Burun kanamasi bende de var cnm normalmis. Hamilelikte kan basinci arttigi icin kilcal damarlarin catlamasi. Ama aşiriysa doktoruna sor. Ben burnunu temizlerken gelio sadece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrr bunlar da bizim cicilerimizzzz..fotolarin bazilari yan duzeltemedim kusura bakmayin :) sari ve mavi olanlar hastane cikisi setlerimiz..yastikli olan alt acma seysimizpopomuz kiymetli olcak aldikca alasim gelio hep..ama tutuorum kendimi..ama ayakkabilarimiz nasillll bittim onlara benn masallah benim kuzuma..
Kızlar aşımızı olduk geldik. Hiç acımadıBu arada bu benim son aşımmış. Yani 5. doz. Bebişimin birinin kalp sesini duyduk diğerini duyamadık. Kanımda 11 e düşmüş bir anda. 13 lerdeydi. Beslenmeye dikkat edicez...
Kizlar dusuk onleyici ignemi alip korka korka saglik merkezine gittim kalcama yedigim yetmiormus gibi bide tetanozu olup geri geldim :/ suan hicbisey hissetmiorum azcik sızıdan baska ama insallah bende bi agrisi sizisi olmaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar...bir pipisli de benimkii...oy oy doktorda seyrine doyamadimki minisimin....hersey yolunda sukur...oglusum vardi erkek kardesiyle mac yaparlar artik...inanilmaZ mutluyum..allah herkesin gonlune gore versin
Hadi annişler ben kaçar. Herkese iyi akşamlar
Merhaba kizlar ne kadar hizli ilerliyorsunuz boyle takip edemiyorum, benim moral bozuklugu devam ediyor ve bundanmidir bilmiyorum strese bagliyorum ben iki gundur sabahlari yataktan kalkinca burnum kaniyor ve 15 dak falan suruyor kan bir turlu pihtilasmiyor. Devam ederse dr a gidicem insallah hamilleikle ilgili bir durum degildir aranizda boyle bir durum yasayan varmi? Birde sanirim sagma makinesinden bahsetmisniz, ben manuel kullandim mandalliydi vede cok memnundum. Elektrikli kullaanan arkadaslarim hic memnun kalmadi sonradan hepsi manuel aldi. Ben manuelden memmundum tavsiye ederim. Bu arada biberon ve emzikte de silikonu tavsiye ederim, kaucuk butun pisligi tüyü kılı cekiyo yapisiyo uzerine ve temizligi zor.
Ya Ayse Sumeyye ya da Sumeyye Ayse olacak canim siralamasina tam karar veremedikAyşe Sümeyye olmayacak mıydı öyle kalmış benim aklımda :) tatlım yaa sen bugün ayrıntılı için de gidecektin sanırım doktora. rica etsem şu yolculuk işini sen de bir sorabilir misin fırsatın olursa?
Ayrıcaaa bütün kızlar serseri erkeklere bayılırrr
Cok guzeller canim yaa hepsine bayildim iyi gunlerde giysin bebis :)Kizlarrr bunlar da bizim cicilerimizzzz..fotolarin bazilari yan duzeltemedim kusura bakmayin :) sari ve mavi olanlar hastane cikisi setlerimiz..yastikli olan alt acma seysimizpopomuz kiymetli olcak aldikca alasim gelio hep..ama tutuorum kendimi..ama ayakkabilarimiz nasillll bittim onlara benn masallah benim kuzuma..
Cok tesekkur ederim canlarim..insallah saglikla giydirmek nasip olur hepimize..
Kizlar tarz yapcam ben oglumu dedim dun esime..yurumeye baslayinca ona nike adidas ayakkabilar alcam saclarini kestirmicem kivir kivir olcak saclari dedim..esim de dio ki sen yuruyene kadar cocuga ayili tulum giydir sonra da tarz yapcam de diocok guldurdu beni fotoda ayicikli tulumlari koyarken o geldi aklima hahaha
bende lansinohun manuelini alicam bide cift kilitli süt poşetlerinden aldimmi tamamdır elektrikli olanlari biyerlere götürmek cok zormuş hemde. bide lansinohun göğüs pedi var cok iyiymis bide göğüs ucu kremi emzirirken silmene gerek kalmiomus. kisacasi göğüslerle ilgili herseyde bir numara bu marka heralde.
Ya Ayse Sumeyye ya da Sumeyye Ayse olacak canim siralamasina tam karar veremedik
Sordum canin otobusle 2 saatte 1byuruyerek ya da ucakla gidebilirsin dedi tabi hic bi riskin yoksa.:)
Cok guzeller canim yaa hepsine bayildim iyi gunlerde giysin bebis :)
cok guldum esine dogar dogmaz takim elbisemi giydirecektin tabiki ayicikli giycek :)
Ayicikli sete de bayildim ayrica
Merhaba kizlar ne kadar hizli ilerliyorsunuz boyle takip edemiyorum, benim moral bozuklugu devam ediyor ve bundanmidir bilmiyorum strese bagliyorum ben iki gundur sabahlari yataktan kalkinca burnum kaniyor ve 15 dak falan suruyor kan bir turlu pihtilasmiyor. Devam ederse dr a gidicem insallah hamilleikle ilgili bir durum degildir aranizda boyle bir durum yasayan varmi? Birde sanirim sagma makinesinden bahsetmisniz, ben manuel kullandim mandalliydi vede cok memnundum. Elektrikli kullaanan arkadaslarim hic memnun kalmadi sonradan hepsi manuel aldi. Ben manuelden memmundum tavsiye ederim. Bu arada biberon ve emzikte de silikonu tavsiye ederim, kaucuk butun pisligi tüyü kılı cekiyo yapisiyo uzerine ve temizligi zor.
Ya Ayse Sumeyye ya da Sumeyye Ayse olacak canim siralamasina tam karar veremedik
Sordum canin otobusle 2 saatte 1byuruyerek ya da ucakla gidebilirsin dedi tabi hic bi riskin yoksa.:)
Cok guzeller canim yaa hepsine bayildim iyi gunlerde giysin bebis :)
cok guldum esine dogar dogmaz takim elbisemi giydirecektin tabiki ayicikli giycek :)
Ayicikli sete de bayildim ayrica
canlar çok güzel dualar olan bi topik buldum hamilelikte nasıl dua edeceğiz diye araştırıyordum yine kk da buldum buyrun sizde yararlanın inşallah :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=387395&page=2
http://www.hizlial.com/johnson-lotu...l-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah/10351617
Bu bebek arabası nasıl sizce hanımlar travel sisteme göre çok uygun gibi geldi bana fiyatı dandik midir acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eğer 2si beraberse fiyat gayet uygunmuş..ama kullanışlı mı araştırmak lazım,bende ikisini biirlikte almak istiyorum kafama yatan bişi olursa
Canım ikimizde 21. haftadayız. 21. hafta gelişimini okurken burunda kanama olabileceğini okumuştum ama az da olsa çok ta mutlaka doktorunuzla paylaşın diye de eklemişler. Bende kanama sadece temizlik sırasında hafif oluyor. Burun damarları aşırı inceliyormuymuş ne oluyormuş ondan kanamalar meydana geliyormuş. Zaten kanımızda fazla ya durdurmak daha zor. Tabi yine doktoruna sor.Merhaba kizlar ne kadar hizli ilerliyorsunuz boyle takip edemiyorum, benim moral bozuklugu devam ediyor ve bundanmidir bilmiyorum strese bagliyorum ben iki gundur sabahlari yataktan kalkinca burnum kaniyor ve 15 dak falan suruyor kan bir turlu pihtilasmiyor. Devam ederse dr a gidicem insallah hamilleikle ilgili bir durum degildir aranizda boyle bir durum yasayan varmi? Birde sanirim sagma makinesinden bahsetmisniz, ben manuel kullandim mandalliydi vede cok memnundum. Elektrikli kullaanan arkadaslarim hic memnun kalmadi sonradan hepsi manuel aldi. Ben manuelden memmundum tavsiye ederim. Bu arada biberon ve emzikte de silikonu tavsiye ederim, kaucuk butun pisligi tüyü kılı cekiyo yapisiyo uzerine ve temizligi zor.
Canım tercih senin tabiki ama kilitli poşetlerin tek kullanımlık olduğunu duymuştum. Hemen hemen aynı paraya 4 lü saklama şişesi 16-20 tl arasında ve makinede yıkanabiliyor. Bana şişe daha pratik geldi. Sıcak su dolu kapta ılıtıp emzik taktın mı biberona aktarmana bile gerek yok. Karar senin tabi ki.bende lansinohun manuelini alicam bide cift kilitli süt poşetlerinden aldimmi tamamdır elektrikli olanlari biyerlere götürmek cok zormuş hemde. bide lansinohun göğüs pedi var cok iyiymis bide göğüs ucu kremi emzirirken silmene gerek kalmiomus. kisacasi göğüslerle ilgili herseyde bir numara bu marka heralde.
canım tam da hamilelikle ilgili yaşadıkların, kan basıncımız yüksek, damarlar inceliyor. bu yüzden burun kanaması normal ama seninki fazla olduğu için mutlaka paylaş doktorunla. geçmiş olsun canım...Merhaba kizlar ne kadar hizli ilerliyorsunuz boyle takip edemiyorum, benim moral bozuklugu devam ediyor ve bundanmidir bilmiyorum strese bagliyorum ben iki gundur sabahlari yataktan kalkinca burnum kaniyor ve 15 dak falan suruyor kan bir turlu pihtilasmiyor. Devam ederse dr a gidicem insallah hamilleikle ilgili bir durum degildir aranizda boyle bir durum yasayan varmi? Birde sanirim sagma makinesinden bahsetmisniz, ben manuel kullandim mandalliydi vede cok memnundum. Elektrikli kullaanan arkadaslarim hic memnun kalmadi sonradan hepsi manuel aldi. Ben manuelden memmundum tavsiye ederim. Bu arada biberon ve emzikte de silikonu tavsiye ederim, kaucuk butun pisligi tüyü kılı cekiyo yapisiyo uzerine ve temizligi zor.
sağol tatlım, o zaman bizim durumumuz yolculuk için bir risk oluşturmuyor demek ki. amaaan zaten neden oluştursun ki değil mi, otobüsle bile gitsek dümdüz yolda gidiyoruz işte, sarsıla sarsıla gitmiyoruz ya, tek sıkıntı kan dolaşımının yavaşlaması olur çok oturmaktan onu da bi şekilde halledicez artık :) bu arada ayrıntılı nasıl geçti?Ya Ayse Sumeyye ya da Sumeyye Ayse olacak canim siralamasina tam karar veremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?