Canım bende baharatlı şeyler yiyince oluyor, sırtıma vuruyor çok fena... Soda veya süt içince biraz rahatlıyorum
Aynen canım bende boykot ediyorum edebildiğim kadar
ay is gorusmesini anlatmayi unuttum ben :d
vatan bilgisayar yeni magaza aciyo gittim otele benimle ayrica gorustu bi bayan digerleri kasiyerlik icin falan gelmis cunku ben muhasebe olunca ayricalik gosterdiler..:)
konustuk 1 ay ankara da egitim varmis sonra calisma saatleri tuhafti 10-18 ve 14-22 dedi kafamda bitirdim zaten benimle gorusen kizda basvuru formuna 4,5 aylik hamile diye not dustu kirmizi kalemle :d
ikimizde anladik karsilikli bu isin bana uygun olmadigini :)
gecmis olsun canim.l bi telefon acip sor doktoruna kafana takiliyosa..
Cok guzeller yaa yapamazsam alicam bende kizima butikbebede demistin.gule gule giysin kizin..
Cagan kulaga cok hos geliyo canim esini ikna etmelisin kesinlikle :)
Ay is gorusmesini anlatmayi unuttum ben
Vatan bilgisayar yeni magaza aciyo gittim otele benimle ayrica gorustu bi bayan digerleri kasiyerlik icin falan gelmis cunku ben muhasebe olunca ayricalik gosterdiler..:)
Konustuk 1 ay Ankara da egitim varmis sonra calisma saatleri tuhafti 10-18 ve 14-22 dedi kafamda bitirdim zaten benimle gorusen kizda basvuru formuna 4,5 aylik hamile diye not dustu kirmizi kalemle
İkimizde anladik karsilikli bu isin bana uygun olmadigini :)
Gecmis olsun canim.l bi telefon acip sor doktoruna kafana takiliyosa..
Cok guzeller yaa yapamazsam alicam bende kizima butikbebede demistin.gule gule giysin kizin..
Cagan kulaga cok hos geliyo canim esini ikna etmelisin kesinlikle :)
kızlar ben bişi sormak istiorum..ben bugün itibariyle 18+6 haftalığım..doktorum ağustosun 5inde benden ayrıntılı ultrason istedi..yani o zaman tam 21+4 olucam..ama eşim o zaman yıllık izninde olucak ve biz eşimin memleketinde olucaz o vakitte..ben de doktora ayın 11inde döndüğümüzde yaptırsak olmaz mı dedim.olur dedi ama o zaman da tam 22+3 olucam..internette okudum da 20-22 haftalar arasını pek geçmeyin sonradan sonuçta organlar gözlenemedi falan yazıomuş geç kalınmış oluomuş..napcam bilemedim şimdi ben..sizce de geç kalmış olur muyum? Doktor da bi sorun olmaz dedi ama..daha önceden yaptıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi??:26::26:
Teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bebek bezinde şiddetle hugiesi tavsiye ederim hepsini kullandik ama en memnun kaldigim huggiesdE]
Prima dışındaki bütün bezler benim kızda pişik yapmıştı, hugges de kullandım, kızımın poposu komple pişmişti..Bebekten bebeğe değişiyor sanırım..
KIZIMDA 3 AY MOLFİX KULLANMIŞTIM SONRA ANİDEN PİŞİK YAPTI PRİMAYA GEÇTİM BAŞKA BEZDE KULLANAMADIK ARADA DENEDİM DİĞER BEZLERİ HEP PİŞİK YAPTI
teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.
teşekkür ederim denicem sütü ve sodayı. Ilaç almak istemiyorum dayanabildiğim kadar dayancam inşallah
kızlar ya üç gündür mide yanması ile başım dertte. var mı sizde de bu rahatsızlık. biraz daha sabredecem geçmezse mecbur dr a gidecem. kulaklarıma kadar çıkıyor yanması
Kizlar bebek bezinde şiddetle hugiesi tavsiye ederim hepsini kullandik ama en memnun kaldigim huggiesdE]
Prima dışındaki bütün bezler benim kızda pişik yapmıştı, hugges de kullandım, kızımın poposu komple pişmişti..Bebekten bebeğe değişiyor sanırım..
Evet canım çevremdeki tüm bebişli anneler farklı marka bez öneriyor bu durumda depolamak mantıklı olmuyor deneme yanılmayla bizim bebeklerin popolarına iyi geleni bulcaz artık :)
Teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.
Canım hayırlı olsun kızın :) bir çiçeğimiz daha oldu :) benim kısmetse bir oğlum olacak ama ilk sefer kız demişlerdi o zaman isme Beren ' e karar vermiştik..akıllı zeki tanınmış kadın demekmiş.. Yanına naz,masal, beste kararsızdık.. Fikir olur sana belki :)
KIZIMDA 3 AY MOLFİX KULLANMIŞTIM SONRA ANİDEN PİŞİK YAPTI PRİMAYA GEÇTİM BAŞKA BEZDE KULLANAMADIK ARADA DENEDİM DİĞER BEZLERİ HEP PİŞİK YAPTI
Bebişler yönlerdircek artık, deneye deneye bulucaz doğru bezi...
Bunyeden bunyeye farklilik gosteriyor demekki, huggies artik cinsiyete gorede ayirmis sanirim bide bel bantlarina renklendirme yapmislar, cocuk altina yapinca renk degistiriyor anliyormussun. Ne yapcaklarini sasirdilar valla..
Bende de var canım annem saçı çıkıyordur dedi bağlantıyı kuramadım ama mutlaka bildikleri doğru oluyor kabullendim:) bebikler saçlanıoooo
Evet canım çevremdeki tüm bebişli anneler farklı marka bez öneriyor bu durumda depolamak mantıklı olmuyor deneme yanılmayla bizim bebeklerin popolarına iyi geleni bulcaz artık :)
Canım hayırlı olsun kızın :) bir çiçeğimiz daha oldu :) benim kısmetse bir oğlum olacak ama ilk sefer kız demişlerdi o zaman isme Beren ' e karar vermiştik..akıllı zeki tanınmış kadın demekmiş.. Yanına naz,masal, beste kararsızdık.. Fikir olur sana belki :)
ay yerim ben onun saçlarını babası gibi kıvırcık, annesi gibi gür saçlı olsun diye dua ediyim o zaman
Gecmis olsun canim.l bi telefon acip sor doktoruna kafana takiliyosa..
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
balım ve melis ismi çok hoşuma gidiyo bu aralar
Oh gözün aydın canmm. Beraber kızlarımıza isim düşünebiliriz😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende de var canım annem saçı çıkıyordur dedi bağlantıyı kuramadım ama mutlaka bildikleri doğru oluyor kabullendim:) bebikler saçlanıoooo
Bende kızıma masal. Ela. Yada ecrin isimlerınden birini düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?