2014 Aralık Anneleri

Arkadaşlar akinti problemi yasayan var mi benim çok akintim oluyo idrar tahlinini yeni yaptirdim birşey cikmadi iltihap falan yok ama sürekli oluyor çok rahatsız oluyorum ya 😕

Benimde akintiyla basim belada..doktora soyledim..su seklinde veya peynirkesigi gibi koyu renkli kokulu olmadigi surece sorun yok dedi..bana su gelio gibi dedim..cogu kadin akintiyla bebegin suyunu karistir dedi..bir sorun olcagni sanmiyorum dedi ama gunde 5-6 camasir degistiririm :'( gina gelio umarim azalir ilk hamileligimde asla boyle sey yasamadim

aynen seninde dedigin gibi hamilelikten dolayi beli olmuyor :) sen tekbirini al yinede.

yolculuk uzunmus bu sicaklarda dikkat et cnm.
amin cümlemizi hayirli bereketli neseli keyifli bayramlar :)

aynen yürüyüş yapmak istiyorum ama bu sıcakda yürüyüş değil dışarı bile çıkılmıyo,artık sonbaharda başlıcam yürüyüşlere hem hamileliğin son evreleri olur

bende çok istiyorum yürümek ama olmuyo gerçekten

Benim eşim de aslen kavaklı canım ama ailesi orada yaşamıyor atakumdalar. Ee o zaman senden gezilecek yerler listesi isterim tatlımm😊😊🙏

hımmm ne güzell,atakumda çok güzeldir, evet verebilirim bildiğim kadarıyla bi listee

Memleketim diye demiyorum trabzonu çok beğeneceksin😊 biz de annemler istanbulda canım onların elini öpüp çıkacağız yola trabzona geçmeyi düşünmüyoruz ama eserse gidebiliriz de😊

eminim çok güzeldir canım, daha önce gitmiştim trabzon'a ama 1 gün kalabilmiştik anlamamıştım hiç bir şey. o zaman oralı biriyle evleneceğim aklımın ucundan geçmemişti valla :) bizimkiler de istanbul'da yaşıyorlar, şimdi çay için oradalar. biz de fırsatı değerlendirelim dedik, oksijen alalım biraz. ya evlerinin fotoğrafını gösterdi eşim, o kadar hoşuma gitti ki yemyeşil her taraf

kızlarrr , şimdi aile sağlık merkezinden idrar ve kan sonuçlarımı aldım herşey normal dedi,yalnız hemşire bana sen hebatit b aşısı oldun mu diye sordu,sonuçumda anti HBs: 60.51 çıkmış normal aralığı 00-10 arası,bu ne demek oluyo bilen söylesin lütfennn

aaaa ama sizinde herşeyiniz var olmaz ki
Çok şanslı velet bizim ki

bir de yemek yaparken ocaktan sıcak vurmuyor mu ölüyorm ona yaaa
ayy sorma dün iki ocak çalışıyor yanındaki tezgahta aldığım unu kavanoza boşaltayım dedim. Bayılıyordum. Tansiyon düştü resmen. Gittim direk diktim ayakları yattım 10 dk. sonra kalktım yaptım ama sersem gibi oldum. Yemekten sonra tüm gece yattım.
bizim gögüs pompikleri ne oldu acaba swiftciğimmmmmm
Bilmem ki Gelmişler midir ? geldiyseler gider alırım ben bu akşam Sabırsız bizzz Arasak mı mağzayıı ? sana bu gün mü gelir dedi hatırlıyor musun ?
İnceleyelim bakalım neler varmış.

Canım google baktım yazan şu ;
Kan testimde anti-hbs değerim 109.7 çıktı. Normalinin 0-10 arası olduğu sonuçlarda bildirilmiş. Bunun ne demek olduğunu öğrenebilirsem çok sevinirim.

Uzm.Dr. Orhan Coşkun Cevabı:

Anti HBs’ nin pozitif olması sizin hepatit B' ye karşı korunduğunuzu gösterir. Anti HBs pozitifliği aşılama veya enfeksiyonu geçirip bağışıklık oluşması ile olabilir.

Kötü birşey değil yani sadece bağışıklığın var. Ya aşı olmuşsun ya da hastalığını geçirip bağışıklık kazanmışsın. Endişelenme.

bende baktım öle yazıyorda bağışıklık kazanmış olunuyo dye,ne bileyim tedirgin oldum, taa lisede vurulduğumu hatırlıyorum,demekki koruyo hala öle mi

cumartesi dediler cnm ben bugün iş çıkışı uğrarım oraya

bende baktım öle yazıyorda bağışıklık kazanmış olunuyo dye,ne bileyim tedirgin oldum, taa lisede vurulduğumu hatırlıyorum,demekki koruyo hala öle mi
Demek k i koruyormuş. Bazı aşıların bir kere vücuda girmesi yeterliymiş koruma açısından.
cumartesi dediler cnm ben bugün iş çıkışı uğrarım oraya
Sende kendine gezme arıyorsun resmen Ara geldiyse git gelmediyse ne işin var. Git evine yemeğini yap Ama senin karşında annenler, ablanlar vardı. Onlar sana yapar
Aradım gelmemiş. Gelince seni arayacaklarmış
Alsak şu pompaları forumdakilerde rahatlasa bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…