Günaydın Anneler
Canım ikimizde 21. haftadayız. 21. hafta gelişimini okurken burunda kanama olabileceğini okumuştum ama az da olsa çok ta mutlaka doktorunuzla paylaşın diye de eklemişler. Bende kanama sadece temizlik sırasında hafif oluyor. Burun damarları aşırı inceliyormuymuş ne oluyormuş ondan kanamalar meydana geliyormuş. Zaten kanımızda fazla ya durdurmak daha zor. Tabi yine doktoruna sor.
Ayrıca şu pompalara gelirsekSen çalışıyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Kaç dakikada kaç cc dolduruyordun. Manuel olanların çok el yorduğunu ve çok fazla emek ile az miktarlar sağdıklarını okuduk ve duyduk hep. Çalışacağımız için her akşam bu durumu yaşayacağız. Zaman kaybetmek istemiyorum. Birde seninkinin markası ne ? çünkü gerekli olursa iş yerine manuel de alabilirim. Elektrikliyi götüremezsem. Birde 4-5 aylık bir bebeğe ortalama ne kadar süt bırakmak gerekir ki ? ne çok soru sordum beee
Kauçuk olanları ablamda hiç beğenmedi. Doğal olarak düşüyor ediyor emzik topluyor bütün tüyleri ve arınmıyor sonradanda yapışıp kalıyor kesinlikle.
Canım tercih senin tabiki ama kilitli poşetlerin tek kullanımlık olduğunu duymuştum. Hemen hemen aynı paraya 4 lü saklama şişesi 16-20 tl arasında ve makinede yıkanabiliyor. Bana şişe daha pratik geldi. Sıcak su dolu kapta ılıtıp emzik taktın mı biberona aktarmana bile gerek yok. Karar senin tabi ki.
Ya Ayse Sumeyye ya da Sumeyye Ayse olacak canim siralamasina tam karar veremedik
Sordum canin otobusle 2 saatte 1byuruyerek ya da ucakla gidebilirsin dedi tabi hic bi riskin yoksa.:)
Cok guzeller canim yaa hepsine bayildim iyi gunlerde giysin bebis :)
cok guldum esine dogar dogmaz takim elbisemi giydirecektin tabiki ayicikli giycek :)
Ayicikli sete de bayildim ayrica
İkisi beraber fiyatı sitedeki yorumlara baktım kullanıcı yorumları iyi kötü bişi yazan olmamış baya da yorum almış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar...bir pipisli de benimkii...oy oy doktorda seyrine doyamadimki minisimin....hersey yolunda sukur...oglusum vardi erkek kardesiyle mac yaparlar artik...inanilmaZ mutluyum..allah herkesin gonlune gore versin
hadi gözünaydın canım
kızlar bende az önce sağlık ocağından geldim aşımızı olduk
kalp atışına bakıcaktı fakat bizim bızdık yerinde dururmu hiç bir oyana bir buyana en sonunda hemşire pes etti
çok yaramaz olucak bu dedi ölçemedi :)) bende 1.5 kilo almışım
bu arada herkese günaydın :)
Günaydın kızlar sizede :)günaydın canım
Geçmiş olsun canım. Ya yerinde durmayınca kalp atışlarını dinleyemiyor musun ? Bilmiyordum.hadi gözünaydın canım
kızlar bende az önce sağlık ocağından geldim aşımızı olduk
kalp atışına bakıcaktı fakat bizim bızdık yerinde dururmu hiç bir oyana bir buyana en sonunda hemşire pes etti
çok yaramaz olucak bu dedi ölçemedi :)) bende 1.5 kilo almışım
Günaydın kızlar sizede :)
Geçmiş olsun canım. Ya yerinde durmayınca kalp atışlarını dinleyemiyor musun ? Bilmiyordum.
Ohh ne güzel 1,5 kilo almışsın. Ben bu gün itibari ile 6,50 kilo almışım
üzülme tatlım yalnız değilsin :) ben de 4 kg aldım ve senden 3 hafta geriden geliyorum.. zaten hiç anlamıyorum şu kg almamak 1 kg almak vs. nasıl mümkün olabiliyor :)
Benim hiç bulantım olmadığı için en başından beri yedim durdum. Doğal olarak hep kilo oldu. Kilo almayanların çoğunun bulantıları dolayısı ile kusmaları ve bir şey yiyememelerinden dolayıdır diye düşünüyorum. Sende durumlar nasıl dı ? Varmıy dı bulantın ?
Günaydın kızlar sizede :)
Geçmiş olsun canım. Ya yerinde durmayınca kalp atışlarını dinleyemiyor musun ? Bilmiyordum.
Ohh ne güzel 1,5 kilo almışsın. Ben bu gün itibari ile 6,50 kilo almışım
üzülme tatlım yalnız değilsin :) ben de 4 kg aldım ve senden 3 hafta geriden geliyorum.. zaten hiç anlamıyorum şu kg almamak 1 kg almak vs. nasıl mümkün olabiliyor :)
yok canım benim de hiç bulantım olmadı, ben de aynı şekilde en başından beri yiyip duruyorum :) ben de kilo farkı için aynı şeyi düşünüp teselli ediyorum kendimi. ama biz de normaliiz değil mi
Saglikli olsunlarda varsin yaramaz olsunlar...uslu cocuk cokda iyi degil..yaramazlik zeka belirtisidir...hareketlilikte oyle... Hatta ben ilk oglum gibi yaramaz olmasini istiyor ve hayal ediyorum :))
Normaliz normaliz. 20. haftalık bir gebenin 5-7,5 kilo arası alması normalmiş. Bir sorun yok yani :)
Benim arkadaşım 2 doğum yaptı. Birinde 22 kilo diğerinde 24 kilo aldıAma doğumdan sonra da 6 ay içinde verdi. Ödemde oluyor bende. Ayaklar falan şişiyor bazen daha şimdiden. Neyse canım bebişler iyi olsunda veririz ne yapalım.
ben zaten kilolu bir hamişim boyum kısa 62 ile başladım şuan 63.5 kg geliyorum zayıf olsam sıkıntı yok alayım derim ama işte
kilo almak önemli değilde sağlıklı olsunlarda ama bol bol yürüyüş yapmak önemli ben işyerinde aktifim belki ondan az aldım ama yürüyüş yapamıyorum akşamları yarından itibaren yürüyüş yapmaya çalışcam
Günaydın Anneler
Canım ikimizde 21. haftadayız. 21. hafta gelişimini okurken burunda kanama olabileceğini okumuştum ama az da olsa çok ta mutlaka doktorunuzla paylaşın diye de eklemişler. Bende kanama sadece temizlik sırasında hafif oluyor. Burun damarları aşırı inceliyormuymuş ne oluyormuş ondan kanamalar meydana geliyormuş. Zaten kanımızda fazla ya durdurmak daha zor. Tabi yine doktoruna sor.
Ayrıca şu pompalara gelirsekSen çalışıyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Kaç dakikada kaç cc dolduruyordun. Manuel olanların çok el yorduğunu ve çok fazla emek ile az miktarlar sağdıklarını okuduk ve duyduk hep. Çalışacağımız için her akşam bu durumu yaşayacağız. Zaman kaybetmek istemiyorum. Birde seninkinin markası ne ? çünkü gerekli olursa iş yerine manuel de alabilirim. Elektrikliyi götüremezsem. Birde 4-5 aylık bir bebeğe ortalama ne kadar süt bırakmak gerekir ki ? ne çok soru sordum beee
Kauçuk olanları ablamda hiç beğenmedi. Doğal olarak düşüyor ediyor emzik topluyor bütün tüyleri ve arınmıyor sonradanda yapışıp kalıyor kesinlikle.
canım yaa :) herkesin metabolizması farklı, e ayrıca herkesin alması gerekli kiloya göre normali de farklı tabii. azıcık kıskandım da ondan sebep sitemimben zaten kilolu bir hamişim boyum kısa 62 ile başladım şuan 63.5 kg geliyorum zayıf olsam sıkıntı yok alayım derim ama işte
Normaliz normaliz. 20. haftalık bir gebenin 5-7,5 kilo arası alması normalmiş. Bir sorun yok yani :)
Benim arkadaşım 2 doğum yaptı. Birinde 22 kilo diğerinde 24 kilo aldıAma doğumdan sonra da 6 ay içinde verdi. Ödemde oluyor bende. Ayaklar falan şişiyor bazen daha şimdiden. Neyse canım bebişler iyi olsunda veririz ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?