2014 Aralık Anneleri

Allah bağışlasın:))...hayırlı olur inşallah prensin :) amin cümlemize :)

Son düzenleme:

Allah bağışlasın annesi onu size.inşallah kilosu boylu hep böyle denk giderde hamilelik stresine bi de bu sıkıntılar eklenmez.hayırlı uğurlu olsun

ee hanımlar daha da nasılsınız:))??ortalığı bir sessizlik bürüdü:))

Hamisler, Allah´in izniyle Aralik annecikleri nasilsiniz? Kuzucuklariniz nasil ? kizlar sunu yersen bebisin böyle olur, bunu yersen söyle olur diye bildigniz eski kullaktan dolma bilgiler varmi merak ediyorum cikicakmi, mesela ayva yersen bebis gamzeli olur diyorlar, ablam cok yemis ama yigyenim gamzeli degil yinede denemek istiyorum ama bu mevsimde ayvayi nerden bulayim

teşekkür ederiz canım siz nasılsınız ??kırmızı elma yersen bebişin pembiş tatlı bir şey olur diye duymuştum...ben önceki gebeliğimde çok yemiştim kızım pembiş tatlı bir şey olmuştu ama ondan mı bilmiyorum :))

Son düzenleme:
Kızlar, beşiklere bakıyorum da, babytech diye bir markanın beşiği var anne yanı beşik diye. Sizce nasıl??? Siz nasıl beşik almayı düşünüyorsunuz? Bu beşik anne yanına monte edildiği için hem aynı yatakta yatmanın risklerni almıyırsunuz, hem de bebeğiniz hep yanınızda oluyor. İlk zamanlar sürekli emdiği için bu beşiğin çok rahat olacağını düşünüyorum, ne dersiniz? Yakınlarınızdan hiç kullanan duydunuz mu?

Ben denedim oldu :) Gamzeyi çok seviyorum kendimde olmadığı için çocuğumda olsun isterdim hep. Kızıma hamileyken ayvayı yiyip parmağımla yanaklarıma çukur yaptım bir kaç defa. Ondan mı oldu bilmem ama kızımın gamzeleri var şimdi :)

Teyzelerimizz sonunda 18. Haftada kizimiz olacagini ogrendikk :)) rabbim saglikla versin ins ama ben isim bulamiyorumm. Onerisi olan var mi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirli olsun canim kizima arkadaslar geliyo..ben Duru ismini cok begeniyorum ama esim kizimin adini belirledi bide..
doktorum normal diyecek, eminim :) şimdilik iyiyim canım ama tekrar yaşarsam aynı şeyi arayacağım. çok saol.
iş için de hayırlısı olsun ya zaten çok niyetli değildin sen de :)
Aslinda calismak istiyodum ama almayacaklarini tahmin ederek gitmistim zaten su durumda alsalar bile gitmem..
Aynen canim gorusmesem icimde kalabilirdi :)
hatta küsüm ya baştan öyle hiç gönüllü de davranmadım şimdi kendi istediği isim oldu sanıyor benimki sanki o teklif etmiş de ben kabul etmişim gibi oldu
Bu taktik iyidir her zaman tutar

canım benim kızımda yani yaklaşık 10sene önce demir karyolam vardı tek tarafını sökmüştüm vidalarından ve yatağıma yapıştırmıştım senin dediğin model gibi olmuştu evet çok rahat ettim ama sırf bu model diye de o kadar para verme derim fiyatları biraz pahalı geldi bana normal mobilyayada daha farklı bi karyola alsanda ufak bi müdaheleyle bu duruma getirebilrsin bence benim fikrim bu

valla annem bana hamileliğinde hep ayva yemiş. gamzem yok ama bütün vücudum da ayva tüylerim var

ne güzel canım ayvayı bulamayız bu mevsimde sanırım

Kızlar canım sıkkın ya bebeğim hareket etmiyor hissedemiyorum onu

Ya Fettah

hadiya bende bulup yapayım da gamzeli bir oğluşum olsun. Kızlar gamzelerine vurulsun

hmm sizinki biraz daha farklı o zmana iki kanuna tabi olunca kanun açıklığından yararlanabiliyo kurum ama 657de durum bu yani ne olursa olsun aktarılıyo aradım sordum valla yetkili arkadaşlara

bizimki özel sektör canım doktorada sordum ben ikiz olduğu için 4 hafta erken olacak doğum bu süre doğum sonu raporuna eklenecek dedi

IHala bebisin cinsiyete netlesmeyrn varmi ben gibii...artik baska dr gitcem dirf cinsiyetıcınn

Canım git bence de iyi bile sabretmişşin :) cinsiyetini üç farklı doktordan duyan biri olarak ben olsam çatlardım

Ya Fettah

Kuzum sakin ol panik yapma sakın bebişe de yansıtırsın...bebeğinin tembelliği üstündedir..bak dün benim saat 2 de doktor randevum vardı o.saate kadar bir kez bile.hissetmedim kuzumu kötü bişi de düşünmedim açıkçası... Bi gittik bizim oğlan melekler gibi uyuyor :)) ve dün gece yatmadan hissettim sadece...daha çok küçükler erken bile hissettik biz canım.. 22 den sonra sıklaşırmış...sakın kötü seyler düşünme annesi kızın içerde keyif yapıyor emin ol

Bende iki tane var gamze biri kizimda olsun yeter :)
Bende ilk aylarda kirmizi meyveleri her yedigimde dudagima surdum bebegim kirmizi dudakli olsun diye bakalim tutacakmi :)
valla annem bana hamileliğinde hep ayva yemiş. gamzem yok ama bütün vücudum da ayva tüylerim var
Sende ters tepmis demekki
Benim annemde dede sakali diye bi ot varmis hep onu yemis ne oldugu bende bilmiyorum ayni durumdayim

Ya Fettah
Canim edicek hareket neden endiseleniyosun durusundandir hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur yada dinleniyodur kizin

hadiya bende bulup yapayım da gamzeli bir oğluşum olsun. Kızlar gamzelerine vurulsun

Canım ben de şey diye biliyorum böyle doğunca yanaklarına bastırırsan gamzeli olurmuş ablam yaptı tesadüf mü bilemiyorum ama tuttu :) benim eşimin iki yanakta da bariz gamze ver vermezsen oğluma çok pis dövüşürüm diyorum doğunca bastırma işini ben kıyamam ama ablama yaptırcam :) sonuçta gamze doku eksikliğinden olan birşeymiş doğunca da çöktüğün yerdeki doku ölürmüş :)) dediğim gibi aslı var mı bilgim yok ama deneyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…