2014 Aralık Anneleri

Manuel kullanışlı değil yorucu oluyo sürekli kullanım için arkadaşım madelanın elektrikli olanını aldı arkadaşdan sonra iki kişi daha kullandı çok memnun kaldı
Medela da çok meth edildi. Lansinoh Affinty 2 li olanda karar verdik ama fiyatlar da çok yüksek. Uygun fiyatlıyı bulur bulmaz alacağız. SAğol önerin için.
Geçmş oldun canım
bu akşam gideyimde chiccoyu geri vereyim elimde patlıcak yoksa
Inş. Alırlar
Aynen ver geri kalmasın elinde. Lansinoh ta sor gitmişken

inş. iade yok demezler lansinohun yarı paraı çünkü hamile hamile kavga ederim valla zaten sinirli bişiy oldum
bi üst katta lansinoh satan bi bebek mağazası var ordada kampanya oluyor onada bakayım orda ne kadar

Kizlar...bir pipisli de benimkii...oy oy doktorda seyrine doyamadimki minisimin....hersey yolunda sukur...oglusum vardi erkek kardesiyle mac yaparlar artik...inanilmaZ mutluyum..allah herkesin gonlune gore versin

inş. iade yok demezler lansinohun yarı paraı çünkü hamile hamile kavga ederim valla zaten sinirli bişiy oldum
bi üst katta lansinoh satan bi bebek mağazası var ordada kampanya oluyor onada bakayım orda ne kadar
Kaça almıştın canım nette 60 a falan görmüştüm ben sanki. İade yaparlar bence ama iade olmasa bile değişim yaparlar. Onun yerine başka bir şey alırsın. Lansinoh için de bakta fikrimiz olsun. Meraktan çatlarım yalnız bak hemen yaz diyeceğim de gece ben giremem ki
Kizlar...bir pipisli de benimkii...oy oy doktorda seyrine doyamadimki minisimin....hersey yolunda sukur...oglusum vardi erkek kardesiyle mac yaparlar artik...inanilmaZ mutluyum..allah herkesin gonlune gore versin
Ne güzel haberler bunlar 2 oğlun olacak resmen yeşil kartlısın
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla alırsın inş Allah kucağına.

alacak bişiy bulurum inş. iade almazlarsada

Aminn..hepimiz insallah minik zuzulara saglikla kavusuruz :))
AMİNN.
alacak bişiy bulurum inş. iade almazlarsada
Bir bebe mağzasından hamile bir anne hele de kız annesi mutlaka bir şeyler bulur endişe etme
O anda bulamazsan bile hediye çeki verirler onun yerine istediğin zaman kullanırsın. Böyle imkanları var diye biliyorum.

herşeyi alınca ne alacam acaba diye düşünüyor insan

ben sana akşam haber vericem cnm

tamam canım merakla bekliyorum. Hatta fiyat uygunsa hemen alalım
Çok aceleciyim diyecem ama tüm hazırlığı bitirmiş bir çift var karşımda. Sizin kadar çok olamam
Benim eşim uyuşuk çıktı. İlla yumurta kapıya dayanacak. Dayandırcam ben o yumurtayı akşama kapıya

yok canim oturunca agriyor seninki daha farkli sanirim

bi bilsek ne normal ne degil bu gidisle panik atak olacaz:) ama agri baya kötü ins doguma kadar sürmez masaj isini cok kötüolunca düsünürüm

Merhaba kizlar ne kadar hizli ilerliyorsunuz boyle takip edemiyorum, benim moral bozuklugu devam ediyor ve bundanmidir bilmiyorum strese bagliyorum ben iki gundur sabahlari yataktan kalkinca burnum kaniyor ve 15 dak falan suruyor kan bir turlu pihtilasmiyor. Devam ederse dr a gidicem insallah hamilleikle ilgili bir durum degildir aranizda boyle bir durum yasayan varmi? Birde sanirim sagma makinesinden bahsetmisniz, ben manuel kullandim mandalliydi vede cok memnundum. Elektrikli kullaanan arkadaslarim hic memnun kalmadi sonradan hepsi manuel aldi. Ben manuelden memmundum tavsiye ederim. Bu arada biberon ve emzikte de silikonu tavsiye ederim, kaucuk butun pisligi tüyü kılı cekiyo yapisiyo uzerine ve temizligi zor.

Son düzenleme:

Burun kanamasi bende de var cnm normalmis. Hamilelikte kan basinci arttigi icin kilcal damarlarin catlamasi. Ama aşiriysa doktoruna sor. Ben burnunu temizlerken gelio sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…