2014 Aralık Anneleri

tmm cnm gördüğümüzü duyduğumuzu yazalım belki ucuza hallederiz bu işi

ben düşüncelerimi tecrübemi detaylıca yazdım tatlım, sağlam ama ellerinde derman kalmaz onunla hergün 3-4 biberon süt sağmak olcak iş değil. ben 18 ayda 10 kere yarım biberon anca sağmışımdır ellerim uyuşurdu, süt damla damla çıkacak diye uğraşıyorsun. elektriklide inek sağar gibi fışkırtıyor 2 dkda boşaltıyor memeyi.

aa evet baktım şimdi çok hoş görünüyor, beli de tam hamilelere uyacak gibi, bir ara gidip deneyeyim en iyisi. sağol canım :)

canım bende beşiktaş pazarından almıştım cumartesi günleri oluyor istanbul da msn

Ahh istanbulda olsam zaten pazarların altını üstüne getirirdim ☺️ bekarken gwbzedeydim ista sıkı giderdik şimdi Ankaradayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol kuzum evet arkadaş olacaklar kısmetse onlar da

hmmm anladım cnm tmm tşkler elektrikli alayım ben en iyisi

Kızlar cinsiyetimiz belli oldu. Pipili geliyo aramizaaa :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

http://www.e-bebek.com/nuna-pepp-bebek-arabasi_NUN-1132

kızlar bu araba çok hoşuma gitti. ana kucağı ayrı alınıyormuş.
bir de son olarak lite way plus'a bakıp ikisinden birini alacağız.
aslında nuna'yı yeğenim de kullanıyor ama hiç düşünmemiştim. dün dayımız aradı, bebek arabasını biz alacağız size dedi. onlar çok memnunmuş isterseniz size de alalım aynısından dediler. gidip bakacağız bugün. alıp kurtulmak istiyorum :)

canım lcw da var çok güzel pantalonlarıda var hamilelr için internetten bi bak istersen seceneklerine

Ben mağazasından bakmıştım canım netten bakayım o zaman teşekkür ederim

Evet canım seminer sorun değil bbebişle de gideriz yarım gün :) ben bu sene de heyet aldım bi ay çok kötüydüm. Günde 10 kez kusarken bi velim doktor o vermişti :/ inşallah yine ayarlanabilirim...olmazsa Son çare 3 ay aylıksız izin...inşallah gerek kalmaz da raporu ayarlarız :)

Canım hayırlı olsun oğlun :)

Ahh istanbulda olsam zaten pazarların altını üstüne getirirdim ☺️ bekarken gwbzedeydim ista sıkı giderdik şimdi Ankaradayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ankara da da vardır ya gez biraz,ben beşiktastan 15 e aldım tayta 40 fln vermek istemiorum ya kızlarr bu yastıklara bayıldımmmmmm
Yusuf olacak inşallah bizimki ama kargoyla 4o ı geçiyor bi de prens yazanlar aklımda kaldı nasıl sizceeee??

http://www.1v1y.com/kampanya-urun-detay/881679?cid=18617

http://www.1v1y.com/kampanya-urun-detay/843983?cid=18617

ayy vala güzelmiş hee,ikisinin ayrı takılması da hoş... bakmak lazım

tmm cnm gördüğümüzü duyduğumuzu yazalım belki ucuza hallederiz bu işi
valla benim hemen hemen belli oldu gibi Lansinoh affitny 200 tl civarında. Hem elektrikli hem manuel kullanılıyor. Mantıklı düşününce manuelleri kullanmak zaman olarak çok harcayacak. Emeği, gücü hiç katmıyorum bile. Zaten çalışıyoruz vakit bulamayacağız ki. En mantıklısı elektrikli. Mecbur alacağız yani.
Canım birde sormak istediğim sen tecrübelisin ikinci hamileliğin neticede. Akşamdan akşama mı sağım yapacağız. Gün içerisinde de yapmak gerekecek mi. Yoksa bu süt yoğunluğuna göre değişir mi ?

Hoşgelmiş oğluşumuz. Pipidaş olarak sende katıldın aramıza. Hayırlı olsun

nuna da güzelmiş ana kucağı olarak da mı aynı marka monte oluyo acaba. neyse yazdım listeye didik didik ederim bütün özelliklerini

canim prospektusunde sadece yetiskinler günlük 1 2 Şase alabilir yaziyor net bilgi yok o yüzden sordum.

birisinden bebek emmese bile 3 saatte bir göğsünü sağdığını, sağdığı sütü derin donduruca sakladığını sütünün azaldığı zamanlarda derin dondurucudan kullandığını duymuştum. düzenli sağmak da sütü artırıyormuş hem. bu ne kadar doğru ki acaba

ayy vala güzelmiş hee,ikisinin ayrı takılması da hoş... bakmak lazım

evet canım cihicco da ana kucağının pusetin üzerine takılıyor olması hoşuma gitmedi mesela :44:

nuna da güzelmiş ana kucağı olarak da mı aynı marka monte oluyo acaba. neyse yazdım listeye didik didik ederim bütün özelliklerini

aynı marka da oluyor, maxi cosi ana kucağıyla da uyumluymuş. hangisini istersen kullanıyorsun. ben çok gezdirdim yiğenimi aslında çok da beğenmiştim o zaman ama nedense şimdi aklıma gelmemişti :) aslında hepsi birbirine benziyor özellik olarak ama bunun katlanışı pratik, yer kaplamıyor. alırsam yazarım yine size :)

Olabilirde hiç bilmiyorum. Düzenli emmenin sütü arttırdığını biliyorum. Emmese bile sağmak gerekecek sanırım. Hmm birde işyerinde bu işi yapabileceğim tek yer lavabo. Hadi buyur burdan yak. Mecbur gerekiyorsa yapacağız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…