2014 Aralık Anneleri

Evet karın büyüyünce doğuma yaklaştıkça korkular başlayacak ama herkes doğuruyor bir şekilde bizim içimizde kalcak değil ya mantığındayım ben

yani almasak da bakıyoruz her siteye tek tek girip annelik böle bişimiş yaa

Ainen canim :) bide bende birsuru yegen var 3 er ay arayla bi ablam yada yengem doguru verior. Hepiside masallah pipili kiyafetleri resmen geri donusume girmis durumda :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi yaa benimde ablamın 2 oğlu var,onlara bi pipili de benden geliyo,2 erkek var diye herkes kız olsun çok istedi ama nasip erkeğeymişş

Evet karın büyüyünce doğuma yaklaştıkça korkular başlayacak ama herkes doğuruyor bir şekilde bizim içimizde kalcak değil ya mantığındayım ben

Ainen ya rabbim kolaylik versin insallah. Ben ablamin dogumuna girmistim doktoru insirah suresini okuordu devamli. Aslinda bole yaparsam dikkatimi dagitmis olurum die dusunuorum :)

kızlar bi sorum olacak sizleree,2 gece arayla sabaha karşı böbreklerim diye düşünüyorum hani yanlarda boşluk var ya,ağrı oluyo ya yatakda kıvranıyorum,sonra uyuyorum,uyandığımda hiç ağrımamış gibi, tek taraf ağrıyo ama 2 tarafda ayrı günlerde ağrıdı sizede oluyo mu acabaa

Ya kızlar eşim tutturmuş kızımızın adı kumsal olsun diye. Nasıl sizce fikrinizi alim dedim.

Kızlar birde size danışmak istediğim konu bebişlerin kıyafetleri. Ablamın çocuklarından kalan yepisyeni hastane çıkışları takımları falan var. Benim zaten bir ablam var eee yeğen aşkı da olunca kıyafete biraz fazla yoğunlaşmışız. Nerdeyse 1 -2 kere giyildi çoğu. 2 tane kullanılmış 1 tane sıfır tam takım hastane çıkışı var. 5-6 tane rahat ikili diye tabir edilen hastane çıkışlarından var. Ayrıca 3-4 tane de tulumlar falan var. Bu saydıklarım sadece 0-3 ay için olanlar. Birde bu kadar daha 3-6 ay için giydirilebilecek takımlar var. Yeni gibi hiç bir yerinde bir şeyi yok. REnkleri falan çapcanlı. Ablamda diyor bizimkilere çok aldık bak hepsi duruyor. Hemen büyüyor onların yerine 6-9 aylık falan al diyor. Bana da mantıklı geldi. Siz ne dersiniz ? Bende 2-3 takım 0-3 aylık aldım zaten. Bunlarla idare edebiliriz gibi geldi.
Herkesten aynı şeyi duyuyorum. Çok çabuk küçülüyor. Yepisyeni kalıyor diye. Ben çok fazla almayacağım galiba. Daha çok 3-6 aylık 3-4 takım aldım mı yetecek sanırsam.

Kimsenin boyle sorunu yok galiba

hadi yaa benimde ablamın 2 oğlu var,onlara bi pipili de benden geliyo,2 erkek var diye herkes kız olsun çok istedi ama nasip erkeğeymişş

12 yegen var bende canim bi ablam 6 ay once dogurdu dieri 2 ay once oburude 2 gun once :) yengemde nasipse eylul ekimde dogurcak :) 10 bocek 2 cicek var bizde. Bide benimki gelcek yedek kulube icin bi pipilide benden :)

Kimsenin boyle sorunu yok galiba

Canim yazini suan goruorum. Benim kanamam ve adet agrilarim var yaklasik 3 haftadir cekiorum. Kesinlikle ihmal etme. İlllaki kanin eslik etmesini bekleme gozuk bi doktora. Ayrica benim plasentada kanamam var oyle hemen sartlama kendini dusuk die. Allah dilerse olur rabbim dertlerini gostermesin. Aklina bisey takilirsa bildigim kadariyla cevaplarim. Ama ihmal etme olur mu.

günaydın cnm.
elalemin değil sonuçta ablanın çocuğunun bencede masraf yapma büyük kıyafetlere yoğunlaş benimde böyle bir imkanım olsa kesinlikle almazdım topu topu 2 ay giyecekler bunları belki o kadar bile değil.

kızlarrr günaydın herkese..kalkalı baya oldu aslında ama anca girebildim..sabaha karşı çok garip bi rüya gördüm..Allah hayra çıkarsın..hamilelerin rüyası yorumlanmaz diolar ama ay çok etkisinde kaldım yaa..:26: bebişim dünyaya gelio minicik bi bebek..bi kaç gün geçio rüyamda yani ben öle biliorum geçti die..bebeğim zırt die 7 yaşına gelio ama zekası küçücük bi çocuğun zekası ve inanılmaz şekilde agresif..ay çok etkilendim.....

hayy maşallahh canımmm,allahım aratmasınnn kimseye evlatı eee yani o kadar bebişe yedek de lazımm

Canim valla bende cok bisey almayi dusunmuorum. Bir suru sifir kiyafet var ablamlardada onlarda alma dior. 1 yasina kadar o kadar hizli buyuyorlar ki zaten zevkli alisveriste ozamanlar baslior simdi hep tulum zibin vs.

Bugun gidicem cnm 2 de kontrolum var.. Ayrintiliyi dusunurken bu cikti bide.. Adet agrisi gibi ondan biraz hafif ve geceleri oluyor..ne dedi doktorun sana canim. Benim 8. Hftada oldu khvrengi kanamam dahada olmadi.

hayy maşallahh canımmm,allahım aratmasınnn kimseye evlatı eee yani o kadar bebişe yedek de lazımm

Amin canim rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah. Biz hep kiz cocuguyuz bi tane bocekimiz var annam pek bi hasret kalmis erkek evlata bol bol erkek torun sevior simdi :)

Kızlaaar kumsal ismine yorumunuz nedirrr

Bugun gidicem cnm 2 de kontrolum var.. Ayrintiliyi dusunurken bu cikti bide.. Adet agrisi gibi ondan biraz hafif ve geceleri oluyor..ne dedi doktorun sana canim. Benim 8. Hftada oldu khvrengi kanamam dahada olmadi.

İgne ve hap kullaniorum canim. Doktor yat dedi 20. Haftaya kadar. Ayrintilida cikar ortaya kanamanin sebebi demisti banada. Bol bol su ic soluna yat.. Ve dinlenmeyi ihmal etme. Rahimde kasilmalarda bu tur agrilara sebeb oluor onun icinde ayrica bi magnezyum iciorum. Sadece yorgunlukta olabilir.

vay be elalemin kocası ev süpürüyor benimkide eve gelince yerinden kalkamıyor yoruluyor çok ama napim ya sinir oluyorum herşeye ben yetişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…