2014 Aralık Anneleri

Benimde goguslerimin altinda sutyenin bittigi yerde boyle kizariklar var kilcal damarlar cikmis gibi buda catlama isaretimiki? Bildiginiz damar gibi?

Son düzenleme:
Canım netten araştırmıştım o zaman erken doğumda kalan günlerin ilave edildiğini okumuştum. Gerçi yine de yaşamadığım için bilemiyorum.

Suan bakiyorum hic oyle bir madde okumadim. Ayrica forumlarda insanlar bahsetmis erken dogum yapip iznim yandi diye.

hatta küsüm ya baştan öyle hiç gönüllü de davranmadım şimdi kendi istediği isim oldu sanıyor benimki sanki o teklif etmiş de ben kabul etmişim gibi oldu

Sen yanlis anladin herhaldr son 3 haftaya kadar calisiyorsun sikinti yok o onceki izni aktariyorsun zaten. Arkadas yillik izinden bahsetmis yillik izni 2014 un yillik iznini bizde 2015 e aktarmiyolar. Birde o son 3 hafta icinde izne ayrildin mesala ve 1. Haftada dogum yaptin o kalan 2 haftan yaniyor o dogum sonraaina aktarilmiyor diyorum.

Kızlar işteyim. Ve acıktım. Ne yıcemi bılmıyorum karar veremedm bi turluya.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben oralı değilim ama gezerken bi topik buldum sana baya yardımcı olacaktır sanırım nasıl da denk geldi valla http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=446679
çok sağolda bacım aktif üyesi yok o linke yazmıştımm zaten
evet yanlış anlamışım bacımm yıllık izin aktarımı kurumlar arası değişiyor. bırak onu var olan iznin bile kullanamayabiliyon kardeşim bayrama gidecekti başbakanlıktan gelen genelge ile tüm çalışan memurların 30 ağustosa kadar yıllık izin alması yasaklandı meselaa bu sadece bi örnekki haklısındır diğer konudada şaşırmammm

amaninnnnnnnnn çok çok datlu kıyafetler hele o çoraplarını yerimmmmmmm

Teşekkür ederiz gokçe teyzesi :)) ben de en çok çoraplara bayıldım baklava dilimli fln tam erkek çorabı yerim ben onun ayaklarını :))))

hatta küsüm ya baştan öyle hiç gönüllü de davranmadım şimdi kendi istediği isim oldu sanıyor benimki sanki o teklif etmiş de ben kabul etmişim gibi oldu

Ohoooo seninki benden kara :)) ben sadece eşik yöntemi kullandım ismi alıştıra alıştıra empoze ettim ama benim koyduğum ortada o kadar kandıramadım

Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir den bahsediyorsun ama sanirim bu daha izne cikmadan mesala 7.ayda dogum yaptin ozaman diye dusunuyorum. Bizim kurumda bariz ornegi vardi dedigim gibi 3 haftaasi yandi bayanin. Ben askeriyedeyim canim bizde biraz durum farkli:)) biz hem icguvenlik hem 657 ye tabiyiz.

Ewt bizdede c.baskanligi secimleri nedenleri ile agustosun ilk yarisi 15 ne kadar izni olanlarr cikartilmiyor yasaklandi bizdede.

hmm sizinki biraz daha farklı o zmana iki kanuna tabi olunca kanun açıklığından yararlanabiliyo kurum ama 657de durum bu yani ne olursa olsun aktarılıyo aradım sordum valla yetkili arkadaşlara

Ewt bizdede c.baskanligi secimleri nedenleri ile agustosun ilk yarisi 15 ne kadar izni olanlarr cikartilmiyor yasaklandi bizdede.
o o yine iymiş bacım 15 se
bir çok kurumda 30 ağustosa dek yasak yaz bitti sonra okul açıldı bizim işler başlar

Suan bakiyorum hic oyle bir madde okumadim. Ayrica forumlarda insanlar bahsetmis erken dogum yapip iznim yandi diye.
Şu koyu yazılı cümlede yazılı olan şeyden bahsediyorum ben. Toplamda 16 hafta kullanıyoruz yani.
http://www.dogumizni.gen.tr/dogum-izni-hesaplama.html

Doğum izni nasıl hesaplanır?

Hamilelik süresi 40 hafta olarak kabul edilmektedir. Kadınlar doğumdan önce en az 3 hafta bu izinlerinden kullanmalıdır. Toplamda kullanacağı 16 haftalık izinde maaşında kesinti olmadan, izin yapabilir. Bunun dışında istendiği takdirde 6 aya kadar ücretli izne çıkılabilir. Bu süre yıllık izin hesaplarında dikkate alınmaz. Bu durumda maaştan kesinti yapılmaktadır. Hamile bayanlar genellikle hamilelik haftalarını yanlış hesaplamalarından dolayı, bu izinleri yanlış kullanmaktadır. Doğumdan önceki 8 hafta 32. haftaya tekamül etmektedir. Bunun hesabı ise son adet gününe göre 31 hafta ve beş günlük hamiledir. 31 haftalık hamile olan kadının doğumuna 8 hafta 2 gün bulunmaktadır. Adet gününüzü baz alarak, hangi hafta da olduğunuzu hesaplayabilirsiniz. Son adet gününüze beklenen doğum gününe kadar kaç gün kaldığını sayarak, hangi haftada olduğunuzu bulabilirsiniz. Buna uygun bir şekilde izninizi doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Çoğul hamileliklerde doğumdan önce 2 hafta daha fazla izin kullanılabilmektedir. Kanunda öngörülmüş olan bu süreler doktor raporu dahilinde uzatılabilmektedir. Hamile bayanlar gebeliklerinde periyodik kontroller için de ücretli izinler alabilmektedir. Erken doğum yapan kadınların doğum öncesi izinleri, doğumdan sonra kullanması mümkündür. Yani 16 hafta olan iznin tamamı doğumdan sonra kullanılacaktır. Aksine doğumun geç olması halinde ücretsiz izinde bir uzatma yapılamamaktadır.

dün 16+1 itibari ile oğlum olacağımı öğrendim :)
doktor pipisini gösterdi. 13 cm ve 149 gram ağırlığında. maşallahı var deyip içime su serpti :)))
allah herkese sağlıklı sıhhatli haberler almayı nasip etsin :)

hmm sizinki biraz daha farklı o zmana iki kanuna tabi olunca kanun açıklığından yararlanabiliyo kurum ama 657de durum bu yani ne olursa olsun aktarılıyo aradım sordum valla yetkili arkadaşlara
Oyle bir durum olsaydi bizde mesala benim normal dogum tarihim 2 aralik gibi ama sezeryan olcam 10 gun once. Normal dogum yapacakmis gibi 3 haftalik iz e ayrilir sezeryan oluncada erken dogum yaptim deyip aktarirdim iyi olurdu. ama bizde pek yemezler. Normal izne bile zor cikartiyorlar sanki ceplerinden veriyorlar.

Hayırlı olsun oğluşun. Aminnn hepimiz inş Allah.

arkadaşım, yine kendin bilirsin ama benim çocuklu arkadaşlarımdan aldığım tavsiye stok yapmamak üzerine. zira bebeğin alerjisi, kilosu gibi durumlar çok çabuk ve hızlı değişiyormuş.
prima ile başlayıp molfixte karar kılan olduğu gibi tam tersi olanlarda var. bence parasını bi kenara koy, bittikçe bebeğin durumuna göre al. elinde kalmaması açısından diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…