:) ehehe valla ben hic korkmuorum ruyamdada o ka heycanliyim ki bebegimi gorcem die şıp die ayaklaniordum. Yada karin buyuyunce baslayacak korkular simdilik farkinda degilim hicbiseyin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yani almasak da bakıyoruz her siteye tek tek giripannelik böle bişimiş yaa
Ainen canim :) bide bende birsuru yegen var 3 er ay arayla bi ablam yada yengem doguru verior. Hepiside masallah pipili kiyafetleri resmen geri donusume girmis durumda :)
Evet karın büyüyünce doğuma yaklaştıkça korkular başlayacak ama herkes doğuruyor bir şekilde bizim içimizde kalcak değil ya mantığındayım ben
Gunaydin kizlar. Bugun 2 de kontrolum var ayrintili usg cekilcek acayip merak ediyorum bide bikac gundur geceleri adet agrisini animsatan agrim oluyor netten arastirdim pek iyi bisey degilmis. Plasenta erken ayrilirsa olur mus erken dogum dusukten dolayi olurmus. Tabi bunun yaninda kan olursa yaziyordu. Bende suan kan akinti yok ama dun gece arastirdiktan sonra uzuldum agladim. Bide acayip tuvalete cikiyorum yaptigimda bisey yok? Birinede doktor enfeksiyondan dolayi bu agrin var demis. İnsallah banada kotu bisey demez dualarinizi bekliyorum. Bebegimi gayet net hissediyorum.. Boyle agrisi olan var mi :?
hadi yaa benimde ablamın 2 oğlu var,onlara bi pipili de benden geliyo,2 erkek var diye herkes kız olsun çok istedi ama nasip erkeğeymişş
Kimsenin boyle sorunu yok galiba
Kızlar birde size danışmak istediğim konu bebişlerin kıyafetleri. Ablamın çocuklarından kalan yepisyeni hastane çıkışları takımları falan var. Benim zaten bir ablam var eee yeğen aşkı da olunca kıyafete biraz fazla yoğunlaşmışız. Nerdeyse 1 -2 kere giyildi çoğu. 2 tane kullanılmış 1 tane sıfır tam takım hastane çıkışı var. 5-6 tane rahat ikili diye tabir edilen hastane çıkışlarından var. Ayrıca 3-4 tane de tulumlar falan var. Bu saydıklarım sadece 0-3 ay için olanlar. Birde bu kadar daha 3-6 ay için giydirilebilecek takımlar var. Yeni gibi hiç bir yerinde bir şeyi yok. REnkleri falan çapcanlı. Ablamda diyor bizimkilere çok aldık bak hepsi duruyor. Hemen büyüyor onların yerine 6-9 aylık falan al diyor. Bana da mantıklı geldi. Siz ne dersiniz ? Bende 2-3 takım 0-3 aylık aldım zaten. Bunlarla idare edebiliriz gibi geldi.
Herkesten aynı şeyi duyuyorum. Çok çabuk küçülüyor. Yepisyeni kalıyor diye. Ben çok fazla almayacağım galiba. Daha çok 3-6 aylık 3-4 takım aldım mı yetecek sanırsam.
12 yegen var bende canim bi ablam 6 ay once dogurdu dieri 2 ay once oburude 2 gun once :) yengemde nasipse eylul ekimde dogurcak :) 10 bocek 2 cicek var bizde. Bide benimki gelcek yedek kulube icin bi pipilide benden :)
Kızlar birde size danışmak istediğim konu bebişlerin kıyafetleri. Ablamın çocuklarından kalan yepisyeni hastane çıkışları takımları falan var. Benim zaten bir ablam var eee yeğen aşkı da olunca kıyafete biraz fazla yoğunlaşmışız. Nerdeyse 1 -2 kere giyildi çoğu. 2 tane kullanılmış 1 tane sıfır tam takım hastane çıkışı var. 5-6 tane rahat ikili diye tabir edilen hastane çıkışlarından var. Ayrıca 3-4 tane de tulumlar falan var. Bu saydıklarım sadece 0-3 ay için olanlar. Birde bu kadar daha 3-6 ay için giydirilebilecek takımlar var. Yeni gibi hiç bir yerinde bir şeyi yok. REnkleri falan çapcanlı. Ablamda diyor bizimkilere çok aldık bak hepsi duruyor. Hemen büyüyor onların yerine 6-9 aylık falan al diyor. Bana da mantıklı geldi. Siz ne dersiniz ? Bende 2-3 takım 0-3 aylık aldım zaten. Bunlarla idare edebiliriz gibi geldi.
Herkesten aynı şeyi duyuyorum. Çok çabuk küçülüyor. Yepisyeni kalıyor diye. Ben çok fazla almayacağım galiba. Daha çok 3-6 aylık 3-4 takım aldım mı yetecek sanırsam.
Canim yazini suan goruorum. Benim kanamam ve adet agrilarim var yaklasik 3 haftadir cekiorum. Kesinlikle ihmal etme. İlllaki kanin eslik etmesini bekleme gozuk bi doktora. Ayrica benim plasentada kanamam var oyle hemen sartlama kendini dusuk die. Allah dilerse olur rabbim dertlerini gostermesin. Aklina bisey takilirsa bildigim kadariyla cevaplarim. Ama ihmal etme olur mu.
hayy maşallahh canımmm,allahım aratmasınnn kimseye evlatıeee yani o kadar bebişe yedek de lazımm
Bugun gidicem cnm 2 de kontrolum var.. Ayrintiliyi dusunurken bu cikti bide.. Adet agrisi gibi ondan biraz hafif ve geceleri oluyor..ne dedi doktorun sana canim. Benim 8. Hftada oldu khvrengi kanamam dahada olmadi.
Sorma valla dün akşam ben yattım sanırım hafif bir tansiyon düşüklüğü yaşadım eşim süpürge yaptı. Birde ben uyanmayayım diye yattığım odayı süpürmemişKıskandırmak gibi olmasın ama ben arada güçlü tepikler hissediyorum ve çokkkk güzel. İnş Allah en kısa sürede hatta bu gün yaşarsınız sizde
Ben fazla normal doğuma kafaya takmışım heralde. Suda doğum kolay doğum hikayeleri falan okuduktan sonra rüyamda ayakta 2 ıkınmayla bebeği ablamın eline çıkarıverdimAşırı kolaydı
Kızlaaar kumsal ismine yorumunuz nedirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?