Hayırlı olsun. Bizim kıza alıyoruz o zaman sizin pipişikızlar dün yoğundum yazamadım topiğe bi pipiş de benden geliyobitteer senin kesnleştimi
Kızlar canım sıkkın ya bebeğim hareket etmiyor hissedemiyorum onu
Ya Fettah
Bende hissedemiyorum panik oluyorum korkuyorum...Hiç canını sıkma, bebekler anne karnında bu haftalarda yalnız 6 saat uyanık kalıyor. O 6 saat de ancak senin uyanık zamanına ve dibleniyor olmana bağlı hissediyorsun. Ben de senn gibi endişelendiğimde araştırmıştım. Uyusun da büyüsün bu oluyor herhalde :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiç canını sıkma, bebekler anne karnında bu haftalarda yalnız 6 saat uyanık kalıyor. O 6 saat de ancak senin uyanık zamanına ve dibleniyor olmana bağlı hissediyorsun. Ben de senn gibi endişelendiğimde araştırmıştım. Uyusun da büyüsün bu oluyor herhalde :)
Aynen canim inip cikiyo bi yer anlik bisey ..Ewet belli oluyor cnm yani eli kolu gibi belli degil tabikide tepiklerden karnim sallaniyor vurdugu yer havalanip iniyor :)))
Siparisle olmuyo malesefAnasi kivircik bizim pipilinin :) kizim olaydi asla kivircik saclari olsun istemezdim ama oglumun ki olsun :) babasinin gamzelerini gozlerini benimde saclarimi alsin ortaya karisik olsun :)
Hayirli olsun canimmm..kızlar dün yoğundum yazamadım topiğe bi pipiş de benden geliyobitteer senin kesnleştimi
Hayatim vucut fazla kan pompaliyo carpintin olmasi cok normal kendini fazla dinleme rahat olmaya calis..Merhaba güzel anneler size bişe sorucam akşamları bikaç gündür bende nefes alamama gibi bi şeyler başladı yani Karnım çok şiş olduğunda bu hisse kapılıyorum patlıcam gibi oluyorum ve bende panik olmaya başladı sanki panik atak gibi bişe kalp atışları m hızlanıyor ve nefes alamıcakmışım gibi oluyorum çok tuhaf ve zor bi durum böle bişe yaşayan varmı yoksa ben panik atak mı oldum😭😭😭😭😭
Hiç canını sıkma, bebekler anne karnında bu haftalarda yalnız 6 saat uyanık kalıyor. O 6 saat de ancak senin uyanık zamanına ve dibleniyor olmana bağlı hissediyorsun. Ben de senn gibi endişelendiğimde araştırmıştım. Uyusun da büyüsün bu oluyor herhalde :)
Bende elimi koyunca hissediyordum ve icerde kutlesel olarak yer degistigini hissediyordum bikac gundur gobegime bakiyorum tepik attikca hareketlendiriyor :)) 20. Haftamdayim cnm 19+6 im
Benimde goguslerimin altinda sutyenin bittigi yerde boyle kizariklar var kilcal damarlar cikmis gibi buda catlama isaretimiki? Bildiginiz damar gibi?
Aynen canim inip cikiyo bi yer anlik bisey ..
Siparisle olmuyo malesef
Benim doktorumda babasina benziycek bu kiz dedi yuz yapisi yuvarlak ve gozleride yuvarlak yuvarlak bana benzeseydi az cekik olurdu gozleri..
Off misafirim var bıgun anca baktım oku oku bitmedi Suna cevap yazıyım dıyorum sonra başka bişiye gecıyorum yazıyı bulamıyorum.. Bezler konuşulmuş eşimde bi yerden duymuş stoklayauom dıyor ama bende bebişin hassasiyetine gore değişme durumundan dolayı stok konusunda vazgeçmek uzereyım.. Birde bebek mobılyası için bi arkadas model begenıp , beğendiğini başka yerde yaptırıyormuş cogu arkadasım öyle yaptı ve cok mantıklı .. Bende ıkeada fikir edinmek istıyorum ...normalde oda olmasın dıyordum ama biz dolabımıza zor sığıyoruz ee şifonyerfd aynı bunlar ihtiyac olunca otomatıkman bi oda oluyo sanırım .. Tek sorunumux boş odamızı ıvız zıvor odası yapmıştık o odayı nasıl boşaltcamm offf ki ne offf 😞
kızlar cok kotuyum biraz once serum taktilar basim cok kotu ağrıyor dönüyor halsizim neden olabilir ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Anne adaylari benim gibi acgözlü kendini durduramamaktan korkanlarınız varsa uzun internet blogları ve tecrübeli annelerden dinlediklerimle bir ihtiyac listesi olusturdum. buyrunuz listem :)
Emzirme atleti 2 adet
Emzirme sutyeni 1 adet
Lansinoh manuel göğüs pompasi
lansinoh göğüs ucu kremi
lansinoh sut saklama kabi
yenidogan bez 1 paket
bebek camasiri yikama filesi (minik parcalar kaybolmasin diye)
sebamed bebek sampuani
1 adet küvet
küvetin icine yikama filesi(elden kayarsa allah korusun suyun icine direk dusmesin)
sebamed pisik kremi
sebamed vücut losyonu (bebeklere yatmadan once losyonla masajin faydasi büyük huzurlu uyur)
tirnak makası
burun Aspiratöru
tarak
unibaby yenidogan islak Mendili (tamamiyle kimyasaldan uzak)
bebek kulak çöpü
philips avent yenidogan biberon seti
fisherprice ev tipi anakucagi
park yatak
bebek arabasi
ortopedik yatak, yastik ,
arada sirada alti acik rahatca yatağında takilsin diye 1 adet alez
1 adet yorgan
Alabildigine battaniye
bi köşede steril gazli bez ve pamuk
nevresim takimi
bi adet camasir sepeti (bizim kıyafetlerle yikamayi ve temas etmesini istemiyorum)
1 adet gece uykusu icin guvenli uyku yastığı
eğer ayri oda yapiosaniz bi adet gece lambasi
benim dolap ihtiyacim yok 1 adet şifonyer
ve tabiki cicili bicili kiyafetler
en önemlisi ilk donemler dahil annenize falan erken donemde birakacaksaniz soyle kaliteli bi mont tulum diğer deyimle astronot
bol bol kisa uzun yarim kol alttan citcitli body (ilk donemler diskisi bile sıvı olduğundan arada bez kacaklari olabiliyor)
işte benim listem
biberon Isıtıcıları sterilazatorleri oda nemlendirme makinesi kamerali telsizler falan filan alickatim onlar bi heves alinip kullanilmiyomus o yuzden almiycam. tabiki kullanan vardir ama bende o tembel gruptan olurum kesin)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim ya ne güzel yazmissinda dahada var gibi bende tecrübe yok bakalim ekleyen arkadaslar eklesin bide kiyafetleri nasil aliyosunuz ben 0-3 ay aldim citcitli atlet bi kactanede 3-6 ay aldim beden olayini cözemedim daha hangisi kullanisli olur
Cok gecmis olsun canim. Doktor bisey demedi mi neyin var. Tansiyon mu acep bu ay yukselirmis pek gebelikte :/
Benim doktor hic demedi kime benzior die pek bi kiskandik suan :) babasiyla biz hic benzemesekte ilk goruste benzetenlerde cok cikaramadi herhal doktor :)
Canım 0-3 Ay fazla kullanılmıyor, hemen büyüyorlar, daha çok 3-6 Ay al bence...
Merhaba güzel anneler size bişe sorucam akşamları bikaç gündür bende nefes alamama gibi bi şeyler başladı yani Karnım çok şiş olduğunda bu hisse kapılıyorum patlıcam gibi oluyorum ve bende panik olmaya başladı sanki panik atak gibi bişe kalp atışları m hızlanıyor ve nefes alamıcakmışım gibi oluyorum çok tuhaf ve zor bi durum böle bişe yaşayan varmı yoksa ben panik atak mı oldum😭😭😭😭😭
canim ya ne güzel yazmissinda dahada var gibi bende tecrübe yok bakalim ekleyen arkadaslar eklesin bide kiyafetleri nasil aliyosunuz ben 0-3 ay aldim citcitli atlet bi kactanede 3-6 ay aldim beden olayini cözemedim daha hangisi kullanisli olur
canım unuttugum bisi varsa kızlarda ekleme yapsın. ben ev ihtiyaçlarını yazdım hastane cantasini yazmadim kiyafet olarak ben genelde 3 6 ay aldim 3 4 tane tulum ic camasiri falan 0 3 ay cok az alicam bikac parca ilk 2 hafta giysin diye sonra olmuyomus zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o kadar hızlı mı büyüyecek ya bebişlerimizzbende 0-3 alacaktım,karışık alayım o zaman madem hemen büyüyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?