2014 Aralık Anneleri

Sabah yatakdan kalktigim gibi oluyor 2 sabahtir. Ayrica kan genzimden agzima akiyor. O derece yani.

bende lansinohun manuelini alicam bide cift kilitli süt poşetlerinden aldimmi tamamdır elektrikli olanlari biyerlere götürmek cok zormuş hemde. bide lansinohun göğüs pedi var cok iyiymis bide göğüs ucu kremi emzirirken silmene gerek kalmiomus. kisacasi göğüslerle ilgili herseyde bir numara bu marka heralde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Rabbim güle güle.giydirmeyi nasip etsin canım çok güzeller :)

Canım geçmiş olsun :) sen bitirdin mis gibi oh bizi daha uzun süre bekliyor :) kana dikkat et canım doğumda kaybediliyo bir de halsiz düşme..dalak ye yiyebilirsen çok güzel kan yükseltir

Canım geçmiş olsun değecek bunlara inşallah

Kizlar...bir pipisli de benimkii...oy oy doktorda seyrine doyamadimki minisimin....hersey yolunda sukur...oglusum vardi erkek kardesiyle mac yaparlar artik...inanilmaZ mutluyum..allah herkesin gonlune gore versin

Oy Oy maşallah oğluna annesi :) pipililerin arasına hoşgeldin

Hadi annişler ben kaçar. Herkese iyi akşamlar

Bugün görüşmedik senle swiftim yarına artık :)

Canım benim de oluyor ama temizlerken oluyor doktor normal dedi ama çoksa yine de bi ara sor için rahat eder canım

Ya Ayse Sumeyye ya da Sumeyye Ayse olacak canim siralamasina tam karar veremedik
Sordum canin otobusle 2 saatte 1byuruyerek ya da ucakla gidebilirsin dedi tabi hic bi riskin yoksa.:)
Cok guzeller canim yaa hepsine bayildim iyi gunlerde giysin bebis :)

cok guldum esine dogar dogmaz takim elbisemi giydirecektin tabiki ayicikli giycek :)
Ayicikli sete de bayildim ayrica

Yani her bunyede farkli demekki ama internette okumustum asiri olan kanamalari doktorunuza sorun yaziyodu yine de binsorun icin rahat etsin

Saol tatlimm...daha iyileri guzelleri sizlere olsunn :)

Tatlım burun temizlerken az miktar kanaması normaldir gebelikte ama dediğin gibi birden su gibi akan ve durmayan bir kanama durumun varsa -genzimden akıyor diyorsun- mutlaka doktorunla paylaş, bu kadar olmaz çünkü.

Ben hala bebisime 6 zibin 2 pijama takimi 1 tulum takimi 2 cift eldiven 8 cift coraptan baska bisey almadim. Cemre magazasina gittim bgn etiket yarisiydi ama pek urun yoktu olanlarda yazliti. Kış bebisi olacagi icin kislik fazla alicam onlarda bayram sonrasi geliyodu. Walla 19 tlye alt acma takimi 45 lirayada kundak battaniyesi icinde bere ve patik ayakkabisi vardi. Ama artik yavastan hizlandirmam lazim karin buyudukce bu isleri yapmak zorlasicak. Birde bugun magazaya bakarken aklim hala pembeli pembeli seylere carpti neyse ikinciye artik :)

ayrıntılı ultrason.a siz mi girecektiniz??nasıl geçti İnşallah hayırlı haberler almışınızdır

kızlar uzun bebek arabasi araştırmalarım sonucunda hem çok kaliteli hemde uygun fiyatli hemde cok kolay açılıp kapanmasına ve korunakli olmasina dikkat ederek ebebekteki joie litetrax travel sisteme karar verdim inanilmaz hafif tek hamleyle kapaniyordu bayildik esimle hemde arka tekerlekleri okadar büyükki cok güven veriyor insana. araba bakmaya basladiysaniz bi gidip bakin fikir olur. bu arada tum bebek arabası modellerine baktim ebebek joker mothercare vb. gezdim hepsini.

eğer 2si beraberse fiyat gayet uygunmuş..ama kullanışlı mı araştırmak lazım,bende ikisini biirlikte almak istiyorum kafama yatan bişi olursa

İkisi beraber fiyatı sitedeki yorumlara baktım kullanıcı yorumları iyi kötü bişi yazan olmamış baya da yorum almış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın Anneler
Canım ikimizde 21. haftadayız. 21. hafta gelişimini okurken burunda kanama olabileceğini okumuştum ama az da olsa çok ta mutlaka doktorunuzla paylaşın diye de eklemişler. Bende kanama sadece temizlik sırasında hafif oluyor. Burun damarları aşırı inceliyormuymuş ne oluyormuş ondan kanamalar meydana geliyormuş. Zaten kanımızda fazla ya durdurmak daha zor. Tabi yine doktoruna sor.
Ayrıca şu pompalara gelirsek Sen çalışıyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Kaç dakikada kaç cc dolduruyordun. Manuel olanların çok el yorduğunu ve çok fazla emek ile az miktarlar sağdıklarını okuduk ve duyduk hep. Çalışacağımız için her akşam bu durumu yaşayacağız. Zaman kaybetmek istemiyorum. Birde seninkinin markası ne ? çünkü gerekli olursa iş yerine manuel de alabilirim. Elektrikliyi götüremezsem. Birde 4-5 aylık bir bebeğe ortalama ne kadar süt bırakmak gerekir ki ? ne çok soru sordum beee
Kauçuk olanları ablamda hiç beğenmedi. Doğal olarak düşüyor ediyor emzik topluyor bütün tüyleri ve arınmıyor sonradanda yapışıp kalıyor kesinlikle.
Canım tercih senin tabiki ama kilitli poşetlerin tek kullanımlık olduğunu duymuştum. Hemen hemen aynı paraya 4 lü saklama şişesi 16-20 tl arasında ve makinede yıkanabiliyor. Bana şişe daha pratik geldi. Sıcak su dolu kapta ılıtıp emzik taktın mı biberona aktarmana bile gerek yok. Karar senin tabi ki.

canım tam da hamilelikle ilgili yaşadıkların, kan basıncımız yüksek, damarlar inceliyor. bu yüzden burun kanaması normal ama seninki fazla olduğu için mutlaka paylaş doktorunla. geçmiş olsun canım...
Ya Ayse Sumeyye ya da Sumeyye Ayse olacak canim siralamasina tam karar veremedik
Sordum canin otobusle 2 saatte 1byuruyerek ya da ucakla gidebilirsin dedi tabi hic bi riskin yoksa.:)
sağol tatlım, o zaman bizim durumumuz yolculuk için bir risk oluşturmuyor demek ki. amaaan zaten neden oluştursun ki değil mi, otobüsle bile gitsek dümdüz yolda gidiyoruz işte, sarsıla sarsıla gitmiyoruz ya, tek sıkıntı kan dolaşımının yavaşlaması olur çok oturmaktan onu da bi şekilde halledicez artık :) bu arada ayrıntılı nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…