- 22 Mart 2007
- 2.140
- 419
- 688
- 41
butikbebe cnm izin vermiyorlar reklama nokta nokta çıkıyor adreste butikbebeye girip bakabilirsin
ben yapıcaktım ama sayfa açılmıyor
butikbebe canım benim elimden öyle şeyler gelmiyor malesef mecbur hazır alıcam elinden gelmeyen arkadaşlar için paylaşayım dedim
Günaydın canım. İyiyiz çok şükür siz nasılsınız. Benim de çok gerginliğim oluyor ama göbek büyümeye çalışıyor o yüzden geriliyor diye düşünüyorum. Özellikle geceleri nasıl gergin oluyor var ya ayakta dururken bommm diye patalayacam diye korkuyorum resmen
İkizin de tadı bir başka olur. Biz teki ile uğraşamıyoruz ayy kıpırdadı yok döndü sen ikisini birden takip ediyon
Erkekleri almıyoruzEşimde diyor bende seni çalışıyorsun sanıyorum sen habire kızlarla yazışıyorsun, hiç üzülmeyeyim o halde sana
Günaydın canım.aman kusur kalma hemen kap Daha kaldı mı alınacak
Günaydın canım. İyiyiz çok şükür siz nasılsınız. Benim de çok gerginliğim oluyor ama göbek büyümeye çalışıyor o yüzden geriliyor diye düşünüyorum. Özellikle geceleri nasıl gergin oluyor var ya ayakta dururken bommm diye patalayacam diye korkuyorum resmen
günaydın canım, çekilme gibi demişsin ağrıyı, rahim büyümesidir canım o ya. geçer umarım...
Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
Güzel indirimler oluyor orda arada kontrol etmek lazım
canım pahalı geldi en fazla 10-15 tl ye maledersin bence
çok güzeller canım bayıldım :) güle güle giysin Yağızcık :)
günaydın
sizi yerler çok şeker hepsi
Ay inşallah :) teşekkür ederiz didoşum :)) siz isim işini naptınız?
Teşekkür ederiz kasci teyzesisizin fıstık kızın hızına yetisemesek de ufaktan adım atmaya başladık artık doğsunlar bi, anneleri hepsini nasıl yiyo görsünler :))
haha iyi yapmışsın güle güle giysin inş Allah. Ya birde şapka takarsa konak oluyormuş kafasında şapka önermiyormuş doktorlar birde böyle bir şey duydum :26:kalmam tabi bayılmıştım ben o şapkaları görünce elimden gelmez yapamam diyede kahrımdan ölmüştümhemencik aldım sabah sabah kış bebeği olucaz şapka iyi gider diye düşündük var var daha göğüs pompalarımızdan haber beklioz gelsede gidip alsak
Benimde dün hiç oynamamıştı eve gidince tatlıya boğdum bebişi. Sonra oynadı rahtaladım. Hadi biraz daha hissedeyim dedim kalkmadım. Bir bakmışım uyuyakalmışım.ben de öyle düşündüm kızlar, göbeğim çıkmaya başladı herhalde büyüyor dedim kendi kendime ama çok rahatsız ettiği için tedirgin de oldum. tembel kızım hareket de etmiyor ki en azından hareket ediyor diyip içimi rahatlayatım
çok tatlılar canım güle güle giysin kuzucuk :) çok hediye geliyor ya saolsunlar, o yüzden son zamanlara kadar fazla alışveriş yapmamak lazım işte. sonra bebiş alınanları giyemeden büyüyüveriyor :)
Ay inşallah :) teşekkür ederiz didoşum :)) siz isim işini naptınız?
Teşekkür ederiz kasci teyzesisizin fıstık kızın hızına yetisemesek de ufaktan adım atmaya başladık artık doğsunlar bi, anneleri hepsini nasıl yiyo görsünler :))
haha iyi yapmışsın güle güle giysin inş Allah. Ya birde şapka takarsa konak oluyormuş kafasında şapka önermiyormuş doktorlar birde böyle bir şey duydum :26:
Benimde dün hiç oynamamıştı eve gidince tatlıya boğdum bebişi. Sonra oynadı rahtaladım. Hadi biraz daha hissedeyim dedim kalkmadım. Bir bakmışım uyuyakalmışım.
Kascim senle yazışırkende uyukluyordum. arada uyanıyor yazıyordumBebişi hissedecez diye iyice tembel olduk çıktık.
Birde pazar günü iftara arkadaşlarımı alacağım. Ama çok yormayacağım kendimi.
Konak ne demk canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
http://www.n11.com/prima-bebek-bezi-aktif-bebek-3-beden-midi-aylik-paket-135-adet-P15110690
kızlar bebek bezini alıcam bence gayet uygun stok yapmak lazım
hatta herkesin beğenisine sunmak istiyorum. oğluşumun isminin Çağan olmasını istiyorum. Anlamı "mutlu gün, bayram" demekmiş. oğluşumun gelişi de bizim bayramımız olacak diye düşündüm ben de :) eşim de ha ikna oldu ha olacak gibi bu konudafarklı bir anlamını vs. duyan bilen var mı kızlar. hani bazen isimlerin anlamları internetten bulduğumuzdan farklı olabiliyormuş ya..:18:
hatta herkesin beğenisine sunmak istiyorum. oğluşumun isminin Çağan olmasını istiyorum. Anlamı "mutlu gün, bayram" demekmiş. oğluşumun gelişi de bizim bayramımız olacak diye düşündüm ben de :) eşim de ha ikna oldu ha olacak gibi bu konudafarklı bir anlamını vs. duyan bilen var mı kızlar. hani bazen isimlerin anlamları internetten bulduğumuzdan farklı olabiliyormuş ya..:18:
canım bu benim ikinci hamileliğim.ilkine göre duygu olarak çok farklı, birazda korku endişe var.gebelik süreci, erken doğum, doğumdan sonra bakım vs.. Ama bir yandan mucize gibi bişey, bir bedende üç kalp :))) şuan hareketleri çok sık ve net değil. Ilerleyen aylarda biri sağdan biri soldan tekmelicek işte onu bende çok merak ediyorum :))
bebek bezini stok yapmanı tavsiye etmem canım,sen ne kadr kaliteli alsanda bazı bebeklerin ciltleri çok hassas her bez ii gelmiyo,sedece yenidoğan bi paket al bebeğin ve sen menmun kalırsan doğumdan sonra alırsın,,,ben kızımda yeni doğan huggıes almıştım,menmun kalmadım primayıda sevmiyorum en iisi molfix bana ve bebğime göre halada onu kullanıyorum
güzel isim adıyla yaşasın paşam
Bence güzel. Söylenişi de hoş. Çağan kuzum gel oğlumBak ne güzelll
Ben beğendim.
http://www.n11.com/prima-bebek-bezi-aktif-bebek-3-beden-midi-aylik-paket-135-adet-P15110690
kızlar bebek bezini alıcam bence gayet uygun stok yapmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?