2014 Aralık Anneleri

Aaa ben goremedm henuz..sadece iceren kiprastigini hissediom kac haftaliksin zuzum sen ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende elimi koyunca hissediyordum ve icerde kutlesel olarak yer degistigini hissediyordum bikac gundur gobegime bakiyorum tepik attikca hareketlendiriyor :)) 20. Haftamdayim cnm 19+6 im

Ayyyy ben de sinir oldum doktoruna canım merak ediyor insan sanki bize fark eder kızı erkeği! Genelleme yapmak istemiyorum ama bence erkek doktorlar çok daha anlayışlı oluyorlar canım...hangi bölümün bayanına gitsem hep bi aksiler

Kizlar bebigin tepikleri gobeginizi hareketlendiriyor mu distan goruyor musunuz ? Ben gormeye basladim cok guzel bisey :)) bide bazen tepikler baya asada oluyor bu sorun mu?
yok ya benim dışardan hissedilmiyor içten benimki hep
Liste mantıklı evet. Bende yapayım bi ara
Denerim o zaman yapabilirsek ne ala

Aynen dis doktoru olsun kadin dogum olsun erkek doktor daha iyi oluyor. Gerci dogum ilkkez olcak ama kadinlarin psikolojileri cekilmiyor. Adamlar iyi dayaniyor biz kadinlara

kızlar cok kotuyum biraz once serum taktilar basim cok kotu ağrıyor dönüyor halsizim neden olabilir ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

O listeyı banada gonderde canım bende bir bakim Annem harıç tecrubelı kımse yok.oda uzakta.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hihihi denemkte fayda var :) tsk'ler cnm bizde iyiz hamd olsun günleri sayiyoruz :) yollu yariladik sükür

aynen ya :) dur anlamadim yedikten sonra ellerini yikamadan yanagina cukurmu yaptin :) ayvayi karnina sürenlerde varmis :) hepsini deniyek

selam kızlar
salı günü 2 saat kadar çarşı dolaştım lierac ve lansinoh aldım
ayağıma rahat bir şeyler aaldım eve geldim.
ve iki gün boyunca kasık ağrısı çektim daha yeni geçti
demek ki fazla yürümeye yorulmaya gelemiyorum hiç.
aklım başıma geldi bir daha bu kadar uzun ayakta kalmıycam siz de kalmayın.
biraz daha göbekler yukarı çıksın sanırım daha rahatlayacağız.

Kesinlikle. fazla yormayın kendinizide bebişide. hamilelik zor zanaat

Kizlar bebigin tepikleri gobeginizi hareketlendiriyor mu distan goruyor musunuz ? Ben gormeye basladim cok guzel bisey :)) bide bazen tepikler baya asada oluyor bu sorun mu?

Bende 2 defa oldu o canim cok hosuma gitmisti l baska olmadi yada ben dikkat etmedim.ben gecen hafta gordum dedigimde inanmayanlar olmustu 6-7 aydan sonra disardan gorunurmus oyle demislerdi kendi aralarinda neyse yalniz degilim demekki.

O listeyı banada gonderde canım bende bir bakim Annem harıç tecrubelı kımse yok.oda uzakta.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anne adaylari benim gibi acgözlü kendini durduramamaktan korkanlarınız varsa uzun internet blogları ve tecrübeli annelerden dinlediklerimle bir ihtiyac listesi olusturdum. buyrunuz listem :)
Emzirme atleti 2 adet
Emzirme sutyeni 1 adet
Lansinoh manuel göğüs pompasi
lansinoh göğüs ucu kremi
lansinoh sut saklama kabi
yenidogan bez 1 paket
bebek camasiri yikama filesi (minik parcalar kaybolmasin diye)
sebamed bebek sampuani
1 adet küvet
küvetin icine yikama filesi(elden kayarsa allah korusun suyun icine direk dusmesin)
sebamed pisik kremi
sebamed vücut losyonu (bebeklere yatmadan once losyonla masajin faydasi büyük huzurlu uyur)
tirnak makası
burun Aspiratöru
tarak
unibaby yenidogan islak Mendili (tamamiyle kimyasaldan uzak)
bebek kulak çöpü
philips avent yenidogan biberon seti
fisherprice ev tipi anakucagi
park yatak
bebek arabasi
ortopedik yatak, yastik ,
arada sirada alti acik rahatca yatağında takilsin diye 1 adet alez
1 adet yorgan
Alabildigine battaniye
bi köşede steril gazli bez ve pamuk
nevresim takimi
bi adet camasir sepeti (bizim kıyafetlerle yikamayi ve temas etmesini istemiyorum)
1 adet gece uykusu icin guvenli uyku yastığı
eğer ayri oda yapiosaniz bi adet gece lambasi
benim dolap ihtiyacim yok 1 adet şifonyer
ve tabiki cicili bicili kiyafetler
en önemlisi ilk donemler dahil annenize falan erken donemde birakacaksaniz soyle kaliteli bi mont tulum diğer deyimle astronot
bol bol kisa uzun yarim kol alttan citcitli body (ilk donemler diskisi bile sıvı olduğundan arada bez kacaklari olabiliyor)
işte benim listem
biberon Isıtıcıları sterilazatorleri oda nemlendirme makinesi kamerali telsizler falan filan alickatim onlar bi heves alinip kullanilmiyomus o yuzden almiycam. tabiki kullanan vardir ama bende o tembel gruptan olurum kesin )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 2 defa oldu o canim cok hosuma gitmisti l baska olmadi yada ben dikkat etmedim.ben gecen hafta gordum dedigimde inanmayanlar olmustu 6-7 aydan sonra disardan gorunurmus oyle demislerdi kendi aralarinda neyse yalniz degilim demekki.

ben daha hiç göremedim ama yakalayamadığmdan tam tekme geliyo ben bakıyorum diyene kadar geçiyo

Ewet belli oluyor cnm yani eli kolu gibi belli degil tabikide tepiklerden karnim sallaniyor vurdugu yer havalanip iniyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…