aynen öyle canım, son aylar zor olacak hem sabırsız hem şişkin halde bekleyeceğiz doğumu :)
yok canım malesef, hamile kıyafetleri yok ama hep geniş geniş şeyler olduğu için alabildim ben. pantolon yok yani. onun için de lcw bir de h&m e bakmayı düşünüyorum. benim de yok hiç pantolonum, eski pantolonları giymeye devam ediyorum sıkmaya başladı onlar da artık.
Valla ben pantolon devrimini bıraktm. İnce taytlar aldm onları gıyyorum cokta rahatlar. Totom aldı başını gıdıyo çunku. Pantlon girmiyo ordan😃😃😃anladım canım, benim pantolonlar sıkıyor artık rahat edemiyorum. lcw'dan bir tane bulabildim o da bol geldi nedir habire çekiştirip duruyorum yukarı, düşüyor çünkü :) h&m'ye de bakmıştım ama ya çok streç modeller vardı ya da çok kalın kot kumaştan olanlar. defactoya da baktım hiçbir şey kalmamış. öyle işte... internetten bakıcam bir şeyler ama üst gibi değil ki pantolon işi denemeden riskli biraz, bilmiyorum vallahi kaldım öyle
Ayşe Sümeyye olmayacak mıydı öyle kalmış benim aklımda :) tatlım yaa sen bugün ayrıntılı için de gidecektin sanırım doktora. rica etsem şu yolculuk işini sen de bir sorabilir misin fırsatın olursa?
Ayrıcaaa bütün kızlar serseri erkeklere bayılırrr
Aman annesi uyusunda buyusun. İsiracaksin o popoyu gorecek kerata :) cok sukur saglikli olsunlar yeter. Dier doktorda saolsun herseyi iyi dedi gelisimi suyu iyiymis rahimde kapaliymis ama kasilma gozukuor oyuzden ignelere haplara bide yatmaya devam bizdede :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarr ben de doktordan geldim bugun..minnak oglum 19 cm ve 230 gram olmus..gayet cirkin bi oglun var anneai dedi doktor :) ayrintili icin agustos 10 dedi..bi doktora yonlendirdi.. bi de renkli ultrason cekti parmagini emiodu sipam yaaaa foto tam o halde cikti saka gibii :) masallah benim kusuma..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada benim doktorum kasik agrisi icin bem sormadan esi asagida bebeginin o sanci yapar korkma dedi benimde sag kasigima agri giriyodu ani bisey yapinca.es yavas yavas cikar yukari dedi,
Bunlarda bugun aldiklarim;
Günaydın kızlar :) Sabah erkenden oğluşlarımla sağlık ocağına gittik tahlil için. Öğleden sonrada aşımız var. Kızımda olduğum için ilerleyen haftalarda yapılır diye rahattım ama hemşire tetanoz aşınıda bugün yaparız
diyince şok oldum
kızlar yaa bişi sorucam her sabah yumurta yiyo musunuz mutlaka? ay bana fenalık geldi her sabah yemektensüt de içmiorum uzun zamandır oldu baya..sevemedim şu sütü gitti..peynir ve yoğurtla aram iyi ama o sütü nasıl içicem bilmem..bi de bu aralar bebeğin kemiklerinin kıkırdaktan dönüşüm süreciymiş..ay napcam bilemedim
ERken söylenen cinsiyetlerde genelde doktorlar da karıştırıyor baksana. Hayırlısı olsun tatlım. İstersen başka bir doktora teyit ettir.
.
Canan karatay anlatiyordu gecen çin de hamilelere gunde 10 yumurta verilirmis yemesi icin.eger gebelikte yemezse dogumdan sonraki ilk 3ay mutlaka yermis kadin.brainfood diyor yumurta icin mutlaka almak lazim.hem senin hemde bebegin icin sart.ben hem hamilelikte hemde emzirme surecinde hergun yedim
Allahu ekber
Valla ben pantolon devrimini bıraktm. İnce taytlar aldm onları gıyyorum cokta rahatlar. Totom aldı başını gıdıyo çunku. Pantlon girmiyo ordan😃😃😃
tekirdağa mıııı ben de çorluya ve şarköye gidicem bir aksilik olmazsacanım yolculuk işini ben sordum dün doktoruma..tatile gidicez bayramda dedim..denizliden tekirdağa gidicez nerdeyse 12 saat..kendi arabamızla gideceğimiz için doktor bana 2-3 saatlik yolculuktan sonra 10-15 dk kısa yürüyüşler yap sonra yine tekrar devam edersiniz yola bi sorun olmaz dedi..denize girebilirsin yüksek faktörlü koruyucu kullanarak dedi..ama çok sıcaklarda girme sakın dedi :) ve susuz kalma dedi..ama sen de bi doktoruna danış bence yolculuk konusunu..çünkü seni en iyi tanıyan o
kızlar yaa bişi sorucam her sabah yumurta yiyo musunuz mutlaka? ay bana fenalık geldi her sabah yemektensüt de içmiorum uzun zamandır oldu baya..sevemedim şu sütü gitti..peynir ve yoğurtla aram iyi ama o sütü nasıl içicem bilmem..bi de bu aralar bebeğin kemiklerinin kıkırdaktan dönüşüm süreciymiş..ay napcam bilemedim
anladım canım, benim pantolonlar sıkıyor artık rahat edemiyorum. lcw'dan bir tane bulabildim o da bol geldi nedir habire çekiştirip duruyorum yukarı, düşüyor çünkü :) h&m'ye de bakmıştım ama ya çok streç modeller vardı ya da çok kalın kot kumaştan olanlar. defactoya da baktım hiçbir şey kalmamış. öyle işte... internetten bakıcam bir şeyler ama üst gibi değil ki pantolon işi denemeden riskli biraz, bilmiyorum vallahi kaldım öyle
14. haftada gittiğim doktor çok iyi bir doktordu, nerdeyse yarım saat baktı ve pipiyi de gördük. Bugün gittiğim doktor hemen baktı, bebeğin arkasımıydı önümüydü bilemiyorum, ve kız dedi.. 2 dk sürmedi bile.. o yüzden kafam karışık.. ama bende gördüm ikisinde de..
en güzelini yapmışsın. benim iş yerinde tayt giymem olmaz işte mecbur pantolon bulucam biyerlerden :)
tekirdağa mıııı ben de çorluya ve şarköye gidicem bir aksilik olmazsaevet canım sormam gerek, sağolasın :)
Günaydın herkeslere :) bi akşam uğrayamadım maşallah dolmuş sayfalar zor okudum :))
Aynen öyle doğsun bi nasıl ısırcam hem deiyi.maşallah annesi kuzuna öteki dr.â gitmezsin bi daha da aman boşver yata yata tadını çıkart hamileliğin doğunca yeterince kopturacağız :))
Maşallah oğluna annesi :) ne güzel yakalamış dr.öyle bizim oğlan plasentanın arkaya saklamış yüzünü göremedik :)
Çok güzeller Allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah canım benim :)
Günaydın canım :) ne tahlili verdin canım??? benden bişi isteyen çıkmadı 21 de aşıya gidicez sadece? İnşallah kolayca anlatırsın aşının ağrısını
satılıyormu bilmiyorum ama kendim bakıcam sitelerden tariflerine son aylarıma doğru saç bandı yapıcam kendime onada böyle şapka düşündüm ablamızı da unutmamak lazım kıyamet kopabilir :))
Ayyy ben 13 ncü haftadan beri her sabah yiyorum yumurta böğğğ geldi resmen bu sıcaklarda hiç çekilmiyor ama mecburuz bebikler için:) sütü içemiyorum ama bu kutu kakaolu sütlerden içiyorum günlük bir tane hiç yoktan iyidir diye :/
Aynen canım hamileyken kıyafet krizmiş resmen yeni anladım :/ hamile taytı arıyorum hala bulamadım :/
Canım ilk 15 hafta Genital Bölge tam ayrılmıyormuş yannılan doktor çok oluyor bana da kız demişti doktor ama sonra bi gittik bizim kızdan pipi çıkmış16 ncı haftadan sonra ancak net olarak ayrılmıyormuş cinsiyetler... Ama için rahat etmediyse hiç tanımadığın bi doktora git cinsiyeti için geldim de oraya odaklanıyorlar o zaman kendimden biliyorum:)
hem de ne krizAynen canım hamileyken kıyafet krizmiş resmen yeni anladım :/ hamile taytı arıyorum hala bulamadım :/
Aman ben hamişim ne rahatsa onu gıyerım. Sagolsn işyerındekilerde bişey demiyo. Tayt tsört gıyyorum. Ayagımdada toms Spor ayakkabi yada sandalet gıyyorum. Rahatca geliyorum işime.
ahhh ahh kafayı yiyeceğim resmen. Medela yı önerdiler. Çok 180-200 arası fiyatı var. Elektriklilere göre iyi aslında. Şimdi doğumdan sonra çalışan tanıdığımla konuştum. Manuel ile idare etmeye çalıştım ama olmadı. Şu an çok pişmanım keşke elektrikli alsaydım dedi. Şimdi yine hamile ve elektrikli ablası almış onu kullanacağım dedi. çok güzel çok kolay ve rahat dedi. Ablasını arayıp markasını falan öğreneceğim. Haber vereceğim yine modelini.Aynen öyle :) Canım ben çalışmıyorum ama ikizlerim olacağı için pompaya ihtiyacım olabilir ve bende çok kararsızım. Bir fikir edinirsen banada haber ver tatlım..
kızlar yaa bişi sorucam her sabah yumurta yiyo musunuz mutlaka? ay bana fenalık geldi her sabah ktensüt de içmiorum uzun zamandır oldu baya..sevemedim şu sütü gitti..peynir ve yoğurtla aram iyi ama o sütü nasıl içicem bilmem..bi de bu aralar bebeğin kemiklerinin kıkırdaktan dönüşüm süreciymiş..ay napcam bilemedim
Kizlar bugun detayli usg ve is gorusmesi var gelince yazarim aksami bulur opuyorum hepinizi :)
Bende hergün yemeğe çalışıyorum canım. Süt konusuna gelince hamilelikten önce severek içerdim şimdi tiksindim içemiyorum yahu..
Canım kana şekere falan bakılacakmış. Birde D3 vitamini verdi. Sanada gittiğinde bakarlar. İnşallah canım fazla ağrı yapmaz :)
ben de muzlu sütlerden almıştım ama ondan da iğrendim resmen bulantı zamanlarımda..kokusu garip gelio şimdi..:26: fananayım bu arada doğum iznimiz allah nasip kısmet ederse eğer nisan ayının başında bitio bizim dimi? sonrasında napmayı düşünüosun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?