2014 Aralık Anneleri

Kız zaten paylaşılamıyo kızın Naptın sen p

Evet doku eksikliği imiş ama çok güzel duruyor ya :) Ben de bastırayım yanaklarını Ayva da yeyip yanaklarıma dokunayım.
Bak kırmızı meyveleri dudaklarıma sürmemiştim iyi yapmışım al dudaklı erkeğin cazibesi olmaz
Canım sanırım eylül gibi oluyodu ayvalar, doğurmadan yeriz belki :)
Bencede yeriz gibi geliyor olmadı aşeririz bir şekilde yine yeriz
Deliye döndürcen kızları
Dönsünler tabii ya yakışıklı paşam geliyor

Kızlar canım sıkkın ya bebeğim hareket etmiyor hissedemiyorum onu

Ya Fettah

benimkide bu aralar çok oynamyordu tedirgindim. geçen gün işler biraz yoğundu öğlen yemeğini geç yemek zorunda kaldım saat 3 gibi o saate kadar karnımı oydu yani anladım ki benimki açken oynuyor şimdi arada aç bırakmaya karar verdim iyi olup olmadığını ancak öyle anlıyorum bunuda dene canım

Kız bir de doğunca un sürersen sakallı olurmuş ama korkarım ben onu süremem bir de ivedik gibi çıkar ortaya oğlum Allah korusun :))

Hahhah nasılda sahipleniyo hemen Üçünü yanyana dizip karar vercekmiiş bitter dünürüm

Gelinimi kimselere yedirtmeeeeeemmmmmm :)) ilk görücüsü benim ilk benim hakkım o fıstık

Oy ya yerim ben onların gamzelerini falan :)))Bi doğsunlar popolarını ısıra ısıra sevcem

canım uyuyordur hemen moralini bozma. tatlı ye yat dinlen bakalım.

Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpa hiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim ama bana yakışmaz tembel kız

Ya Fettah

Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpa hiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim ama bana yakışmaz tembel kız

Ya Fettah

Benim oğlan da hareketliydi sonradan bişi oldu çocuğa öyle yatıyor miskin miskin :) daha doğrusu erkek olduğunu öğrendikten sonra bi sakinlik geldi çocuğuma acaba küstü mü diye bile düşündüm bi ara oturdum ağladım özür diledim kuzumdan:)) bir de canım her bebek bir.olmuyo sanırım milletin bebek tatlı yiyince oynuyo benim ki açken çılgın gibi oluyor açlığa tahammülü olmayacak sanırım:)) bir de et yiyince vuruyor

Zamanı gelince çıkar nasılsa, korkarım dediğin gibi ivedik gibi olursa
Oy ya yerim ben onların gamzelerini falan :)))Bi doğsunlar popolarını ısıra ısıra sevcem
Aynen valla eşim diyor zaten sen severken öldüren cinstensin. Bebekle seni fazla yalnız bırakmayalım diyor sıktırmassan tadımı çıkar canım

Ya Fettah
Doğunca zıttı olur diye de duydum. Anne karnında nasılsa öyle olur diye de duydum. Hayırlısı yaşayıp göreceğiz. erkeğinde kızında tembeli çekilmez. Sen annesi olarak onu yetiştirirsin

Anacim benimki de keyfine duskun olcakk..cikolata yiorum banamisim demio..yedigim hicbisiyde oynadigini hissetmedim..ama hele bi sirtustu yatmayayim hemen baslio tepiklere skisio mudur nedir keyfini ario pasam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bişiy buldum kafayı yicem artık

bende çikolata yedim kar etmedim amaaaa neyi sevdiğini buldumm karışık meyvesuyu içince kafayı yiyiyo içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…