- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
dün 16+1 itibari ile oğlum olacağımı öğrendim :)
doktor pipisini gösterdi. 13 cm ve 149 gram ağırlığında. maşallahı var deyip içime su serpti :)))
allah herkese sağlıklı sıhhatli haberler almayı nasip etsin :)
dün 16+1 itibari ile oğlum olacağımı öğrendim :)
doktor pipisini gösterdi. 13 cm ve 149 gram ağırlığında. maşallahı var deyip içime su serpti :)))
allah herkese sağlıklı sıhhatli haberler almayı nasip etsin :)
Allah bağışlasın annesi onu size.inşallah kilosu boylu hep böyle denk giderde hamilelik stresine bi de bu sıkıntılar eklenmez.hayırlı uğurlu olsun
Hamisler, Allah´in izniyle Aralik annecikleri nasilsiniz? Kuzucuklariniz nasil ? kizlar sunu yersen bebisin böyle olur, bunu yersen söyle olur diye bildigniz eski kullaktan dolma bilgiler varmi merak ediyorum cikicakmi, mesela ayva yersen bebis gamzeli olur diyorlar, ablam cok yemis ama yigyenim gamzeli degil yinede denemek istiyorum ama bu mevsimde ayvayi nerden bulayim
Hamisler, Allah´in izniyle Aralik annecikleri nasilsiniz? Kuzucuklariniz nasil ? kizlar sunu yersen bebisin böyle olur, bunu yersen söyle olur diye bildigniz eski kullaktan dolma bilgiler varmi merak ediyorum cikicakmi, mesela ayva yersen bebis gamzeli olur diyorlar, ablam cok yemis ama yigyenim gamzeli degil yinede denemek istiyorum ama bu mevsimde ayvayi nerden bulayim
Hayirli olsun canim kizima arkadaslar geliyo..ben Duru ismini cok begeniyorum ama esim kizimin adini belirledi bide..Teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslinda calismak istiyodum ama almayacaklarini tahmin ederek gitmistim zaten su durumda alsalar bile gitmem..doktorum normal diyecek, eminim :) şimdilik iyiyim canım ama tekrar yaşarsam aynı şeyi arayacağım. çok saol.
iş için de hayırlısı olsun ya zaten çok niyetli değildin sen de :)
Aynen canim gorusmesem icimde kalabilirdi :)çok sevindim canım, hep sağlıklı büyüsün bebişlerimiz inşallah :)
ahaha :) yaas, caan çok güldüm :) güzel telaffuz etsinler bebişlerimizin ismini amaa :) bu arada o kriz fırsata çevrildi bile, duyurulu
sağol tatlım, ikna işi tamamiş konusunda hayırlısı diyelim, zaten sana hiç uygun değilmiş, iyi de olmuş bir taraftan, sadece hamile olduğun için olumsuz sonuçlansaydı üzülürdün belki, içinde kalmamış olacak artık:)
hayırlı olsun prensesin canım, isim meselesi zor, biz de karar verdik sonunda oğlışumuzun ismine. kız isimlerinden de ela hoşuma gider benim:)
Bu taktik iyidir her zaman tutarhatta küsüm ya baştan öyle hiç gönüllü de davranmadım şimdi kendi istediği isim oldu sanıyor benimki sanki o teklif etmiş de ben kabul etmişim gibi oldu
Kızlar, beşiklere bakıyorum da, babytech diye bir markanın beşiği var anne yanı beşik diye. Sizce nasıl??? Siz nasıl beşik almayı düşünüyorsunuz? Bu beşik anne yanına monte edildiği için hem aynı yatakta yatmanın risklerni almıyırsunuz, hem de bebeğiniz hep yanınızda oluyor. İlk zamanlar sürekli emdiği için bu beşiğin çok rahat olacağını düşünüyorum, ne dersiniz? Yakınlarınızdan hiç kullanan duydunuz mu?
Ben denedim oldu :) Gamzeyi çok seviyorum kendimde olmadığı için çocuğumda olsun isterdim hep. Kızıma hamileyken ayvayı yiyip parmağımla yanaklarıma çukur yaptım bir kaç defa. Ondan mı oldu bilmem ama kızımın gamzeleri var şimdi :)
Ben denedim oldu :) Gamzeyi çok seviyorum kendimde olmadığı için çocuğumda olsun isterdim hep. Kızıma hamileyken ayvayı yiyip parmağımla yanaklarıma çukur yaptım bir kaç defa. Ondan mı oldu bilmem ama kızımın gamzeleri var şimdi :)
hmm sizinki biraz daha farklı o zmana iki kanuna tabi olunca kanun açıklığından yararlanabiliyo kurum ama 657de durum bu yani ne olursa olsun aktarılıyo aradım sordum valla yetkili arkadaşlara
IHala bebisin cinsiyete netlesmeyrn varmi ben gibii...artik baska dr gitcem dirf cinsiyetıcınn
Kızlar canım sıkkın ya bebeğim hareket etmiyor hissedemiyorum onu
Ya Fettah
valla annem bana hamileliğinde hep ayva yemiş. gamzem yok ama bütün vücudum da ayva tüylerim var
Kızlar canım sıkkın ya bebeğim hareket etmiyor hissedemiyorum onu
Ya Fettah
Bende iki tane var gamze biri kizimda olsun yeter :)Ben denedim oldu :) Gamzeyi çok seviyorum kendimde olmadığı için çocuğumda olsun isterdim hep. Kızıma hamileyken ayvayı yiyip parmağımla yanaklarıma çukur yaptım bir kaç defa. Ondan mı oldu bilmem ama kızımın gamzeleri var şimdi :)
Sende ters tepmis demekkivalla annem bana hamileliğinde hep ayva yemiş. gamzem yok ama bütün vücudum da ayva tüylerim var
Canim edicek hareket neden endiseleniyosun durusundandir hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur yada dinleniyodur kizinKızlar canım sıkkın ya bebeğim hareket etmiyor hissedemiyorum onu
Ya Fettah
hadiya bende bulup yapayım da gamzeli bir oğluşum olsun. Kızlar gamzelerine vurulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?