2014 Aralık Anneleri

Gunaydın kızlar. Afedersınz benm şuanda şeyıme bir agrı grdı anlatamam. Sankı bişeyler batıyo gibiya olanlar varmı aranzda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet havalar çok sıcak ve ramazandan dolayı tüm saat düzeni alt üst herkesin az kaldı bi bitsin güzel güzel yürürüz gerçi ben işten gelirken erken inip yarım km yol yürüyorum ama yeterli mi bilmemki
ayy çok hoşmuşş eşinn benim boyda167 60kg ile hamile kaldım daha hiç almadımm benim eşimde nasıl hamilelik bu kilo almayım diye yemiyonmu napıyon çocuğa bişi olsun sorarım sana diyo :) ama doktor herşey gayet normal dedii iştahım çok açık herşeyi yiyorum ama aşırıya kaçmıyorumm kendimi kontrol ediyorum çünkü sadece normal yediğimizden 300 kalori daha fazlasına ihtiyacımız varmış bebek için gerisi çok fazla ama ben çok fazla meyve yiyiorumm kilosuz vitamin ama bu saatten sonra artık alırımm diye düşünüyorum bakalımm

evt veriliyo ama yined eolur olmaz fazladan yemeyin benden size tavsiye çünkü çocuk emecek yine tam anlamıyla bi diyet uygulayamazsınız bebiş sütsüz kalır bu sefer de herşeyin normali
çok garip ama ilk hamileliğimde bulantıdan mutfağa değil eve giremeyen ben bu sefer hiç bulantım olmadı hatt aşu son günlerde hissettiğim kanımdaki gerginlik olmasa şu saate kadar gayet ii geldim zaten asıl sancılar şimdiden sonra başlayacak bu zmaana kadar böle rahat gelmyi kendime kar sayıyorummm

Gunaydın kızlar. Afedersınz benm şuanda şeyıme bir agrı grdı anlatamam. Sankı bişeyler batıyo gibiya olanlar varmı aranzda.

evet canım bazen banada oluyo nette bakındım plasentanın aşağıda olmaından yazıyo genelde ara raa bebek gibi yer değiştirebiliyomuş ama tam emin değilim çünkü hiç bi kontrolümde doktor öle bişi demedi hatta çocuk normalinden yukarıda çok güzel demişti erken doğum riskin yok felan ama bu gittiğimde sorucam hatta tansiyon düşüklüğüde çok yaşıyorum ben onuda mutlaka dile getirmeliyim tuzlu yiyemiyorum çünkü hemen ayaklarım şişiyoo küçüklüğümden alışkınım tuzsuz yemeğe evdeki büyükler hep perhizli olunca yemek alışkanlığı haline geldi bende tuzsuzluk sağlıklı bişi ama çok düşüyo ve baş dönmesi yapıyo artık rahatsız oluyorumm bakalım ne dicek

Git bakalım ne diyecekler. Bizde kredi kullandığımız için çalışmak zorundayım. Kendim bakmak isterdim ama yapacak bir şey yok. annem sağolsun bakacak gözüm arkada kalmayacak en azından. Yaklaşık 500-600 ml sağmak lazım. SAbah gitmeden emzirsem, öğlen arada gelip emziririm (evim ile işim 5-10 dk yürüme mesafesinde) akşamda geldiğim gibi emzirsem yetecek gibi. İnş Allah sütüm olur da sağarım, emziririm. Hepimizn olur inş Allah. Canım sağol araştırmışsın çok faydalı olacak not alıyorum. Gerçi bebek kendiside belli edecek ama netleştirmek iyi oldu.
Manuel pompalarla her gün zor olur diye düşündük Lansinoh elektrikli alacağız kısmetse. Bakalım deneyip göreceğiz.

üzülme tatlım yalnız değilsin :) ben de 4 kg aldım ve senden 3 hafta geriden geliyorum.. zaten hiç anlamıyorum şu kg almamak 1 kg almak vs. nasıl mümkün olabiliyor :)

Canım benim o bulantı kusmadan dolayı oluyor :) Bende 71 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. Verdiklerimi alıyorum hala :)

sen özeldemi çalışıyorsun süt iznin yokmu ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat süt izni var bizde. ben ilk 6 ay sabah gelir öğlen 12 gibi müdürle konuşup çıkarım artık diye düsünüyorum.bizim işyerinde süt sağcak bir ortamımız yok zaten.

Son düzenleme:

hahaha savunman da iyiymiş yani bilgili anne :)

Hmmm. Bende salı gunu gidicem kontrolr sorarm. İlk defa oldu çunku benmde.

iftar sonrası yürüyüş yapılabilir hava serinliyor

Günaydın canım. Vajina ağrısı bende de oluyor, çok şiddetliyse ve uzun süre devam ederse bi doktora git istersen..

Canım benim o bulantı kusmadan dolayı oluyor :) Bende 71 ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum. Verdiklerimi alıyorum hala :)

evet canım bazılarımızın ilk aylarının nasıl zor geçtiğine hep beraber tanık olduk burdan. hala bulantı şikayeti olanlar var hatta. e bizde bulantı kusma hiçbir şey olmayınca yedik durduk, sonuç da bu

benim de öyle oldu nedense 4 ay mutfağa giremedim yemek aklıma geldikçe midem bulanıyordu bunda çok rahattım şükür

Aynen hepsi ödemden. Hiç kilo almadık halbu ki biz
Çok geçmiş olsun canım ya. Doktoruna sor bi istersen. Gerçi ara ara böyle sancılar çekmek normal diyorlar ama :26::26:
İşten gelirken servis kullanmayıp bende yürüyeyim diyorum ama gözümde büyüyor bu sıcakta. 10 dk lık yol halbu ki. Ama o kadar az yürüyüş yetmez zaten diyorum hepten sallıyorum
Benim ki gene bütün herşeyi yiyebileceğim sanıyor. Sahurda tost yaptık onu yiyorum çok geldi yarısını yer misin diyorum. Acayip bir şey söylemişim gibi bana bakıyor. Aşkım ben ekmek yerim sen ye tostunu benim için ayırmana gerek yok diyor. Hayır gerçekten çok geldiğine inandıramadım. Gerçi inanmaması normal yedim, bitirdim
Bu arada bende meyve çok yiyorum günde 2-3 öğün Ama oda kilo yapıyor bildiğim kadarıyla çokta masum değil yani
Günaydın canlar :))
Günaydın doubleannemmmmmmm, bebişlerin nasıl

Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)

Eklentiler

• $1405582661006.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $1405582679442.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $1405582690180.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $1405582706390.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $1405582721553.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 40
  • $1405582739553.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 36
Aynen canm ondan olabilir. Doktora sormakta fayda var yinede

benimki her şeye normal dediği için sormuyorum artık:) hiç tanımadığın bir ağrı,su gelmesi,kanama olmadığı sürece hamilelikte her şey normal ve herkes farklı yaşar hamileliği demişti en son:)

sen kamudasın galiba hangi kurum dasın son 3 haftaya kadar çalışacakmısın nasıl yapacaksın abanda bahsetsene biraz bende kamudayımda kanunlardan okuduğum kadarıyla bilgim var etrafımda pekde hamile yokk da tek bildiğim 16 hafta doğum izni sonraki 6ay 3saat sonraki 6 ay 1,5saat süt izni gerçi ben amirimle konuşup doğum iznimin peşine yıllık izinlerimide alıcam bu yaz kullanmdaım o yüzden ama doğum izninden önce ve sonra başka poliklinik doktorlarında rapor felan alınabiliyomuş yada başka başka çare bulanlar var kendine göre bunların hakkımda bilgim yok pek bende krediden dolayı ücretsiz izne ayrılamayacağım çünkü

Günaydın kızlar nasılsınız bugün?
ben gece hiç uyuyamadım karın ağrısı mahvetti beni. yatakta döndüm durdum. göğsümün az altından göbeğime kadar çekilme olur gibi bir ağrı. gaz desem değil, gaz yapacak bir şey de yemedim zaten ama her neyse sabaha kadar uyutmadı. neredeyse acile gidecektik, zor ikna ettim eşimi önemli bir şey olmadığına. şimdi biraz daha iyiyim, hafif bir ağrı var ama geceki gibi değil.
şimdiden başladık böyle, daha 5 ay var valla Allah yardımcımız olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…