2014 Aralık Anneleri

Canım elektrikli diyor bende kime sorsam ve aventi önerdi bir arkadaşım.Onun fiyatı ne durumda bilmiyorum hiç..

Peki taytlar normal mi yoksa hamıle taytı gibi bişi var mı ?? Bende tayt giyiyorum genelde ama beli sıkar mı dıye de şüpheleniyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya canım sorma..ben et delisi bi insandım normalde..şimdi görüntüsü bile mahvedio beni..yiorum tabi yemio deilim ama eskisi gibi çok severek isteyerek deil :26:

Neyi çok depoladıysa vücüt ondan tiksinirmiş hamilelikte :) ben eti hiç sevmezdim yani.40 sene yemesem aklıma gelmezdi hergün sebze isterdim şimdi de adını vermeyim bayıldığım bazı sebzelerin düşüncesi bile beni benden alıyor çok kötü oluyorum..eti de severek yemeye başladım

peki taytlar normal mi yoksa hamıle taytı gibi bişi var mı ?? Bende tayt giyiyorum genelde ama beli sıkar mı dıye de şüpheleniyorum

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hamile taytı al canım acayip rahat ben giyiyorum iş yerinde çok rahat ediyorum

peki ürün güzelmi sağlamlık açısından soruyorum bazıları kırıldı elimde kaldı bilmem ne diyorda chiconunda ürünleri iyidir diye düşünüyorum :44::44: süt sağıp bebeğime bırakmayı düşünüyorum ben çalıştığım için

canım çalışan anneler için uygun değil çift göğüs sağanlar var en ideal onlar

Canım elektrikli diyor bende kime sorsam ve aventi önerdi bir arkadaşım.Onun fiyatı ne durumda bilmiyorum hiç..
Avent 250-280 tl arasında canım.
canım lansinohun çift göğüs sağma makinası var ikisini birden sağabiliyosun fiyatıda uygun kalitelide
Evet lansinoh affinty 2 li pompalıyı tanıdığımda kullanmış. Onunla görüştüm şimdi ben çok memnun kaldım dedi. 190-200 tl gibi fiyatı var nette. REsmini ekliyorum senin kullandığında bu muydu.
Hem pil ile hem elektrikle çalışıyormuş. Bunun üzerine ya da medela üzerine yoğunlaşacağım. Medela da 200 tl civarı. Fiyat aynı ama lansinohta 2 tane birden var. Birde yakınım denemiş çok memnunum deyince Lansinoh daha ağır bastı galiba.
Kascimmmm incele bak bunları.

tünaydın hanımlar butikbebe den alışveriş yapan oldu mu hiç?? şimdi internetten baktım çok güzel şeyler var ama ürünler nasıl bilmiyorum...şikayetvar'ın sitesinde de butikbebeyle ilgili birkaç şikayet var kararsız kaldım:26:

Bende cok begenıyorum orayı. Ama hiç almadm bişey.

Kızlar trendyolda disneyin bebek ürünleri satışta.. Ben bayılıyorum onlara sma cinsiyet belli değil düşünen olursa bakın bi ahdım vE hastane çıkışı alıcam onlardan ☺️ kısmet olursa

streçse ben de giyemem :44: oxxo'da bir model var beli lastikli, internet sitesine gir bak pantolonlarda görürsün hemen. ondan almayı düşünüyorum. benim vardı ondan ama bol diye kardeşime verdim, aslında çok rahat olurdu şimdi. geri isteyemeyeceğim için yenisini alacağım sanırım :)

Canim benim ev sahibim ortopedi doktoru..dogum iznin bitince bi kendi doktorundan rapor alirsin bi de ben yazarim iki ay ole biter..yetmezse de bi heyet raporu ayarlarim ben sana skma canini dedi..ben de diorum ki en azindan okul kapanana kadar idare etse bu raporlar izinler bizi seminerlere gider gelirim oglene kadar zaten..sorun olmaz :) yani amacim ucretsiz izin almamak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…