2014 Aralık Anneleri

yapacak o kadar işim varki bacım onun sitresiyle diyorum bakma sen
yoksaa bu sıcak dellendirdi benii

1 ay önce karpuza vurulmuştum adeta ama sonrasında aldığımız akrpuzlar berbat çıkıncaki hele bu haftanın başındaki resmen kabaktı hop çöpü boyladı vel hasıl ondan da oldum
akşamlarıda eşim yorgun argın geliyor iftarıda yapınca en fazla balkonda 15 dakika hava alıyoruz hemen ben içeri girebilir miyim uzancam diyor ne çıkıp yürümesi ne bişey... anlayacağn doktr 45 dkika yürüyş dedi değil 45
5 dkk bile yaptığım yok ha birde normal doğum istiyom bu na deli cesareti denir hani...
ailelerde evet allah sağlık versin sonraki bayramlaraa ama kurbanda yatar

seneye de allah kerim

yapacak o kadar işim varki bacım onun sitresiyle diyorum bakma sen
yoksaa bu sıcak dellendirdi benii

Canim valla aslina bakarsan benim de o kadar cok isim var ki
.asiri derecede tembel oldum ben de..sadece sana has bi durum deil bence bu..mesela iki haftadir mutfagimin alt dolaplarini toplicam elim gitmio..yaptigim kahvalti bulasigini bile 2-3 saat snra topladigim oluo..annemle ayni sehirde yasasaydim bana her geldiginde zilgiti yerdim ben seni bole mi yetistirdim die uzagim da gormuo evimi daginikligimi..ben bole deildim hamile kalmadan..haftada 2 gun supururdum silerdim..hem de okul varlen yani dusunn..ama simdi..yok yok tembel etti bu sipa beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

birde diyolarki 2.trimester dönemi anneler daha enerjik aktif olurmuş
ben de acaip bir tembellik var ama bu kez beynim yapılacak işleri düşünmekten ağrıyor böylesi daha kötü
mutfağı bende bir daha el atmamm gerek ramazan bayramı geldi çattı ne bir derinlemesine temizlik ne bişey tek yaptığım yatak yorgan yastık yıkayıp ütüleyip kaldırmakkk
uff amannnn düşünmeyecemmmmmmmm

bende samsunluyummm heyyy

Al benden de o kadar o kadar normal doğum iste üstüne bi de hiç yürüme bekle ki normal olsun😄😄 ama belli olmaz ya bence hiç yürümeyip normal doğuranlar da var inşallah biz de onlardan oluruz😄😄

Benim eşim Trabzonlu canım, ben de eş durumundan Trabzonlu olduğum için götüreyim seni köyünü gör dedi cuma çıkarız inşallah biz de, 1 hafta kalıp döneriz. samsun Trabzon arası çok değil sanırım, memleketine de gidecek misin :)

kodları aynı canım hepsinin, önemli olan çözmek işte saolsunlar ya yapıyorlar yine de, yapmayan da var sonuçta.

Arkadaşlar akinti problemi yasayan var mi benim çok akintim oluyo idrar tahlinini yeni yaptirdim birşey cikmadi iltihap falan yok ama sürekli oluyor çok rahatsız oluyorum ya 😕

yaa aynen 2. trimester hamileliğin balayıdır diyorlardı ne kadar büyük bir yalanmış :) düşünme düşünme boşver, o işler eninde sonunda hallolacak yani kafana takmaya ne gerek var :)

Kızlar bayramdan sonra bir hafta eşimle tatıl yapalım diyoruz. İstanbula yakın uygun guzel tavsiye edebilcegnz biryer varmı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Al benden de o kadar..evimi .ok goturuo afedersin
Arkadaşlar akinti problemi yasayan var mi benim çok akintim oluyo idrar tahlinini yeni yaptirdim birşey cikmadi iltihap falan yok ama sürekli oluyor çok rahatsız oluyorum ya 😕

Canim bende de var iki gundur akinti..bildigin sut gibi..normalmis sanirim bu haftalarda..ben cepten giriorum suan ama eger benim hamilelik takvimimi gorebiliosan orda da yazio bak..adi bile varmiss l ile baslio :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim hep oluyor senin yine iki gündür başlamış canim afedersin bazen hissediyorum yani geldiğini korkuyorum suyum mu geldi kanamam mi oldu diye bir bakıyorum akinti napicami sasirdim

sıcaklar mahvediyor beni kızlar ya iştahta kalmadı allah herkese yardım etsin. yürüyüş yapıyormusunz yapıyorsanız ne zaman? sıcaktan ben çıkamıyorum hiç

yok yok yürümek şart şu ramazan geçsinnnnnnn

yaa aynen 2. trimester hamileliğin balayıdır diyorlardı ne kadar büyük bir yalanmış :) düşünme düşünme boşver, o işler eninde sonunda hallolacak yani kafana takmaya ne gerek var :)
aynennn gerçi benim balayımda berbat geçmişti ondanmı sonradan güzelleşir inşallah
ne yaparsınnn boş ver gitsin tabi boşveremessen ben gibi daha da dellenir durursunnn

sıcaklar mahvediyor beni kızlar ya iştahta kalmadı allah herkese yardım etsin. yürüyüş yapıyormusunz yapıyorsanız ne zaman? sıcaktan ben çıkamıyorum hiç

aynen yürüyüş yapmak istiyorum ama bu sıcakda yürüyüş değil dışarı bile çıkılmıyo,artık sonbaharda başlıcam yürüyüşlere hem hamileliğin son evreleri olur

bizde tam yukarılarda bu dertlerden dert yanıyorduk bacımmm nerdeeeeeee

Memleketim diye demiyorum trabzonu çok beğeneceksin😊 biz de annemler istanbulda canım onların elini öpüp çıkacağız yola trabzona geçmeyi düşünmüyoruz ama eserse gidebiliriz de😊

alaçamlıyımda samsun merkeze evlendim,merkezde yaşıyorum hemşerim siz nerdensiznizz

Benim eşim de aslen kavaklı canım ama ailesi orada yaşamıyor atakumdalar. Ee o zaman senden gezilecek yerler listesi isterim tatlımm😊😊🙏

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…