onun meraklısı var cnm gelsin bak şimdi neler yapıyor
Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpahiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim ama bana yakışmaz tembel kız
Ya Fettah
ohoooo bak ben geç bile kalmışımsöleseydin ya dün gitmişken onlarada bakardım
Canım ben de şey diye biliyorum böyle doğunca yanaklarına bastırırsan gamzeli olurmuş ablam yaptı tesadüf mü bilemiyorum ama tuttu :) benim eşimin iki yanakta da bariz gamze ver vermezsen oğluma çok pis dövüşürüm diyorumdoğunca bastırma işini ben kıyamam ama ablama yaptırcam :) sonuçta gamze doku eksikliğinden olan birşeymiş doğunca da çöktüğün yerdeki doku ölürmüş :)) dediğim gibi aslı var mı bilgim yok ama deneyeceğim :)
Zamanı gelince çıkar nasılsa, korkarım dediğin gibi ivedik gibi olursa
Anacim benimki de keyfine duskun olcakk..cikolata yiorum banamisim demio..yedigim hicbisiyde oynadigini hissetmedim..ama hele bi sirtustu yatmayayim hemen baslio tepiklereskisio mudur nedir keyfini ario pasam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pompayı bulalım sonra alırız o kolay dedimAklıma bile gelmedi sana sordurmak. Arasak söylerler aslında demi ?
Canim yorgunsan hareket etmiyolar o zmn onlarda yoruluyor heralde :) paranoyak yapti bu bebisler bizi. Benimki az once cok hareketlendi baya hissettim niye bu kadar vurdu diye dusunmeye basladim vursa suc vurmasa suc
Zamanı gelince çıkar nasılsa, korkarım dediğin gibi ivedik gibi olursa
Aynen valla eşim diyor zaten sen severken öldüren cinstensin. Bebekle seni fazla yalnız bırakmayalım diyorsıktırmassan tadımı çıkar canım
Doğunca zıttı olur diye de duydum. Anne karnında nasılsa öyle olur diye de duydum. Hayırlısı yaşayıp göreceğiz. erkeğinde kızında tembeli çekilmez.Sen annesi olarak onu yetiştirirsin
Benim oğlan da hareketliydi sonradan bişi oldu çocuğa öyle yatıyor miskin miskin :) daha doğrusu erkek olduğunu öğrendikten sonra bi sakinlik geldi çocuğuma acaba küstü mü diye bile düşündüm bi ara oturdum ağladım özür diledim kuzumdan:)) bir de canım her bebek bir.olmuyo sanırım milletin bebek tatlı yiyince oynuyo benim ki açken çılgın gibi oluyor açlığa tahammülü olmayacak sanırım:)) bir de et yiyince vuruyor
benimkide bu aralar çok oynamyordu tedirgindim. geçen gün işler biraz yoğundu öğlen yemeğini geç yemek zorunda kaldım saat 3 gibi o saate kadar karnımı oydu yani anladım ki benimki açken oynuyor şimdi arada aç bırakmaya karar verdim iyi olup olmadığını ancak öyle anlıyorumbunuda dene canım
Bende bilerek yapmadim kendi kafamdan yaptim tutacakmi diye :)Aaaaaa ilk kez duydum bak bilsem onu da denerdim kız
Kız zaten paylaşılamıyo kızınNaptın sen p
Ne demek paylaşılamıyo kız Yağız'ıma kerttim ben o fıstığı :))))))))))))))
Hahhah nasılda sahipleniyo hemenÜçünü yanyana dizip karar vercekmiiş bitter dünürüm
Kizlaar kavga etmeyin kizim kimi severse ona vericem ama fananayin sansi yuksek cunku bizimkiler ara sira gorusebilecekler dublecim sende kayseriye gelirsen ben gittikce sansin yukselir soyleyeyimKız bir de doğunca un sürersen sakallı olurmuş ama korkarım ben onu süremem bir de ivedik gibi çıkar ortaya oğlum Allah korusun :))
Gelinimi kimselere yedirtmeeeeeemmmmmm :)) ilk görücüsü benim ilk benim hakkım o fıstık
Gidiyoruz geliyoruz hep sırt üstü yatıyor bu sıpahiç bana benzememiş oysa ben hiç durmam tembel olacak söylemiyim iyice kulağına girmesin dedim ama bana yakışmaz tembel kız
Ya Fettah
Belli belli mağzanın teli meşguldüaradım srdum teldeydim yazamadım sana 13 tlymiş onlardada 4 tane ayırttırdım haberin olsun istersen sen 1 tane 4lü alırsın ben 2 tane alıcam fazla mal göz çıkartmaz
Kimlik bunalımına girmiş belli kicanlar sıcak dolayısıyla bi işte yapmıyorum ki ama aç bırakmayı denemedim :) evde olunca canım istedikçe yiyorum azcık aç bırakayım hele ne yapcakkızlar sağolun ya siz olmasanız kime derdim bebiş uyuşuk diye hehe bide isim bulamadık çocuğa hergün başka isimle sesleniyorum ismini mi bilemiyor ki çağırınca kıpraşmıyor
Nasil bastriliyorki oyle bide kas yapayim derken goz cikartirizhic duymamistim ?
Canım iki baş parmağının tırnak kısmıyla hafifçe çöküyormuşsun :) ben de yapamam ama ablama yaptırcam kesinlikle
Canım iki baş parmağının tırnak kısmıyla hafifçe çöküyormuşsun :) ben de yapamam ama ablama yaptırcam kesinlikle
Kizlar bebigin tepikleri gobeginizi hareketlendiriyor mu distan goruyor musunuz ? Ben gormeye basladim cok guzel bisey :)) bide bazen tepikler baya asada oluyor bu sorun mu?
Canım git bence de iyi bile sabretmişşin :) cinsiyetini üç farklı doktordan duyan biri olarak ben olsam çatlardım
Dr dan geliyorummm ama yine farkli bisi duymadim kiz gibi......bunu zati biliyodum gibiside ne oluyooo ...
Kordon bacaginin arasinda ama bos gibiiiiiii dedi yaşlı cadi dr bi tonda firca atti cinsiyet ogrenmek zevk isiymis ben ilk sagligina bakarım daha 20 hafta var onunde...
Günaydın Anneler
Canım ikimizde 21. haftadayız. 21. hafta gelişimini okurken burunda kanama olabileceğini okumuştum ama az da olsa çok ta mutlaka doktorunuzla paylaşın diye de eklemişler. Bende kanama sadece temizlik sırasında hafif oluyor. Burun damarları aşırı inceliyormuymuş ne oluyormuş ondan kanamalar meydana geliyormuş. Zaten kanımızda fazla ya durdurmak daha zor. Tabi yine doktoruna sor.
Ayrıca şu pompalara gelirsekSen çalışıyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Kaç dakikada kaç cc dolduruyordun. Manuel olanların çok el yorduğunu ve çok fazla emek ile az miktarlar sağdıklarını okuduk ve duyduk hep. Çalışacağımız için her akşam bu durumu yaşayacağız. Zaman kaybetmek istemiyorum. Birde seninkinin markası ne ? çünkü gerekli olursa iş yerine manuel de alabilirim. Elektrikliyi götüremezsem. Birde 4-5 aylık bir bebeğe ortalama ne kadar süt bırakmak gerekir ki ? ne çok soru sordum beee
Kauçuk olanları ablamda hiç beğenmedi. Doğal olarak düşüyor ediyor emzik topluyor bütün tüyleri ve arınmıyor sonradanda yapışıp kalıyor kesinlikle.
Canım tercih senin tabiki ama kilitli poşetlerin tek kullanımlık olduğunu duymuştum. Hemen hemen aynı paraya 4 lü saklama şişesi 16-20 tl arasında ve makinede yıkanabiliyor. Bana şişe daha pratik geldi. Sıcak su dolu kapta ılıtıp emzik taktın mı biberona aktarmana bile gerek yok. Karar senin tabi ki.
Kizlar civilim.com a bakin aventte indirim var!!
Kizlaar kavga etmeyin kizim kimi severse ona vericem ama fananayin sansi yuksek cunku bizimkiler ara sira gorusebilecekler dublecim sende kayseriye gelirsen ben gittikce sansin yukselir soyleyeyim
oooo resmen çimdirmek bu yok ben vazgeçtim gamzesi olmasın. ben sadece parmak ucu ile bastırcan sandım. Canı yanar yok yapamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?