- 12 Ağustos 2013
- 401
- 132
- 333
Bir problem cikmazza son 3 haftaya kadar calismayi dusunuyorum. Sonrasinda belki 20 arti 20 iki kere rapor alabilirsem alicam yada heyet raporu alabilirsem bir aylik onu ayarlamaya caliscam. Sonrasinda baslarim zaten. Bizde bu senenin izinleri bir sonraki yila aktarilmiyor kullandirtmiyolar. Sen hangi kurumdasin aktariyolarsa ne guzel.
Bizimde aklimizda olan tek isim melis :) balimda guzel aslinda ama esimin kuzeninin cocugu balimsu..
Teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunyeden bunyeye farklilik gosteriyor demekki, huggies artik cinsiyete gorede ayirmis sanirim bide bel bantlarina renklendirme yapmislar, cocuk altina yapinca renk degistiriyor anliyormussun. Ne yapcaklarini sasirdilar valla..
EN ÖNEMLİ OLANI YUMUŞAKLIĞI VE İÇİERİSİNDE PİŞİK ÖNLEYİCİ JEL ÖZELLİĞİ VE ÇEKİM GÜCÜ
Bende de var canım annem saçı çıkıyordur dedi bağlantıyı kuramadım ama mutlaka bildikleri doğru oluyor kabullendim:) bebikler saçlanıoooo
Bende kızıma masal. Ela. Yada ecrin isimlerınden birini düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ELA İSMİNİ ÇOK SEVİYORUM BEN KIZIMIN ADINI ELA NUR KOYDUK TATLI CİMCİMEM BENİM
verirlerse tekrar getirtirler umrumda bile olmaz o fiyata bulmuşuz kaçıramamakşam kocişe söledim chiccoyu veriom yerine 175 tlye alıom dedim garibim alıştı artık takıl kafana göre dedi
Aynen sonra sıkışmaktansa erken olsun. İnş Allah gönlüne göre yaparlar memnun kalırsınız sonra da biz yaptırırızbende cumartesi gidicem cnm yerini bilmiom öğreneyim sanada söylerim küçük biryermiş ama çok yoğun çalışıyorlar dedi kociş biraz erken sipariş vermek lazım yapımı uzun sürebilir.
Bazı hamilelerde olabiliyormuş normal yani normal. Gebeysen herşey normalkızlar ya üç gündür mide yanması ile başım dertte. var mı sizde de bu rahatsızlık. biraz daha sabredecem geçmezse mecbur dr a gidecem. kulaklarıma kadar çıkıyor yanması
Aklımda bulunsun.Kizlar bebek bezinde şiddetle hugiesi tavsiye ederim hepsini kullandik ama en memnun kaldigim huggies.
Primada hugiesde israil mali ozaman bimin bezini yerli mali yurdun mali kullanicaz:)) saka bir yana bez cok onemli primada kullandim molfixde pisikden mahvoldu yavrum, huggies iyi geldi bize.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.Teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.
Bunyeden bunyeye farklilik gosteriyor demekki, huggies artik cinsiyete gorede ayirmis sanirim bide bel bantlarina renklendirme yapmislar, cocuk altina yapinca renk degistiriyor anliyormussun. Ne yapcaklarini sasirdilar valla..
Çok iyiymiş bu yaa.
canım doktora tekrar danış istersen olmazsa 20. Haftada gidersin ama sıkıntı olmaz ilk gebeliğimde ayrıntılıya gerek yok demişti doktor bana şimdi ikiz olduğu için 19. Haftada ve 22.haftada gidecez iki kez kontrol edilecek
bende son 3 hafta kalana kadar çalışmayı düşünüyorum bi önceki yılı aktarmıyolar canım ama 2014ünkünü seneye kullanabilicem ocaktada gelicek 20gün bu yıldanda var 20 , yerime bakacak biri olmadığı için dışardan takip edicem muhtemelen işleri ünideyim canım ben fakültede mutemetim raporda o zmaan gelsin gerekirse alırım napim yada ara ara alırım diyorum birden bağlamiim zaten 5aya yakıne vde olucam bide mesela 3 hafta varken çıkıyonya çıktın bi hafta sonra doğum yaptın kalan iki haftada doğumdan sonraya ekleniyomuş inşallah öle olur diyorum iki hafta iki haftadır tabi şimdi böle sölemesi kolay bakalım son haftalarda bu kadar rahat çalışabilecemmi o da var rahat olursam doğum öncesi hiç evd eolmak istemiyorum hem zaman geçmez hem doğumdan sopnrası önemli bence
Bende de var canım annem saçı çıkıyordur dedi bağlantıyı kuramadım ama mutlaka bildikleri doğru oluyor kabullendim:) bebikler saçlanıoooo
ay yerim ben onun saçlarını babası gibi kıvırcık, annesi gibi gür saçlı olsun diye dua ediyim o zaman
Bizimde aklimizda olan tek isim melis :) balimda guzel aslinda ama esimin kuzeninin cocugu balimsu..
Bende kızıma masal. Ela. Yada ecrin isimlerınden birini düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2014 un izni 2015 e aktarilmiyor bizde, kesinlikle kullandirtmiyolar. Bu arada son 3 haftalik dogum iznine ciktigin zaman olduki hemen dogum yaptin aktarma olmuyor. Yaniyor dogumdan sonraki iznin basliyor. Bizim burda bayan varrdi gecen sene tam izne cikti birkac gun sonra erken dogum yapti o 3 haftalik izin yandi. Ordan biliyorum sen bunu baktinmi bi yerde geciyormu?
Günaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
çok sevindim canım, hep sağlıklı büyüsün bebişlerimiz inşallah :)Sorun olmaz canim insallah ara sira kalkip koridorda yuru mola saatlerinde zaten yurursun..
Hersey normalmis kuzum sagol sordugun icin :)
ahaha :) yaas, caan çok güldüm :) güzel telaffuz etsinler bebişlerimizin ismini amaa :) bu arada o kriz fırsata çevrildi bile, duyuruluCanım gayet güzel isim hazır zeytin dalı uzatmışken krizi fırsata çevir ve Çağan ismini kabul ettir:)) söyle bi.sorun var isim de benim oğlum da Yağız olacak inşallah o isimde de var aynı şey yarım konuşurlarken söylemesi.biraz zor isimler :) bizimki ismini Yağız yerine ''yaas '' der sizin ki de Çağan yerine ''caan'' deray yerim ben onları yaaaaaa :))))
Özetle ismi.beğendim ben eşini ikna etmelisin
sağol tatlım, ikna işi tamamAy is gorusmesini anlatmayi unuttum ben
Vatan bilgisayar yeni magaza aciyo gittim otele benimle ayrica gorustu bi bayan digerleri kasiyerlik icin falan gelmis cunku ben muhasebe olunca ayricalik gosterdiler..:)
Konustuk 1 ay Ankara da egitim varmis sonra calisma saatleri tuhafti 10-18 ve 14-22 dedi kafamda bitirdim zaten benimle gorusen kizda basvuru formuna 4,5 aylik hamile diye not dustu kirmizi kalemle
İkimizde anladik karsilikli bu isin bana uygun olmadigini :)
Cagan kulaga cok hos geliyo canim esini ikna etmelisin kesinlikle :)
Teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.
ahaha :) yaas, caan çok güldüm :) güzel telaffuz etsinler bebişlerimizin ismini amaa :) bu arada o kriz fırsata çevrildi bile, duyurulu
Ne kadan tatlı bunlar canım güle güle giysin miniş ☺
Kızlar hepsinii okudum lakin telden girince kaçırdım yine alıntılayamadım
Ya Fettah
a a a çok şaşırdım o nasıl bir kurummuş öyle torba yasa ile 8+8 hafta olarak belirlenenn analık izni en az 2 hafta kalana dek doğumuna çalışırsan2014 un izni 2015 e aktarilmiyor bizde, kesinlikle kullandirtmiyolar. Bu arada son 3 haftalik dogum iznine ciktigin zaman olduki hemen dogum yaptin aktarma olmuyor. Yaniyor dogumdan sonraki iznin basliyor. Bizim burda bayan varrdi gecen sene tam izne cikti birkac gun sonra erken dogum yapti o 3 haftalik izin yandi. Ordan biliyorum sen bunu baktinmi bi yerde geciyormu?
2014 un izni 2015 e aktarilmiyor bizde, kesinlikle kullandirtmiyolar. Bu arada son 3 haftalik dogum iznine ciktigin zaman olduki hemen dogum yaptin aktarma olmuyor. Yaniyor dogumdan sonraki iznin basliyor. Bizim burda bayan varrdi gecen sene tam izne cikti birkac gun sonra erken dogum yapti o 3 haftalik izin yandi. Ordan biliyorum sen bunu baktinmi bi yerde geciyormu?
amaninnnnnnnnn çok çok datlu kıyafetler hele o çoraplarını yerimmmmmmmGünaydın oğlumun Teyzeleriiiiii :)) bakın ilk hediyelerimiz geldi :) teyzemizden oğluşuma ciciler :)
kızlar bugün doktora gittim kadın doğumcu genel cerraha git dedi ama sipeklümü makata takıyolarmış vel hasıl doktorda günde 12 adet kayısı tüket dedi her öğüne 4 adet ye 1 haftaya toparlarsın en azından psikolojin bozulmaz dedi.. bende kaçtım o da böyle diyince genl cerrahtan...
ve sonra
eşimin kurumuna bir kampanya gitmiş normalda biz özel doktormuza indirimle 260 tl veriyorduk bu doktor 150 tl
ve sözde normal doğum da yaptırıyormuş
kadın doktor tek sıkıntım bu kadınlarla anlaşmak çok zor aranızda bileniniz duyanınız VE DE ANKARADA OLUP gideniniz varsa ALLAH RIZASI İÇİN YAZSIN .
DR. ŞÜKRAN ÇAKMAK
nasıl biridir cidden normal doğum yaptırıyor mu?
şimdi bu ay 2.ci göz görsün dedi ya bizim adam eğer bu iyiyse ona geçmek mantıklı mı ne dersiniz?
şimdi birde bu ikilem çıktı
ama cidden ŞİMDİKİ DOKTORUMLA 260tl her muayene ki testleri devlette yaptırdım sonra doğum bugün olsa (mayısda arkdşmdan 5500tl aldı AMA HAKKINIDA VERDİ 12 SAAT BAŞINDA KALIP NORMAL DOĞURTTU)
en az 5500-6000 tl ALTERNATİF HASTANELER TOBB HRS KORU GİBİ YERLERDE.
ne dersiniz tam yolun yarısında olucazzzzne yapsak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?