2014 Aralık Anneleri

Yaz yaz tanıdık daha uyguna verir. Bende annemlere gidince konuşacağım bakalım. Eğer öyleyse hemen alırım iki tane sana veririm hemen birini.
bencede nerde ucuzsa ordan alabiliriz bak bende alıcam 2 müşteri oldu ben fomaradaki tokere sordum cnm 270 tl dedi
Toker de abartmış ne o kadar canım.
220 tl canım satışımız bu ay zamlandı geçen ay 190 tl idi
Hadi ya tühh. Zamlandı diye mi çoğu satış sitesinde tükendi gösteriyorda fiyat 167 falan.

evet canım birden arttı fiyatları

Kizlarrr bunlar da bizim cicilerimizzzz..fotolarin bazilari yan duzeltemedim kusura bakmayin :) sari ve mavi olanlar hastane cikisi setlerimiz..yastikli olan alt acma seysimiz popomuz kiymetli olcak aldikca alasim gelio hep..ama tutuorum kendimi..ama ayakkabilarimiz nasillll bittim onlara benn masallah benim kuzuma..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405511844635.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $1405511874171.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 34
  • $1405511896141.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $1405511911899.webp
    18 KB · Görüntüleme: 36
  • $1405511932070.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 35

Bayıldm canm cok guzeller. Bebişin saglıklı shatlı gıyer inşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepsi çok güzel bayıldım krem ve beyaz renkleri çok seviyorum bebişlerde öyle renki şeyleri pek sevmem güle güle giysin kuzun

cicişlerinizi güle güle kullanınn:)

Çok güzeller. Bayıldım. Güle güle kullanın inş Allah. Bu arada ayakkabılar yakıyorrrrrrr

kızlar bende istiommmmm.hepimiz toplanalım indirim yapsınlarrr olmazmıı:)

Bayıldm canm cok guzeller. Bebişin saglıklı shatlı gıyer inşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepsi çok güzel bayıldım krem ve beyaz renkleri çok seviyorum bebişlerde öyle renki şeyleri pek sevmem güle güle giysin kuzun

cicişlerinizi güle güle kullanınn:)

Çok güzeller. Bayıldım. Güle güle kullanın inş Allah. Bu arada ayakkabılar yakıyorrrrrrr

Cok tesekkur ederim canlarim..insallah saglikla giydirmek nasip olur hepimize..

Kizlar tarz yapcam ben oglumu dedim dun esime..yurumeye baslayinca ona nike adidas ayakkabilar alcam saclarini kestirmicem kivir kivir olcak saclari dedim..esim de dio ki sen yuruyene kadar cocuga ayili tulum giydir sonra da tarz yapcam de dio cok guldurdu beni fotoda ayicikli tulumlari koyarken o geldi aklima hahaha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıyamam ben o ayakkabıları giyecek ayaklara hepsi çok güzeller güzel sağlıklı günlerde giysin inşallah

canım benim daha öncede yazdığım gibi ben 18 ayda 10 kere ancak sağdım 1er çay bardağı kadar. tecrübem yok. kaç kere sağılmalı vs vs. ama sağıldıktan sonra anında dondurmanız gerekmiyor. buzdolabında +4 derecede 1 gün kalabiliyor diye biliyorum. süt torbasının üstünde yazıyor bu tarz detaylar. bence siz çalışan emziren annelerle ilgili topik arayın bulun, bizzat onlara sorun tatlım

haha gerçekten bu niye aklıma gelmedi ki :26::26: Bak işte burayı o yüzden seviyorum aklıma gelmeyenleri siz getiriyorsunuz

ayy çok şekerler güle güle giyinsin bebişin

3 olduk bak toptan fiyatına isteriz

bende isterem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…