2014 Aralık Anneleri

Canım çok iyiler şükür, içerde güreşiyolar galiba sen nasılsın oğluşun nasıl :)

benim de öyle oldu nedense 4 ay mutfağa giremedim yemek aklıma geldikçe midem bulanıyordu bunda çok rahattım şükür

seninde ikinci demek çok farklı ya aradan bide 9 sene geçince benimm sanki ilk hamileliğim gibi geliyo bana eşim takılıyo bazen sanki doğurmadın ne kadar cahil hissediyon kendni diyoo bende ona diyomki sen gir bi kk ya yorumları bi oku neler neler yazıyolarr bilmediğim çok şey var tabi diyommm bi gün bakıcam bu kkya ne öğrendiysen gelip bana anlatıyon diyoo çok meraklandıı

ayy içinde ikiz taşımak nasıl bi duygu bak çok meraklandım şimdi karnın normalden daha mı büyük nelerin varmı tekil gebeliktenn benim hep merakım vardıda ikizlere :26: çok sordum galibaa

Yok canım ya ben özeldeyim ve yerime bakacak kimse yok. Son haftama kadar dayanabildiğim kadar çalışacağım. Hatta dalga geçiyorum ben burdan doğuma giderim diye Sonrasında da 1-1,5 ay evde olurum sonra hafta da 1 ya da 2 gelip işleri toparlar dönerim dya da evden hallederim bazı şeyleri diye düşünüyorum. Açıkçası nasıl olacak ben bile tam olarak bilmiyorum. Yaşayıp göreceğiz. Onu düşünüp kafamada takmıyorum. Rahat bir hamilelik geçirme derdindeyim Bir şekilde yoluna koyulacak. Patronum anlayışlı ikimzde zor durumda kalmadan halledeceğiz inş Allah. Ben namaz kıldığım odam var orda halledebilirim yer var bizim.
hahaha savunman da iyiymiş yani bilgili anne :)
Heralde canım altta kalırmıyım hiç
iftar sonrası yürüyüş yapılabilir hava serinliyor
İftar sonrası olan o mayışıklıkla hiç bir güç beni dışarı çıkaramaz
Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
Çok güzeller. Güle güle kullanın inş Allah.

Günaydın canım. Vajina ağrısı bende de oluyor, çok şiddetliyse ve uzun süre devam ederse bi doktora git istersen..

Şimdi dindi bianda gırdı. İlk defs oluyo. Gun içinde bakıcaz artıl

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde yakın zamanda size yetişiriz :)) Kızıma hamileyken bulantılar geçtikten sonra bir ayda 5 kilo almıştım

Günaydın canım. İyiyiz çok şükür siz nasılsınız. Benim de çok gerginliğim oluyor ama göbek büyümeye çalışıyor o yüzden geriliyor diye düşünüyorum. Özellikle geceleri nasıl gergin oluyor var ya ayakta dururken bommm diye patalayacam diye korkuyorum resmen
İkizin de tadı bir başka olur. Biz teki ile uğraşamıyoruz ayy kıpırdadı yok döndü sen ikisini birden takip ediyon
Erkekleri almıyoruz Eşimde diyor bende seni çalışıyorsun sanıyorum sen habire kızlarla yazışıyorsun, hiç üzülmeyeyim o halde sana
Günaydın canım. aman kusur kalma hemen kap Daha kaldı mı alınacak

ayy içinde ikiz taşımak nasıl bi duygu bak çok meraklandım şimdi nın normalden daha mı büyük nelerin varmı tekil gebeliktenn benim hep merakım vardıda ikizlere :26: çok sordum galibaa

Canım bu benim ikinci hamileliğim.İlkine göre duygu olarak çok farklı, birazda korku endişe var.Gebelik süreci, erken doğum, doğumdan sonra bakım vs.. Ama bir yandan mucize gibi bişey, bir bedende üç kalp :))) Şuan hareketleri çok sık ve net değil. İlerleyen aylarda biri sağdan biri soldan tekmelicek işte onu bende çok merak ediyorum :))

Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
çok güzeller canım bayıldım :) güle güle giysin Yağızcık :)
günaydın canım, çekilme gibi demişsin ağrıyı, rahim büyümesidir canım o ya. geçer umarım...
Bizde yakın zamanda size yetişiriz :)) Kızıma hamileyken bulantılar geçtikten sonra bir ayda 5 kilo almıştım

bir ayda 5kilo muu :) ama sen de birden atağa geçmişsin canım yaaa :) birden alma sen yine de hadi başla şimdiden yavaş yavaş gel :)

herkese günaydınlar

canım toplamda 16 haftalık doğum iznin var ,32. haftadan itibaren izne ayrılma hakkın var,eğerki izne ayrılmak istemezsen 32. haftada 5 haftalık çalışabilir raporu alıyosun,37. haftana kadar çalışıysn,(eğerki 32. ve 37. haftada çalışabilir raporu aldığın halde çalışamazsan,yada bi sağlık sorunun çıkarsa yine izne erken çıkabiliysn mesela 35.haftada fln gibi)....doğumdan sonra iznin bitince bebeğin 1 yaşına girene kadar günlük 2 saat süt iznin var(ben şuan hala kullanıyorum)
aklına takılan bişey olursa sorabilirsin

ayda 5 kilo Maş Allah. Toptan alıyorsun o zaman Biz sindire sindire

Yiyip içemediğim günlerin acısını çıkarmıştım biraz Abartmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…