İgne ve hap kullaniorum canim. Doktor yat dedi 20. Haftaya kadar. Ayrintilida cikar ortaya kanamanin sebebi demisti banada. Bol bol su ic soluna yat.. Ve dinlenmeyi ihmal etme. Rahimde kasilmalarda bu tur agrilara sebeb oluor onun icinde ayrica bi magnezyum iciorum. Sadece yorgunlukta olabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrr günaydın herkese..kalkalı baya oldu aslında ama anca girebildim..sabaha karşı çok garip bi rüya gördüm..Allah hayra çıkarsın..hamilelerin rüyası yorumlanmaz diolar ama ay çok etkisinde kaldım yaa..:26: bebişim dünyaya gelio minicik bi bebek..bi kaç gün geçio rüyamda yani ben öle biliorum geçti die..bebeğim zırt die 7 yaşına gelio ama zekası küçücük bi çocuğun zekası ve inanılmaz şekilde agresif..ay çok etkilendim.....
Ainen canim :) bide bende birsuru yegen var 3 er ay arayla bi ablam yada yengem doguru verior. Hepiside masallah pipili kiyafetleri resmen geri donusume girmis durumda :)
Amin canim rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah. Biz hep kiz cocuguyuz bi tane bocekimiz var annam pek bi hasret kalmis erkek evlata bol bol erkek torun sevior simdi :)
Kızlar birde size danışmak istediğim konu bebişlerin kıyafetleri. Ablamın çocuklarından kalan yepisyeni hastane çıkışları takımları falan var. Benim zaten bir ablam var eee yeğen aşkı da olunca kıyafete biraz fazla yoğunlaşmışız. Nerdeyse 1 -2 kere giyildi çoğu. 2 tane kullanılmış 1 tane sıfır tam takım hastane çıkışı var. 5-6 tane rahat ikili diye tabir edilen hastane çıkışlarından var. Ayrıca 3-4 tane de tulumlar falan var. Bu saydıklarım sadece 0-3 ay için olanlar. Birde bu kadar daha 3-6 ay için giydirilebilecek takımlar var. Yeni gibi hiç bir yerinde bir şeyi yok. REnkleri falan çapcanlı. Ablamda diyor bizimkilere çok aldık bak hepsi duruyor. Hemen büyüyor onların yerine 6-9 aylık falan al diyor. Bana da mantıklı geldi. Siz ne dersiniz ? Bende 2-3 takım 0-3 aylık aldım zaten. Bunlarla idare edebiliriz gibi geldi.
Herkesten aynı şeyi duyuyorum. Çok çabuk küçülüyor. Yepisyeni kalıyor diye. Ben çok fazla almayacağım galiba. Daha çok 3-6 aylık 3-4 takım aldım mı yetecek sanırsam.
Bakalim bnmkinin sebebi ne cikicak saat gecmek bilmiyor. Ayrintili usg bugun olcak benim orda cikar o zmn nedeni. Ben igne kullanmistim bugun bida verebilir igne. Senin kanaman cok mu oluyor ne kadar oluyor?igne durdurmadi mi?
Kızlar birde size danışmak istediğim konu bebişlerin kıyafetleri. Ablamın çocuklarından kalan yepisyeni hastane çıkışları takımları falan var. Benim zaten bir ablam var eee yeğen aşkı da olunca kıyafete biraz fazla yoğunlaşmışız. Nerdeyse 1 -2 kere giyildi çoğu. 2 tane kullanılmış 1 tane sıfır tam takım hastane çıkışı var. 5-6 tane rahat ikili diye tabir edilen hastane çıkışlarından var. Ayrıca 3-4 tane de tulumlar falan var. Bu saydıklarım sadece 0-3 ay için olanlar. Birde bu kadar daha 3-6 ay için giydirilebilecek takımlar var. Yeni gibi hiç bir yerinde bir şeyi yok. REnkleri falan çapcanlı. Ablamda diyor bizimkilere çok aldık bak hepsi duruyor. Hemen büyüyor onların yerine 6-9 aylık falan al diyor. Bana da mantıklı geldi. Siz ne dersiniz ? Bende 2-3 takım 0-3 aylık aldım zaten. Bunlarla idare edebiliriz gibi geldi.
Herkesten aynı şeyi duyuyorum. Çok çabuk küçülüyor. Yepisyeni kalıyor diye. Ben çok fazla almayacağım galiba. Daha çok 3-6 aylık 3-4 takım aldım mı yetecek sanırsam.
Kimsenin boyle sorunu yok galiba
Hayrolsun canim zirt die buyumez merak etme annesi cok zeki akilli olacak allahin izni ile :)
Canım yeni gördüm. Benim yok ama sen ihmal etme git kontrol ol. Ne olur ne olmaz ama bu tarz ağrılar gebelikte hep normal karşılanıyor yinede doktora görünmekte fayda vardır diye düşünüyorum.Kimsenin boyle sorunu yok galiba
Günaydın tatlım. Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Geçen akşam ablam hepsini toplayıp gelmiş. Eniştem sinirlenmiş bagaja koyup çıkarırken bu kadar şey alınır mı diyegünaydın cnm.
elalemin değil sonuçta ablanın çocuğunun bencede masraf yapma büyük kıyafetlere yoğunlaş benimde böyle bir imkanım olsa kesinlikle almazdım topu topu 2 ay giyecekler bunları belki o kadar bile değil.
Canım etkileniyoruz ister istemez ama çok normal böyle değişik rüyalar görmek. Zaten hamilelerin rüyaları yorumlanmazmış düşün ne kadar saçmalaıyoruz ki yorumlamıyorlar bilekızlarrr günaydın herkese..kalkalı baya oldu aslında ama anca girebildim..sabaha karşı çok garip bi rüya gördüm..Allah hayra çıkarsın..hamilelerin rüyası yorumlanmaz diolar ama ay çok etkisinde kaldım yaa..:26: bebişim dünyaya gelio minicik bi bebek..bi kaç gün geçio rüyamda yani ben öle biliorum geçti die..bebeğim zırt die 7 yaşına gelio ama zekası küçücük bi çocuğun zekası ve inanılmaz şekilde agresif..ay çok etkilendim.....
Aynen büyüklere çok şık şeyler var. SAğol canım fikir verdiğin için.Canim valla bende cok bisey almayi dusunmuorum. Bir suru sifir kiyafet var ablamlardada onlarda alma dior. 1 yasina kadar o kadar hizli buyuyorlar ki zaten zevkli alisveriste ozamanlar baslior simdi hep tulum zibin vs.
Bence güzel, başkasında duyunca hoşuma gidiyor. Ama ben daha anlamlı bir isim arardım. Tabi karar sizin.Kızlaaar kumsal ismine yorumunuz nedirrr
vay be elalemin kocası ev süpürüyor benimkide eve gelince yerinden kalkamıyor yoruluyor çok ama napim ya sinir oluyorum herşeye ben yetişiyorum
benimde kızımın kıyafetleri duruyor şansa kız olursa onları giyecek kıyafet almam ya ben ilk kızımda o kadar çok şey almıştık ki bazılarını giyemedi bile yeni yeni duruyor :)
Canım ya inşallah biran önce geçer. Bende çok kötüydüm ama benim geçti sayılır artık. Doğuma kadar sürmez inşallah iyi düşünmeye çalış...
inşallah canım..ama insan böle abidik gubidik rüyalar görünce etkisinde kalıo..bi kaç gündür çok kafaya takmıştım ben bu konuyu..sanırım onun etkisinde kaldım
Benimki dun gece 11 den 1,5 a kadar dıp köşe temzlik yaptı. Bayadr yapmamıştık dayanamadı adam artık. Şimdide dıyokı dizlerım acıyo yere egılıp sildimya. Ellerım hala çamaşır suyu kokuyo diyo. Canm benimyaa. Bitane benim kocam. Nazar😀😀nazarr
aminn inşallahohhh ne güzel işte istemediği kadar erkek olmuşş
maşallah canım eşlerimizde çok çekiyo ama yapacak bişey yok bizde keyfimizden yapmıyo değiliz:)
vay be elalemin kocası ev süpürüyor benimkide eve gelince yerinden kalkamıyor yoruluyor çok ama napim ya sinir oluyorum herşeye ben yetişiyorum
Canim cok az lekelenme tarzi 4 5 gunde bir goruorum camasirimda acik kirmizi lekeler oluor. İgne hafta da bir oluorum doktorum tedbiri elden birakmayalim die tekrarlatior ayrica progestan die bi hapta aliorum dusuk riskine karsilik gunde 3 kez. Cikar canim ayrintilida haber ver ama sonucu bende merak ettim simdi.
Progestan hapini iciyorum bastan beri gunde 1 defa boyle agrim oldugu icin iki gecedir 2 tane iciyorum arka arkaya. Oncedende 2 iciyodum doktorum 1 e dusurdu 100mg . gelince yazarim mutlaka kotu bisey olmasinda cok pinpirigim zaten cokta duygusal
Sendede mi oldu canm adet agrisi gibi? İnsallahh yoktur bisey?Günaydın kızlar,
ben de dün benzer şeyler yazmıştım canım, tabi ki doktorun en doğrusunu söyler ama bahsettiğin kadar korkulacak bir şey yoktur inşallah. ben doktoruma sormuştum, erken doğum veya düşük belirtileri öyle görünüp kaybolmaz, kramp gibi girmez demişti. yani sadece geceleri oluyor diyorsan öyle bir şey değildir inşallah canım.
Canım yeni gördüm. Benim yok ama sen ihmal etme git kontrol ol. Ne olur ne olmaz ama bu tarz ağrılar gebelikte hep normal karşılanıyor yinede doktora görünmekte fayda vardır diye düşünüyorum.
.
yani bencede özellikle o beşiğe gerek benim dediğim gibi yapabilirsin istersen normal kullanışlı bişi al canım
günaydınn
günaydın
günaydın
canım ilk doğumundan geçen süreye bağlı benim 9 sene olduğu için vurulmam gerekiyomuş şuan tam zamanı 20. haftan bitince gel dedi bana ebe bence bugün git sağlık ocağına hem sor yeni doğum yaptıysan gerek kalmaz ama bunu onlara söle noıt alsınlar sonra aşını vurulmamşın diye kafa şişşiriyolarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?