- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
http://www.n11.com/prima-bebek-bezi-aktif-bebek-3-beden-midi-aylik-paket-135-adet-P15110690
kızlar bebek bezini alıcam bence gayet uygun stok yapmak lazım
evet en iadeali onlarda fiyatlar çok fazla
ben yaptım
Canım daha çok kilosuna göre alınıyor 3 beden 4-9 kiloda olan bebeişler için. Ama erkek bebişlerde biraz büyük kullanılıyor malum yerlerini sıkmasın diyeYa kızlar ben bu bebek bezlerınden hiç anlamıyorum. Bu 3 beden ne demk ki.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahh ahh 90 tl ye elektrikli göğüs pompası ne yazık ki yok. Almış başını gitmiş pompalarKızlar bende Kraft'ın elektrikli göğüs popmpasını kullandım bu bebişede onu kullanıcam memnundum, fiyatıda geçen sene 90 tl di.
ben yaptım
bebek bezini stok yapmanı tavsiye etmem canım,sen ne kadr kaliteli alsanda bazı bebeklerin ciltleri çok hassas her bez ii gelmiyo,sedece yenidoğan bi paket al bebeğin ve sen menmun kalırsan doğumdan sonra alırsın,,,ben kızımda yeni doğan huggıes almıştım,menmun kalmadım primayıda sevmiyorum en iisi molfix bana ve bebğime göre halada onu kullanıyorum
güzel isim adıyla yaşasın paşam
Ya kızlar ben bu bebek bezlerınden hiç anlamıyorum. Bu 3 beden ne demk ki.
Gunaydın kızlar. Afedersınz benm şuanda şeyıme bir agrı grdı anlatamam. Sankı bişeyler batıyo gibiya olanlar varmı aranzda.
ben yaptım
Kızlar bende Kraft'ın elektrikli göğüs popmpasını kullandım bu bebişede onu kullanıcam memnundum, fiyatıda geçen sene 90 tl di.
Ben rahat durmadım Lansinoh sitesinde yazmıyor ya pille çalıştığı aradım sordumNe olacak bizim bu halimiz çok garanticiyiz çokkkk
6 pille çalıştığını öğrendim sana tavsiyem pil doldurma makinesi de al yoksa yetişemeyiz biz
Ayy şimdi çok mutlu oldum işte. bu model daha üst çünkü.
senin bir mobilyaların kaldı galiba. Yoksa onları da mı aldın
Hmm bak bunu bilmiydm. Hsyatmda hc bebek bezı almadmki. Hiçte dıkkat etmedm ne yaxıyo üstünde diyedoğru diyosun canım aradan 6 yıl geçti ilk kızımdan sonra acemilik çekiyorum bende :)) unutuyor insan
kilosu yazıyor tatlım kiloya göre alıcaksın numaraya takılma :)
ahahaen hızlımız olarak bir kez daha tebrik ediyorum seni :) canım sanırım senin almadığın bir tek okul kıyafetleri kaldı :) okula başlayana kadarki tüm ihtiyaçları tamam sanki
Alırım canım. Sana haber verince sende bana haber verirsen gidip alırım ama söyle diğerini arkadaşım alacak de. Başkasına vermesinler.dedim yaa kuzum akşam pilliymiş die deli yawkadın pil yerine bile baktım nette yazmamışlar dedi cumartesi bana haber vericekler cnm almaya gidicem sende gidip alırsın demi mağazadan
Aslında Kascıda ki performansa göre pek de ileri denemezaynı anda yazmışız yorumu :) ben biraz daha ileri götürdüm tahminimi
galiba cnm onuda alamıyorum hnagi okula gideceğini bilmioz
Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
Aynen canım bende boykot ediyorum edebildiğim kadarkızlar hangi bezi almak lazım ne bilim prima da israil malı ya ondan soğudum kızımda hep prima kullandım yeni doğan bebek bezi olarak hangisini almak daha mantıklı?
Hmm bak bunu bilmiydm. Hsyatmda hc bebek bezı almadmki. Hiçte dıkkat etmedm ne yaxıyo üstünde diye
daha neler öğreniceksin bir bilsen senden iyi bilen olmıcak anne olduktan sonra :)
Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?