kızlar bi sorum olacak sizleree,2 gece arayla sabaha karşı böbreklerim diye düşünüyorum hani yanlarda boşluk var ya,ağrı oluyo ya yatakda kıvranıyorum,sonra uyuyorum,uyandığımda hiç ağrımamış gibi, tek taraf ağrıyo ama 2 tarafda ayrı günlerde ağrıdısizede oluyo mu acabaa
Canım ne bileyim ya zararı yoktur heralde. Bende dayanamadım artık, geceleri uyuyamıyordum. Hatta eşim uyuyor diye kıskanıp bi bahane bulup onuda uyandırıyorumSenin eşin bak
ne kadar fedekar, benimki horul horul uyuyor
Ya ben onemli degilimde bebisim ac kalmasin :) fananay seni dinleyip o dort kiloyu bugun almam insallah :) dun ben ac karnina sahurda gectim adamin karsisina tursu kavanozu elimde saskin saskin baktida garibim ses cikarmadi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar birde size danışmak istediğim konu bebişlerin kıyafetleri. Ablamın çocuklarından kalan yepisyeni hastane çıkışları takımları falan var. Benim zaten bir ablam var eee yeğen aşkı da olunca kıyafete biraz fazla yoğunlaşmışız. Nerdeyse 1 -2 kere giyildi çoğu. 2 tane kullanılmış 1 tane sıfır tam takım hastane çıkışı var. 5-6 tane rahat ikili diye tabir edilen hastane çıkışlarından var. Ayrıca 3-4 tane de tulumlar falan var. Bu saydıklarım sadece 0-3 ay için olanlar. Birde bu kadar daha 3-6 ay için giydirilebilecek takımlar var. Yeni gibi hiç bir yerinde bir şeyi yok. REnkleri falan çapcanlı. Ablamda diyor bizimkilere çok aldık bak hepsi duruyor. Hemen büyüyor onların yerine 6-9 aylık falan al diyor. Bana da mantıklı geldi. Siz ne dersiniz ? Bende 2-3 takım 0-3 aylık aldım zaten. Bunlarla idare edebiliriz gibi geldi.
Herkesten aynı şeyi duyuyorum. Çok çabuk küçülüyor. Yepisyeni kalıyor diye. Ben çok fazla almayacağım galiba. Daha çok 3-6 aylık 3-4 takım aldım mı yetecek sanırsam.
Kızlaaar kumsal ismine yorumunuz nedirrr
kızlar ebebekte banyo küvetlerinde indirim var bilginiz olsun. indirim takipçiniz geldiiiiiiiii
vay be elalemin kocası ev süpürüyor benimkide eve gelince yerinden kalkamıyor yoruluyor çok ama napim ya sinir oluyorum herşeye ben yetişiyorum
Evet yeni kalıyor hepsi zaten hemen büyüyor bebişler. Kullanacağım kısmetse. Yıkayıp ütüledik mi hazır hepsi. Hepsini tek tek inceledim minicik hepsi. Ablama diyorum bunun 3 aylık olduğuna eminmisin minicik bunlar 6 kilo mu doğurmayı düşünüyorsun dedi banaAblam banada getircek kucuk kiyafetleri cok yeni duruyo dedi bende kullancam ne olcak sanki bisey olmaz cnm kullan :)
Aynen evet. Çevremizde mağza dolu alırız ihtiyaç halinde. Hediyelerde geliyor sürekli. Yeter bunlar tamamdır.Günaydın kızlar,
canım ya ben de almayacağım çok fazla, hatta hiç almayabilirim. çok hediye geliyor çünkü, daha şimdiden 2 tane hastane çıkışımız var e bizimkiler de ne görseler alıyorlar sağolsunlar yani bir de ben alsam çok olacak eminim giyilmeyecek. o yüzden dediğin gibi abartmamak lazım. etraf bebek mağazası dolu zaten ya çok ihtiyacın olsa çıkar 2 tane alırsın ki ihtiyaç olmaz bence.
ben de dün benzer şeyler yazmıştım canım, tabi ki doktorun en doğrusunu söyler ama bahsettiğin kadar korkulacak bir şey yoktur inşallah. ben doktoruma sormuştum, erken doğum veya düşük belirtileri öyle görünüp kaybolmaz, kramp gibi girmez demişti. yani sadece geceleri oluyor diyorsan öyle bir şey değildir inşallah canım.
Ayyy yazıkk. Kalkıp tutaydın bezin ucundan bari biraz. Biz birlikte yaparız normalde hep. O süpürür ben silerim. Genelde mopla silerim ayda birde yatarak silerimBenimki dun gece 11 den 1,5 a kadar dıp köşe temzlik yaptı. Bayadr yapmamıştık dayanamadı adam artık. Şimdide dıyokı dizlerım acıyo yere egılıp sildimya. Ellerım hala çamaşır suyu kokuyo diyo. Canm benimyaa. Bitane benim kocam. Nazar😀😀nazarr
idrar yollarında iltahap falan varsa ondanda oluyo bende de bikaç defa oldu bol su içince geçiyo söyle günde 2,5 lt falan su tüketiyorum ben bi dene isterssen
Ne hayvanlar var ulkemizde degil mi?:) ancak telefondan takip edebildiğim için zor oluyor tüm forumu okumak, bir de geçen 2 haftadır istanbuldaydık. Bir eğitime katıldım. 2 hafta heba oldum yollardametrobüste yer veren hiç yok. Hatta adamın tekine, " beyfendi hamileyim de müsade eder misiniz" dediğimde az daha dövecekti beni. Töne estagfurullah diyerek ve yüzünü ekşite ekşite yer verdi. Şeytan orda dedi al çantayı vur agzına agzına ama eski çığırtkanlıklarımı yapma riski alamıyorum tabi şu anda kendime :)
Canim gecmis olsun endiselenme zaten bugun doktora gideceksin aklina takilan herseyi sor..Gunaydin kizlar. Bugun 2 de kontrolum var ayrintili usg cekilcek acayip merak ediyorum bide bikac gundur geceleri adet agrisini animsatan agrim oluyor netten arastirdim pek iyi bisey degilmis. Plasenta erken ayrilirsa olur mus erken dogum dusukten dolayi olurmus. Tabi bunun yaninda kan olursa yaziyordu. Bende suan kan akinti yok ama dun gece arastirdiktan sonra uzuldum agladim. Bide acayip tuvalete cikiyorum yaptigimda bisey yok? Birinede doktor enfeksiyondan dolayi bu agrin var demis. İnsallah banada kotu bisey demez dualarinizi bekliyorum. Bebegimi gayet net hissediyorum.. Boyle agrisi olan var mi :?
Heheheh ogrendiler tabi.ben herseyimj lcw den aldim onceki gunde kayinvalidem bana bayramlik hamis tisortu aldi resim koyucam bi ara..:)dün akşam eşimle hamiş kıyafeti almaya gittik, istediğimiz gibi bi şey pek bulamayınca eşimden şöyle bi soru geldi: forumdakiler nerden alıyormuş hamile kıyafetlerini? baştan bi ne dediğini algılayamadım ama sonra anlayınca epey güldüm. kk etkisi artık kocalara kadar ulaştı
Ben doktorun saka yaptigini dusunmustum demekki anliyolar doktorlar yalniz o dandik ultrasondanda nasil anladi hayret renkli olsa anliycamdaOlsun yıne kıskandk bananeablamın doktoruda soyluordu kıme benzedıgını hatırlorum hatta ben dırek sacları kıvırcıkmı demıstım hayır demıstıde ozaman pek bı moralım sınrlenmıstı ama yegen benım ıkız saclar harıc
Nasi tikayacaksa burnunu artikGünaydınlar :)
Canım ne güzel bi nebze olsun rahatlamışsın :) ondan ben de almak istiyorum ama eşimi zararı olmadığı konusunda ikna edemiyorum bana eşlik etmek için burnunu tıkayıp yatarmış gerekirse ama o banttan almayacakmışız bay çok bilmiş... bak kızdım yine
Ehehehe :))) biz de aynı geçen alışveriş yapıyoruz tayt bulamadım hamile taytı, eşim de kk.ya sor bakalım nerden bulmuşlar dedi sonra tabi düştü dilime
Kız aklıma sarelle reklamındaki oğlan geldi anne anneeeeee seninki içerde öyle demek ki raf da yapar kendine yakında
ben sarelleye de tepinse razıyım ne yersem yiyeyim sakin benim oğlum aç bırakırsam tepiniyor onu da nasıl yapacaksın işte olmuyo sırf bu yüzden en az hisseden benim sanırım :) açlığa tahammülü olmayacak ama onu net olarak anladım artık :))
Ama 2 haftada olsa cocuk gunde 3 defa kirleticek nasil olucak canim yine bikac cesit olmasin mi?Bende dun dayanamayip bi yenidogan takimi aldim bide corapciklar ablam kizdi ama sakin baska alma die. Bir iki haftadan baska giyemez dedi. Ben yinede deli gibi sitelerde kiyafet bakiorum :))
Kumsal harika bi isim bence telaffuzu cok guzel canim..Ya kızlar eşim tutturmuş kızımızın adı kumsal olsun diye. Nasıl sizce fikrinizi alim dedim.
Bence cok mantikli tatlim ablan guzel dusunmus zaten eskimiyoki giydirip kaldiricaksin nasilsa bende biraz 0-3 alicam geriye kalanini annem alicak zaten annem getirsin aldiklarini eksik kalanlari alicam sonra zaten biz internetten aldiklarimizi gostericez birbirimize :)Kızlar birde size danışmak istediğim konu bebişlerin kıyafetleri. Ablamın çocuklarından kalan yepisyeni hastane çıkışları takımları falan var. Benim zaten bir ablam var eee yeğen aşkı da olunca kıyafete biraz fazla yoğunlaşmışız. Nerdeyse 1 -2 kere giyildi çoğu. 2 tane kullanılmış 1 tane sıfır tam takım hastane çıkışı var. 5-6 tane rahat ikili diye tabir edilen hastane çıkışlarından var. Ayrıca 3-4 tane de tulumlar falan var. Bu saydıklarım sadece 0-3 ay için olanlar. Birde bu kadar daha 3-6 ay için giydirilebilecek takımlar var. Yeni gibi hiç bir yerinde bir şeyi yok. REnkleri falan çapcanlı. Ablamda diyor bizimkilere çok aldık bak hepsi duruyor. Hemen büyüyor onların yerine 6-9 aylık falan al diyor. Bana da mantıklı geldi. Siz ne dersiniz ? Bende 2-3 takım 0-3 aylık aldım zaten. Bunlarla idare edebiliriz gibi geldi.
Herkesten aynı şeyi duyuyorum. Çok çabuk küçülüyor. Yepisyeni kalıyor diye. Ben çok fazla almayacağım galiba. Daha çok 3-6 aylık 3-4 takım aldım mı yetecek sanırsam.
Hayra yor canim hic etkilenme anlam yukleme tamamen bilincalti..kızlarrr günaydın herkese..kalkalı baya oldu aslında ama anca girebildim..sabaha karşı çok garip bi rüya gördüm..Allah hayra çıkarsın..hamilelerin rüyası yorumlanmaz diolar ama ay çok etkisinde kaldım yaa..:26: bebişim dünyaya gelio minicik bi bebek..bi kaç gün geçio rüyamda yani ben öle biliorum geçti die..bebeğim zırt die 7 yaşına gelio ama zekası küçücük bi çocuğun zekası ve inanılmaz şekilde agresif..ay çok etkilendim.....
vay be elalemin kocası ev süpürüyor benimkide eve gelince yerinden kalkamıyor yoruluyor çok ama napim ya sinir oluyorum herşeye ben yetişiyorum
Sendede mi oldu canm adet agrisi gibi? İnsallahh yoktur bisey?
Kimsede olmasin zaten ne zor geciyor hamileligim hep supheyle gidiyorum doktora sirami beklerken heyecandan bayilcam. İcim rahat olmuyor hic. Simdide bebigin yasadigindan eminim hareketlerinden dolayi. Bu seferde agri kafami kurcaliyor?
Sendede mi oldu canm adet agrisi gibi? İnsallahh yoktur bisey?
Aman ne fedakarlık bir gün gerçekten kabul edip burnuna mandal takıcam uyu hadi oğlumuz için açma.diyeceğim az kaldı :))))
Canım şaka bi yana inan ciddi diyorum yiye re k kilo alıyorsanz alın ne güzel.en azından yedim aldım dersiniz..ben tatlıdan aburcuburdan tiksindim ciddi az yiyorum öğünleri de ama 4 aydır tsh düzensiz gitti boş.Kilo aldım çok üzülüyorumkeşke iştahlansam da yiyerek kilo alsam.. En son doktora da ters ters konuştum adam da şaşırdı ama napim ya zoruma gidiyor artık... böyle ilk 3 ay patates haşlama dışında bişi yiyemedim günde 10 kez kustum bir aydır düzeldim ama inan az yiyorum ve sonuç 4 ayda gelen 6 kilo
Canım bencede ablanı dinle çok haklı ablan kucak bebeği eskitmez cicileri zaten... bizim yeğen de aynı yeni hastane çıkışları hatta kullanamadığı bile var bebik kız olsa masraf olmayacaktı bize hiç :) heves edip bi iki takım alırsam alırdım ama bebişim erkek sil baştan düzelecek her bişi
Canım kulağa hoş geliyor ama anlamı için koymazdım ben..lise yaşlarında yanlış yerlere çekilip sinir edilme ihtimali yüksek malesef.. arkadaşım vardı adı kumsal ordan söylüyorum
Canım bebeco ya ultrason resminle gidersen banyo küveti 8 tl imiş :) ben de gidicem daha :)
Gun temizlik gunudur kizlar Allah bana kolaylik versin nem tavan yapmis..
Ne hayvanlar var ulkemizde degil mi?
Karnin falan belli degil ya yalan soyledigini dusunmustur kendi kucuk beyninde..
Bende hamile kalmadab once daha cadiydim simdi cok sakinim bebeklerimiz bizi uslandirdi galiba
Canim gecmis olsun endiselenme zaten bugun doktora gideceksin aklina takilan herseyi sor..
Heheheh ogrendiler tabi.ben herseyimj lcw den aldim onceki gunde kayinvalidem bana bayramlik hamis tisortu aldi resim koyucam bi ara..:)
Ben doktorun saka yaptigini dusunmustum demekki anliyolar doktorlar yalniz o dandik ultrasondanda nasil anladi hayret renkli olsa anliycamda
Saclarini nasil gorcekti ki?:)
Tek yumurta ikizi ve saclar farklimi cok tatli masallah
Nasi tikayacaksa burnunu artik
Benim esimde o kadar midem yandi ilk haftalarimda bi mide ilaci almadi durmadan icersin sen simdi diye..
Benimki ne yersem yiyim oynuyo fark etmiyo yani tatli tuzlu..
Ama 2 haftada olsa cocuk gunde 3 defa kirleticek nasil olucak canim yine bikac cesit olmasin mi?
Kumsal harika bi isim bence telaffuzu cok guzel canim..
Bence cok mantikli tatlim ablan guzel dusunmus zaten eskimiyoki giydirip kaldiricaksin nasilsa bende biraz 0-3 alicam geriye kalanini annem alicak zaten annem getirsin aldiklarini eksik kalanlari alicam sonra zaten biz internetten aldiklarimizi gostericez birbirimize :)
Hayra yor canim hic etkilenme anlam yukleme tamamen bilincalti..
Benim esimde yardim eder haftasonlari sagolsun hastaneye gittigimiz gun oruc olmasina ragmen yemegi bile hazirladi evi topladi iyi oldugum zamanlar yaptirmiyorum bende tabiki
Karnin falan belli degil ya yalan soyledigini dusunmustur kendi kucuk beyninde..
Bende hamile kalmadab once daha cadiydim simdi cok sakinim bebeklerimiz bizi uslandirdi galiba
Canim gecmis olsun endiselenme zaten bugun doktora gideceksin aklina takilan herseyi sor..
Heheheh ogrendiler tabi.ben herseyimj lcw den aldim onceki gunde kayinvalidem bana bayramlik hamis tisortu aldi resim koyucam bi ara..:)
Ben doktorun saka yaptigini dusunmustum demekki anliyolar doktorlar yalniz o dandik ultrasondanda nasil anladi hayret renkli olsa anliycamda
Benim esimde o kadar midem yandi ilk haftalarimda bi mide ilaci almadi durmadan icersin sen simdi diye..
Ama 2 haftada olsa cocuk gunde 3 defa kirleticek nasil olucak canim yine bikac cesit olmasin mi?
Bence cok mantikli tatlim ablan guzel dusunmus zaten eskimiyoki giydirip kaldiricaksin nasilsa bende biraz 0-3 alicam geriye kalanini annem alicak zaten annem getirsin aldiklarini eksik kalanlari alicam sonra zaten biz internetten aldiklarimizi gostericez birbirimize :)
Benim esimde yardim eder haftasonlari sagolsun hastaneye gittigimiz gun oruc olmasina ragmen yemegi bile hazirladi evi topladi iyi oldugum zamanlar yaptirmiyorum bende tabiki
Valla canım gündüz çalışıyorum. Eve geldiğim gibi yemeğe girişiyorum. Oruçlu diye biraz daha özen gösteriyorum. İftara kadar oturmaya fırsat yok. Mecbur yapacak yanii. Gerçi çalıştığım için temizlikte her zaman yardım eder. Mutfakta da eder. Elim ayağımdır benim kocam
Ban yardım ettikten sonra bi sarılırım öpreim sen olmasan nasıl yapardım derimÇok hoşuna gider gaza gelir daha çok.
Evet yeni kalıyor hepsi zaten hemen büyüyor bebişler. Kullanacağım kısmetse. Yıkayıp ütüledik mi hazır hepsi. Hepsini tek tek inceledim minicik hepsi. Ablama diyorum bunun 3 aylık olduğuna eminmisin minicik bunlar 6 kilo mu doğurmayı düşünüyorsun dedi bana
Sanki hiç yeğenlerimin bebekliklerini hatırlamıyor gibiyim. Tutmaya korkardım. Şimdi büyüdüler ya hiç bebiş olmamışlar gibi geliyor.
Aynen evet. Çevremizde mağza dolu alırız ihtiyaç halinde. Hediyelerde geliyor sürekli. Yeter bunlar tamamdır.
Ayyy yazıkk. Kalkıp tutaydın bezin ucundan bari biraz. Biz birlikte yaparız normalde hep. O süpürür ben silerim. Genelde mopla silerim ayda birde yatarak silerimMoplarla ne kadar silsemde ayda bir elde silmezsem içim rahat etmiyor. Sanki temiz olmuyor gibi. Mopla sildikten sonra peçete ile test yaparım toz kalmış mı diye Kalmıyor aslında ama eşimin dediği gibi güç sarfetmeden temizlik yaptığını anlamıyorsun sen.
bursada varmı ki bebeco ilk defa duyuyorum :44::44:
Aman ne fedakarlık bir gün gerçekten kabul edip burnuna mandal takıcam uyu hadi oğlumuz için açma.diyeceğim az kaldı :))))
Canım şaka bi yana inan ciddi diyorum yiye re k kilo alıyorsanz alın ne güzel.en azından yedim aldım dersiniz..ben tatlıdan aburcuburdan tiksindim ciddi az yiyorum öğünleri de ama 4 aydır tsh düzensiz gitti boş.Kilo aldım çok üzülüyorumkeşke iştahlansam da yiyerek kilo alsam.. En son doktora da ters ters konuştum adam da şaşırdı ama napim ya zoruma gidiyor artık... böyle ilk 3 ay patates haşlama dışında bişi yiyemedim günde 10 kez kustum bir aydır düzeldim ama inan az yiyorum ve sonuç 4 ayda gelen 6 kilo
Canım bencede ablanı dinle çok haklı ablan kucak bebeği eskitmez cicileri zaten... bizim yeğen de aynı yeni hastane çıkışları hatta kullanamadığı bile var bebik kız olsa masraf olmayacaktı bize hiç :) heves edip bi iki takım alırsam alırdım ama bebişim erkek sil baştan düzelecek her bişi
Canım kulağa hoş geliyor ama anlamı için koymazdım ben..lise yaşlarında yanlış yerlere çekilip sinir edilme ihtimali yüksek malesef.. arkadaşım vardı adı kumsal ordan söylüyorum
Canım bebeco ya ultrason resminle gidersen banyo küveti 8 tl imiş :) ben de gidicem daha :)
İyi oluyor böyle sen haber veriyorsunkızlar ebebekte banyo küvetlerinde indirim var bilginiz olsun. indirim takipçiniz geldiiiiiiiii
Çalışınca yapmaları şart zaten.haftasonu yapın canım, benim de eşim haftaiçi pek yardım etmez. en fazla sofrayı kur kaldır yani o kadar. normalde de aklına gelip de dur ben şu iyi yapayım dediği nadirdir ama haftasonu ben işe kalktığımda ona da tatlı dille sen de şunu yapar mısın bunu yapar mısın diyorum yapıyor sağ olsun bazen benden bile iyi yapıyor :)
Canım çok evhamlıyız ama biraz rahat olmaya çalış. Kendi kendine stres yapıyorsun ve bebeğinde etkileniyor. Hareketli bak ne güzel. Tabi doktoru ihmal etme ama rahat takıl. Zor biliyorum ama düşünmemeye çalış.Sendede mi oldu canm adet agrisi gibi? İnsallahh yoktur bisey?
Kimsede olmasin zaten ne zor geciyor hamileligim hep supheyle gidiyorum doktora sirami beklerken heyecandan bayilcam. İcim rahat olmuyor hic. Simdide bebigin yasadigindan eminim hareketlerinden dolayi. Bu seferde agri kafami kurcaliyor?
Geçmiş olsun canım.Gittim kizlar vuruldum geldim oncekinde 2 doz vurulmustum 5 sene once simdide 2 doz dedi. Birini vurdu digerini 1 ay sonra dedi.
Ben o yönden şanslıydım. ablamın 1 kızı 1 oğlu var. Bizimkinin cinsiyet ne olursa olsun her türlü kıyafet varAman ne fedakarlık bir gün gerçekten kabul edip burnuna mandal takıcam uyu hadi oğlumuz için açma.diyeceğim az kaldı :))))
Allah yardımcın olsun. Dikkat et çok yorma kendini. Bende bu akşam gidince yapacağım. Dün eşim süpürme işini yaptı ben bugün silme ile devam edeceğimGun temizlik gunudur kizlar Allah bana kolaylik versin nem tavan yapmis..
inş canım önce 12.haftada geçer dediler bekledim 16 da geçer dediler onuda bekledim daha da geçmeyince ümidi kestim bende hayırlısı inşallah daha cinsiyetinide öğrenemedik bebiş biraz nazlı göstermiyo kendini o yüzden alışverişte yapamıyorum hamile moduna giremedim daha:)
Benimki dun gece 11 den 1,5 a kadar dıp köşe temzlik yaptı. Bayadr yapmamıştık dayanamadı adam artık. Şimdide dıyokı dizlerım acıyo yere egılıp sildimya. Ellerım hala çamaşır suyu kokuyo diyo. Canm benimyaa. Bitane benim kocam. Nazar😀😀nazarr
Belli deilmi canim daha cinsiyeti. En fazla tas catlasin iki kez giydiriorsun ya mevsim degisior yada hop buyumusler :)
kızlar ebebekte banyo küvetlerinde indirim var bilginiz olsun. indirim takipçiniz geldiiiiiiiii
haftasonu yapın canım, benim de eşim haftaiçi pek yardım etmez. en fazla sofrayı kur kaldır yani o kadar. normalde de aklına gelip de dur ben şu iyi yapayım dediği nadirdir ama haftasonu ben işe kalktığımda ona da tatlı dille sen de şunu yapar mısın bunu yapar mısın diyorum yapıyor sağ olsun bazen benden bile iyi yapıyor :)
Gittim kizlar vuruldum geldim oncekinde 2 doz vurulmustum 5 sene once simdide 2 doz dedi. Birini vurdu digerini 1 ay sonra dedi.
Valla canım gündüz çalışıyorum. Eve geldiğim gibi yemeğe girişiyorum. Oruçlu diye biraz daha özen gösteriyorum. İftara kadar oturmaya fırsat yok. Mecbur yapacak yanii. Gerçi çalıştığım için temizlikte her zaman yardım eder. Mutfakta da eder. Elim ayağımdır benim kocam
Ban yardım ettikten sonra bi sarılırım öpreim sen olmasan nasıl yapardım derimÇok hoşuna gider gaza gelir daha çok.
Evet yeni kalıyor hepsi zaten hemen büyüyor bebişler. Kullanacağım kısmetse. Yıkayıp ütüledik mi hazır hepsi. Hepsini tek tek inceledim minicik hepsi. Ablama diyorum bunun 3 aylık olduğuna eminmisin minicik bunlar 6 kilo mu doğurmayı düşünüyorsun dedi bana
Sanki hiç yeğenlerimin bebekliklerini hatırlamıyor gibiyim. Tutmaya korkardım. Şimdi büyüdüler ya hiç bebiş olmamışlar gibi geliyor.
Aynen evet. Çevremizde mağza dolu alırız ihtiyaç halinde. Hediyelerde geliyor sürekli. Yeter bunlar tamamdır.
Ayyy yazıkk. Kalkıp tutaydın bezin ucundan bari biraz. Biz birlikte yaparız normalde hep. O süpürür ben silerim. Genelde mopla silerim ayda birde yatarak silerimMoplarla ne kadar silsemde ayda bir elde silmezsem içim rahat etmiyor. Sanki temiz olmuyor gibi. Mopla sildikten sonra peçete ile test yaparım toz kalmış mı diye Kalmıyor aslında ama eşimin dediği gibi güç sarfetmeden temizlik yaptığını anlamıyorsun sen.
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Sayfalar çookk dolmuş tam okuyamadım yetişemedim cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun rahatsızlığı derdi sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorum.. Bir de Kızlar bayramda istanbuldan samsuna arabayla yolculuk edeceğiz. Neler yapmam gerekir tavsiyelerinize ihtiyacım vaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?