- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
ahhh ahh kafayı yiyeceğim resmen. Medela yı önerdiler. Çok 180-200 arası fiyatı var. Elektriklilere göre iyi aslında. Şimdi doğumdan sonra çalışan tanıdığımla konuştum. Manuel ile idare etmeye çalıştım ama olmadı. Şu an çok pişmanım keşke elektrikli alsaydım dedi. Şimdi yine hamile ve elektrikli ablası almış onu kullanacağım dedi. çok güzel çok kolay ve rahat dedi. Ablasını arayıp markasını falan öğreneceğim. Haber vereceğim yine modelini.
Valla ben pantolon devrimini bıraktm. İnce taytlar aldm onları gıyyorum cokta rahatlar. Totom aldı başını gıdıyo çunku. Pantlon girmiyo ordan😃😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya canım sorma..ben et delisi bi insandım normalde..şimdi görüntüsü bile mahvedio beni..yiorum tabi yemio deilim ama eskisi gibi çok severek isteyerek deil :26:
canım elektrikli diyor bende kime sorsam ve aventi önerdi bir arkadaşım.onun fiyatı ne durumda bilmiyorum hiç..
peki taytlar normal mi yoksa hamıle taytı gibi bişi var mı ?? Bende tayt giyiyorum genelde ama beli sıkar mı dıye de şüpheleniyorum
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaa peki pipi göstermişmiydi dr sana 14.haftada? hayırlı uğurlu olsun canım. ilk bebekmi?
kızın kaç yaşında canım? benim oğlan 2,5 yaşında 5. aşımı olucam ve bitecek. snein kaçıncı bu?
benimki de bu canım. yorucu zaman alıcı. işe başlayıp bebeğe süt bırakacaksan bunla çoook zaman alır ve yorar dediğim gibi. ama ben gibi fazla sütü sağıp atmak için kullanacaksan idare eder. ben atmıyordum, çiçeklerime döküyordum:)))
hamile taytı al canım acayip rahat ben giyiyorum iş yerinde çok rahat ediyorum
kizlar bugun detayli usg ve is gorusmesi var gelince yazarim aksami bulur opuyorum hepinizi :)
canım hamile taytını nerden buldunuz:what: Ben bulamadım
canım lcw da var çok güzel pantalonlarıda var hamilelr için internetten bi bak istersen seceneklerine
bende bozulmasından korkuyorum işte fiyatlat 300-400e kadar çıkıyor çünkü. çalışanlar içinde elektriklilerin daha pratik olduğunu söylüyorlar değiştirmesemmi ki şimdi ben bunlamı idare etsem cnm çok kararsızım
Benimki bu cnm
Eki Görüntüle 1190573
Avent 250-280 tl arasında canım.Canım elektrikli diyor bende kime sorsam ve aventi önerdi bir arkadaşım.Onun fiyatı ne durumda bilmiyorum hiç..
Evet lansinoh affinty 2 li pompalıyı tanıdığımda kullanmış. Onunla görüştüm şimdi ben çok memnun kaldım dedi. 190-200 tl gibi fiyatı var nette. REsmini ekliyorum senin kullandığında bu muydu.canım lansinohun çift göğüs sağma makinası var ikisini birden sağabiliyosun fiyatıda uygun kalitelide
tünaydın hanımlarbutikbebe den alışveriş yapan oldu mu hiç?? şimdi internetten baktım çok güzel şeyler var ama ürünler nasıl bilmiyorum...şikayetvar'ın sitesinde de butikbebeyle ilgili birkaç şikayet var kararsız kaldım:26:
anladım canım, benim pantolonlar sıkıyor artık rahat edemiyorum. lcw'dan bir tane bulabildim o da bol geldi nedir habire çekiştirip duruyorum yukarı, düşüyor çünkü :) h&m'ye de bakmıştım ama ya çok streç modeller vardı ya da çok kalın kot kumaştan olanlar. defactoya da baktım hiçbir şey kalmamış. öyle işte... internetten bakıcam bir şeyler ama üst gibi değil ki pantolon işi denemeden riskli biraz, bilmiyorum vallahi kaldım öyle
Hadi inşallah iyi çıkar sonuçların tatlım :)
Sadeden iyi diye yoksa hiç aram yok sütle...canım benim doğum kısmetse sezeryan olacağımdan 10-15 aralık arası olacak...dayanabilirsem 1 aralıka kadar çalışcam 8+8 değil de 3+13 şeklinde kullanayım diyorum, o zaman 14 martta doğum izni bitiyor canım sömestr kaynıyor iZnimize iki hafta çünküvalla sonra ben alabilirsem inşallah heyet alcam canım alamazsam 3 ay aylıksız izne ayrılcam temmuzda geri döncem işe iki ay yaz tatili nasılsa...eylüle kadar kendim bakmak istiyorum..o zamana oğlum 10 aylık olur inşallah doğum iznmiz bittiğinde daha 3 aylık olacak kuzular nasıl bırakalım ki :/ sen ne düşünüyorsun canım???
Ya hamıle taytını nereden aldınız ben lcw defactoda baktım yoktu. 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?