2014 Aralık Anneleri

Bakalim bnmkinin sebebi ne cikicak saat gecmek bilmiyor. Ayrintili usg bugun olcak benim orda cikar o zmn nedeni. Ben igne kullanmistim bugun bida verebilir igne. Senin kanaman cok mu oluyor ne kadar oluyor?igne durdurmadi mi?

Hayrolsun canim zirt die buyumez merak etme annesi cok zeki akilli olacak allahin izni ile :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde kızımın kıyafetleri duruyor şansa kız olursa onları giyecek kıyafet almam ya ben ilk kızımda o kadar çok şey almıştık ki bazılarını giyemedi bile yeni yeni duruyor :)

aminn inşallah ohhh ne güzel işte istemediği kadar erkek olmuşş

Ablam banada getircek kucuk kiyafetleri cok yeni duruyo dedi bende kullancam ne olcak sanki bisey olmaz cnm kullan :)

Bakalim bnmkinin sebebi ne cikicak saat gecmek bilmiyor. Ayrintili usg bugun olcak benim orda cikar o zmn nedeni. Ben igne kullanmistim bugun bida verebilir igne. Senin kanaman cok mu oluyor ne kadar oluyor?igne durdurmadi mi?

Canim cok az lekelenme tarzi 4 5 gunde bir goruorum camasirimda acik kirmizi lekeler oluor. İgne hafta da bir oluorum doktorum tedbiri elden birakmayalim die tekrarlatior ayrica progestan die bi hapta aliorum dusuk riskine karsilik gunde 3 kez. Cikar canim ayrintilida haber ver ama sonucu bende merak ettim simdi.

Günaydın kızlar,

canım ya ben de almayacağım çok fazla, hatta hiç almayabilirim. çok hediye geliyor çünkü, daha şimdiden 2 tane hastane çıkışımız var e bizimkiler de ne görseler alıyorlar sağolsunlar yani bir de ben alsam çok olacak eminim giyilmeyecek. o yüzden dediğin gibi abartmamak lazım. etraf bebek mağazası dolu zaten ya çok ihtiyacın olsa çıkar 2 tane alırsın ki ihtiyaç olmaz bence.

Kimsenin boyle sorunu yok galiba

ben de dün benzer şeyler yazmıştım canım, tabi ki doktorun en doğrusunu söyler ama bahsettiğin kadar korkulacak bir şey yoktur inşallah. ben doktoruma sormuştum, erken doğum veya düşük belirtileri öyle görünüp kaybolmaz, kramp gibi girmez demişti. yani sadece geceleri oluyor diyorsan öyle bir şey değildir inşallah canım.

Hayrolsun canim zirt die buyumez merak etme annesi cok zeki akilli olacak allahin izni ile :)

inşallah canım..ama insan böle abidik gubidik rüyalar görünce etkisinde kalıo..bi kaç gündür çok kafaya takmıştım ben bu konuyu..sanırım onun etkisinde kaldım

Kimsenin boyle sorunu yok galiba
Canım yeni gördüm. Benim yok ama sen ihmal etme git kontrol ol. Ne olur ne olmaz ama bu tarz ağrılar gebelikte hep normal karşılanıyor yinede doktora görünmekte fayda vardır diye düşünüyorum.
Günaydın tatlım. Aynen canım bende öyle düşünüyorum. Geçen akşam ablam hepsini toplayıp gelmiş. Eniştem sinirlenmiş bagaja koyup çıkarırken bu kadar şey alınır mı diye Klasik erkek modu Serdik her şeyi ortaya baktık hepsine ayy çok zevkliydi valla. Bir an önce doğsa da giydirsem dedim. Evet büyüklere bakayım onlardan alırım. Ablamıa diyorum bana çok faydan oldu. Ablamda diyor bunların çoğunu sen aldın zaten O zaman bekardım. Hep yeğenlere çalıştım
Canım etkileniyoruz ister istemez ama çok normal böyle değişik rüyalar görmek. Zaten hamilelerin rüyaları yorumlanmazmış düşün ne kadar saçmalaıyoruz ki yorumlamıyorlar bile Moralini bozup daha çok etkisine girme.
Aynen büyüklere çok şık şeyler var. SAğol canım fikir verdiğin için.
Kızlaaar kumsal ismine yorumunuz nedirrr

Bence güzel, başkasında duyunca hoşuma gidiyor. Ama ben daha anlamlı bir isim arardım. Tabi karar sizin.

vay be elalemin kocası ev süpürüyor benimkide eve gelince yerinden kalkamıyor yoruluyor çok ama napim ya sinir oluyorum herşeye ben yetişiyorum

Benimki dun gece 11 den 1,5 a kadar dıp köşe temzlik yaptı. Bayadr yapmamıştık dayanamadı adam artık. Şimdide dıyokı dizlerım acıyo yere egılıp sildimya. Ellerım hala çamaşır suyu kokuyo diyo. Canm benimyaa. Bitane benim kocam. Nazar😀😀nazarr

benimde kızımın kıyafetleri duruyor şansa kız olursa onları giyecek kıyafet almam ya ben ilk kızımda o kadar çok şey almıştık ki bazılarını giyemedi bile yeni yeni duruyor :)

Belli deilmi canim daha cinsiyeti. En fazla tas catlasin iki kez giydiriorsun ya mevsim degisior yada hop buyumusler :)

Canım ya inşallah biran önce geçer. Bende çok kötüydüm ama benim geçti sayılır artık. Doğuma kadar sürmez inşallah iyi düşünmeye çalış...

inş canım önce 12.haftada geçer dediler bekledim 16 da geçer dediler onuda bekledim daha da geçmeyince ümidi kestim bende hayırlısı inşallah daha cinsiyetinide öğrenemedik bebiş biraz nazlı göstermiyo kendini o yüzden alışverişte yapamıyorum hamile moduna giremedim daha:)

maşallah canım eşlerimizde çok çekiyo ama yapacak bişey yok bizde keyfimizden yapmıyo değiliz:)

kızlar ebebekte banyo küvetlerinde indirim var bilginiz olsun. indirim takipçiniz geldiiiiiiiii

maşallah canım eşlerimizde çok çekiyo ama yapacak bişey yok bizde keyfimizden yapmıyo değiliz:)

Tabii canmmm. Bide yerlerı eğilmiş siliyo bende koltukta uzanıyodum. Hanimim baska emriniz varmı diye soruyo😀😀hem eglendik hem evimizi tertemiz yaptık

vay be elalemin kocası ev süpürüyor benimkide eve gelince yerinden kalkamıyor yoruluyor çok ama napim ya sinir oluyorum herşeye ben yetişiyorum

haftasonu yapın canım, benim de eşim haftaiçi pek yardım etmez. en fazla sofrayı kur kaldır yani o kadar. normalde de aklına gelip de dur ben şu iyi yapayım dediği nadirdir ama haftasonu ben işe kalktığımda ona da tatlı dille sen de şunu yapar mısın bunu yapar mısın diyorum yapıyor sağ olsun bazen benden bile iyi yapıyor :)

Sendede mi oldu canm adet agrisi gibi? İnsallahh yoktur bisey?
Canım yeni gördüm. Benim yok ama sen ihmal etme git kontrol ol. Ne olur ne olmaz ama bu tarz ağrılar gebelikte hep normal karşılanıyor yinede doktora görünmekte fayda vardır diye düşünüyorum.

.

Kimsede olmasin zaten ne zor geciyor hamileligim hep supheyle gidiyorum doktora sirami beklerken heyecandan bayilcam. İcim rahat olmuyor hic. Simdide bebigin yasadigindan eminim hareketlerinden dolayi. Bu seferde agri kafami kurcaliyor?

Gittim kizlar vuruldum geldim oncekinde 2 doz vurulmustum 5 sene once simdide 2 doz dedi. Birini vurdu digerini 1 ay sonra dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…