2014 Aralık Anneleri

Arkadaslar bende sizin gibi ogretmenim kardesimde doktor ama bebegimde ya da bende bi sorun olmazsa rapor almayi dusunmuyorum ayliksiz izin kullanacagim.cunku tanidiklari olmadigi icin rapor alamayip ayliksiz izne ayrilan insanlar var onlarin hakkina girmek istemem acikcasi

aynen benim arkadaşımda sağıp donduruyordu poşetlerin üzerine sağıp koyduğun tarihide yazabiliyorsun çok işe yarıyor.

çok güzel düşünmüşsün cnm bu kadar ince düşünen insanlar yok malesef bizim şirkette arkadaşlarda 1 yıl bebekleriyle vakit geçirmek istediler ama malesef ücretsiz izine ayrıldılar bende senin gibi yapmayı düşünüyorum doktor tanıdıklarım olduğu halde.

çok güzel düşünmüşsün cnm bu kadar ince düşünen insanlar yok malesef bizim şirkette arkadaşlarda 1 yıl bebekleriyle vakit geçirmek istediler ama malesef ücretsiz izine ayrıldılar bende senin gibi yapmayı düşünüyorum doktor tanıdıklarım olduğu halde.

aynen benim arkadaşımda sağıp donduruyordu poşetlerin üzerine sağıp koyduğun tarihide yazabiliyorsun çok işe yarıyor.
CAnım sen benim gönderdiğim Lansinoh marka pompanın resmini gördünmü ? Tanıdığım onu kullanmış ve çok memnun. Bende ondan alacağım çok büyük ihtimalle. Birde işyerinde hadi sağdık, dolapta da beklettik, her gün getir götür yapacağız mecburen. Gözümde büyüdü. Düşünsene her gün pompayla işe gel geri git :) Aralarda sağ,dondur falan filan. Öğlenleri ben emzirmeye eve gidip gelirim büyük ihtimalle. Bu durumda gün içinde yine de sağmak gerekir mi ki ? offf ne yapacağız biz yaa.

hem çalışıp hem ana olmak zor be cnm gördüm lansinhonun ürününü bu markayı herkes met ediyor arkadaşımda göğüs petlerinde en iyi marka olduğunu söyledi bende bu markayı düşünüyorum.
sabah evden çıkmadan sağarız bırakırız öğlen zaten gideriz süt kalırsa emdikten sonrada sağıp akşam eve geldiğimizde tekrar evde sağarız diye düşünüyorum ama makinayla nasıl gezicez ayrıca buz tutan sütü buzluktan alıp eve gidene kadar sıcağa maruz bırakmak ne kadar doğru onuda düşünmek lazım

Bende öyle düşünüyorum ama bir tanede işyerine manuel mi gerekli diye de düşündüm. Yok zaten buzlukta dondurduğun sütü buz kalıpları ile birlikte özel soğutucu çantalarda soğuk soğuk eve götürülüyormuş. Yani hem ekstra süt saklama şişeleri,ya da poşetleri ve çantası lazım :)
Gerçi benim iş ile ev 5 dk o arada çözülmez. Bak şimdi aklıma ne geldi. Kiloluk kavanoza ya da yarım kiloluk kavanoza su koy sağdığın süt şişesini de içine bırak. Buzlukta donsun. Eve gidene kadar ilk olarak su eriyeceği için süte gelene kadar evlere gelmiş oluruz. Pratik akıl Peşettense şişe bana daha pratik geldi. Hemen sıcak suda beklet ılınsın, emzik tak ver ağzına :) 4 lü saklama şişesi Lansinoh 20 tl çokta pahalı değil.

düşünme şimdiden bunları. bak bir doğsunlar da yeter ki süt içsinler diye beş pompayla bile gezeriz biz o zaman Allah bi kolay yolunu gösterecek hepimize. sadece duam bol sütüm olsun ve bebeğim güzel emsin, gerisini halledriz evvelallah

ahahaha canım benim buzlukta patlar kavanozlar işyerindede manuel nasıl kullanıcaz arkadaşın teki damla damla sağıyor manueller yazmış deliririz valla elektrikliyi yanımızda taşımak en mantıklısı pilli olarakta varsa o ürünün içeriğinde çok iyi olur

Lansinoh Affinity™ çift Sağımlı Elektrikli Göğüs
Pompası – kullanımı kolay, hesaplı ve göğüslerinize duyarlı bir ürün.

Hafif ve taşınabilir bir ürün olan Affinity™ ister tekli ister çiftli pompa olarak kullanılabilir. Elektrikle ya da pille çalıştırılabilir. Montajı ve temizlemesi kolay bir ürün olan BPA içermeyen pompamızda, daha yumuşak ve güvenli oturma sağlamak için ComfortFit™ göğüs yastıkları bulunmaktadır. 8 farklı sağım düzeyi ve 6 farklı uyarı ayarlarıyla, her anneye uygun, konforlu sağım seçenekleri sunar.

düşünmek zorundayız kuzum ya hazırlıklı olmak lazım. lohusa halimle koşamam ben pompa peşinde Hazır olsun hepsi.
Oda doğru. Pillede kullanılıyor canım. Sen benden çok geziyorsun avm lerden çıkmıyorsun. Bu markayı araştırırsın olur mu ? Bazen indirime falan giriyormuş. Takip edelimde nerde ucuza bulursak onu alalım. Bizim akrabamız annemlerin oradaki eczaneden 7 ay önce 160 tl ye almış. Oraya soracağım eğer öyleyse ben direkt ordan alırım sana da haber ederim. Ne maceralar atlatacağız bakalım daha.
Bu arada bizim babamız manuel alacağımızı sanıyor. Gerçi bende bu güne kadar öyle sanıyordum. Ama yorumlar ve deneyimler elektrikliye mecbur bıraktı resmen. Fiyattan dolayı şok olacak

Evet evet bak kullanılıyor ve çok kullanan var. Sabahtan beri işleri bıraktım pompa peşinde koşuyorum düşünün artık. Tez yazacağım artık :)

evet tatlım dediğim bu eczanede bundan öneriyoruz her verdiğim acayip memnun kaldı ben ilk çocukta acemilik yaprım almadım sağma makinesi malamat oldum resmen ama bunlarda kesin alacam ikizde olunca daha fazla süt depolamak gerekecek

ya taytla bir ben rahat edemiyorum herhalde Evde sürekli tayt giyerdim normalde ama şimdi inanılmaz bunaltıyor beni, menopoz triplerine girdim sanırım

Bu hamilleik bizi tamamen farklı insanlar yaptıııııııııııı

Canım siz kaça satıyorsunuz eczanede. eğer sizde daha uygunsa sizden alalım

160 tlyse hemen alalım cnm çok ucuzmuş bu fiyattan daha ucuza bulacağımızı sanmıyorum ama bende bakınır haber veririm annenin ordaki eczane hangi eczane tanıdık eczane bulsak dahada ucuza alırız ama nerden bulucaz aaaaa dur dur eşimin kuzeninin konyada eczanesi var facedeyse yazim ben ona

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…