2014 Aralık Anneleri

canlar çok güzel dualar olan bi topik buldum hamilelikte nasıl dua edeceğiz diye araştırıyordum yine kk da buldum buyrun sizde yararlanın inşallah :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=387395&page=2
Canim cok faydali bi arastirma yapmissin tesekkur ederizz :)
ayrıntılı ultrason.a siz mi girecektiniz??nasıl geçti İnşallah hayırlı haberler almışınızdır
Evet canim dun girdim hersey normal dedi usg doktoru kiz oldugunu onaylar misiniz dedim kesin kiz dedi tersmis benim bebegim ama onemli bisey degilmis..:)
Sorun olmaz canim insallah ara sira kalkip koridorda yuru mola saatlerinde zaten yurursun..
Hersey normalmis kuzum sagol sordugun icin :)
şekercim nasılsın, ayrıntılı ultrason, iş görüşmesi nasıl geçti?
Usg normalmis hersey canim dedigim gibi esi asagida demisti kendi doktorum bide bebek tersmis neden ters bilmiyorum :)
Ama saglikliymis onemli olan bu.
Bende 5 kilo almisim canim ama muayeneye gittigimde tika basa tok kocaman icecek ictim 1 sisede su ictim.doktorda normal fazla almamissin dedi bana kiloya dikkat et diye uyarmasina ragmen..
Yaa bende cok sisiyorum ayaklarim ellerim resmen patliycak gibi oluyo
Benim plesenta asagidaymis canim doktorum ara sira kasik agrisi yapabilir endiselenme dedi bana..
Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
Ayy yerim ben onu ne kadar guzel hediyeler almis teyzesi yegenine korsanlara ayrica bayildim :)
Gule gule giydir annesi..

Alırım canım. Sana haber verince sende bana haber verirsen gidip alırım ama söyle diğerini arkadaşım alacak de. Başkasına vermesinler.

Aslında Kascıda ki performansa göre pek de ileri denemez

yok kız kimseye veremezler birini ben birisini arkadaşım alacak dedim tmm dediler hiç kimseye veremezler yolarım valla

onlar içinde imalatçı bulduk cnm 4500 tlye beğendiğim mobilyayı 1500e yapacak cumartesi sipariş vermeye gidicez

onlar içinde imalatçı bulduk cnm 4500 tlye beğendiğim mobilyayı 1500e yapacak cumartesi sipariş vermeye gidicez

aaa neresi adresi bana da verde memnun kalırsanız bizde oraya yaptıralım. Büyük ihtimalle yaşına gelmeden bizde yapacağızz odasını

ZAten zor bulmuşuz yolmana yardım ederim verirlerse

verirlerse tekrar getirtirler umrumda bile olmaz o fiyata bulmuşuz kaçıramam akşam kocişe söledim chiccoyu veriom yerine 175 tlye alıom dedim garibim alıştı artık takıl kafana göre dedi

aaa neresi adresi bana da verde memnun kalırsanız bizde oraya yaptıralım. Büyük ihtimalle yaşına gelmeden bizde yapacağızz odasını

bende cumartesi gidicem cnm yerini bilmiom öğreneyim sanada söylerim küçük biryermiş ama çok yoğun çalışıyorlar dedi kociş biraz erken sipariş vermek lazım yapımı uzun sürebilir.

Bir problem cikmazza son 3 haftaya kadar calismayi dusunuyorum. Sonrasinda belki 20 arti 20 iki kere rapor alabilirsem alicam yada heyet raporu alabilirsem bir aylik onu ayarlamaya caliscam. Sonrasinda baslarim zaten. Bizde bu senenin izinleri bir sonraki yila aktarilmiyor kullandirtmiyolar. Sen hangi kurumdasin aktariyolarsa ne guzel.

Canım gayet güzel isim hazır zeytin dalı uzatmışken krizi fırsata çevir ve Çağan ismini kabul ettir:)) söyle bi.sorun var isim de benim oğlum da Yağız olacak inşallah o isimde de var aynı şey yarım konuşurlarken söylemesi.biraz zor isimler :) bizimki ismini Yağız yerine ''yaas '' der sizin ki de Çağan yerine ''caan'' der ay yerim ben onları yaaaaaa :))))
Özetle ismi.beğendim ben eşini ikna etmelisin

Cok guzellermis teyzesinin kesesine bereket :) saglikla giydir insallah :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay teşekkür ederiz gılumcan teyzesi Rabbim hepimize giydirmeyi de nasip eder inşallah :)

Fananayim saglikla giysin oglusun cicilerini :) cok guzeller :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşşekkür ederiz teyzesi, amin inşallah :)

Ayy yerim ben onu ne kadar guzel hediyeler almis teyzesi yegenine korsanlara ayrica bayildim :)
Gule gule giydir annesi..

:) teşekkür ederiz oğlumla bitterim :)) hepimize nasip eder Rabbim inşallah

kızlar ya üç gündür mide yanması ile başım dertte. var mı sizde de bu rahatsızlık. biraz daha sabredecem geçmezse mecbur dr a gidecem. kulaklarıma kadar çıkıyor yanması

kızlar ya üç gündür mide yanması ile başım dertte. var mı sizde de bu rahatsızlık. biraz daha sabredecem geçmezse mecbur dr a gidecem. kulaklarıma kadar çıkıyor yanması

Kaç haftalıksı. Cnm. Saçı çıkıyosa ondan yanma yapıyo olabilir.

kızlar hangi bezi almak lazım ne bilim prima da israil malı ya ondan soğudum kızımda hep prima kullandım yeni doğan bebek bezi olarak hangisini almak daha mantıklı?

kız çocuklarında ilk molfix kullanmak iyi oluyo canım yapısından dolayı ama bilinmiyo işte alerji olma ihtimallerine karşı bebişler yönlendirecek bizleri

Canım bende baharatlı şeyler yiyince oluyor, sırtıma vuruyor çok fena... Soda veya süt içince biraz rahatlıyorum

konak ne demk canım

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çoğu bebişin başında kepek gibi bi tabaka oluyo canım ama düzenli banyoyla hemen geçiyo benim kızda hiç olmamıştı

Bizimkiler kış çocuğu olacağı için şapkaya çok ihtiyacımız olacakkkk

Ay is gorusmesini anlatmayi unuttum ben
Vatan bilgisayar yeni magaza aciyo gittim otele benimle ayrica gorustu bi bayan digerleri kasiyerlik icin falan gelmis cunku ben muhasebe olunca ayricalik gosterdiler..:)
Konustuk 1 ay Ankara da egitim varmis sonra calisma saatleri tuhafti 10-18 ve 14-22 dedi kafamda bitirdim zaten benimle gorusen kizda basvuru formuna 4,5 aylik hamile diye not dustu kirmizi kalemle
İkimizde anladik karsilikli bu isin bana uygun olmadigini :)

Gecmis olsun canim.l bi telefon acip sor doktoruna kafana takiliyosa..
Cok guzeller yaa yapamazsam alicam bende kizima butikbebede demistin.gule gule giysin kizin..

Cagan kulaga cok hos geliyo canim esini ikna etmelisin kesinlikle :)

Kaç haftalıksı. Cnm. Saçı çıkıyosa ondan yanma yapıyo olabilir.

18. haftadayım. dün annem de bi başladıysa bitmez artık dedi. moralimi bozdu. ama bebişim için çekicem napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…