- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Canım sanırım eylül gibi oluyodu ayvalar, doğurmadan yeriz belki :)ne güzel canım ayvayı bulamayız bu mevsimde sanırım
Deliye döndürcen kızlarıhadiya bende bulup yapayım da gamzeli bir oğluşum olsun. Kızlar gamzelerine vurulsun
Bende iki tane var gamze biri kizimda olsun yeter :)
Bende ilk aylarda kirmizi meyveleri her yedigimde dudagima surdum bebegim kirmizi dudakli olsun diye bakalim tutacakmi :)
valla annem bana hamileliğinde hep ayva yemiş. gamzem yok ama bütün vücudum da ayva tüylerim var
Bende ilk aylarda kirmizi meyveleri her yedigimde dudagima surdum bebegim kirmizi dudakli olsun diye bakalim tutacakmi :)
Sende ters tepmis demekki
Benim annemde dede sakali diye bi ot varmis hep onu yemis ne oldugu bende bilmiyorum ayni durumdayim
Canim edicek hareket neden endiseleniyosun durusundandir hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur yada dinleniyodur kizin
Kız zaten paylaşılamıyo kızınNaptın sen p
Evet doku eksikliği imiş ama çok güzel duruyor ya :) Ben de bastırayım yanaklarınıCanım ben de şey diye biliyorum böyle doğunca yanaklarına bastırırsan gamzeli olurmuş ablam yaptı tesadüf mü bilemiyorum ama tuttu :) benim eşimin iki yanakta da bariz gamze ver vermezsen oğluma çok pis dövüşürüm diyorumdoğunca bastırma işini ben kıyamam ama ablama yaptırcam :) sonuçta gamze doku eksikliğinden olan birşeymiş doğunca da çöktüğün yerdeki doku ölürmüş :)) dediğim gibi aslı var mı bilgim yok ama deneyeceğim :)
Canım sanırım eylül gibi oluyodu ayvalar, doğurmadan yeriz belki :)
Bencede yeriz gibi geliyor olmadı aşeririz bir şekilde yine yeriz
Deliye döndürcen kızları
Ne demek paylaşılamıyo kız Yağız'ıma kerttim ben o fıstığı :))))))))))))))
Kızlar canım sıkkın ya bebeğim hareket etmiyor hissedemiyorum onu
Ya Fettah
Evet doku eksikliği imiş ama çok güzel duruyor ya :) Ben de bastırayım yanaklarınıAyva da yeyip yanaklarıma dokunayım.
Bak kırmızı meyveleri dudaklarıma sürmemiştim iyi yapmışım al dudaklı erkeğin cazibesi olmaz
Dönsünler tabii ya yakışıklı paşam geliyor
Hahhah nasılda sahipleniyo hemenÜçünü yanyana dizip karar vercekmiiş bitter dünürüm
Evet doku eksikliği imiş ama çok güzel duruyorıaıraya :) Ben de bastırayım yanaklarınıAyva da yeyip yanaklarıma dokunayım.
Bak kırmızı meyveleri dudaklarıma sürmemiştim iyi yapmışım al dudaklı erkeğin cazibesi olmaz
Dönsünler tabii ya yakışıklı paşam geliyor
Sende ters tepmis demekki
Benim annemde dede sakali diye bi ot varmis hep onu yemis ne oldugu bende bilmiyorum ayni durumdayim
Canim edicek hareket neden endiseleniyosun durusundandir hareket ediyodur ama sen hissetmiyosundur yada dinleniyodur kizin
Canım git bence de iyi bile sabretmişşin :) cinsiyetini üç farklı doktordan duyan biri olarak ben olsam çatlardım
Kuzum sakin ol panik yapma sakın bebişe de yansıtırsın...bebeğinin tembelliği üstündedir..bak dün benim saat 2 de doktor randevum vardı o.saate kadar bir kez bile.hissetmedim kuzumu kötü bişi de düşünmedim açıkçası... Bi gittik bizim oğlan melekler gibi uyuyor :)) ve dün gece yatmadan hissettim sadece...daha çok küçükler erken bile hissettik biz canım.. 22 den sonra sıklaşırmış...sakın kötü seyler düşünme annesi kızın içerde keyif yapıyor emin ol
canım uyuyordur hemen moralini bozma. tatlı ye yat dinlen bakalım.
Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpahiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim ama bana yakışmaz tembel kız
Ya Fettah
Zamanı gelince çıkar nasılsa, korkarım dediğin gibi ivedik gibi olursaKız bir de doğunca un sürersen sakallı olurmuş ama korkarım ben onu süremem bir de ivedik gibi çıkar ortaya oğlum Allah korusun :))
Gelinimi kimselere yedirtmeeeeeemmmmmm :)) ilk görücüsü benim ilk benim hakkım o fıstık
Aynen valla eşim diyor zaten sen severken öldüren cinstensin. Bebekle seni fazla yalnız bırakmayalım diyorOy ya yerim ben onların gamzelerini falan :)))Bi doğsunlar popolarını ısıra ısıra sevcem
Doğunca zıttı olur diye de duydum. Anne karnında nasılsa öyle olur diye de duydum. Hayırlısı yaşayıp göreceğiz. erkeğinde kızında tembeli çekilmez.Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpahiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim ama bana yakışmaz tembel kız
Ya Fettah
Benim oğlan da hareketliydi sonradan bişi oldu çocuğa öyle yatıyor miskin miskin :) daha doğrusu erkek olduğunu öğrendikten sonra bi sakinlik geldi çocuğuma acaba küstü mü diye bile düşündüm bi ara oturdum ağladım özür diledim kuzumdan:)) bir de canım her bebek bir.olmuyo sanırım milletin bebek tatlı yiyince oynuyo benim ki açken çılgın gibi oluyor açlığa tahammülü olmayacak sanırım:)) bir de et yiyince vuruyor
Benim oğlan da hareketliydi sonradan bişi oldu çocuğa öyle yatıyor miskin miskin :) daha doğrusu erkek olduğunu öğrendikten sonra bi sakinlik geldi çocuğuma acaba küstü mü diye bile düşündüm bi ara oturdum ağladım özür diledim kuzumdan:)) bir de canım her bebek bir.olmuyo sanırım milletin bebek tatlı yiyince oynuyo benim ki açken çılgın gibi oluyor açlığa tahammülü olmayacak sanırım:)) bir de et yiyince vuruyor
takılma bu kadar kız yeter vall aiflasa gidiyon demedi deme
Botanik eczanede dün bende gördüm ama şu pompayı alacağımız yerdeki fiyatı bilmiyoruz aynıysa ordan direkt alırım hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?