2014 Aralık Anneleri

Kızlar ya ben artık bebişlerimin güçlü tekmelerini hissetmek istiyoooruumm. Tekmelenmek istiyorum Delimiyim neyim yahu

kızlar bu bulantı beni çıldırtacak 19+1 oldum daha devam ediyo doğumada bulantı ve kusmayla gidecem diye düşünüyorum artık

Canım ya inşallah biran önce geçer. Bende çok kötüydüm ama benim geçti sayılır artık. Doğuma kadar sürmez inşallah iyi düşünmeye çalış...

allahhh bi de o var tabi,hayırlısı artıkk

Bende dun dayanamayip bi yenidogan takimi aldim bide corapciklar ablam kizdi ama sakin baska alma die. Bir iki haftadan baska giyemez dedi. Ben yinede deli gibi sitelerde kiyafet bakiorum :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende deliyiimmm o tepiklerden bende istiyoruuuumm..kelebek kipirtilari yetmez oldu..tekmelesin tekmelesin minnakim yaa

Aynen canım ya. Hissetmeye çalışmak yoruyor artık beni. Göbişte olduklarını sık sık hatırlatsınlar, bizde endişelenmiyelim dimi ama :))

Aynı onlara benzedi valla. Anneeeee diye o cart sesi ile bağırıyor içimden. Tabi kayıtsız kalamıyoruz. Eşim dün akşam iş çıkışı alışveriş yaptı eksik listesini mesaj attım en başta sarelle yazıyordu :) Almazsan Bebişi hissedemezsin diye de küçük not 2 kavanozla gelmiş eve
Merak etme yalnız kalmazsın o topicler de
buna çok güldüm. Bırak adam uyusun işte ama yok ben uyuyamasam oda uyumasın hep aynı mantık. Çok fenayız çokkk
Bari karşısında yapmasaydın Oruç tutmuyoruz ya hiç ramazan gibi gelmiyor bana da ha bire bir şeyler tıkıyorum ağzıma birde eşime uzatıyorum sonra farkedip odadan kaçıyorum Bir daha hesaplayıp yapacağım bebişi ramazan da hamile kalmayacağım adama yazık
Kızlar ya ben artık bebişlerimin güçlü tekmelerini hissetmek istiyoooruumm. Tekmelenmek istiyorum Delimiyim neyim yahu
Gebelerde var biraz delilik. Başkası vursa dava açarız bebekler vursun diye bekliyoruz resmen.

Deli deilsin sen Annesin Anne :) bende istiorum. Artik gercekten hamile oldugumu bilmek istiorum. Dun ruyamda gordum iki kez sahurdan once agliordu oglusum. Sahurdan sonraki ruyamdada bilincalti sanirsam kanamam var die doktora gidiorum hop sipsak bi sezeryan belden asagsini hissetmiorum ama uyanigim. Hic canim acimior kalkip oglumu seviorum...

Adamlar bizden perişan oluyo Bebeği biz taşıyoruz ya artık burunlarından getirmemiz lazım Tekme konusuna gelince hayatımda hiç bu kadar tekmelenmek istememiştim

Sahurda yaptim canim. O da yiyordu o ara yemek :) ainen Rabbim nasip ederse ikinci planli olsun ramazanini bayramini yazini kisini hesaplayalim :)

Benzer bir rüyada ben görmüştüm canım. Sezeryan olmuştum ve hiç canım acımıyodu oğluşlarımla ilgileniyodum falan çok güzeldi :)

Adamlar bizden perişan oluyo Bebeği biz taşıyoruz ya artık burunlarından getirmemiz lazım Tekme konusuna gelince hayatımda hiç bu kadar tekmelenmek istememiştim
Sorma valla dün akşam ben yattım sanırım hafif bir tansiyon düşüklüğü yaşadım eşim süpürge yaptı. Birde ben uyanmayayım diye yattığım odayı süpürmemiş Kıskandırmak gibi olmasın ama ben arada güçlü tepikler hissediyorum ve çokkkk güzel. İnş Allah en kısa sürede hatta bu gün yaşarsınız sizde
Sahurda yaptim canim. O da yiyordu o ara yemek :) ainen Rabbim nasip ederse ikinci planli olsun ramazanini bayramini yazini kisini hesaplayalim :)

Benzer bir rüyada ben görmüştüm canım. Sezeryan olmuştum ve hiç canım acımıyodu oğluşlarımla ilgileniyodum falan çok güzeldi :)
Ben fazla normal doğuma kafaya takmışım heralde. Suda doğum kolay doğum hikayeleri falan okuduktan sonra rüyamda ayakta 2 ıkınmayla bebeği ablamın eline çıkarıverdim Aşırı kolaydı

yani almasak da bakıyoruz her siteye tek tek girip annelik böle bişimiş yaa

Allah razı olsun eşlerimizden, onların desteği olmasa tek başımıza atlatacağımız bi süreç değil. Benim göbiş vardı zaten ondan mıdır bilmem çok az hissediyorum bebişleri. Uzanıyorum eşimle kızımı susturuyorum, elimi karnıma koyuyorum çok az pıt pıtlar var. Biraz daha sabredicez artık :) İnşallah doğumumuz rüyalarımızdaki gibi kolay
olur canım ya...

:) ehehe valla ben hic korkmuorum ruyamdada o ka heycanliyim ki bebegimi gorcem die şıp die ayaklaniordum. Yada karin buyuyunce baslayacak korkular simdilik farkinda degilim hicbiseyin :)

Aminn İnş Allah kolay olur hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…