ayy çok şekerler güle güle giyinsin bebişin
bende isterem
ayy çok şekerler güle güle giyinsin bebişin
bende isterem
Kızlar aşımızı olduk geldik. Hiç acımadıBu arada bu benim son aşımmış. Yani 5. doz. Bebişimin birinin kalp sesini duyduk diğerini duyamadık. Kanımda 11 e düşmüş bir anda. 13 lerdeydi. Beslenmeye dikkat edicez...
4 olduk olmasınada uygun fiyatlı bulamadık. Ne oldu senin eczacı yeğen. Ben annemlerin eczaneden fiyat bekliyorum. 4 adet alcaz dedim resmen ya adam şaşırdı. Forumcak alcaz ona göre uygun fiyat verin dedim. Tamam 5 dk sonra görüşelim dedi4 oldukkkkk
Geçmiş olsun canım. Hadi yırttın o zaman. Bizim aşılar yeni başladı.Kızlar aşımızı olduk geldik. Hiç acımadıBu arada bu benim son aşımmış. Yani 5. doz. Bebişimin birinin kalp sesini duyduk diğerini duyamadık. Kanımda 11 e düşmüş bir anda. 13 lerdeydi. Beslenmeye dikkat edicez...
geçmiş olsun canım benimde kanım düşük kan ilacı verdimi?
4 olduk olmasınada uygun fiyatlı bulamadık. Ne oldu senin eczacı yeğen. Ben annemlerin eczaneden fiyat bekliyorum. 4 adet alcaz dedim resmen ya adam şaşırdı. Forumcak alcaz ona göre uygun fiyat verin dedim. Tamam 5 dk sonra görüşelim dedi
Geçmiş olsun canım. Hadi yırttın o zaman. Bizim aşılar yeni başladı.
4 olduk olmasınada uygun fiyatlı bulamadık. Ne oldu senin eczacı yeğen. Ben annemlerin eczaneden fiyat bekliyorum. 4 adet alcaz dedim resmen ya adam şaşırdı. Forumcak alcaz ona göre uygun fiyat verin dedim. Tamam 5 dk sonra görüşelim dedi
der msjlarımı gormussundur umarım canım. gunde 1 tane yarım bardak suda erıtıp ıcıorum.
Kızlar malesef bulamamışlar Lansinoh 2in 1 olanı varmış. Ona 250 tl diyorlar netten almak daha mantıklı bu durumda duyurulur.
facede yok cnm ondanda fiyat öğrenelim ama mutlaka daha uyguna alabiliriz alış fiyatına falan verebilir yani bize kuzendende karmı edecek
Bakmam mı baktım da fiyat düşük olanlarda stokta yok kiGittigidiyordaki satıcıya sordum pazarlık payı varmı diye bakalım ondan da cevap bekliyorum. Çokkk faaal araştırma içindeyim resmen.
EN KÖTÜ İHTİMALLE BUNU ALABİLİRİZSTOKTA VAR
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0
Öncelikle bende seni öpüyorum
Lansinoh manuel olarak çok methediliyor. Chico yu da iyi diyenleri duydum. Elektrikliye o kadar para verip bozulmasından korkuyorum. Herkes çok çabuk bozuluyor yazmış. Endişem o yüzden. Garanti olsa vereceğim de garanti olmayınca riske girmek istemiyorum. Bazı çalışan anneler lansinoh manuel ile çok rahat etmiş. Tanıdıklardan kullanan olsa daha bir güven verecek ona göre alacağım. Kızlar lütfen yardım edin bizlere. Birde tek elle kullanım önemliymiş. Ucunda pompa olanlar ile zor oluyormuş. Seninki nasıldı.
gördüm canim çok sagol. doktorun oglumu gördükten sonraki dediklerini hatırlamıyorum bidahakine soyliycem aklim basimdayken söyleyin bana diye 😀😀😀
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?