2014 Aralık Anneleri

Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpa hiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim ama bana yakışmaz tembel kız

Ya Fettah

Canim yorgunsan hareket etmiyolar o zmn onlarda yoruluyor heralde :) paranoyak yapti bu bebisler bizi. Benimki az once cok hareketlendi baya hissettim niye bu kadar vurdu diye dusunmeye basladim vursa suc vurmasa suc

Nasil bastriliyorki oyle bide kas yapayim derken goz cikartiriz hic duymamistim ?

Zamanı gelince çıkar nasılsa, korkarım dediğin gibi ivedik gibi olursa

Aynen öyle :)) ay nasıl yakışıklı olurlar onlar annesi yaaa nasıl.geçecek 5 ay bilmem

Ohhhh tam keyifçi seninki belli oldu :)) benim de aynı tatlı çikolata hiç kar etmiyor aç.kalsam çıldırıyor

Pompayı bulalım sonra alırız o kolay dedim Aklıma bile gelmedi sana sordurmak. Arasak söylerler aslında demi ?

aradım srdum teldeydim yazamadım sana 13 tlymiş onlardada 4 tane ayırttırdım haberin olsun istersen sen 1 tane 4lü alırsın ben 2 tane alıcam fazla mal göz çıkartmaz

Canim yorgunsan hareket etmiyolar o zmn onlarda yoruluyor heralde :) paranoyak yapti bu bebisler bizi. Benimki az once cok hareketlendi baya hissettim niye bu kadar vurdu diye dusunmeye basladim vursa suc vurmasa suc

canlar sıcak dolayısıyla bi işte yapmıyorum ki ama aç bırakmayı denemedim :) evde olunca canım istedikçe yiyorum azcık aç bırakayım hele ne yapcak kızlar sağolun ya siz olmasanız kime derdim bebiş uyuşuk diye hehe bide isim bulamadık çocuğa hergün başka isimle sesleniyorum ismini mi bilemiyor ki çağırınca kıpraşmıyor

Kizlar civilim.com a bakin aventte indirim var!!!

Aaaaaa ilk kez duydum bak bilsem onu da denerdim kız
Bende bilerek yapmadim kendi kafamdan yaptim tutacakmi diye :)
Kız zaten paylaşılamıyo kızın Naptın sen p

Ne demek paylaşılamıyo kız Yağız'ıma kerttim ben o fıstığı :))))))))))))))

Hahhah nasılda sahipleniyo hemen Üçünü yanyana dizip karar vercekmiiş bitter dünürüm

Kizlaar kavga etmeyin kizim kimi severse ona vericem ama fananayin sansi yuksek cunku bizimkiler ara sira gorusebilecekler dublecim sende kayseriye gelirsen ben gittikce sansin yukselir soyleyeyim
Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpa hiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim ama bana yakışmaz tembel kız

Ya Fettah

Benim bebegimde tersmis canim oyle dedi doktorlar

aradım srdum teldeydim yazamadım sana 13 tlymiş onlardada 4 tane ayırttırdım haberin olsun istersen sen 1 tane 4lü alırsın ben 2 tane alıcam fazla mal göz çıkartmaz
Belli belli mağzanın teli meşguldü Fiyat süper alırım 2 tane Gel cumartesi gellll başka neler varmış bakalım bir an önce
Kimlik bunalımına girmiş belli ki

Canım iki baş parmağının tırnak kısmıyla hafifçe çöküyormuşsun :) ben de yapamam ama ablama yaptırcam kesinlikle

oooo resmen çimdirmek bu yok ben vazgeçtim gamzesi olmasın. ben sadece parmak ucu ile bastırcan sandım. Canı yanar yok yapamam.

Kizlar bebigin tepikleri gobeginizi hareketlendiriyor mu distan goruyor musunuz ? Ben gormeye basladim cok guzel bisey :)) bide bazen tepikler baya asada oluyor bu sorun mu?

Kizlar bebigin tepikleri gobeginizi hareketlendiriyor mu distan goruyor musunuz ? Ben gormeye basladim cok guzel bisey :)) bide bazen tepikler baya asada oluyor bu sorun mu?

Aaa ben goremedm henuz..sadece iceren kiprastigini hissediom kac haftaliksin zuzum sen ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anne karnında hareketli olanlar doğunca aynen devam ediyor tecrübeye sabit:) benim ilki karnımdan çıkacak gibi oluyodu son aylar milletten utanıyordum doğdu öyle oldu arkadaşın ki de hiç hareket etmezdi çocuk yaşına kadar köşe yastığı gibi koyduğun yerde duruyordu ama gel gelelim sonradan değiştiler şimdi bizimki sakin diğeri de çok hareketli benim bu kuzum da hareketli şimdilik dışardan belli oluyor yine maşallah

onu gormedim daha pratikse ondan alırım canim illa poset olucak diye bişey yok. ama gogusle ilgili urunlerde lansinoh alicam biberonda avent düşünüyorum. ben bikaç parca elbise disinda hicbisi almadim vallai sadece alacaklarima karar verdim liste yaptim çünkü almaya gittigimde acgözlü davranmamak icin liste şart sanki 😊😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet bildimmmmm:) veeeeee fananay 1-0 öndeeeeeee :) her şey oğlumun mutluluğu için

oooo resmen çimdirmek bu yok ben vazgeçtim gamzesi olmasın. ben sadece parmak ucu ile bastırcan sandım. Canı yanar yok yapamam.

Yok kız hafifçe yapcan :) yaparken ağlamadı bile kız hem acısa ağlardı benim yeğenimin çok şeker gamzesi var iki yanağında:))

Son düzenleme:
Off misafirim var bıgun anca baktım oku oku bitmedi Suna cevap yazıyım dıyorum sonra başka bişiye gecıyorum yazıyı bulamıyorum.. Bezler konuşulmuş eşimde bi yerden duymuş stoklayauom dıyor ama bende bebişin hassasiyetine gore değişme durumundan dolayı stok konusunda vazgeçmek uzereyım.. Birde bebek mobılyası için bi arkadas model begenıp , beğendiğini başka yerde yaptırıyormuş cogu arkadasım öyle yaptı ve cok mantıklı .. Bende ıkeada fikir edinmek istıyorum ...normalde oda olmasın dıyordum ama biz dolabımıza zor sığıyoruz ee şifonyerfd aynı bunlar ihtiyac olunca otomatıkman bi oda oluyo sanırım .. Tek sorunumux boş odamızı ıvız zıvor odası yapmıştık o odayı nasıl boşaltcamm offf ki ne offf 😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…