2014 Aralık Anneleri

Aynen canım bende boykot ediyorum edebildiğim kadar

Primada hugiesde israil mali ozaman bimin bezini yerli mali yurdun mali kullanicaz:)) saka bir yana bez cok onemli primada kullandim molfixde pisikden mahvoldu yavrum, huggies iyi geldi bize.

Son düzenleme:
kızlar ben bişi sormak istiorum..ben bugün itibariyle 18+6 haftalığım..doktorum ağustosun 5inde benden ayrıntılı ultrason istedi..yani o zaman tam 21+4 olucam..ama eşim o zaman yıllık izninde olucak ve biz eşimin memleketinde olucaz o vakitte..ben de doktora ayın 11inde döndüğümüzde yaptırsak olmaz mı dedim.olur dedi ama o zaman da tam 22+3 olucam..internette okudum da 20-22 haftalar arasını pek geçmeyin sonradan sonuçta organlar gözlenemedi falan yazıomuş geç kalınmış oluomuş..napcam bilemedim şimdi ben..sizce de geç kalmış olur muyum? doktor da bi sorun olmaz dedi ama..daha önceden yaptıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirler mi??:26::26:

hayırlısı olsun canım

Teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tşkler cnm.

canım doktora tekrar danış istersen olmazsa 20. Haftada gidersin ama sıkıntı olmaz ilk gebeliğimde ayrıntılıya gerek yok demişti doktor bana şimdi ikiz olduğu için 19. Haftada ve 22.haftada gidecez iki kez kontrol edilecek

Teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.

Oh gözün aydın canmm. Beraber kızlarımıza isim düşünebiliriz😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

balım ve melis ismi çok hoşuma gidiyo bu aralar

kızlar ya üç gündür mide yanması ile başım dertte. var mı sizde de bu rahatsızlık. biraz daha sabredecem geçmezse mecbur dr a gidecem. kulaklarıma kadar çıkıyor yanması

Bende de var canım annem saçı çıkıyordur dedi bağlantıyı kuramadım ama mutlaka bildikleri doğru oluyor kabullendim:) bebikler saçlanıoooo

ay çok güzel bi haber bu sağlıkla al inşallah kucağına prensesini. isim benim de problem bakalım ne olacak, bana da çok zor geliyr isim bulmak

Gecmis olsun canim.l bi telefon acip sor doktoruna kafana takiliyosa..

doktorum normal diyecek, eminim :) şimdilik iyiyim canım ama tekrar yaşarsam aynı şeyi arayacağım. çok saol.
iş için de hayırlısı olsun ya zaten çok niyetli değildin sen de :)

Oh gözün aydın canmm. Beraber kızlarımıza isim düşünebiliriz😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dusunelim canimm. Anlamli guzel bi isim olsun istiyorum. Biraz once internetten tuana minel ve elvin i buldum anlamlari guzel diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…