2014 Aralık Anneleri

günaydın canım

şekercim nasılsın, ayrıntılı ultrason, iş görüşmesi nasıl geçti?

kgökçe den haber alan oldu mu? en son dr a gidecekti kanama için. Kgökçe eğer okuyorsan bi durumunu bildirsen bize. merak ettik seni:18:

Kizlar...bir pipisli de benimkii...oy oy doktorda seyrine doyamadimki minisimin....hersey yolunda sukur...oglusum vardi erkek kardesiyle mac yaparlar artik...inanilmaZ mutluyum..allah herkesin gonlune gore versin

hadi gözünaydın canım

kızlar bende az önce sağlık ocağından geldim aşımızı olduk
kalp atışına bakıcaktı fakat bizim bızdık yerinde dururmu hiç bir oyana bir buyana en sonunda hemşire pes etti
çok yaramaz olucak bu dedi ölçemedi :)) bende 1.5 kilo almışım

Saglikli olsunlarda varsin yaramaz olsunlar...uslu cocuk cokda iyi degil..yaramazlik zeka belirtisidir...hareketlilikte oyle... Hatta ben ilk oglum gibi yaramaz olmasini istiyor ve hayal ediyorum :))

bu arada herkese günaydın :)

günaydın canım
Günaydın kızlar sizede :)
Geçmiş olsun canım. Ya yerinde durmayınca kalp atışlarını dinleyemiyor musun ? Bilmiyordum.
Ohh ne güzel 1,5 kilo almışsın. Ben bu gün itibari ile 6,50 kilo almışım

üzülme tatlım yalnız değilsin :) ben de 4 kg aldım ve senden 3 hafta geriden geliyorum.. zaten hiç anlamıyorum şu kg almamak 1 kg almak vs. nasıl mümkün olabiliyor :)

üzülme tatlım yalnız değilsin :) ben de 4 kg aldım ve senden 3 hafta geriden geliyorum.. zaten hiç anlamıyorum şu kg almamak 1 kg almak vs. nasıl mümkün olabiliyor :)

Benim hiç bulantım olmadığı için en başından beri yedim durdum. Doğal olarak hep kilo oldu. Kilo almayanların çoğunun bulantıları dolayısı ile kusmaları ve bir şey yiyememelerinden dolayıdır diye düşünüyorum. Sende durumlar nasıl dı ? Varmıy dı bulantın ?

yok canım benim de hiç bulantım olmadı, ben de aynı şekilde en başından beri yiyip duruyorum :) ben de kilo farkı için aynı şeyi düşünüp teselli ediyorum kendimi. ama biz de normaliiz değil mi

ben zaten kilolu bir hamişim boyum kısa 62 ile başladım şuan 63.5 kg geliyorum zayıf olsam sıkıntı yok alayım derim ama işte

yok canım benim de hiç bulantım olmadı, ben de aynı şekilde en başından beri yiyip duruyorum :) ben de kilo farkı için aynı şeyi düşünüp teselli ediyorum kendimi. ama biz de normaliiz değil mi
Normaliz normaliz. 20. haftalık bir gebenin 5-7,5 kilo arası alması normalmiş. Bir sorun yok yani :)
Benim arkadaşım 2 doğum yaptı. Birinde 22 kilo diğerinde 24 kilo aldı Ama doğumdan sonra da 6 ay içinde verdi. Ödemde oluyor bende. Ayaklar falan şişiyor bazen daha şimdiden. Neyse canım bebişler iyi olsunda veririz ne yapalım.

Saglikli olsunlarda varsin yaramaz olsunlar...uslu cocuk cokda iyi degil..yaramazlik zeka belirtisidir...hareketlilikte oyle... Hatta ben ilk oglum gibi yaramaz olmasini istiyor ve hayal ediyorum :))

ne bilim ya insan yıpranıyor tabi hareketli çocuk zeki de olur orası ayrı hepiciği sağlıklı olsunda

kilo almak önemli değilde sağlıklı olsunlarda ama bol bol yürüyüş yapmak önemli ben işyerinde aktifim belki ondan az aldım ama yürüyüş yapamıyorum akşamları yarından itibaren yürüyüş yapmaya çalışcam

ben zaten kilolu bir hamişim boyum kısa 62 ile başladım şuan 63.5 kg geliyorum zayıf olsam sıkıntı yok alayım derim ama işte

Valla zayıftım ama şu anda pek zayıflığım kalmadı Gerçi bende boy var 1:70. o yüzden görenler yok be o kadar almamışsın biraz yüzün toplamış, birde göbek diyorlar. Eşim arkadan müdahele ediyor siz çıkan simiti hiç görmüyonuz diye
Bende direkt savunmaya geçiyorum gebelerde yağlar karın çevresine toplanırmış, anne vitaminsiz kalırsa vücut ordaki depoyu kullanırmış sen kendi simitine bak diye

Bende ne zamandır yürüyüş yapacağım diyorum olmuyor bir türlü. Şu ramazanı bi atlatalım akşam yemekleri erken yenecek o zaman eşimle çıkar dolaşırız napalım biraz daha sabredicez. Tek başına da yürünmüyor ki. Sıcaklarda da olmuyor. Havanın serinlemesi lazım çıkabilmemiz için.

pazartesi için hem kadın doğumdan hem dahiliyeden randevu aldım cnm bakalım ne diyecekler bu sabahda kanadı çünkü. bu arada evet bende calışıyorum, kamuda mühendisim ve kredi cektiğimiz için ücretsiz izin kullanamıycam. şubat sonu gibi işe başlamam gerekiyor benimde. ilkinde 9 aylık olana kadar kullandığım için işyerinde hiç süt sağmadım. pompalı değildi benim mandallıydı öyle cok yorucu değildi memnundum yani. benimkinin yanında biberonu vardı 100 yada 150 ml di sanırım. iki göğüsü sağdınmı doluyordu zaten.markası babydor du maviydi. lansinoshunda mandallısını tavsiye edebilirim. süt miktarına gelince ben 15 ay emzirdim ama doğduğundan beri hep aptamil mama takviyeside yaptım yetmiyordu ağlıyordu sürekli.
süt miktarlarının senin için internetten baktım şöyle yazıyor;

Ortalama 3 kilo doğan bir bebek;
-İlk 3 gün iki saatte bir 60ml, toplamda 450–600 ml

-6.haftya kadar her öğünde 60–150 ml, günde 7–8 öğün, toplam da 450-900ml.

-6 hafta- 4 ay her öğünde 120–180 ml, 6 -7 öğün toplamda 700-1000ml

-4 -6 ay her öğünde 150–210 ml, ortalama 6 öğün ve 700-1200ml

Son düzenleme:
canım yaa :) herkesin metabolizması farklı, e ayrıca herkesin alması gerekli kiloya göre normali de farklı tabii. azıcık kıskandım da ondan sebep sitemim

benim etrafımda da var öyle örnekler, hatta bir arkadaşım 60 kg ile hamile kalmış, tam 30 kg almış doğurana kadar. ben onu tanıdığımda çocuğu iki yaşında falandı ve tekrar 60 kg.a düşmüş e boyu da uzun olunca manken gibiydi valla :) hem bende de ödem çok. ayaklarım bacaklarım davul gibi oluyor akşamları. ondandır bizim kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…