- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Aynen hepsi ödemden. Hiç kilo almadık halbu ki biz
Çok geçmiş olsun canım ya. Doktoruna sor bi istersen. Gerçi ara ara böyle sancılar çekmek normal diyorlar ama :26::26:
İşten gelirken servis kullanmayıp bende yürüyeyim diyorum ama gözümde büyüyor bu sıcakta. 10 dk lık yol halbu ki. Ama o kadar az yürüyüş yetmez zaten diyorum hepten sallıyorum
Benim ki gene bütün herşeyi yiyebileceğim sanıyor. Sahurda tost yaptık onu yiyorum çok geldi yarısını yer misin diyorum. Acayip bir şey söylemişim gibi bana bakıyor. Aşkım ben ekmek yerim sen ye tostunu benim için ayırmana gerek yok diyor. Hayır gerçekten çok geldiğine inandıramadım. Gerçi inanmaması normal yedim, bitirdim
Bu arada bende meyve çok yiyorum günde 2-3 öğünAma oda kilo yapıyor bildiğim kadarıyla çokta masum değil yani
Günaydın doubleannemmmmmmm, bebişlerin nasıl
benim de öyle oldu nedense 4 ay mutfağa giremedim yemek aklıma geldikçe midem bulanıyordu bunda çok rahattım şükür
Canım çok iyiler şükür, içerde güreşiyolar galibasen nasılsın oğluşun nasıl :)
Yok canım ya ben özeldeyim ve yerime bakacak kimse yok. Son haftama kadar dayanabildiğim kadar çalışacağım. Hatta dalga geçiyorum ben burdan doğuma giderim diyesen özeldemi çalışıyorsun süt iznin yokmu ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat süt izni var bizde. ben ilk 6 ay sabah gelir öğlen 12 gibi müdürle konuşup çıkarım artık diye düsünüyorum.bizim işyerinde süt sağcak bir ortamımız yok zaten.
Heralde canım altta kalırmıyım hiçhahaha savunman da iyiymiş yani bilgili anne :)
İftar sonrası olan o mayışıklıkla hiç bir güç beni dışarı çıkaramaziftar sonrası yürüyüş yapılabilir hava serinliyor
Çok güzeller. Güle güle kullanın inş Allah.Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
Günaydın canım. Vajina ağrısı bende de oluyor, çok şiddetliyse ve uzun süre devam ederse bi doktora git istersen..
evet canım bazılarımızın ilk aylarının nasıl zor geçtiğine hep beraber tanık olduk burdan. hala bulantı şikayeti olanlar var hatta. e bizde bulantı kusma hiçbir şey olmayınca yedik durduk, sonuç da bu
kızlar günaydııınnnnn
geçen gün şapka yapacaktı bir arkadaş aynısını nette gördüm satın alabilirsiniz biz aldık
http://www.............../Kampanya/baby-dora,KA_8846.html
Eki Görüntüle 1191713 Eki Görüntüle 1191714
kızlar günaydııınnnnn
geçen gün şapka yapacaktı bir arkadaş aynısını nette gördüm satın alabilirsiniz biz aldık
Günaydın canım. İyiyiz çok şükür siz nasılsınız. Benim de çok gerginliğim oluyor ama göbek büyümeye çalışıyor o yüzden geriliyor diye düşünüyorum. Özellikle geceleri nasıl gergin oluyor var ya ayakta dururken bommm diye patalayacam diye korkuyorum resmenGünaydın kızlar nasılsınız bugün?
ben gece hiç uyuyamadım karın ağrısı mahvetti beni. yatakta döndüm durdum. göğsümün az altından göbeğime kadar çekilme olur gibi bir ağrı. gaz desem değil, gaz yapacak bir şey de yemedim zaten ama her neyse sabaha kadar uyutmadı. neredeyse acile gidecektik, zor ikna ettim eşimi önemli bir şey olmadığına. şimdi biraz daha iyiyim, hafif bir ağrı var ama geceki gibi değil.
şimdiden başladık böyle, daha 5 ay var valla Allah yardımcımız olsun.
Canım çok iyiler şükür, içerde güreşiyolar galibasen nasılsın oğluşun nasıl :)
Erkekleri almıyoruzseninde ikinci demek çok farklı ya aradan bide 9 sene geçince benimm sanki ilk hamileliğim gibi geliyo bana eşim takılıyo bazen sanki doğurmadın ne kadar cahil hissediyon kendni diyoo bende ona diyomki sen gir bi kk ya yorumları bi oku neler neler yazıyolarr bilmediğim çok şey var tabi diyommmbi gün bakıcam bu kkya ne öğrendiysen gelip bana anlatıyon diyoo çok meraklandıı
Günaydın canım.kızlar günaydııınnnnn
Bizde yakın zamanda size yetişiriz :)) Kızıma hamileyken bulantılar geçtikten sonra bir ayda 5 kilo almıştım
Giremiyorum canm sayfaya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok güzeller. Güle güle kullanın inş Allah.
ayy içinde ikiz taşımak nasıl bi duygu bak çok meraklandım şimdi nın normalden daha mı büyük nelerin varmı tekil gebeliktenn benim hep merakım vardıda ikizlere :26: çok sordum galibaa
butikbebe cnm izin vermiyorlar reklama nokta nokta çıkıyor adreste butikbebeye girip bakabilirsin
çok güzeller canım bayıldım :) güle güle giysin Yağızcık :)Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
günaydın canım, çekilme gibi demişsin ağrıyı, rahim büyümesidir canım o ya. geçer umarım...Günaydın kızlar nasılsınız bugün?
ben gece hiç uyuyamadım karın ağrısı mahvetti beni. yatakta döndüm durdum. göğsümün az altından göbeğime kadar çekilme olur gibi bir ağrı. gaz desem değil, gaz yapacak bir şey de yemedim zaten ama her neyse sabaha kadar uyutmadı. neredeyse acile gidecektik, zor ikna ettim eşimi önemli bir şey olmadığına. şimdi biraz daha iyiyim, hafif bir ağrı var ama geceki gibi değil.
şimdiden başladık böyle, daha 5 ay var valla Allah yardımcımız olsun.
Bizde yakın zamanda size yetişiriz :)) Kızıma hamileyken bulantılar geçtikten sonra bir ayda 5 kilo almıştım
sen kamudasın galiba hangi kurum dasın son 3 haftaya kadar çalışacakmısın nasıl yapacaksın abanda bahsetsene biraz bende kamudayımda kanunlardan okuduğum kadarıyla bilgim var etrafımda pekde hamile yokk da tek bildiğim 16 hafta doğum izni sonraki 6ay 3saat sonraki 6 ay 1,5saat süt izni gerçi ben amirimle konuşup doğum iznimin peşine yıllık izinlerimide alıcam bu yaz kullanmdaım o yüzdenama doğum izninden önce ve sonra başka poliklinik doktorlarında rapor felan alınabiliyomuş yada başka başka çare bulanlar var kendine göre bunların hakkımda bilgim yok pek bende krediden dolayı ücretsiz izne ayrılamayacağım çünkü
Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
ayda 5 kilo Maş Allah. Toptan alıyorsun o zamanBiz sindire sindire
çok güzeller canım bayıldım :) güle güle giysin Yağızcık :)
günaydın canım, çekilme gibi demişsin ağrıyı, rahim büyümesidir canım o ya. geçer umarım...
bir ayda 5kilo muu :) ama sen de birden atağa geçmişsin canım yaaa :) birden alma sen yine de hadi başla şimdiden yavaş yavaş gel :)
Teşekkür ederiz swift teyzesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?