oglusunu
Civile ugramak lazim o kravatli tulumlara falanda bayildim papyonlularda var :)
Canim hic korkma bisey olmamistir cani istemiyo o kadar
Canim benim cok sagol dikkat ederim yaban mersini burda kendiliginden yetisiyo biliyomusun esime toplatayim hafta sonu koylerden..
Tam bilmiyorum ama esi asagida yavas yavas cikar ben cikti diyene kadar iliski yasak dedi tamam dedim cokta dert degil
Yolculuk onemli sor canim telefon ac en azindan.
Aslinda babanesi ve ben Ayse Naz olsun istedik adini ama babasi sumeyye diye tutturunca kiramadik..
günaydın kızlar....

bitter 53 yazını bulamadım alıntı yapamadım,geçmiş olsun,idrar yolu iltihabı için sirkeli suyla taharetlen 10 gün fln ,o bölgeni banyodayken sirkeli suyla yıka çok ii geliyo
Tamam canim yikarim cok sagol tavsiyen icin..

kızlar benim bebişle başım dertte dün kontrole gittik cinsiyetide öğrenecektik ama göstermedi kendini tamda umutlanmıştım:) 19 haftalık oldu ama daha öğrenemedik
Ogrenirsin canim ben bile ogrendim
aynı yorumu ben de yaptım dün. mağazanın 4 te 3 ü kızların, 4 te 1 i erkeklerin diye. olsun bi serseri giydiririm oğlumu ki kız annelerinin aklı kalır valla
Benim kizim serserilere bakmaz ki :)
Sagol tatlim amin :)
kızlaaaaaaaaaarrrrr her ne kadar uykucu olup sırt üstü yatıp bize kendini göstermese de dr umun uğraşları sonucunda önünü döndürmeyi başardık veeeeeeeee %99.999 kız dedi dr
Hadi hayirli olsun canim kizima arkadas geldi :)
Eki Görüntüle 1190521 Eki Görüntüle 1190523 son aylarıma doğru kızıma şapka yapıcam hayırlısıyla model bakıyorum penyeden olması lazım doğduğu gün takıcam :)

Yaa banada ogret usttekilerden bende kizima yapayim..
Cok guzeller bayildim..

Ayy inşallah olmaz. Benim diğerlerinde biraz olmuştu ama dayanılmıcak bir ağrı değil sonuçta :)

De çünkü bende oyle dedim. Bi bakalm dedım avm deydık zaten. Bı girdık magazaya benimki kendini kaybettı bsktım sepetı doldurmuşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
deneyeceğim bu yöntemi kesinlikle
ERken söylenen cinsiyetlerde genelde doktorlar da karıştırıyor baksana. Hayırlısı olsun tatlım. İstersen başka bir doktora teyit ettir.
Günaydın canım. Zorunlu ya illa yapacaklar :)
yok ya o kadar da alamam. Biraz daha uygun olanları vardı elektriklilerde bakacağım tekrar. Aynen çalışanlar için manuel çok zor gerçekten. Ama manuel alırsam ya bu model ya da lansinoh olacak. ayy çok karıştım valla. Medela yı meth ediyorlar birde aventi elektirkli olarak. Bakacağım şimdi fiyatlara netten yorumlara da tabii. Konuşuruz canım yine bu konuyu. Birde bazı medical ürünler satan yerlerde kampanya oluyormuş uygun fiyata satılıyormuş pompalar. Takip etmek lazım. Aklında olsun haberleşelim yine.

tamam canım öğreneyim sizlere de öğreticem :))

Canım benim kız 4 yaşında, sanırım bu benim 4. doz olacak...

aynen öyle canım, son aylar zor olacak hem sabırsız hem şişkin halde bekleyeceğiz doğumu :)

canım hamile kıyafetleri mi bahsettiğin yoksa normal kıyafet olup hamilelerin de giyebileceği tarz şeyler mi? ben pantolon bulamadım da kendime bir türlü. hamile pantolonu var mı orada?

yok canım malesef, hamile kıyafetleri yok ama hep geniş geniş şeyler olduğu için alabildim ben. pantolon yok yani. onun için de lcw bir de h&m e bakmayı düşünüyorum. benim de yok hiç pantolonum, eski pantolonları giymeye devam ediyorum sıkmaya başladı onlar da artık.

Ayşe Sümeyye olmayacak mıydı öyle kalmış benim aklımda :) tatlım yaa sen bugün ayrıntılı için de gidecektin sanırım doktora. rica etsem şu yolculuk işini sen de bir sorabilir misin fırsatın olursa?
Ayrıcaaa bütün kızlar serseri erkeklere bayılırrr

Aynen öyle :) Canım ben çalışmıyorum ama ikizlerim olacağı için pompaya ihtiyacım olabilir ve bende çok kararsızım. Bir fikir edinirsen banada haber ver tatlım..

kızlar yaa bişi sorucam her sabah yumurta yiyo musunuz mutlaka? ay bana fenalık geldi her sabah yemekten süt de içmiorum uzun zamandır oldu baya..sevemedim şu sütü gitti..peynir ve yoğurtla aram iyi ama o sütü nasıl içicem bilmem..bi de bu aralar bebeğin kemiklerinin kıkırdaktan dönüşüm süreciymiş..ay napcam bilemedim

kızlar benim aşıdan haberim yok ne aşısı dr mu istiyor
Canım sağlık ocağında yapılıyor, tetanoz aşısı...
benim oğlan 2,5 yaşında benim 5.doz olacak. kafam karıştı seninkileri mi seyrek yaptılar benimkileri mi sık yaptılar acaba

Canım ben gidince bir sorayım kaçıncı olacak bu diye. Hemşire biliyodur. Bende tam emin değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…