- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 248
- 36
Bnmkide evelsi gunden kalma canim. Ama senin ki az acisin ya siz 3 kisisiniz kiyamam size :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ya ben artık bebişlerimin güçlü tekmelerini hissetmek istiyoooruumm. Tekmelenmek istiyorumDelimiyim neyim yahu
kızlar bu bulantı beni çıldırtacak 19+1 oldum daha devam ediyo doğumada bulantı ve kusmayla gidecem diye düşünüyorum artık
allahhh bi de o var tabi,hayırlısı artıkk
Bende deliyiimmmo tepiklerden bende istiyoruuuumm..kelebek kipirtilari yetmez oldu..tekmelesin tekmelesin minnakim yaa
Aynı onlara benzedi valla. Anneeeee diye o cart sesi ile bağırıyor içimden. Tabi kayıtsız kalamıyoruz. Eşim dün akşam iş çıkışı alışveriş yaptı eksik listesini mesaj attım en başta sarelle yazıyordu :) Almazsan Bebişi hissedemezsin diye de küçük notGünaydınlar :)
Canım ne güzel bi nebze olsun rahatlamışsın :) ondan ben de almak istiyorum ama eşimi zararı olmadığı konusunda ikna edemiyorum bana eşlik etmek için burnunu tıkayıp yatarmış gerekirse ama o banttan almayacakmışız bay çok bilmiş... bak kızdım yine
Ehehehe :))) biz de aynı geçen alışveriş yapıyoruz tayt bulamadım hamile taytı, eşim de kk.ya sor bakalım nerden bulmuşlar dedi sonra tabi düştü dilime
Kız aklıma sarelle reklamındaki oğlan geldi anne anneeeeee seninki içerde öyle demek ki raf da yapar kendine yakında
ben sarelleye de tepinse razıyım ne yersem yiyeyim sakin benim oğlum aç bırakırsam tepiniyor onu da nasıl yapacaksın işte olmuyo sırf bu yüzden en az hisseden benim sanırım :) açlığa tahammülü olmayacak ama onu net olarak anladım artık :))
Merak etme yalnız kalmazsın o topicler deGünaydın canım boşver bir kilocuk almışsın bugün içinde bile 4 kilo alman normal senin bu ayda 5 Kilo normalmiş çünkü :)) ben toplamda 12 kiloyla kapatmayacak gibiyim..bu gidişle doğumdan sonra zayıflama topiclerinde cirit atarım kesin
Canım ne bileyim ya zararı yoktur heralde. Bende dayanamadım artık, geceleri uyuyamıyordum. Hatta eşim uyuyor diye kıskanıp bi bahane bulup onuda uyandırıyorumSenin eşin bak
ne kadar fedekar, benimki horul horul uyuyor
Bari karşısında yapmasaydınYa ben onemli degilimde bebisim ac kalmasin :) fananay seni dinleyip o dort kiloyu bugun almam insallah :) dun ben ac karnina sahurda gectim adamin karsisina tursu kavanozu elimde saskin saskin baktida garibim ses cikarmadi :)
Kızlar ya ben artık bebişlerimin güçlü tekmelerini hissetmek istiyoooruumm. Tekmelenmek istiyorumDelimiyim neyim yahu
canim isimlerin anlami senin için önemli mi bilmiyorum bazilari sadece kulağa hoş gelmesine özen gösteriyor herkesin düşüncesi farkli ama eğer anlami önemliyse ecrin isminin anlami ücret, karsilik demek sanildigi gibi allahin hediyesi degil. Bu anlami kim nasil nerden uydurdu anlayamiyorum ama alakasi yok. Belki anlamlarini onemsiyorsundur diye söylemek istedim. Hayirli olsun bebisin :)Bende de var canım annem saçı çıkıyordur dedi bağlantıyı kuramadım ama mutlaka bildikleri doğru oluyor kabullendim:) bebikler saçlanıoooo
Bende kızıma masal. Ela. Yada ecrin isimlerınden birini düşünüyorum
Ayy Canım benim seninkide acımasın :*
canim isimlerin anlami senin için önemli mi bilmiyorum bazilari sadece kulağa hoş gelmesine özen gösteriyor herkesin düşüncesi farkli ama eğer anlami önemliyse ecrin isminin anlami ücret, karsilik demek sanildigi gibi allahin hediyesi degil. Bu anlami kim nasil nerden uydurdu anlayamiyorum ama alakasi yok. Belki anlamlarini onemsiyorsundur diye söylemek istedim. Hayirli olsun bebisin :)
Sagol cnm evet anlamlarıa cok dıkkat edıyorum. Ama nerden bakarsam ecrinin anlamı allahn hedıyesi çıkıyo. Oyüzden eledim o ismi. İçim rahat etmez sonra
Aynı onlara benzedi valla. Anneeeee diye o cart sesi ile bağırıyor içimden. Tabi kayıtsız kalamıyoruz. Eşim dün akşam iş çıkışı alışveriş yaptı eksik listesini mesaj attım en başta sarelle yazıyordu :) Almazsan Bebişi hissedemezsin diye de küçük not2 kavanozla gelmiş eve
Merak etme yalnız kalmazsın o topicler de
buna çok güldüm. Bırak adam uyusun işte ama yok ben uyuyamasam oda uyumasın hep aynı mantık. Çok fenayız çokkk
Bari karşısında yapmasaydınOruç tutmuyoruz ya hiç ramazan gibi gelmiyor bana da ha bire bir şeyler tıkıyorum ağzıma birde eşime uzatıyorum sonra farkedip odadan kaçıyorum Bir daha hesaplayıp yapacağım bebişi ramazan da hamile kalmayacağım adama yazık
Gebelerde var biraz delilik. Başkası vursa dava açarız bebekler vursun diye bekliyoruz resmen.
Aynı onlara benzedi valla. Anneeeee diye o cart sesi ile bağırıyor içimden. Tabi kayıtsız kalamıyoruz. Eşim dün akşam iş çıkışı alışveriş yaptı eksik listesini mesaj attım en başta sarelle yazıyordu :) Almazsan Bebişi hissedemezsin diye de küçük not2 kavanozla gelmiş eve
Merak etme yalnız kalmazsın o topicler de
buna çok güldüm. Bırak adam uyusun işte ama yok ben uyuyamasam oda uyumasın hep aynı mantık. Çok fenayız çokkk
Bari karşısında yapmasaydınOruç tutmuyoruz ya hiç ramazan gibi gelmiyor bana da ha bire bir şeyler tıkıyorum ağzıma birde eşime uzatıyorum sonra farkedip odadan kaçıyorum Bir daha hesaplayıp yapacağım bebişi ramazan da hamile kalmayacağım adama yazık
Gebelerde var biraz delilik. Başkası vursa dava açarız bebekler vursun diye bekliyoruz resmen.
Deli deilsin sen Annesin Anne :) bende istiorum. Artik gercekten hamile oldugumu bilmek istiorum. Dun ruyamda gordum iki kez sahurdan once agliordu oglusum. Sahurdan sonraki ruyamdada bilincalti sanirsam kanamam var die doktora gidiorum hop sipsak bi sezeryan belden asagsini hissetmiorum ama uyanigim. Hic canim acimior kalkip oglumu seviorum...
Sorma valla dün akşam ben yattım sanırım hafif bir tansiyon düşüklüğü yaşadım eşim süpürge yaptı. Birde ben uyanmayayım diye yattığım odayı süpürmemişAdamlar bizden perişan oluyoBebeği biz taşıyoruz ya artık burunlarından getirmemiz lazım Tekme konusuna gelince hayatımda hiç bu kadar tekmelenmek istememiştim
Sahurda yaptim canim. O da yiyordu o ara yemek :) ainen Rabbim nasip ederse ikinci planli olsun ramazanini bayramini yazini kisini hesaplayalim :)
Ben fazla normal doğuma kafaya takmışım heralde. Suda doğum kolay doğum hikayeleri falan okuduktan sonra rüyamda ayakta 2 ıkınmayla bebeği ablamın eline çıkarıverdimBenzer bir rüyada ben görmüştüm canım. Sezeryan olmuştum ve hiç canım acımıyodu oğluşlarımla ilgileniyodum falan çok güzeldi :)
Bende dun dayanamayip bi yenidogan takimi aldim bide corapciklar ablam kizdi ama sakin baska alma die. Bir iki haftadan baska giyemez dedi. Ben yinede deli gibi sitelerde kiyafet bakiorum :))
Benzer bir rüyada ben görmüştüm canım. Sezeryan olmuştum ve hiç canım acımıyodu oğluşlarımla ilgileniyodum falan çok güzeldi :)
Sorma valla dün akşam ben yattım sanırım hafif bir tansiyon düşüklüğü yaşadım eşim sübölgemiz yaptı. Birde ben uyanmayayım diye yattığım odayı süpürmemişKıskandırmak gibi olmasın ama ben arada güçlü tepikler hissediyorum ve çokkkk güzel. İnş Allah en kısİnşallah ürede hatta bu gün yaşarsınız sizde
Ben fazla normal doğuma kafaya takmışım heralde. Suda doğum kolay doğum hikayeleri falan okuduktan sonra rüyamda ayakta 2 ıkınmayla bebeği ablamın eline çıkarıverdimAşırı kolaydı
Sorma valla dün akşam ben yattım sanırım hafif bir tansiyon düşüklüğü yaşadım eşim süpürge yaptı. Birde ben uyanmayayım diye yattığım odayı süpürmemişKıskandırmak gibi olmasın ama ben arada güçlü tepikler hissediyorum ve çokkkk güzel. İnş Allah en kısa sürede hatta bu gün yaşarsınız sizde
Ben fazla normal doğuma kafaya takmışım heralde. Suda doğum kolay doğum hikayeleri falan okuduktan sonra rüyamda ayakta 2 ıkınmayla bebeği ablamın eline çıkarıverdimAşırı kolaydı
Allah razı olsun eşlerimizden, onların desteği olmasa tek başımıza atlatacağımız bi süreç değil. Benim göbiş vardı zaten ondan mıdır bilmem çok az hissediyorum bebişleri. Uzanıyorum eşimle kızımı susturuyorum, elimi karnıma koyuyorum çok az pıt pıtlar var. Biraz daha sabredicez artık :) İnşallah doğumumuz rüyalarımızdaki gibi kolay
olur canım ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?