2014 Aralık Anneleri

senin bir mobilyaların kaldı galiba. Yoksa onları da mı aldın
Ya kızlar ben bu bebek bezlerınden hiç anlamıyorum. Bu 3 beden ne demk ki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım daha çok kilosuna göre alınıyor 3 beden 4-9 kiloda olan bebeişler için. Ama erkek bebişlerde biraz büyük kullanılıyor malum yerlerini sıkmasın diye
Kızlar bende Kraft'ın elektrikli göğüs popmpasını kullandım bu bebişede onu kullanıcam memnundum, fiyatıda geçen sene 90 tl di.
Ahh ahh 90 tl ye elektrikli göğüs pompası ne yazık ki yok. Almış başını gitmiş pompalar
Bizde elektrikli Lansinoh markasında karar verdik Kascımla. Sipariş verdik gelmesini bekliyoruz.

doğru diyosun canım aradan 6 yıl geçti ilk kızımdan sonra acemilik çekiyorum bende :)) unutuyor insan

Ya kızlar ben bu bebek bezlerınden hiç anlamıyorum. Bu 3 beden ne demk ki.

kilosu yazıyor tatlım kiloya göre alıcaksın numaraya takılma :)

Gunaydın kızlar. Afedersınz benm şuanda şeyıme bir agrı grdı anlatamam. Sankı bişeyler batıyo gibiya olanlar varmı aranzda.

Banada oluor o batmalar canim ama benim zaten 16. Haftadan beri agrilarim vardi ama bu bi haftadir bide igne batarmis gibi agrior. Kasilmalardan oluor rahim genislesin die.

Ben rahat durmadım Lansinoh sitesinde yazmıyor ya pille çalıştığı aradım sordum Ne olacak bizim bu halimiz çok garanticiyiz çokkkk
6 pille çalıştığını öğrendim sana tavsiyem pil doldurma makinesi de al yoksa yetişemeyiz biz
Ayy şimdi çok mutlu oldum işte. bu model daha üst çünkü.

Kızlar bende Kraft'ın elektrikli göğüs popmpasını kullandım bu bebişede onu kullanıcam memnundum, fiyatıda geçen sene 90 tl di.

netten yorumlarına baktım memnun değilmiş kimse o yüzden vazgeçtim ondan düşündümde yorumlar öyle olunca. lansinohun elektrikli pompasını alıyorum cnm cumartesi gelicek

dedim yaa kuzum akşam pilliymiş die deli yaw kadın pil yerine bile baktım nette yazmamışlar dedi cumartesi bana haber vericekler cnm almaya gidicem sende gidip alırsın demi mağazadan

doğru diyosun canım aradan 6 yıl geçti ilk kızımdan sonra acemilik çekiyorum bende :)) unutuyor insan

kilosu yazıyor tatlım kiloya göre alıcaksın numaraya takılma :)
Hmm bak bunu bilmiydm. Hsyatmda hc bebek bezı almadmki. Hiçte dıkkat etmedm ne yaxıyo üstünde diye

ahaha en hızlımız olarak bir kez daha tebrik ediyorum seni :) canım sanırım senin almadığın bir tek okul kıyafetleri kaldı :) okula başlayana kadarki tüm ihtiyaçları tamam sanki

galiba cnm onuda alamıyorum hnagi okula gideceğini bilmioz

kızlar hangi bezi almak lazım ne bilim prima da israil malı ya ondan soğudum kızımda hep prima kullandım yeni doğan bebek bezi olarak hangisini almak daha mantıklı?

dedim yaa kuzum akşam pilliymiş die deli yaw kadın pil yerine bile baktım nette yazmamışlar dedi cumartesi bana haber vericekler cnm almaya gidicem sende gidip alırsın demi mağazadan
Alırım canım. Sana haber verince sende bana haber verirsen gidip alırım ama söyle diğerini arkadaşım alacak de. Başkasına vermesinler.
aynı anda yazmışız yorumu :) ben biraz daha ileri götürdüm tahminimi
Aslında Kascıda ki performansa göre pek de ileri denemez

daha neler öğreniceksin bir bilsen senden iyi bilen olmıcak anne olduktan sonra :)

Haklısın canmm ya bide yakınımda bebegı olan olmadı hiç. Cok tecrubesız ve bilgısızım. Önemli şeylerı bilsem içim biraz daha rahatlıcak. Tedırgınım oyüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…