catlaklarla basim dertte rkadaslar lieraca baslicam normalde ben weleda kullaniyordum taniyaniniz varmi bilmiyorum ama ise yaramadi gögüs altlarim catladi
http://www.ecco-verde.de/weleda/weleda-schwangerschafts-pflegeset
simdide lierac burdada varis baslicam ins memenun kalirim 400 ml 37 euro
http://www.kamelya.com/lierac-phytolastil-jel-100-ml-2-adet-catlak-onleyici-jel
Canım netten araştırmıştım o zaman erken doğumda kalan günlerin ilave edildiğini okumuştum. Gerçi yine de yaşamadığım için bilemiyorum.
kaçınılmaz canım 3 yaşında fln öyle söylerler pek şirin olur ama annessiiiihadi gözün aydın canım ben de Yağız'ın yanına Eymen'i zor kabul ettirmiştim ama başardıııımmm :) istedikten sonra ikna edemeyeceğimiz konu yok bizim vallaaaa korkulur bizdeeen
inşallah shimarik teyzesi hepimiz sağlıkla giydiririz minnaklarımızı inşallahhhh
a a a çok şaşırdım o nasıl bir kurummuş öyle torba yasa ile 8+8 hafta olarak belirlenenn analık izni en az 2 hafta kalana dek doğumuna çalışırsan
doğum öncesinde artan 6 haftanı illaki doğum sonrasına eklenir bu yasal hakkın. ama özel sektör başka dalaverelerle kullandırtmayıp iş kaygısı yaptırırsa bilememm
üzücü
bende de var 3 gündür devam ediyor.rahim genişlediği içindir diye düşündüm.b
çok sağolda bacım aktif üyesi yok o linke yazmıştımm zatencanım ben oralı değilim ama gezerken bi topik buldum sana baya yardımcı olacaktır sanırım nasıl da denk geldi valla http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=446679
evet yanlış anlamışım bacımm yıllık izin aktarımı kurumlar arası değişiyor. bırak onu var olan iznin bile kullanamayabiliyon kardeşim bayrama gidecekti başbakanlıktan gelen genelge ile tüm çalışan memurların 30 ağustosa kadar yıllık izin alması yasaklandı meselaa bu sadece bi örnekki haklısındır diğer konudada şaşırmammmSen yanlis anladin herhaldr son 3 haftaya kadar calisiyorsun sikinti yok o onceki izni aktariyorsun zaten. Arkadas yillik izinden bahsetmis yillik izni 2014 un yillik iznini bizde 2015 e aktarmiyolar. Birde o son 3 hafta icinde izne ayrildin mesala ve 1. Haftada dogum yaptin o kalan 2 haftan yaniyor o dogum sonraaina aktarilmiyor diyorum.
amaninnnnnnnnn çok çok datlu kıyafetler hele o çoraplarını yerimmmmmmm
hatta küsüm ya baştan öyle hiç gönüllü de davranmadım şimdi kendi istediği isim oldu sanıyor benimki sanki o teklif etmiş de ben kabul etmişim gibi oldu
Suan bakiyorum hic oyle bir madde okumadim. Ayrica forumlarda insanlar bahsetmis erken dogum yapip iznim yandi diye.
Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir den bahsediyorsun ama sanirim bu daha izne cikmadan mesala 7.ayda dogum yaptin ozaman diye dusunuyorum. Bizim kurumda bariz ornegi vardi dedigim gibi 3 haftaasi yandi bayanin. Ben askeriyedeyim canim bizde biraz durum farkli:)) biz hem icguvenlik hem 657 ye tabiyiz.Canim pdf oldugu icin telden link atiyom google a 657dogum izni yaz ilk cikan pdf linkine tikla dediklerim orda yaziyo sana kanunlu ispatt :)nasil kullandittirmazlar 657e tabi degilmisin hangi kurumdasin sen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sağolda bacım aktif üyesi yok o linke yazmıştımm zaten
evet yanlış anlamışım bacımm yıllık izin aktarımı kurumlar arası değişiyor. bırak onu var olan iznin bile kullanamayabiliyon kardeşim bayrama gidecekti başbakanlıktan gelen genelge ile tüm çalışan memurların 30 ağustosa kadar yıllık izin alması yasaklandı meselaa bu sadece bi örnekki haklısındır diğer konudada şaşırmammm
Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir den bahsediyorsun ama sanirim bu daha izne cikmadan mesala 7.ayda dogum yaptin ozaman diye dusunuyorum. Bizim kurumda bariz ornegi vardi dedigim gibi 3 haftaasi yandi bayanin. Ben askeriyedeyim canim bizde biraz durum farkli:)) biz hem icguvenlik hem 657 ye tabiyiz.
Ewt bizdede c.baskanligi secimleri nedenleri ile agustosun ilk yarisi 15 ne kadar izni olanlarr cikartilmiyor yasaklandi bizdede.
o o yine iymiş bacım 15 seEwt bizdede c.baskanligi secimleri nedenleri ile agustosun ilk yarisi 15 ne kadar izni olanlarr cikartilmiyor yasaklandi bizdede.
Şu koyu yazılı cümlede yazılı olan şeyden bahsediyorum ben. Toplamda 16 hafta kullanıyoruz yani.Suan bakiyorum hic oyle bir madde okumadim. Ayrica forumlarda insanlar bahsetmis erken dogum yapip iznim yandi diye.
Oyle bir durum olsaydi bizde mesala benim normal dogum tarihim 2 aralik gibi ama sezeryan olcam 10 gun once. Normal dogum yapacakmis gibi 3 haftalik iz e ayrilir sezeryan oluncada erken dogum yaptim deyip aktarirdim iyi olurdu. ama bizde pek yemezler. Normal izne bile zor cikartiyorlar sanki ceplerinden veriyorlar.hmm sizinki biraz daha farklı o zmana iki kanuna tabi olunca kanun açıklığından yararlanabiliyo kurum ama 657de durum bu yani ne olursa olsun aktarılıyo aradım sordum valla yetkili arkadaşlara
dün 16+1 itibari ile oğlum olacağımı öğrendim :)
doktor pipisini gösterdi. 13 cm ve 149 gram ağırlığında. maşallahı var deyip içime su serpti :)))
allah herkese sağlıklı sıhhatli haberler almayı nasip etsin :)
http://www.n11.com/prima-bebek-bezi-aktif-bebek-3-beden-midi-aylik-paket-135-adet-P15110690
kızlar bebek bezini alıcam bence gayet uygun stok yapmak lazım
Hayırlı olsun oğluşun. Aminnn hepimiz inş Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?