2014 Aralık Anneleri

Gunaydin arkadaslar bu 2.gebeligi olan arkadaslara bisey sorucam. Tetanoz aşısıni ilk gebelikte vurulmustum, bu gebelikte tekrar vurulmam lazimmi vurulcaksam 21 haftayim, kacinci haftada vuruluyordu gectimi acaba zamani?

İkinci gebeligim..ilkindr vurulmadim..bundada vurulmayi pek dusunmuyorum..ilk doktorum steril ortamda gerceklesecek dogum icin gerek gormemisti..bu doktorum tedbir icin yaptir istersen dedi ama..ben genede cok dusunmuyorum acikcasi

Kızlar iki akşamdr yemkten sonra yogurt yıyorum. Sırt üstü yatıyorum. Benim bebiş depar atıyo. Eşimde alıştı dayıyo bana yogurdu oturup kızın tekmişlerını izliyo. 😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim doktorum esimin okul arkadasi taniyolar yani birbirlerini o yuzden oyle dedi senin doktorun dikkat bile etmemistir :)

Olsun yıne kıskandk banane ablamın doktoruda soyluordu kıme benzedıgını hatırlorum hatta ben dırek sacları kıvırcıkmı demıstım hayır demıstıde ozaman pek bı moralım sınrlenmıstı ama yegen benım ıkız saclar harıc

bizdede durum aynı bugün şunu öğrendim böle oluyomuş şu bundan oluyomuş kızlar böle dedi diye anlatmaktann bişeyim var acaba neden deyince kızlara sorsana diyoo

Alıştılar artık. Bir şey söylediğimde hemen kk dan mı öğrendin diyor
İyi bari senin ki faydalı şeyde tepiniyor. Benim ki sarelle'de tepindiği için eşim çok fazla yedirtmiyor Tabi o yokken kıpırdasın diye dibine iniyorum kavanozun

İkinci gebeligim..ilkindr vurulmadim..bundada vurulmayi pek dusunmuyorum..ilk doktorum steril ortamda gerceklesecek dogum icin gerek gormemisti..bu doktorum tedbir icin yaptir istersen dedi ama..ben genede cok dusunmuyorum acikcasi

doktorum banada dıyeyedı keske
sol kolum felc gece agrsına uyandım hep o kaaa da dua etmıstm ya ınsallah bende bı yan etkısı olmasın dıe

Oglumun teyzelerı heppınıze Gunaydın

kızlar hıc bu kadar ac olmamıstım hayatımda mıdemde kazı calısması var

mutfaga gıdıp buzdolabını yemem ınsallah

su kadar aydr 1 kılo tek aldım dıe ovunen ben atakta bulunup gerıye kalan 11 kılo hakkımıda bugun kullanmasam ıyıdır

Günaydınlar :)

Canım ne güzel bi nebze olsun rahatlamışsın :) ondan ben de almak istiyorum ama eşimi zararı olmadığı konusunda ikna edemiyorum bana eşlik etmek için burnunu tıkayıp yatarmış gerekirse ama o banttan almayacakmışız bay çok bilmiş... bak kızdım yine

Ehehehe :))) biz de aynı geçen alışveriş yapıyoruz tayt bulamadım hamile taytı, eşim de kk.ya sor bakalım nerden bulmuşlar dedi sonra tabi düştü dilime

Kız aklıma sarelle reklamındaki oğlan geldi anne anneeeeee seninki içerde öyle demek ki raf da yapar kendine yakında
ben sarelleye de tepinse razıyım ne yersem yiyeyim sakin benim oğlum aç bırakırsam tepiniyor onu da nasıl yapacaksın işte olmuyo sırf bu yüzden en az hisseden benim sanırım :) açlığa tahammülü olmayacak ama onu net olarak anladım artık :))

Aman sakin ol yavaş yavaş ye. Evde kahvaltı yaptm. İşyerıne geldm bide tost yedm. Bu sabah bende doymal bilmiyorum valla

Günaydın canım boşver bir kilocuk almışsın bugün içinde bile 4 kilo alman normal senin bu ayda 5 Kilo normalmiş çünkü :)) ben toplamda 12 kiloyla kapatmayacak gibiyim..bu gidişle doğumdan sonra zayıflama topiclerinde cirit atarım kesin

Canım ne bileyim ya zararı yoktur heralde. Bende dayanamadım artık, geceleri uyuyamıyordum. Hatta eşim uyuyor diye kıskanıp bi bahane bulup onuda uyandırıyorum Senin eşin bak
ne kadar fedekar, benimki horul horul uyuyor

Ya ben onemli degilimde bebisim ac kalmasin :) fananay seni dinleyip o dort kiloyu bugun almam insallah :) dun ben ac karnina sahurda gectim adamin karsisina tursu kavanozu elimde saskin saskin baktida garibim ses cikarmadi :)

Aman sakin ol yavaş yavaş ye. Evde kahvaltı yaptm. İşyerıne geldm bide tost yedm. Bu sabah bende doymal bilmiyorum valla

Noldu ki acaba bize :) teyzesi kocaman bi lokma yapip agzima tikadim sonrada napiorum ben ya die frenledimde azcik yavastan cignedim :) isteyken bende yerdim atistirirdim ama ewde benim ole normalde pek bi istahim olmazdi saskinim 🙀🙀🙀

Ac uyananlar klubu ilk aylarda verdigim 4kiloyu geri almakla kalmayacagim bu ay tavan yapacak bu gidisle...dun gece uykudan uyanip dolabi actim..gullac vardi..2 dilim yedim :'( cok acikiyorum..icim kaziniyor resmen..bulanti halimden bin kat iyi cok sukur ama kendimi frenleyememekten korkuyorum

Dun bende tursu kavanozuna dadandim canim ac karnima :) ainen bulantilardan binlerce kez iyi ama ben inaniorum heppimiz vercez kolaylikla kilolarimizi :)

kızlar bu bulantı beni çıldırtacak 19+1 oldum daha devam ediyo doğumada bulantı ve kusmayla gidecem diye düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…