2014 Aralık Anneleri

idrar yollarında iltahap falan varsa ondanda oluyo bende de bikaç defa oldu bol su içince geçiyo söyle günde 2,5 lt falan su tüketiyorum ben bi dene isterssen

Aman ne fedakarlık bir gün gerçekten kabul edip burnuna mandal takıcam uyu hadi oğlumuz için açma.diyeceğim az kaldı :))))

Canım şaka bi yana inan ciddi diyorum yiye re k kilo alıyorsanz alın ne güzel.en azından yedim aldım dersiniz..ben tatlıdan aburcuburdan tiksindim ciddi az yiyorum öğünleri de ama 4 aydır tsh düzensiz gitti boş.Kilo aldım çok üzülüyorum keşke iştahlansam da yiyerek kilo alsam.. En son doktora da ters ters konuştum adam da şaşırdı ama napim ya zoruma gidiyor artık... böyle ilk 3 ay patates haşlama dışında bişi yiyemedim günde 10 kez kustum bir aydır düzeldim ama inan az yiyorum ve sonuç 4 ayda gelen 6 kilo

Canım bencede ablanı dinle çok haklı ablan kucak bebeği eskitmez cicileri zaten... bizim yeğen de aynı yeni hastane çıkışları hatta kullanamadığı bile var bebik kız olsa masraf olmayacaktı bize hiç :) heves edip bi iki takım alırsam alırdım ama bebişim erkek sil baştan düzelecek her bişi

Kızlaaar kumsal ismine yorumunuz nedirrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım kulağa hoş geliyor ama anlamı için koymazdım ben..lise yaşlarında yanlış yerlere çekilip sinir edilme ihtimali yüksek malesef.. arkadaşım vardı adı kumsal ordan söylüyorum

kızlar ebebekte banyo küvetlerinde indirim var bilginiz olsun. indirim takipçiniz geldiiiiiiiii

Canım bebeco ya ultrason resminle gidersen banyo küveti 8 tl imiş :) ben de gidicem daha :)

vay be elalemin kocası ev süpürüyor benimkide eve gelince yerinden kalkamıyor yoruluyor çok ama napim ya sinir oluyorum herşeye ben yetişiyorum
Valla canım gündüz çalışıyorum. Eve geldiğim gibi yemeğe girişiyorum. Oruçlu diye biraz daha özen gösteriyorum. İftara kadar oturmaya fırsat yok. Mecbur yapacak yanii. Gerçi çalıştığım için temizlikte her zaman yardım eder. Mutfakta da eder. Elim ayağımdır benim kocam
Ban yardım ettikten sonra bi sarılırım öpreim sen olmasan nasıl yapardım derim Çok hoşuna gider gaza gelir daha çok.
Ablam banada getircek kucuk kiyafetleri cok yeni duruyo dedi bende kullancam ne olcak sanki bisey olmaz cnm kullan :)
Evet yeni kalıyor hepsi zaten hemen büyüyor bebişler. Kullanacağım kısmetse. Yıkayıp ütüledik mi hazır hepsi. Hepsini tek tek inceledim minicik hepsi. Ablama diyorum bunun 3 aylık olduğuna eminmisin minicik bunlar 6 kilo mu doğurmayı düşünüyorsun dedi bana
Sanki hiç yeğenlerimin bebekliklerini hatırlamıyor gibiyim. Tutmaya korkardım. Şimdi büyüdüler ya hiç bebiş olmamışlar gibi geliyor.
Aynen evet. Çevremizde mağza dolu alırız ihtiyaç halinde. Hediyelerde geliyor sürekli. Yeter bunlar tamamdır.
Ayyy yazıkk. Kalkıp tutaydın bezin ucundan bari biraz. Biz birlikte yaparız normalde hep. O süpürür ben silerim. Genelde mopla silerim ayda birde yatarak silerim Moplarla ne kadar silsemde ayda bir elde silmezsem içim rahat etmiyor. Sanki temiz olmuyor gibi. Mopla sildikten sonra peçete ile test yaparım toz kalmış mı diye Kalmıyor aslında ama eşimin dediği gibi güç sarfetmeden temizlik yaptığını anlamıyorsun sen.

idrar yollarında iltahap falan varsa ondanda oluyo bende de bikaç defa oldu bol su içince geçiyo söyle günde 2,5 lt falan su tüketiyorum ben bi dene isterssen

benim böbreklerle çilemm hiç bitmeyecek galiba, çok önceden iltihap,kum, taş ne ararsan geçirdim,hamileliğimi buldu şimdide,bol su içeyim canım sağoll

Gun temizlik gunudur kizlar Allah bana kolaylik versin nem tavan yapmis..

Ne hayvanlar var ulkemizde degil mi?
Karnin falan belli degil ya yalan soyledigini dusunmustur kendi kucuk beyninde..
Bende hamile kalmadab once daha cadiydim simdi cok sakinim bebeklerimiz bizi uslandirdi galiba
Canim gecmis olsun endiselenme zaten bugun doktora gideceksin aklina takilan herseyi sor..
Heheheh ogrendiler tabi.ben herseyimj lcw den aldim onceki gunde kayinvalidem bana bayramlik hamis tisortu aldi resim koyucam bi ara..:)
Ben doktorun saka yaptigini dusunmustum demekki anliyolar doktorlar yalniz o dandik ultrasondanda nasil anladi hayret renkli olsa anliycamda
Saclarini nasil gorcekti ki?:)
Tek yumurta ikizi ve saclar farklimi cok tatli masallah
Nasi tikayacaksa burnunu artik
Benim esimde o kadar midem yandi ilk haftalarimda bi mide ilaci almadi durmadan icersin sen simdi diye..
Benimki ne yersem yiyim oynuyo fark etmiyo yani tatli tuzlu..
Ama 2 haftada olsa cocuk gunde 3 defa kirleticek nasil olucak canim yine bikac cesit olmasin mi?
Ya kızlar eşim tutturmuş kızımızın adı kumsal olsun diye. Nasıl sizce fikrinizi alim dedim.

Kumsal harika bi isim bence telaffuzu cok guzel canim..

Bence cok mantikli tatlim ablan guzel dusunmus zaten eskimiyoki giydirip kaldiricaksin nasilsa bende biraz 0-3 alicam geriye kalanini annem alicak zaten annem getirsin aldiklarini eksik kalanlari alicam sonra zaten biz internetten aldiklarimizi gostericez birbirimize :)
Hayra yor canim hic etkilenme anlam yukleme tamamen bilincalti..
vay be elalemin kocası ev süpürüyor benimkide eve gelince yerinden kalkamıyor yoruluyor çok ama napim ya sinir oluyorum herşeye ben yetişiyorum

Benim esimde yardim eder haftasonlari sagolsun hastaneye gittigimiz gun oruc olmasina ragmen yemegi bile hazirladi evi topladi iyi oldugum zamanlar yaptirmiyorum bende tabiki

Bende cok duygusalm canim devletteki takibimi yapan cani doktoru m ole bi korkutuordu ki beni ozelden aldigim randevularda sonrasinda sira gelmiordu birturlu hapta aliormussun zaten. Yoktur bisey Allahin izniyle belki agrilar icin magnezyum verirler ama onceki kanamani igneni muhakak belirt tekrar edebilior cunku.

Sendede mi oldu canm adet agrisi gibi? İnsallahh yoktur bisey?

önceleri adet ağrısı gibi oluyordu ama şimdi genellikle sağ taraftan şiddetli ağrılar oluyor canım ara ara. önceki gece uyutmadı hatta o kadar yani. avm ye gitmiştik ama alelacele geri dönmek zorunda kaldık bir kere, hiç yürüyemez olmuştum. doktora sordum kasılmalar olabilir dedi işte az önce de dediğim gibi önemli bir şey olsa kramp gibi girmez o ağrılar dedi canım. benim bulantılarım çok olmuştu kilo vermiştim karnım yeni çıkmaya başladı, o büyümeden kaynaklı olabilirmiş. daha geçen hafta gittim doktora zaten, her şey yolundaydı çok şükür plesantanın yeri de iyi demişti. inşallah sende de mühim bir şey yoktur, az kalmış zaten randevuna

bursada varmı ki bebeco ilk defa duyuyorum :44::44:

Olcak tabi bikac cesit olmaz mi benim ablamlar saolsun canim onlarin bebislere tonlarca aldigimiz icin onlari giydiririm bol bol kirletsin.alirken 0 3ten pek alma azcik buyuk olsun kaliplarizaten karsilatrsiginda anlarsin memeye baslayinca hemen serpilior kuzucuklar.

Olcak tabi bikac cesit olmaz mi benim ablamlar saolsun canim onlarin bebislere tonlarca aldigimiz icin onlari giydiririm bol bol kirletsin.alirken 0 3ten pek alma azcik buyuk olsun kaliplarizaten karsilatrsiginda anlarsin memeye baslayinca hemen serpilior kuzucuklar.

Normalde bende viledayla yapıyorum Ama bı kez baya kırlenmişti ev. Bastırarak bezle silinmeseydı içim rahat etmezdı. Yokk bende yatak çarşaflarını degıştrmiştim belim agrımştı ondan uzanmştm. O sildi süpürdu bende toz falan aldm işte daha napimm😃😃

Canim iyi anliorum seni bendede hipofiz tumoru oldugu icin hormonlarim hep bozuk istemeden alabilium duzensizken. Sen ve bebis iyi olunca varsin aldigin kilo olsun kuzum.

kızlar ebebekte banyo küvetlerinde indirim var bilginiz olsun. indirim takipçiniz geldiiiiiiiii
İyi oluyor böyle sen haber veriyorsun Benim kuvetimde var
Çalışınca yapmaları şart zaten.
Canım çok evhamlıyız ama biraz rahat olmaya çalış. Kendi kendine stres yapıyorsun ve bebeğinde etkileniyor. Hareketli bak ne güzel. Tabi doktoru ihmal etme ama rahat takıl. Zor biliyorum ama düşünmemeye çalış.
Gittim kizlar vuruldum geldim oncekinde 2 doz vurulmustum 5 sene once simdide 2 doz dedi. Birini vurdu digerini 1 ay sonra dedi.
Geçmiş olsun canım.
Ben o yönden şanslıydım. ablamın 1 kızı 1 oğlu var. Bizimkinin cinsiyet ne olursa olsun her türlü kıyafet var
Allah yardımcın olsun. Dikkat et çok yorma kendini. Bende bu akşam gidince yapacağım. Dün eşim süpürme işini yaptı ben bugün silme ile devam edeceğim
Kıyafet konusunda da haklısın evet. Eskitemeden büyüteceğiz inş Allah.

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Sayfalar çookk dolmuş tam okuyamadım yetişemedim cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun rahatsızlığı derdi sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorum.. Bir de Kızlar bayramda istanbuldan samsuna arabayla yolculuk edeceğiz. Neler yapmam gerekir tavsiyelerinize ihtiyacım vaarrr

Kuzum yegen benim ikizim resmen demek istedim :) saclarim kivircik ama onun degil faceye nezaman fotosunu koysam tum arkadaslarim senin mi bu dior :)

Hamisler bir kac Bilgi

- Tavşan eti yemez, yerse çocuğun dudağı mırık (açık) olur.
- Çocuğun yanakları al olsun diye elma yer.
-Nar, ayva ve portakal, çocuğu güzel yapar
-Çocuk güzel , yanakları gamzeli olsun diye ayva yer.
- Çocuk oynadığı zaman güzele bakar.
-Gül koklar,
- Ayva, elma, yeşil erik, üzüm yer
-Tırmata (ekmek kırıntısı) yiyenin çocuğu güzel olur, yemeyenin erkek çocuğu olmaz
-Hamile kadın pasmanika (patlamış mısır) fazla yerse doğacak çocukta cilt hastalığı olur.
-Hamile kadın çocuk karnında oynayana kadar tavuk yediklerinde doğan çocuğun boğazından problemi olur.
Hamileliği sırasında tavşan yiyen kadının çocuğu, uzun kulaklı ve patlak gözlü olur...
-Yusuf Sûresi okunan çocuğun güzel olacağına inanılır
-Hamile gece mehtaba bakarsa, çocuğu ay gibi güzel olur...

Bende 19. haftamdayım. Ara ara hala çıkarıyorum, bebişler için katlancaz artık :) Benim oğluşlarım olacak öğrendik cinsiyetleri ama daha bende hiç bişey almadım. 7. aydan sonra almayı düşünüyorum kızımda da öyle yapmıştım, herşeyide yetişti :)

tamam kıskanmadım :))

Belli deilmi canim daha cinsiyeti. En fazla tas catlasin iki kez giydiriorsun ya mevsim degisior yada hop buyumusler :)

belli de ben emin olamadım gören herkez sen çirkinleşmişsin erkek olucak yok karnın erkek gibi off off bugün gidicem dr a allahım sabır ya

canımcım geldi seni bekliyordum bebişim küvetlere hemen bakayım

canım benimki de benden iyi temizler temizlerse acayip güzel cam siler mesela ama bu ara umursamıyor

Gittim kizlar vuruldum geldim oncekinde 2 doz vurulmustum 5 sene once simdide 2 doz dedi. Birini vurdu digerini 1 ay sonra dedi.

bende dün vuruldum kolumu kaldıramıyorum ağrıdan inşallah geçer hemen

çok şanslısınız kızlar valla bende yaptırmaya çalışcam sonuçta hamişim bir daha belki hamiş olmıcam :)

hayirli cumalar cnm, arabayla samsuna nekadar sürer? saate bir hep mola verip yürüyüs yapmaya Calis ayaklarin sismesin. bol su ic ve atistirmalik seyler al yanina, özelikle kraker gibi seyler. araba seni tutmasin, yinede ne olur ne olmaz bir poset koy cebine, migden birden bulanirsa hazirda bulunsun :) simdiden hayirli yolculuklar, iyi tatiler, neseli bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…