canım benim kızımda yani yaklaşık 10sene önce demir karyolam vardı tek tarafını sökmüştüm vidalarından ve yatağıma yapıştırmıştım senin dediğin model gibi olmuştu evet çok rahat ettim ama sırf bu model diye de o kadar para verme derim fiyatları biraz pahalı geldi bana normal mobilyayada daha farklı bi karyola alsanda ufak bi müdaheleyle bu duruma getirebilrsin bence benim fikrim bu
Aynen canim inip cikiyo bi yer anlik bisey ..
Siparisle olmuyo malesef
Benim doktorumda babasina benziycek bu kiz dedi yuz yapisi yuvarlak ve gozleride yuvarlak yuvarlak bana benzeseydi az cekik olurdu gozleri
Hayirli olsun canimmm..
Benim kizim kesinlesti cok sukur artik baslasin alisveris
Hayatim vucut fazla kan pompaliyo carpintin olmasi cok normal kendini fazla dinleme rahat olmaya calis..
Canimm sen nerelerdeydin yine kayboldun epey zaman goremedim ben seni..
Bim in satıldığından haberim yoktu. hele hele israillilerin aldığından hiçKızlar konu bebek bezi galiba :)) bir paket yenidoğan alın. Mesela benim oğluma huggies hiç yaramadı :) benim oğlan ters belki de :)) 3numaraya kadar prima kullandık. Daha sonra molfix canbebe falan kullandık :))) yani bebekten bebeğe değişiyor alerji olabiliyor :)
Birde swiftçim bende çok üzgünüm malesef bim el değiştirdi. Önceden cemaat elindeydi ama hükümet çatışmasında el altından satıverdiler. Eeee kim aldı dersiniz ? Tabi ki İsrailli bir şirket ama duyurmamaya çalışıyorlar. Çünkü bimin alıcı kesimi belli onları ellerinden kaçırmak istemiyorlar
Benim evin karşısında bim ve a101 var. Şimdi a101i tercih ediyorum. Inşallah onunda altında birşey yoktur:)
O yavrulara bu zulmü yapanlara elimizden geldiğince engel olalım. Tepkimizi koyalım. Çok üzülüyorum çokkkk(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
OOOO hoşgeldin pipidaşımkızlar dün yoğundum yazamadım topiğe bi pipiş de benden geliyobitteer senin kesnleştimi
Aynen benim de öyle bi Odam var bütün ıvır zıvır o odada bebek odası olmayı dört gözle bekliyor çünkü herşey orda benimde sıkıntım vsr o zımbırtılar nereye koyulcak hepside kullandığımız şeyler
günaydın kızlar
Günaydın canım
Günaydın kızlar :)
Burun tıkanıklığı yaşayan arkadaşlar, brite rhite burun bandını dün aldım,gece kullandım. Baya rahatlattı, tamamen geçti diyemem çünkü bende içten burun eğriliği var, o nefes almamı zorlaştırıyor zaten...
Gunaydın annişleer😀
Gunaydin arkadaslar bu 2.gebeligi olan arkadaslara bisey sorucam. Tetanoz aşısıni ilk gebelikte vurulmustum, bu gebelikte tekrar vurulmam lazimmi vurulcaksam 21 haftayim, kacinci haftada vuruluyordu gectimi acaba zamani?
Gunaydin arkadaslar bu 2.gebeligi olan arkadaslara bisey sorucam. Tetanoz aşısıni ilk gebelikte vurulmustum, bu gebelikte tekrar vurulmam lazimmi vurulcaksam 21 haftayim, kacinci haftada vuruluyordu gectimi acaba zamani?
yani bencede özellikle o beşiğe gerek benim dediğim gibi yapabilirsin istersen normal kullanışlı bişi al canımEvet anne yanı beşikler byağı pahalı nedense, sırf çok talep görüyor diye olabiliroda almayı da düşünmüyoruz 9 aya kadar. Sanki gerek yok gbi, değil mi?
günaydınngünaydın kızlar
günaydınGünaydın canım
günaydınGunaydın annişleer😀
canım ilk doğumundan geçen süreye bağlı benim 9 sene olduğu için vurulmam gerekiyomuş şuan tam zamanı 20. haftan bitince gel dedi bana ebe bence bugün git sağlık ocağına hem sor yeni doğum yaptıysan gerek kalmaz ama bunu onlara söle noıt alsınlar sonra aşını vurulmamşın diye kafa şişşiriyolarrbenden de herkese günaydııın :)
dün akşam eşimle hamiş kıyafeti almaya gittik, istediğimiz gibi bi şey pek bulamayınca eşimden şöyle bi soru geldi: forumdakiler nerden alıyormuş hamile kıyafetlerini? baştan bi ne dediğini algılayamadım ama sonra anlayınca epey güldüm. kk etkisi artık kocalara kadar ulaştı
gunaydin arkadaslar bu 2.gebeligi olan arkadaslara bisey sorucam. Tetanoz aşısıni ilk gebelikte vurulmustum, bu gebelikte tekrar vurulmam lazimmi vurulcaksam 21 haftayim, kacinci haftada vuruluyordu gectimi acaba zamani?
bizdede durum aynıBugün şunu öğrendim böle oluyomuş şu bundan oluyomuş kızlar böle dedi diye anlatmaktann bişeyim var acaba neden deyince kızlara sorsana diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?