Gunaydin arkadaslar bu 2.gebeligi olan arkadaslara bisey sorucam. Tetanoz aşısıni ilk gebelikte vurulmustum, bu gebelikte tekrar vurulmam lazimmi vurulcaksam 21 haftayim, kacinci haftada vuruluyordu gectimi acaba zamani?
Bizimkide birbirine moral verin canınızı sıkacak şeyler yazmayınnn haaaaaaa diyo
sagol canim tansiyon 12:8 di serum bitince iyi oldum biraz dktor olur boyle dedi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Canim benim doktorum esimin okul arkadasi taniyolar yani birbirlerini o yuzden oyle dedi senin doktorun dikkat bile etmemistir :)
dün akşam eşimle hamiş kıyafeti almaya gittik, istediğimiz gibi bi şey pek bulamayınca eşimden şöyle bi soru geldi: forumdakiler nerden alıyormuş hamile kıyafetlerini? baştan bi ne dediğini algılayamadım ama sonra anlayınca epey güldüm. kk etkisi artık kocalara kadar ulaştı
bizdede durum aynıbugün şunu öğrendim böle oluyomuş şu bundan oluyomuş kızlar böle dedi diye anlatmaktann bişeyim var acaba neden deyince kızlara sorsana diyoo
İyi bari senin ki faydalı şeyde tepiniyor. Benim ki sarelle'de tepindiği için eşim çok fazla yedirtmiyorKızlar iki akşamdr yemkten sonra yogurt yıyorum. Sırt üstü yatıyorum. Benim bebiş depar atıyo. Eşimde alıştı dayıyo bana yogurdu oturup kızın tekmişlerını izliyo. 😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi bide bebehin kilosuda onemli 2,7kg dogan bebek bir ay kullanilabilir belki ama4,5kg dogan bebek iki hafta anca giyer
İkinci gebeligim..ilkindr vurulmadim..bundada vurulmayi pek dusunmuyorum..ilk doktorum steril ortamda gerceklesecek dogum icin gerek gormemisti..bu doktorum tedbir icin yaptir istersen dedi ama..ben genede cok dusunmuyorum acikcasi
Günaydın kızlar :)
Burun tıkanıklığı yaşayan arkadaşlar, brite rhite burun bandını dün aldım,gece kullandım. Baya rahatlattı, tamamen geçti diyemem çünkü bende içten burun eğriliği var, o nefes almamı zorlaştırıyor zaten...
dün akşam eşimle hamiş kıyafeti almaya gittik, istediğimiz gibi bi şey pek bulamayınca eşimden şöyle bi soru geldi: forumdakiler nerden alıyormuş hamile kıyafetlerini? baştan bi ne dediğini algılayamadım ama sonra anlayınca epey güldüm. kk etkisi artık kocalara kadar ulaştı
Alıştılar artık. Bir şey söylediğimde hemen kk dan mı öğrendin diyor
İyi bari senin ki faydalı şeyde tepiniyor. Benim ki sarelle'de tepindiği için eşim çok fazla yedirtmiyorTabi o yokken kıpırdasın diye dibine iniyorum kavanozun
Oglumun teyzelerı heppınıze Gunaydın
kızlar hıc bu kadar ac olmamıstım hayatımda mıdemde kazı calısması var
mutfaga gıdıp buzdolabını yemem ınsallah
su kadar aydr 1 kılo tek aldım dıe ovunen ben atakta bulunup gerıye kalan 11 kılo hakkımıda bugun kullanmasam ıyıdır
su kadar aydr 1 kılo tek aldım dıe ovunen ben atakta bulunup gerıye kalan 11 kılo hakkımıda bugun kullanmasam ıyıdır
Günaydınlar :)
Canım ne güzel bi nebze olsun rahatlamışsın :) ondan ben de almak istiyorum ama eşbir i zararı olmadığı konusunda ikna edemiyorum bana eşlik etmek için burnunu tıkayıp yatarmış gerekirse ama o banttan almayacakmışız bay çok bilmiş... bak kızdım yine
Ehehehe :))) biz de aynı geçen alışveriş yapıyoruz tayt bulamadım hamile taytı, eşim de kk.ya sor bakalım nerden bulmuşlar dedi sonra tabi düştü dilime
Kız aklıma sarelle reklamındaki oğlan geldi anne anneeeeee seninki içerde öyle demek ki raf da yapar kendine yakında
ben sarelleye de tepinse razıyım ne yersem yiyeyim sakin benim oğlum aç bırakırsam tepiniyor onu da nasıl yapacaksın işte olmuyo sırf bu yüzden en az hisseden benim sanırım :) açlığa tahammülü olmayacak ama onu net olarak anladım artık :))
Günaydın canım boşver bir kilocuk almışsın bugün içinde bile 4 kilo alman normal senin bu ayda 5 normalmiş çünkü :)) ben toplamda 12 kiloyla kapatmayacak gibiyim..bu gidişle doğumdan sonra zayıflama topiclerinde cirit atarım kesin
Aman sakin ol yavaş yavaş ye. Evde kahvaltı yaptm. İşyerıne geldm bide tost yedm. Bu sabah bende doymal bilmiyorum valla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktorum banada dıyeyedı keske
sol kolum felc gece agrsına uyandım hep o kaaa da dua etmıstm ya ınsallah bende bı yan etkısı olmasın dıe
Ac uyananlar klubuilk aylarda verdigim 4kiloyu geri almakla kalmayacagim bu ay tavan yapacak bu gidisle...dun gece uykudan uyanip dolabi actim..gullac vardi..2 dilim yedim :'( cok acikiyorum..icim kaziniyor resmen..bulanti halimden bin kat iyi cok sukur ama kendimi frenleyememekten korkuyorum
Bende evelsi gün vuruldum, sol tarafıma dönüp yatamıyorum iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?