- 14 Nisan 2014
- 991
- 115
- 53
Canim cok faydali bi arastirma yapmissin tesekkur ederizz :)canlar çok güzel dualar olan bi topik buldum hamilelikte nasıl dua edeceğiz diye araştırıyordum yine kk da buldum buyrun sizde yararlanın inşallah :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=387395&page=2
Evet canim dun girdim hersey normal dedi usg doktoru kiz oldugunu onaylar misiniz dedim kesin kiz dedi tersmis benim bebegim ama onemli bisey degilmis..:)ayrıntılı ultrason.a siz mi girecektiniz??nasıl geçti İnşallah hayırlı haberler almışınızdır
Sorun olmaz canim insallah ara sira kalkip koridorda yuru mola saatlerinde zaten yurursun..canım tam da hamilelikle ilgili yaşadıkların, kan basıncımız yüksek, damarlar inceliyor. bu yüzden burun kanaması normal ama seninki fazla olduğu için mutlaka paylaş doktorunla. geçmiş olsun canım...
sağol tatlım, o zaman bizim durumumuz yolculuk için bir risk oluşturmuyor demek ki. amaaan zaten neden oluştursun ki değil mi, otobüsle bile gitsek dümdüz yolda gidiyoruz işte, sarsıla sarsıla gitmiyoruz ya, tek sıkıntı kan dolaşımının yavaşlaması olur çok oturmaktan onu da bi şekilde halledicez artık :) bu arada ayrıntılı nasıl geçti?
Hersey normalmis kuzum sagol sordugun icin :)
Usg normalmis hersey canim dedigim gibi esi asagida demisti kendi doktorum bide bebek tersmis neden ters bilmiyorum :)şekercim nasılsın, ayrıntılı ultrason, iş görüşmesi nasıl geçti?
Ama saglikliymis onemli olan bu.
Bende 5 kilo almisim canim ama muayeneye gittigimde tika basa tok kocaman icecek ictim 1 sisede su ictim.doktorda normal fazla almamissin dedi bana kiloya dikkat et diye uyarmasina ragmen..Normaliz normaliz. 20. haftalık bir gebenin 5-7,5 kilo arası alması normalmiş. Bir sorun yok yani :)
Benim arkadaşım 2 doğum yaptı. Birinde 22 kilo diğerinde 24 kilo aldıAma doğumdan sonra da 6 ay içinde verdi. Ödemde oluyor bende. Ayaklar falan şişiyor bazen daha şimdiden. Neyse canım bebişler iyi olsunda veririz ne yapalım.
Yaa bende cok sisiyorum ayaklarim ellerim resmen patliycak gibi oluyo
Benim plesenta asagidaymis canim doktorum ara sira kasik agrisi yapabilir endiselenme dedi bana..evet canım bazen banada oluyo nette bakındım plasentanın aşağıda olmaından yazıyo genelde ara raa bebek gibi yer değiştirebiliyomuş ama tam emin değilim çünkü hiç bi kontrolümde doktor öle bişi demedi hatta çocuk normalinden yukarıda çok güzel demişti erken doğum riskin yok felan ama bu gittiğimde sorucam hatta tansiyon düşüklüğüde çok yaşıyorum ben onuda mutlaka dile getirmeliyim tuzlu yiyemiyorum çünkü hemen ayaklarım şişiyoo küçüklüğümden alışkınım tuzsuz yemeğe evdeki büyükler hep perhizli olunca yemek alışkanlığı haline geldi bende tuzsuzluk sağlıklı bişi ama çok düşüyo ve baş dönmesi yapıyo artık rahatsız oluyorumm bakalım ne dicek
Ayy yerim ben onu ne kadar guzel hediyeler almis teyzesi yegenine korsanlara ayrica bayildim :)Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
Gule gule giydir annesi..