Aaa ben goremedm henuz..sadece iceren kiprastigini hissediomkac haftaliksin zuzum sen ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dr dan geliyorummm ama yine farkli bisi duymadim kiz gibi......bunu zati biliyodum gibiside ne oluyooo ...
Kordon bacaginin arasinda ama bos gibiiiiiii dedi yaşlı cadi dr bi tonda firca atti cinsiyet ogrenmek zevk isiymis ben ilk sagligina bakarım daha 20 hafta var onunde...
yok ya benim dışardan hissedilmiyor içten benimki hepKizlar bebigin tepikleri gobeginizi hareketlendiriyor mu distan goruyor musunuz ? Ben gormeye basladim cok guzel bisey :)) bide bazen tepikler baya asada oluyor bu sorun mu?
Liste mantıklı evet. Bende yapayım bi araonu gormedim daha pratikse ondan alırım canim illa poset olucak diye bişey yok. ama gogusle ilgili urunlerde lansinoh alicam biberonda avent düşünüyorum. ben bikaç parca elbise disinda hicbisi almadim vallai sadece alacaklarima karar verdim liste yaptim çünkü almaya gittigimde acgözlü davranmamak icin liste şart sanki 😊😊😊
Denerim o zaman yapabilirsek ne alaEvet bildimmmmm:) veeeeee fananay 1-0 öndeeeeeee :) her şey oğlumun mutluluğu için
Yok kız hafifçe yapcan :) yaparken ağlamadı bile kız hem acısa ağlardıbenim yeğenimin çok şeker gamzesi var iki yanağında:))
Ayyyy ben de sinir oldum doktoruna canım merak ediyor insan sanki bize fark eder kızı erkeği! Genelleme yapmak istemiyorum ama bence erkek doktorlar çok daha anlayışlı oluyorlar canım...hangi bölümün bayanına gitsem hep bi aksiler
onu gormedim daha pratikse ondan alırım canim illa poset olucak diye bişey yok. ama gogusle ilgili urunlerde lansinoh alicam biberonda avent düşünüyorum. ben bikaç parca elbise disinda hicbisi almadim vallai sadece alacaklarima karar verdim liste yaptim çünkü almaya gittigimde acgözlü davranmamak icin liste şart sanki 😊😊😊
teşekkür ederiz canım siz nasılsınız ??kırmızı elma yersen bebişin pembiş tatlı bir şey olur diye duymuştum...ben önceki gebeliğimde çok yemiştim kızım pembiş tatlı bir şey olmuştu ama ondan mı bilmiyorum :))
Ben denedim oldu :) Gamzeyi çok seviyorum kendimde olmadığı için çocuğumda olsun isterdim hep. Kızıma hamileyken ayvayı yiyip parmağımla yanaklarıma çukur yaptım bir kaç defa. Ondan mı oldu bilmem ama kızımın gamzeleri var şimdi :)
valla annem bana hamileliğinde hep ayva yemiş. gamzem yok ama bütün vücudum da ayva tüylerim var
aynen ya :) dur anlamadim yedikten sonra ellerini yikamadan yanagina cukurmu yaptin :) ayvayi karnina sürenlerde varmis :) hepsini deniyek
Evet canım yedikden sonra yanağıma çukur yaptım :))
Kesinlikle. fazla yormayın kendinizide bebişide. hamilelik zor zanaatselam kızlar
salı günü 2 saat kadar çarşı dolaştım lierac ve lansinoh aldım
ayağıma rahat bir şeyler aaldım eve geldim.
ve iki gün boyunca kasık ağrısı çektim daha yeni geçti
demek ki fazla yürümeye yorulmaya gelemiyorum hiç.
aklım başıma geldi bir daha bu kadar uzun ayakta kalmıycam siz de kalmayın.
biraz daha göbekler yukarı çıksın sanırım daha rahatlayacağız.
Kizlar bebigin tepikleri gobeginizi hareketlendiriyor mu distan goruyor musunuz ? Ben gormeye basladim cok guzel bisey :)) bide bazen tepikler baya asada oluyor bu sorun mu?
O listeyı banada gonderde canım bende bir bakim Annem harıç tecrubelı kımse yok.oda uzakta.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende akşam eve geldiği gibi gün içinde yaptığım tüm araştırmaları özellikeleri anlattım. Dur soyunayım öyle dedi. yok olmaz hemen anlatçam sonra uyucam dedim ama uykumu alınca uyuyamadım sahura kadar. Sipariş verdiğimizi falan söyledim ee tmm halletmişsin işte dedi Çok rahatlar çok
Aynen sonra sıkışmaktansa erken olsun. İnş Allah gönlüne göre yaparlar memnun kalırsınız sonra da biz yaptırırız
Bazı hamilelerde olabiliyormuş normal yani normal. Gebeysen herşey normalama çok rahatsız ediyorsa şuruplar falan varmış canım.
Aklımda bulunsun.
Bim'i ısrarla öneren bir tanıdığım var. Bezi gösterdi ama çok sert geldi bana. Hiç içime sinmedi İsrail malı da kullanmak istemiyorum ne yapçaz bilmiyorum valla.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını.
Çok iyiymiş bu yaa.
Kızlar konu bebek bezi galiba :)) bir paket yenidoğan alın. Mesela benim oğluma huggies hiç yaramadı :) benim oğlan ters belki de :)) 3numaraya kadar prima kullandık. Daha sonra molfix canbebe falan kullandık :))) yani bebekten bebeğe değişiyor alerji olabiliyor :)
Birde swiftçim bende çok üzgünüm malesef bim el değiştirdi. Önceden cemaat elindeydi ama hükümet çatışmasında el altından satıverdiler. Eeee kim aldı dersiniz ? Tabi ki İsrailli bir şirket ama duyurmamaya çalışıyorlar. Çünkü bimin alıcı kesimi belli onları ellerinden kaçırmak istemiyorlar
Benim evin karşısında bim ve a101 var. Şimdi a101i tercih ediyorum. Inşallah onunda altında birşey yoktur:)
O yavrulara bu zulmü yapanlara elimizden geldiğince engel olalım. Tepkimizi koyalım. Çok üzülüyorum çokkkk(((
Bende 2 defa oldu o canim cok hosuma gitmisti l baska olmadi yada ben dikkat etmedim.ben gecen hafta gordum dedigimde inanmayanlar olmustu 6-7 aydan sonra disardan gorunurmus oyle demislerdi kendi aralarinda neyse yalniz degilim demekki.
Bende 2 defa oldu o canim cok hosuma gitmisti l baska olmadi yada ben dikkat etmedim.ben gecen hafta gordum dedigimde inanmayanlar olmustu 6-7 aydan sonra disardan gorunurmus oyle demislerdi kendi aralarinda neyse yalniz degilim demekki.
Bende de var canım annem saçı çıkıyordur dedi bağlantıyı kuramadım ama mutlaka bildikleri doğru oluyor kabullendim:) bebikler saçlanıoooo
ay yerim ben onun saçlarını babası gibi kıvırcık, annesi gibi gür saçlı olsun diye dua ediyim o zaman
Anasi kivircik bizim pipilinin :) kizim olaydi asla kivircik saclari olsun istemezdim ama oglumun ki olsun :) babasinin gamzelerini gozlerini benimde saclarimi alsin ortaya karisik olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?