deneyeceğim bu yöntemi kesinlikle
ERken söylenen cinsiyetlerde genelde doktorlar da karıştırıyor baksana. Hayırlısı olsun tatlım. İstersen başka bir doktora teyit ettir.
Günaydın canım. Zorunlu ya illa yapacaklar :)
yok ya o kadar da alamam. Biraz daha uygun olanları vardı elektriklilerde bakacağım tekrar. Aynen çalışanlar için manuel çok zor gerçekten. Ama manuel alırsam ya bu model ya da lansinoh olacak. ayy çok karıştım valla. Medela yı meth ediyorlar birde aventi elektirkli olarak. Bakacağım şimdi fiyatlara netten yorumlara da tabii. Konuşuruz canım yine bu konuyu. Birde bazı medical ürünler satan yerlerde kampanya oluyormuş uygun fiyata satılıyormuş pompalar. Takip etmek lazım. Aklında olsun haberleşelim yine.
peki ürün güzelmi sağlamlık açısından soruyorum bazıları kırıldı elimde kaldı bilmem ne diyorda chiconunda ürünleri iyidir diye düşünüyorum :44::44: süt sağıp bebeğime bırakmayı düşünüyorum ben çalıştığım için
streçse ben de giyemem :44: oxxo'da bir model var beli lastikli, internet sitesine gir bak pantolonlarda görürsün hemen. ondan almayı düşünüyorum. benim vardı ondan ama bol diye kardeşime verdim, aslında çok rahat olurdu şimdi. geri isteyemeyeceğim için yenisini alacağım sanırım :)
canım bende beşiktaş pazarından almıştım cumartesi günleri oluyor istanbul da msn
Sagol hayatim atlaticam insallah bebegim iyi olsun baska bisey istemem ben sende bi an ince gor insallah oglusunu
Civile ugramak lazim o kravatli tulumlara falanda bayildim papyonlularda var :)
Canim hic korkma bisey olmamistir cani istemiyo o kadar
Canim benim cok sagol dikkat ederim yaban mersini burda kendiliginden yetisiyo biliyomusun esime toplatayim hafta sonu koylerden..
Tam bilmiyorum ama esi asagida yavas yavas cikar ben cikti diyene kadar iliski yasak dedi tamam dedim cokta dert degil
Yolculuk onemli sor canim telefon ac en azindan.
Aslinda babanesi ve ben Ayse Naz olsun istedik adini ama babasi sumeyye diye tutturunca kiramadik..
Tamam canim yikarim cok sagol tavsiyen icin..
Ogrenirsin canim ben bile ogrendim
Benim kizim serserilere bakmaz ki :)
Sagol tatlim amin :)
Hadi hayirli olsun canim kizima arkadas geldi :)
Yaa banada ogret usttekilerden bende kizima yapayim..
Cok guzeller bayildim..
canım çalışan anneler için uygun değil çift göğüs sağanlar var en ideal onlar
ben düşüncelerimi tecrübemi detaylıca yazdım tatlım, sağlam ama ellerinde derman kalmaz onunla hergün 3-4 biberon süt sağmak olcak iş değil. ben 18 ayda 10 kere yarım biberon anca sağmışımdır ellerim uyuşurdu, süt damla damla çıkacak diye uğraşıyorsun. elektriklide inek sağar gibi fışkırtıyor 2 dkda boşaltıyor memeyi.
canım lcw da var çok güzel pantalonlarıda var hamilelr için internetten bi bak istersen seceneklerine
Canim benim ev sahibim ortopedi doktoru..dogum iznin bitince bi kendi doktorundan rapor alirsin bi de ben yazarim iki ay ole biter..yetmezse de bi heyet raporu ayarlarim ben sana skma canini dedi..ben de diorum ki en azindan okul kapanana kadar idare etse bu raporlar izinler bizi seminerlere gider gelirim oglene kadar zaten..sorun olmaz :) yani amacim ucretsiz izin almamak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar cinsiyetimiz belli oldu. Pipili geliyo aramizaaa :sly:
Ahh istanbulda olsam zaten pazarların altını üstüne getirirdim ☺️ bekarken gwbzedeydim ista sıkı giderdik şimdi Ankaradayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-1132
kızlar bu araba çok hoşuma gitti. ana kucağı ayrı alınıyormuş.
bir de son olarak lite way plus'a bakıp ikisinden birini alacağız.
aslında nuna'yı yeğenim de kullanıyor ama hiç düşünmemiştim. dün dayımız aradı, bebek arabasını biz alacağız size dedi. onlar çok memnunmuş isterseniz size de alalım aynısından dediler. gidip bakacağız bugün. alıp kurtulmak istiyorum :)
valla benim hemen hemen belli oldu gibi Lansinoh affitny 200 tl civarında. Hem elektrikli hem manuel kullanılıyor. Mantıklı düşününce manuelleri kullanmak zaman olarak çok harcayacak. Emeği, gücü hiç katmıyorum bile. Zaten çalışıyoruz vakit bulamayacağız ki. En mantıklısı elektrikli. Mecbur alacağız yani.tmm cnm gördüğümüzü duyduğumuzu yazalım belki ucuza hallederiz bu işi
Canım birde sormak istediğim sen tecrübelisin ikinci hamileliğin neticede. Akşamdan akşama mı sağım yapacağız. Gün içerisinde de yapmak gerekecek mi. Yoksa bu süt yoğunluğuna göre değişir mi ?ben düşüncelerimi tecrübemi detaylıca yazdım tatlım, sağlam ama ellerinde derman kalmaz onunla hergün 3-4 biberon süt sağmak olcak iş değil. ben 18 ayda 10 kere yarım biberon anca sağmışımdır ellerim uyuşurdu, süt damla damla çıkacak diye uğraşıyorsun. elektriklide inek sağar gibi fışkırtıyor 2 dkda boşaltıyor memeyi.
Hoşgelmiş oğluşumuz. Pipidaş olarak sende katıldın aramıza. Hayırlı olsunKızlar cinsiyetimiz belli oldu. Pipili geliyo aramizaaa :sly:
http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-1132
kızlar bu araba çok hoşuma gitti. ana kucağı ayrı alınıyormuş.
bir de son olarak lite way plus'a bakıp ikisinden birini alacağız.
aslında nuna'yı yeğenim de kullanıyor ama hiç düşünmemiştim. dün dayımız aradı, bebek arabasını biz alacağız size dedi. onlar çok memnunmuş isterseniz size de alalım aynısından dediler. gidip bakacağız bugün. alıp kurtulmak istiyorum :)
canım ankara da da vardır ya gez biraz,ben beşiktastan 15 e aldım tayta 40 fln vermek istemiorum ya kızlarr bu yastıklara bayıldımmmmmm
Yusuf olacak inşallah bizimki ama kargoyla 4o ı geçiyor bi de prens yazanlar aklımda kaldı nasıl sizceeee??
http://www.1v1y.com/kampanya-urun-detay/881679?cid=18617
http://www.1v1y.com/kampanya-urun-detay/843983?cid=18617
Canim prospektuse bak istersen eger ismi ayni deilse. Ben bi bardak sudan azcik daha az normal souk suda eritip kafaya dikiorum. Tok karnina aliorum genelde oglen vakti aliorum gun icinde iyi geldigini hissedeceksin zaten. Kullanan tum arkadaslarimda bi tane aliorlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla benim hemen hemen belli oldu gibi Lansinoh affitny 200 tl civarında. Hem elektrikli hem manuel kullanılıyor. Mantıklı düşününce manuelleri kullanmak zaman olarak çok harcayacak. Emeği, gücü hiç katmıyorum bile. Zaten çalışıyoruz vakit bulamayacağız ki. En mantıklısı elektrikli. Mecbur alacağız yani.
Canım birde sormak istediğim sen tecrübelisin ikinci hamileliğin neticede. Akşamdan akşama mı sağım yapacağız. Gün içerisinde de yapmak gerekecek mi. Yoksa bu süt yoğunluğuna göre değişir mi ?
Hoşgelmiş oğluşumuz. Pipidaş olarak sende katıldın aramıza. Hayırlı olsun
ayy vala güzelmiş hee,ikisinin ayrı takılması da hoş... bakmak lazım
nuna da güzelmiş ana kucağı olarak da mı aynı marka monte oluyo acaba. neyse yazdım listeye didik didik ederim bütün özelliklerini
evet canım cihicco da ana kucağının pusetin üzerine takılıyor olması hoşuma gitmedi mesela :44:)
birisinden bebek emmese bile 3 saatte bir göğsünü sağdığını, sağdığı sütü derin donduruca sakladığını sütünün azaldığı zamanlarda derin dondurucudan kullandığını duymuştum. düzenli sağmak da sütü artırıyormuş hem. bu ne kadar doğru ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?