2014 Aralık Anneleri

Merhaba güzel anneler size bişe sorucam akşamları bikaç gündür bende nefes alamama gibi bi şeyler başladı yani Karnım çok şiş olduğunda bu hisse kapılıyorum patlıcam gibi oluyorum ve bende panik olmaya başladı sanki panik atak gibi bişe kalp atışları m hızlanıyor ve nefes alamıcakmışım gibi oluyorum çok tuhaf ve zor bi durum böle bişe yaşayan varmı yoksa ben panik atak mı oldum😭😭😭😭😭

Kızlar canım sıkkın ya bebeğim hareket etmiyor hissedemiyorum onu

Ya Fettah

Hiç canını sıkma, bebekler anne karnında bu haftalarda yalnız 6 saat uyanık kalıyor. O 6 saat de ancak senin uyanık zamanına ve dibleniyor olmana bağlı hissediyorsun. Ben de senn gibi endişelendiğimde araştırmıştım. Uyusun da büyüsün bu oluyor herhalde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende hissedemiyorum panik oluyorum korkuyorum...

teşekkür ederiz teyzesi bilgi için :) inşallah yakında kıpraşır

Ewet belli oluyor cnm yani eli kolu gibi belli degil tabikide tepiklerden karnim sallaniyor vurdugu yer havalanip iniyor :)))
Aynen canim inip cikiyo bi yer anlik bisey ..
Siparisle olmuyo malesef
Benim doktorumda babasina benziycek bu kiz dedi yuz yapisi yuvarlak ve gozleride yuvarlak yuvarlak bana benzeseydi az cekik olurdu gozleri
kızlar dün yoğundum yazamadım topiğe bi pipiş de benden geliyo bitteer senin kesnleştimi
Hayirli olsun canimmm..
Benim kizim kesinlesti cok sukur artik baslasin alisveris
Hayatim vucut fazla kan pompaliyo carpintin olmasi cok normal kendini fazla dinleme rahat olmaya calis..

Canimm sen nerelerdeydin yine kayboldun epey zaman goremedim ben seni..

Bende elimi koyunca hissediyordum ve icerde kutlesel olarak yer degistigini hissediyordum bikac gundur gobegime bakiyorum tepik attikca hareketlendiriyor :)) 20. Haftamdayim cnm 19+6 im

Anladim canim..senden bi hafta gerideyim benn :) anca kendi icimde hissediom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canim inip cikiyo bi yer anlik bisey ..

Siparisle olmuyo malesef
Benim doktorumda babasina benziycek bu kiz dedi yuz yapisi yuvarlak ve gozleride yuvarlak yuvarlak bana benzeseydi az cekik olurdu gozleri ..

Benim doktor hic demedi kime benzior die pek bi kiskandik suan :) babasiyla biz hic benzemesekte ilk goruste benzetenlerde cok cikaramadi herhal doktor :)

Aynen benim de öyle bi Odam var bütün ıvır zıvır o odada bebek odası olmayı dört gözle bekliyor çünkü herşey orda benimde sıkıntım vsr o zımbırtılar nereye koyulcak hepside kullandığımız şeyler

kızlar cok kotuyum biraz once serum taktilar basim cok kotu ağrıyor dönüyor halsizim neden olabilir ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cok gecmis olsun canim. Doktor bisey demedi mi neyin var. Tansiyon mu acep bu ay yukselirmis pek gebelikte :/

canim ya ne güzel yazmissinda dahada var gibi bende tecrübe yok bakalim ekleyen arkadaslar eklesin bide kiyafetleri nasil aliyosunuz ben 0-3 ay aldim citcitli atlet bi kactanede 3-6 ay aldim beden olayini cözemedim daha hangisi kullanisli olur

Canım 0-3 Ay fazla kullanılmıyor, hemen büyüyorlar, daha çok 3-6 Ay al bence...

Cok gecmis olsun canim. Doktor bisey demedi mi neyin var. Tansiyon mu acep bu ay yukselirmis pek gebelikte :/

sagol canim tansiyon 12:8 di serum bitince iyi oldum biraz dktor olur boyle dedi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benim doktor hic demedi kime benzior die pek bi kiskandik suan :) babasiyla biz hic benzemesekte ilk goruste benzetenlerde cok cikaramadi herhal doktor :)

Canim benim doktorum esimin okul arkadasi taniyolar yani birbirlerini o yuzden oyle dedi senin doktorun dikkat bile etmemistir :)

Canım endişelenme hemen çok normal, gebelikte nefes darlığı, derin nefes alamama, nefesin yetersiz gelmesi gibi sıkıntılar olabilir, kalp daha fazla kan pompalıyor, daha fazla nefes alma ihtiyacı duyuyoruz çok normal, eğer bu duruma kafayı takarsan panik bozukluğa yol açarsın, hepimizde oluyor, bende de oluyor.. Sana özgü bir durum değil rahat ol anniş tamam mı :))

canım unuttugum bisi varsa kızlarda ekleme yapsın. ben ev ihtiyaçlarını yazdım hastane cantasini yazmadim kiyafet olarak ben genelde 3 6 ay aldim 3 4 tane tulum ic camasiri falan 0 3 ay cok az alicam bikac parca ilk 2 hafta giysin diye sonra olmuyomus zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o kadar hızlı mı büyüyecek ya bebişlerimizz bende 0-3 alacaktım,karışık alayım o zaman madem hemen büyüyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…