2014 Aralık Anneleri

Kızlar aşımızı olduk geldik. Hiç acımadı Bu arada bu benim son aşımmış. Yani 5. doz. Bebişimin birinin kalp sesini duyduk diğerini duyamadık. Kanımda 11 e düşmüş bir anda. 13 lerdeydi. Beslenmeye dikkat edicez...

geçmiş olsun canım benimde kanım düşük kan ilacı verdimi?

4 olduk olmasınada uygun fiyatlı bulamadık. Ne oldu senin eczacı yeğen. Ben annemlerin eczaneden fiyat bekliyorum. 4 adet alcaz dedim resmen ya adam şaşırdı. Forumcak alcaz ona göre uygun fiyat verin dedim. Tamam 5 dk sonra görüşelim dedi
Geçmiş olsun canım. Hadi yırttın o zaman. Bizim aşılar yeni başladı.

hadi ya :)) bakalım ne fiyat çıkartıcak bize

Şaka bir yana depolarında yokmuş. Araştıracaklar hala bekliyorum yani. Haber verecekler bana bende size.

Sağol canım benim, doğumdan sonra her yıl bir tane atılacak size daha. ..

der msjlarımı gormussundur umarım canım. gunde 1 tane yarım bardak suda erıtıp ıcıorum.

gördüm canim çok sagol. doktorun oglumu gördükten sonraki dediklerini hatırlamıyorum bidahakine soyliycem aklim basimdayken söyleyin bana diye 😀😀😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar malesef bulamamışlar Lansinoh 2in 1 olanı varmış. Ona 250 tl diyorlar netten almak daha mantıklı bu durumda duyurulur.

facede yok cnm ondanda fiyat öğrenelim ama mutlaka daha uyguna alabiliriz alış fiyatına falan verebilir yani bize kuzendende karmı edecek

facede yok cnm ondanda fiyat öğrenelim ama mutlaka daha uyguna alabiliriz alış fiyatına falan verebilir yani bize kuzendende karmı edecek

Hee ya etmesin. Yok mu teli falan anam almazsam içim rahat etmeyecek.
Ablam diyor ne bu acele. Yok diyorum stoklarda kalmamış hiç daha da pahalanmadan alalım bari. Baksana 7 ay önce aynı eczaneden 160 tl ye almış şimdi nette bile 200 çekiyorlar fiyatı pufff. Yalnız sorarken Lansinoh markasına ait 2 model var. Affinity olacak 2 in 1 değil. Tek umudumsun Kascimmmmm

Manuel kullanışlı değil yorucu oluyo sürekli kullanım için arkadaşım madelanın elektrikli olanını aldı arkadaşdan sonra iki kişi daha kullandı çok memnun kaldı

Kizlar dusuk onleyici ignemi alip korka korka saglik merkezine gittim kalcama yedigim yetmiormus gibi bide tetanozu olup geri geldim :/ suan hicbisey hissetmiorum azcik sızıdan baska ama insallah bende bi agrisi sizisi olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam canim gidicegin zaman hatirlatalim sana :) bende gitmeden once beynimde binlerce kez tekrar ediorum soracaklarimi ama hep birini unutup donuorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…