- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
tamam kıskanmadım :))
belli de ben emin olamadım gören herkez sen çirkinleşmişsin erkek olucak yok karnın erkek gibi off off bugün gidicem dr a allahım sabır ya
canımcım geldi seni bekliyordum bebişim küvetlere hemen bakayım
canım benimki de benden iyi temizler temizlerse acayip güzel cam siler mesela ama bu ara umursamıyor
bende dün vuruldum kolumu kaldıramıyorum ağrıdan inşallah geçer hemen
çok şanslısınız kızlar valla bende yaptırmaya çalışcamsonuçta hamişim bir daha belki hamiş olmıcam :)
Çalışınca yapmaları şart zaten.
Bende 19. haftamdayım. Ara ara hala çıkarıyorum, bebişler için katlancaz artık :) Benim oğluşlarım olacak öğrendik cinsiyetleri ama daha bende hiç bişey almadım. 7. aydan sonra almayı düşünüyorum kızımda da öyle yapmıştım, herşeyide yetişti :)
tabi ki canım tek başına çok zor olur. ama şart diye zorlasam ters tepebilirdi. sonuçta 30 yaşında bir adam karşımdaki ve 30 yaşına kadar böyle işlerle uğraşmamış. karakteri, alışkanlıkları oturmuş birini değiştirmeye çalışıyorsun düşünsene. eminim en baştan eşime ikimiz de çalışıyoruz sen de iş yapmak zorundasın şeklinde yaklaşsaydım şu an her temizlikte kavga eden bir çift olurduk ve hatta ben tek başıma yapmak zorunda kalabilirdim:) küçük küçük işler söyleyerek ev işine alıştırdım eşimi, bir de zorlamadım hiç yani iyi yapamadığında gerekirse ben tekrar temizledim arkasından ama ne biçim yapmışsın demedim hep teşekkür ettim, yükümü azalttın dedim. şimdi gayet iyiyiz balkon yıkama banyo tuvalet temizleyemeye kadar yapıyor sağolsun :)
canım benim hay Allah senden razı olsun. Allah sana ve evlatlarına dert, sıkıntı vermesin. soda değil ama süt mide yanmama o kadar iyi geldi ki. ilaç gibi kesti valla. rahatladım ben de
tabi ki canım tek başına çok zor olur. ama şart diye zorlasam ters tepebilirdi. sonuçta 30 yaşında bir adam karşımdaki ve 30 yaşına kadar böyle işlerle uğraşmamış. karakteri, alışkanlıkları oturmuş birini değiştirmeye çalışıyorsun düşünsene. eminim en baştan eşime ikimiz de çalışıyoruz sen de iş yapmak zorundasın şeklinde yaklaşsaydım şu an her temizlikte kavga eden bir çift olurduk ve hatta ben tek başıma yapmak zorunda kalabilirdim:) küçük küçük işler söyleyerek ev işine alıştırdım eşimi, bir de zorlamadım hiç yani iyi yapamadığında gerekirse ben tekrar temizledim arkasından ama ne biçim yapmışsın demedim hep teşekkür ettim, yükümü azalttın dedim. şimdi gayet iyiyiz balkon yıkama banyo tuvalet temizleyemeye kadar yapıyor sağolsun :)
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Sayfalar çookk dolmuş tam okuyamadım yetişemedim cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun rahatsızlığı derdi sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorum.. Bir de Kızlar bayramda istanbuldan samsuna arabayla yolculuk edeceğiz. Neler yapmam gerekir tavsiyelerinize ihtiyacım vaarrr
Valla canım geçen hastane çıkışlarına bakmak için gittim broşür verdiler çıkarken..onda yazıyordu :) vardır bence Bursa da
İyi oluyor böyle sen haber veriyorsunBenim kuvetimde var
Çalışınca yapmaları şart zaten.
Canım çok evhamlıyız ama biraz rahat olmaya çalış. Kendi kendine stres yapıyorsun ve bebeğinde etkileniyor. Hareketli bak ne güzel. Tabi doktoru ihmal etme ama rahat takıl. Zor biliyorum ama düşünmemeye çalış.
Geçmiş olsun canım.
Ben o yönden şanslıydım. ablamın 1 kızı 1 oğlu var. Bizimkinin cinsiyet ne olursa olsun her türlü kıyafet var
Allah yardımcın olsun. Dikkat et çok yorma kendini. Bende bu akşam gidince yapacağım. Dün eşim süpürme işini yaptı ben bugün silme ile devam edeceğim
Kıyafet konusunda da haklısın evet. Eskitemeden büyüteceğiz inş Allah.
hayirli cumalar cnm, arabayla samsuna nekadar sürer? saate bir hep mola verip yürüyüs yapmaya Calis ayaklarin sismesin. bol su ic ve atistirmalik seyler al yanina, özelikle kraker gibi seyler. araba seni tutmasin, yinede ne olur ne olmaz bir poset koy cebine, migden birden bulanirsa hazirda bulunsun :) simdiden hayirli yolculuklar, iyi tatiler, neseli bayramlar
tamam kıskanmadım :))
belli de ben emin olamadım gören herkez sen çirkinleşmişsin erkek olucak yok karnın erkek gibi off off bugün gidicem dr a allahım sabır ya
canımcım geldi seni bekliyordum bebişim küvetlere hemen bakayım
canım benimki de benden iyi temizler temizlerse acayip güzel cam siler mesela ama bu ara umursamıyor
bende dün vuruldum kolumu kaldıramıyorum ağrıdan inşallah geçer hemen
çok şanslısınız kızlar valla bende yaptırmaya çalışcamsonuçta hamişim bir daha belki hamiş olmıcam :)
Canim iyi anliorum seni bendede hipofiz tumoru oldugu icin hormonlarim hep bozuk istemeden alabilium duzensizken. Sen ve bebis iyi olunca varsin aldigin kilo olsun kuzum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi canım zorlasaydın zaten ters teperdi kesin. Mizaçlarına tersRica edince kıyamıyorlar. Birde yaptıktan sonra biraz pohpohlayınca bir dahaki temizliğe kolaylık oluyor
aynen benim eşim de bana elinden geldiğince yardım eder sağolsun. önce ona yaptırır arkasından olmayan yeri toparlardım hiç sesimi çıkarmadan. ama ilk üç ay hiç yapamadım olmayan yerleri de söyledim mecburen. sonunda aman dedi hem yapıyorum, yoruluyorum hem de içine sinmiyor, aylık aldığım bi bayan vardı temizliğe, al onu her hafta herkes mutlu olsun dediben de hemen beyimin sözünü dinledim tabiiii
hayırlı cumalar tatlım. biz de bayramda ankara-trabzon 8-9 saat civarı yol gideceğiz, aynı şeyi düşünüyordum ben de :)
2 saatte bir durup 5 dakika falan yürüyebilirsin. ayran alabilirsin yanına. bulantıların varsa leblebi kraker vs atıştırabilrsin ama çok tuzlu yememeye çalış, hareketsiz olduğun için ayakların falan çok şişer. bir de imkanın varsa ayaklarını sallamamaya çalış, ben arka koltukta ayaklarımı uzatarak gitmeyi planlıyorum :) ve klimadan rahatsız oluyorsan klimayı sana vurmayacak şekilde ayarlayın mutlaka. hayırlı yolculuklar şimdiden canım :)
bizimkide evvelki gün iftara 1 saat kala balkonu yıkadı ki ne balkon kaç metre kare birde kuşlara su koyyoz en üst kat onlarda içtiği yere yapmışlardııı adam domestosu prili boca etti resmenn ama mis gibi oldu sen benden daha harika iş çıkarıyon dedim durdummm... o da çok mutlu oldu ya domestos ne harika yaptı wc lerde yıkansa neyse ben yarın yıkarımmm dememe kalmadı sen zehirlenirsin ben hallederim demezmii şaşkınlıkla izledim allahın maçosunuAl benimkinden de o kadar..balkonu bile bulasik deterjaniyla fircalayip yikio yani o derece..ama neden bi kere ole yaptii ohhh askim mis gibi oldu ellerine saglik dedim simdi hep ole yapio :) guzel de yapio Allah razi olsun..gecen salonu supurdu sildi..gik demedi kocam masallag hem de orucluydu..ama senin dedigin gibi aman olmamis bu ne bole diyip birak ben yapiim desem hicbisiye elini surmez :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizimkide evvelki gün iftara 1 saat kala balkonu yıkadı ki ne balkon kaç metre kare birde kuşlara su koyyoz en üst kat onlarda içtiği yere yapmışlardııı adam domestosu prili boca etti resmenn ama mis gibi oldu sen benden daha harika iş çıkarıyon dedim durdummm... o da çok mutlu oldu ya domestos ne harika yaptı wc lerde yıkansa neyse ben yarın yıkarımmm dememe kalmadı sen zehirlenirsin ben hallederim demezmii şaşkınlıkla izledim allahın maçosunu
ne denir ALLAH RAZI OLSUN....
kızlar sıcaktann ne bişey yiyesim geliyor ne sağlıklı besleniyorum ne de kilo alabiliyorum. doktor cılız kalmış diyecek bebeğe...zaten sabaha dek rüyamda bebeği doğmuşummmm küveze alıyolar kilosu az diye uff aldığıimız kılık kıyafetler olmuyor nasıl bişeylerse...
allahım azcık serinlik versin birde oruç tutam diyordummmmm hey yarabbi değil oruç normal bile dayanamaz oldum oturduğum yerden terliyorummm duş alıncada tansiyonum düşüyor ee evde de yalnızım ne bir yemek ne bir hizmet
ancak akşama doğru adama iftar hazırlıyorum ama zar zor
bir taraftan tezimi yazmamm gerek 2 eylülden önce hocaya göndercem ama bana bişeyler oldu içimdeki bıdık mı çok tembelllll yoksa benmi tembelleştim
bilemiyorummm 1 sayfa kitap bile okuyamıyorum gündüz.. nasıl bir rota çizsem nasıl gaza gelsemmm...
pc başında otursam af edersiniz popom ağrıyor
uzansam belim ağrıyor ben ilk 3 ayı vallahi daha kolay geçirmiştimmm ALLAHIM daha kötüsünden hepimizi korusunda yani giderek zorlaşıyorrr benden yana işler
mutsuzluk hormonu salgılanıyor adeta
bayrama da bir yere gidemiyoruz annemlere memlekete hiç kimseleri göremeyecem
ne yapsammm ne etsem inannın tatil bitsede okullar açılsa diyorummm ev yanıyor ve bunaldım ondan mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?