- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
- 173
Canım siz kaça satıyorsunuz eczanede. eğer sizde daha uygunsa sizden alalım
220 tl canım satışımız bu ay zamlandı geçen ay 190 tl idi
hiç indirim yapmıonuz mu ????
Yaz yaz tanıdık daha uyguna verir. Bende annemlere gidince konuşacağım bakalım. Eğer öyleyse hemen alırım iki tane sana veririm hemen birini.160 tlyse hemen alalım cnm çok ucuzmuş bu fiyattan daha ucuza bulacağımızı sanmıyorum ama bende bakınır haber veririm annenin ordaki eczane hangi eczane tanıdık eczane bulsak dahada ucuza alırız ama nerden bulucaz aaaaa dur dur eşimin kuzeninin konyada eczanesi var facedeyse yazim ben ona
Toker de abartmış ne o kadar canım.bencede nerde ucuzsa ordan alabiliriz bak bende alıcam 2 müşteri oldu ben fomaradaki tokere sordum cnm 270 tl dedi
Hadi ya tühh. Zamlandı diye mi çoğu satış sitesinde tükendi gösteriyorda fiyat 167 falan.220 tl canım satışımız bu ay zamlandı geçen ay 190 tl idi
İndirimli bul direkt senden alalımmalesef canımmmm ama diğer depolarımıda araştırayım belki indirim bulabilirim
Yaz yaz tanıdık daha uyguna verir. Bende annemlere gidince konuşacağım bakalım. Eğer öyleyse hemen alırım iki tane sana veririm hemen birini.
Toker de abartmış ne o kadar canım.
Hadi ya tühh. Zamlandı diye mi çoğu satış sitesinde tükendi gösteriyorda fiyat 167 falan.
Kizlarrr bunlar da bizim cicilerimizzzz..fotolarin bazilari yan duzeltemedim kusura bakmayin :) sari ve mavi olanlar hastane cikisi setlerimiz..yastikli olan alt acma seysimizpopomuz kiymetli olcak aldikca alasim gelio hep..ama tutuorum kendimi..ama ayakkabilarimiz nasillll bittim onlara benn masallah benim kuzuma..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrr bunlar da bizim cicilerimizzzz..fotolarin bazilari yan duzeltemedim kusura bakmayin :) sari ve mavi olanlar hastane cikisi setlerimiz..yastikli olan alt acma seysimizpopomuz kiymetli olcak aldikca alasim gelio hep..ama tutuorum kendimi..ama ayakkabilarimiz nasillll bittim onlara benn masallah benim kuzuma..
cicişlerinizi güle güle kullanınn:)Kizlarrr bunlar da bizim cicilerimizzzz..fotolarin bazilari yan duzeltemedim kusura bakmayin :) sari ve mavi olanlar hastane cikisi setlerimiz..yastikli olan alt acma seysimizpopomuz kiymetli olcak aldikca alasim gelio hep..ama tutuorum kendimi..ama ayakkabilarimiz nasillll bittim onlara benn masallah benim kuzuma..
Çok güzeller. Bayıldım. Güle güle kullanın inş Allah. Bu arada ayakkabılar yakıyorrrrrrrKizlarrr bunlar da bizim cicilerimizzzz..fotolarin bazilari yan duzeltemedim kusura bakmayin :) sari ve mavi olanlar hastane cikisi setlerimiz..yastikli olan alt acma seysimizpopomuz kiymetli olcak aldikca alasim gelio hep..ama tutuorum kendimi..ama ayakkabilarimiz nasillll bittim onlara benn masallah benim kuzuma..
kızlar bende istiommmmm.hepimiz toplanalım indirim yapsınlarrr olmazmıı:)düşünmek zorundayız kuzum ya hazırlıklı olmak lazım. lohusa halimle koşamam ben pompa peşindeHazır olsun hepsi.
Oda doğru. Pillede kullanılıyor canım. Sen benden çok geziyorsun avm lerden çıkmıyorsun.Bu markayı araştırırsın olur mu ? Bazen indirime falan giriyormuş. Takip edelimde nerde ucuza bulursak onu alalım. Bizim akrabamız annemlerin oradaki eczaneden 7 ay önce 160 tl ye almış. Oraya soracağım eğer öyleyse ben direkt ordan alırım sana da haber ederim. Ne maceralar atlatacağız bakalım daha.
Bu arada bizim babamız manuel alacağımızı sanıyor. Gerçi bende bu güne kadar öyle sanıyordum. Ama yorumlar ve deneyimler elektrikliye mecbur bıraktı resmen. Fiyattan dolayı şok olacak
Bayıldm canm cok guzeller. Bebişin saglıklı shatlı gıyer inşş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hepsi çok güzel bayıldım krem ve beyaz renkleri çok seviyorum bebişlerde öyle renki şeyleri pek sevmem güle güle giysin kuzun
cicişlerinizi güle güle kullanınn:)
Çok güzeller. Bayıldım. Güle güle kullanın inş Allah. Bu arada ayakkabılar yakıyorrrrrrr
kızlar bende istiommmmm.hepimiz toplanalım indirim yapsınlarrr olmazmıı:)
valla benim hemen hemen belli oldu gibi Lansinoh affitny 200 tl civarında. Hem elektrikli hem manuel kullanılıyor. Mantıklı düşününce manuelleri kullanmak zaman olarak çok harcayacak. Emeği, gücü hiç katmıyorum bile. Zaten çalışıyoruz vakit bulamayacağız ki. En mantıklısı elektrikli. Mecbur alacağız yani.
Canım birde sormak istediğim sen tecrübelisin ikinci hamileliğin neticede. Akşamdan akşama mı sağım yapacağız. Gün içerisinde de yapmak gerekecek mi. Yoksa bu süt yoğunluğuna göre değişir mi ?
Hoşgelmiş oğluşumuz. Pipidaş olarak sende katıldın aramıza. Hayırlı olsun
Bende öyle düşünüyorum ama bir tanede işyerine manuel mi gerekli diye de düşündüm. Yok zaten buzlukta dondurduğun sütü buz kalıpları ile birlikte özel soğutucu çantalarda soğuk soğuk eve götürülüyormuş. Yani hem ekstra süt saklama şişeleri,ya da poşetleri ve çantası lazım :)
Gerçi benim iş ile ev 5 dk o arada çözülmez. Bak şimdi aklıma ne geldi. Kiloluk kavanoza ya da yarım kiloluk kavanoza su koy sağdığın süt şişesini de içine bırak. Buzlukta donsun. Eve gidene kadar ilk olarak su eriyeceği için süte gelene kadar evlere gelmiş oluruz. Pratik akılPeşettense şişe bana daha pratik geldi. Hemen sıcak suda beklet ılınsın, emzik tak ver ağzına :) 4 lü saklama şişesi Lansinoh 20 tl çokta pahalı değil.
kıyamam ben o ayakkabıları giyecek ayaklarahepsi çok güzeller güzel sağlıklı günlerde giysin inşallah
canım benim daha öncede yazdığım gibi ben 18 ayda 10 kere ancak sağdım 1er çay bardağı kadar. tecrübem yok. kaç kere sağılmalı vs vs. ama sağıldıktan sonra anında dondurmanız gerekmiyor. buzdolabında +4 derecede 1 gün kalabiliyor diye biliyorum. süt torbasının üstünde yazıyor bu tarz detaylar. bence siz çalışan emziren annelerle ilgili topik arayın bulun, bizzat onlara sorun tatlım
canim prospektusunde sadece yetiskinler günlük 1 2 Şase alabilir yaziyor net bilgi yok o yüzden sordum.
3 olduk bak toptan fiyatına isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?