Arkadaşlar akinti problemi yasayan var mi benim çok akintim oluyo idrar tahlinini yeni yaptirdim birşey cikmadi iltihap falan yok ama sürekli oluyor çok rahatsız oluyorum ya 😕
9-10 saat sürüyor canım inşallah rahat bi yolculuk olur çok heyecanlıyım normalde araba tutmaz ama hamileyken herşeye hazır olmak lazımönerilerin için çok teşekkür ederim canım inşallah hepimizin bayramı çok keyifli geçer
Arkadaşlar akinti problemi yasayan var mi benim çok akintim oluyo idrar tahlinini yeni yaptirdim birşey cikmadi iltihap falan yok ama sürekli oluyor çok rahatsız oluyorum ya 😕
aynen yürüyüş yapmak istiyorum ama bu sıcakda yürüyüş değil dışarı bile çıkılmıyo,artık sonbaharda başlıcam yürüyüşlere hem hamileliğin son evreleri olur
bizde tam yukarılarda bu dertlerden dert yanıyorduk bacımmm nerdeeeeeee
Benim eşim de aslen kavaklı canım ama ailesi orada yaşamıyor atakumdalar. Ee o zaman senden gezilecek yerler listesi isterim tatlımm😊😊🙏
bende çok istiyorum yürümek ama olmuyo gerçekten
Memleketim diye demiyorum trabzonu çok beğeneceksin😊 biz de annemler istanbulda canım onların elini öpüp çıkacağız yola trabzona geçmeyi düşünmüyoruz ama eserse gidebiliriz de😊
zaten evde bişi yapmadan otururken bile terliyorum vala,dışarı çıkınca felakettt oluyo
bir de yemek yaparken ocaktan sıcak vurmuyor muölüyorm ona yaaa
Hayırlı olsun. Bizim kıza alıyoruz o zaman sizin pipişi
aaaa ama sizinde herşeyiniz var olmaz ki
ayy sorma dün iki ocak çalışıyor yanındaki tezgahta aldığım unu kavanoza boşaltayım dedim. Bayılıyordum. Tansiyon düştü resmen. Gittim direk diktim ayakları yattım 10 dk. sonra kalktım yaptım ama sersem gibi oldum. Yemekten sonra tüm gece yattım.bir de yemek yaparken ocaktan sıcak vurmuyor muölüyorm ona yaaa
Bilmem kibizim gögüs pompikleri ne oldu acaba swiftciğimmmmmm
İnceleyelim bakalım neler varmış.kızlar indirim buldum mothercare in ürünlerii
https://www.limango.com.tr/kampanya...m=blnfcbmothercare&utm_campaign=blnmothercare
kızlarrr , şimdi aile sağlık merkezinden idrar ve kan sonuçlarımı aldım herşey normal dedi,yalnız hemşire bana sen hebatit b aşısı oldun mu diye sordu,sonuçumda anti HBs: 60.51 çıkmış normal aralığı 00-10 arası,bu ne demek oluyo bilen söylesin lütfennn
Gunaydin arkadaslar bu 2.gebeligi olan arkadaslara bisey sorucam. Tetanoz aşısıni ilk gebelikte vurulmustum, bu gebelikte tekrar vurulmam lazimmi vurulcaksam 21 haftayim, kacinci haftada vuruluyordu gectimi acaba zamani?
Canım google baktım yazan şu ;
Kan testimde anti-hbs değerim 109.7 çıktı. Normalinin 0-10 arası olduğu sonuçlarda bildirilmiş. Bunun ne demek olduğunu öğrenebilirsem çok sevinirim.
Uzm.Dr. Orhan Coşkun Cevabı:
Anti HBs nin pozitif olması sizin hepatit B' ye karşı korunduğunuzu gösterir. Anti HBs pozitifliği aşılama veya enfeksiyonu geçirip bağışıklık oluşması ile olabilir.
Kötü birşey değil yani sadece bağışıklığın var. Ya aşı olmuşsun ya da hastalığını geçirip bağışıklık kazanmışsın. Endişelenme.
çok şanslı velet bizim ki
Ayy sorma dün iki ocak çalışıyor yanındaki tezgahta aldığım unu kavanoza boşaltayım dedim. Bayılıyordum. Tansiyon düştü resmen. Gittim direk diktim ayakları yattım 10 dk. Sonra kalktım yaptım ama sersem gibi oldum. Yemekten sonra tüm gece yattım.
Bilmem kiGelmişler midir ? Geldiyseler gider alırım ben bu akşam Sabırsız bizzz Arasak mı mağzayıı ? Sana bu gün mü gelir dedi hatırlıyor musun ?
Inceleyelim bakalım neler varmış.
Demek k i koruyormuş. Bazı aşıların bir kere vücuda girmesi yeterliymiş koruma açısından.bende baktım öle yazıyorda bağışıklık kazanmış olunuyo dye,ne bileyim tedirgin oldum, taa lisede vurulduğumu hatırlıyorum,demekki koruyo hala öle mi
Sende kendine gezme arıyorsun resmencumartesi dediler cnm ben bugün iş çıkışı uğrarım oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?