2014 Aralık Anneleri

Evet anne yanı beşikler byağı pahalı nedense, sırf çok talep görüyor diye olabilir oda almayı da düşünmüyoruz 9 aya kadar. Sanki gerek yok gbi, değil mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) ancak telefondan takip edebildiğim için zor oluyor tüm forumu okumak, bir de geçen 2 haftadır istanbuldaydık. Bir eğitime katıldım. 2 hafta heba oldum yollarda metrobüste yer veren hiç yok. Hatta adamın tekine, " beyfendi hamileyim de müsade eder misiniz" dediğimde az daha dövecekti beni. Töne estagfurullah diyerek ve yüzünü ekşite ekşite yer verdi. Şeytan orda dedi al çantayı vur agzına agzına ama eski çığırtkanlıklarımı yapma riski alamıyorum tabi şu anda kendime :)

Bim in satıldığından haberim yoktu. hele hele israillilerin aldığından hiç Üzüldüm açıkçası. Bezini almayı zaten düşünmüyordum ama aldığım şeylerde vardı yani. Artık uğramam.
kızlar dün yoğundum yazamadım topiğe bi pipiş de benden geliyo bitteer senin kesnleştimi
OOOO hoşgeldin pipidaşım Hayırlı olsun oğluşun

Ev kira olması balkonlardan birini kapatıp yığardım oraya ama kira 😞 valla kullanılmayan bütün kolileri , yorganları bılmem neleri annemlere memlekete götürcem sanırım babanemin evi boş .. Aynı srhır olsa hiç sorun değil bide onları tasıycsz peyderper 😞 kullsnılmayanlar tamamda kullanılanlar ne olacak süpürgesi , çamasırlıgı , yok bilmemnesi düşünesim gelmıyor

Gunaydin kizlar. Bugun 2 de kontrolum var ayrintili usg cekilcek acayip merak ediyorum bide bikac gundur geceleri adet agrisini animsatan agrim oluyor netten arastirdim pek iyi bisey degilmis. Plasenta erken ayrilirsa olur mus erken dogum dusukten dolayi olurmus. Tabi bunun yaninda kan olursa yaziyordu. Bende suan kan akinti yok ama dun gece arastirdiktan sonra uzuldum agladim. Bide acayip tuvalete cikiyorum yaptigimda bisey yok? Birinede doktor enfeksiyondan dolayi bu agrin var demis. İnsallah banada kotu bisey demez dualarinizi bekliyorum. Bebegimi gayet net hissediyorum.. Boyle agrisi olan var mi :?

Günaydın kızlar :)
Burun tıkanıklığı yaşayan arkadaşlar, brite rhite burun bandını dün aldım,gece kullandım. Baya rahatlattı, tamamen geçti diyemem çünkü bende içten burun eğriliği var, o nefes almamı zorlaştırıyor zaten...

Gunaydın annişleer😀

Gunaydin arkadaslar bu 2.gebeligi olan arkadaslara bisey sorucam. Tetanoz aşısıni ilk gebelikte vurulmustum, bu gebelikte tekrar vurulmam lazimmi vurulcaksam 21 haftayim, kacinci haftada vuruluyordu gectimi acaba zamani?

günaydın kızlar

Günaydın canım

Gunaydın annişleer😀

Gunaydin arkadaslar bu 2.gebeligi olan arkadaslara bisey sorucam. Tetanoz aşısıni ilk gebelikte vurulmustum, bu gebelikte tekrar vurulmam lazimmi vurulcaksam 21 haftayim, kacinci haftada vuruluyordu gectimi acaba zamani?

günaydınlaaaar

benim dr um son beş yıl içinde aşı olduysan, tekrar olmana gerek yok dedi. zaten bu aşı önceden steril ortamlarda doğum olmama riskine karşı vuruluyordu, şimdi böyle bi durum yok ameliyathanelerde vurulmasan bile olur dedi.

canım benim ilk gebeliğim ama okuduklarımdan aklımda kalanlar; sanırım 5 doz oluyormuş bu aşı. ilk gebeliğinde kaç doz olduğuna bağlı olmalı. ayrıca eksik varsa 21. hafta geç değildir, bu haftalarda yapılıyor.

dün akşam eşimle hamiş kıyafeti almaya gittik, istediğimiz gibi bi şey pek bulamayınca eşimden şöyle bi soru geldi: forumdakiler nerden alıyormuş hamile kıyafetlerini? baştan bi ne dediğini algılayamadım ama sonra anlayınca epey güldüm. kk etkisi artık kocalara kadar ulaştı

yani bencede özellikle o beşiğe gerek benim dediğim gibi yapabilirsin istersen normal kullanışlı bişi al canım
günaydın kızlar
günaydınn
Günaydın canım
günaydın
Gunaydın annişleer😀

günaydın

benden de herkese günaydııın :)
canım ilk doğumundan geçen süreye bağlı benim 9 sene olduğu için vurulmam gerekiyomuş şuan tam zamanı 20. haftan bitince gel dedi bana ebe bence bugün git sağlık ocağına hem sor yeni doğum yaptıysan gerek kalmaz ama bunu onlara söle noıt alsınlar sonra aşını vurulmamşın diye kafa şişşiriyolarr

bizdede durum aynı bugün şunu öğrendim böle oluyomuş şu bundan oluyomuş kızlar böle dedi diye anlatmaktann bişeyim var acaba neden deyince kızlara sorsana diyoo

gunaydin arkadaslar bu 2.gebeligi olan arkadaslara bisey sorucam. Tetanoz aşısıni ilk gebelikte vurulmustum, bu gebelikte tekrar vurulmam lazimmi vurulcaksam 21 haftayim, kacinci haftada vuruluyordu gectimi acaba zamani?

canım aşıyı 5 e tamamladılarda vurdurmana gerek yok benim tek doz kalmış 20.haftadan sonra yaptır dedi kadın doğumcu haftaya perşembe perinatolojiye gidecem profa sorayım diyorum vurdur derse bayramdan sonra yaptırırım

bizdede durum aynı Bugün şunu öğrendim böle oluyomuş şu bundan oluyomuş kızlar böle dedi diye anlatmaktann bişeyim var acaba neden deyince kızlara sorsana diyoo

Bizimkide birbirine moral verin canınızı sıkacak şeyler yazmayınnn haaaaaaa diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…