Demek k i koruyormuş. Bazı aşıların bir kere vücuda girmesi yeterliymiş koruma açısından.
Sende kendine gezme arıyorsun resmenAra geldiyse git gelmediyse ne işin var. Git evine yemeğini yap Ama senin karşında annenler, ablanlar vardı. Onlar sana yapar
Aradım gelmemiş. Gelince seni arayacaklarmış
Alsak şu pompaları forumdakilerde rahatlasa bizde
Demek k i koruyormuş. Bazı aşıların bir kere vücuda girmesi yeterliymiş koruma açısından.
Sende kendine gezme arıyorsun resmenAra geldiyse git gelmediyse ne işin var. Git evine yemeğini yap Ama senin karşında annenler, ablanlar vardı. Onlar sana yapar
Aradım gelmemiş. Gelince seni arayacaklarmış
Alsak şu pompaları forumdakilerde rahatlasa bizde
Evet canım öyle düşününce moralim düzeliyor zaten sadece, Rabbim şifamızı versin insallah... Allah razı olsun :)
Ohaaa aradınmıalemsin yaaa
bencede insanlarda bıktı
kızlarrr , şimdi aile sağlık merkezinden idrar ve kan sonuçlarımı aldım herşey normal dedi,yalnız hemşire bana sen hebatit b aşısı oldun mu diye sordu,sonuçumda anti HBs: 60.51 çıkmış normal aralığı 00-10 arası,bu ne demek oluyo bilen söylesin lütfennn
Meraktan çatlasam daha mı iyiAradım gelmediğini öğrendim rahatladım
Hem sen ne diye kışkırtıyorsun ki beni. Yarın gelecekmiş işte
hımmm ne güzell,atakumda çok güzeldir, evet verebilirim bildiğim kadarıyla bi listee
eminim çok güzeldir canım, daha önce gitmiştim trabzon'a ama 1 gün kalabilmiştik anlamamıştım hiç bir şey. o zaman oralı biriyle evleneceğim aklımın ucundan geçmemişti valla :) bizimkiler de istanbul'da yaşıyorlar, şimdi çay için oradalar. biz de fırsatı değerlendirelim dedik, oksijen alalım biraz. ya evlerinin fotoğrafını gösterdi eşim, o kadar hoşuma gitti ki yemyeşil her taraf
Al benimkinden de o kadar..balkonu bile bulasik deterjaniyla fircalayip yikio yani o derece..ama neden bi kere ole yaptii ohhh askim mis gibi oldu ellerine saglik dedim simdi hep ole yapio :) guzel de yapio Allah razi olsun..gecen salonu supurdu sildi..gik demedi kocam masallag hem de orucluydu..ama senin dedigin gibi aman olmamis bu ne bole diyip birak ben yapiim desem hicbisiye elini surmez :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
En azından erken aldınız önlemi. İğnelerle normal seviyeye gelir inş allah en kısa sürede. Ohh maş Allah kuzucuklarınaBende şimdi geldim doktordan kanım düşüşte iğneye geçtik haftada 3 gün santafer iğne yapacaz dedi tabletin etkisi olmuyo sana dedi depom nekadar boşaldıysa artık kan takviseyi gerekmeden önlemi alalım dedi çünkü bebişler büyüdükçe kanın dahada düşecek dedi idrar yolu enfeksiyonu için 5 günlük antibiyotik verdi ne kadar çok ilaç kullanıyorum ben bu araaaaaa
bebişlerin maşallahı var fıkırfıkırlar yerim onları beennnn kurban olurum elleri ayakları yüzü bana daha çok benziyolarrrr
Yok onu sormadım biz arkadaşınıza haber vereceğiz dedi.yarın kesinmiymiş sorsaydın
aslında orda 1 tane var sipariş olarak 1 tane verdim. ikimizde aynı anda alalım diye bende alıp çıkmadım yani haksızlık olmasın dedik kızımla
Bende aliyorum kilo canim malum ayni sebeplerden 5 kilo oldu simdiye kadar bakalim kacla kapaticazAman ne fedakarlık bir gün gerçekten kabul edip burnuna mandal takıcam uyu hadi oğlumuz için açma.diyeceğim az kaldı :))))
Canım şaka bi yana inan ciddi diyorum yiye re k kilo alıyorsanz alın ne güzel.en azından yedim aldım dersiniz..ben tatlıdan aburcuburdan tiksindim ciddi az yiyorum öğünleri de ama 4 aydır tsh düzensiz gitti boş.Kilo aldım çok üzülüyorumkeşke iştahlansam da yiyerek kilo alsam.. En son doktora da ters ters konuştum adam da şaşırdı ama napim ya zoruma gidiyor artık... böyle ilk 3 ay patates haşlama dışında bişi yiyemedim günde 10 kez kustum bir aydır düzeldim ama inan az yiyorum ve sonuç 4 ayda gelen 6 kilo
Canım bencede ablanı dinle çok haklı ablan kucak bebeği eskitmez cicileri zaten... bizim yeğen de aynı yeni hastane çıkışları hatta kullanamadığı bile var bebik kız olsa masraf olmayacaktı bize hiç :) heves edip bi iki takım alırsam alırdım ama bebişim erkek sil baştan düzelecek her bişi
Canım kulağa hoş geliyor ama anlamı için koymazdım ben..lise yaşlarında yanlış yerlere çekilip sinir edilme ihtimali yüksek malesef.. arkadaşım vardı adı kumsal ordan söylüyorum
Canım bebeco ya ultrason resminle gidersen banyo küveti 8 tl imiş :) ben de gidicem daha :)
Bendede var canim antibiyotige basladim bile gecmis olsun sana da..benim böbreklerle çilemm hiç bitmeyecek galiba, çok önceden iltihap,kum, taş ne ararsan geçirdim,hamileliğimi buldu şimdide,bol su içeyim canım sağoll
Tamam canim sagol tavsiyen icin.:)Olcak tabi bikac cesit olmaz mi benim ablamlar saolsun canim onlarin bebislere tonlarca aldigimiz icin onlari giydiririm bol bol kirletsin.alirken 0 3ten pek alma azcik buyuk olsun kaliplarizaten karsilatrsiginda anlarsin memeye baslayinca hemen serpilior kuzucuklar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzum yegen benim ikizim resmen demek istedim :) saclarim kivircik ama onun degil faceye nezaman fotosunu koysam tum arkadaslarim senin mi bu dior :)
En azından erken aldınız önlemi. İğnelerle normal seviyeye gelir inş allah en kısa sürede. Ohh maş Allah kuzucuklarına
Sanada benziyorlarmış madem senden mutlusu yoktur şimdi
Yok onu sormadım biz arkadaşınıza haber vereceğiz dedi.Ayy canım kıyamam size sağolun ama istersen sen bu akşam git onu al, süt saklama şişeleride varsa bekleme hiç yarını. Ben yarın çıkınca alırım
İnce düşünceniz için teşekkür ederiz oğluşumla
kızlarrr , şimdi aile sağlık merkezinden idrar ve kan sonuçlarımı aldım herşey normal dedi,yalnız hemşire bana sen hebatit b aşısı oldun mu diye sordu,sonuçumda anti HBs: 60.51 çıkmış normal aralığı 00-10 arası,bu ne demek oluyo bilen söylesin lütfennn
Hic bilmiorum kuzum benimkinde direk negatif pozitif yazisi vardi :/ ne ki acep.
Temizlik bitti kizlar biraz belim agridi dinleniyorum abarttim sanirim baslayinca,esim kizacak aksan bana..bi tek bulasik makinasini yerlestirmek kaldi birazdan onuda yapayim tam olsun..
Bende aliyorum kilo canim malum ayni sebeplerden 5 kilo oldu simdiye kadar bakalim kacla kapaticaz
Bendede var canim antibiyotige basladim bile gecmis olsun sana da..
Tamam canim sagol tavsiyen icin.:)
Hehehe karisiklik olmus ama epey komik oldu :)
Benim yegeniminde 3 yasinda huylari bana benziyo yegende cok tatli oluyo dimi.erkek bide benimki bana asikti resmen evlendikten sonra esime dusman oldu teyzemi goturdu diyo.sopayla dovucem onu diyo sen gel o gelmesin diyo.arkasindan neler neler soyluyo ama yanyana gelince bi korkuyo anlatamam senide gotururum dedi buna esim bi kere korktu cocuk bakti giden gelmiyo
Simdide bebegim olacak diye kiskaniyo ben seni daha cok sevicem diyorum ben onun abisi okucam dimi diyo onu parka goturucem diyo bide cimri para biriktirmis kamyon alirim bebegine diyo
Yerim onu yaa cok ozledim
baktım netten de pozitif olması yani değerinden yüksek çıkması aşının koruduğunun göstergesiymiş,içim rahatladı.
Benimde degerim 10000 lerdeydi..odum patlamisti..dr asinin tuttugunu soyledi..sende eksik dozda asimi oldun acep..ben 5dozuda yaptirmistim
Bendede var canim antibiyotige basladim bile gecmis olsun sana da..
Olmusmuydun peki. Ben yurttakyken olmak istemistimde benim dogal asim varmis yapmadilar. Simdide doktor gerek duymadi. Kucukken gecirip atlattigim icin. Vucudum direncliymis.
kızlar indirim buldum mothercare in ürünlerii
https://www.limango.com.tr/kampanya...m=blnfcbmothercare&utm_campaign=blnmothercare
Hem hamilelik bi mucizedir insan icinde yeni bir inşaa, oluşum başlar. Kendine ait bir sifati işlemiş kadin vucuduna 'Rahman ve Rahim olan Allah'. O sıfatın içerisine yine kendi mucizesini nakşeder. Düşünsene bi cennet kapilarini onune degil ayaginin altina seriyor Cenabi Hak. Ve o mucize ki bebek ve anne plasenta da ki kordon bagi ile kok hucre alisverisinde bulunuyor anne ve bebek. Plasentaya akil veren islevini kusursuz hale getiren icimizde bir alem yaratana şükürler olsun. O Allah ki Şifanin tek sahibi Şafii olan Allahtir. Ben inaniyorum güzelim sende inan. Bu mucize bize iyi gelecek
Bende şimdi geldim doktordan kanım düşüşte iğneye geçtik haftada 3 gün santafer iğne yapacaz dedi tabletin etkisi olmuyo sana dedi depom nekadar boşaldıysa artık kan takviseyi gerekmeden önlemi alalım dedi çünkü bebişler büyüdükçe kanın dahada düşecek dedi idrar yolu enfeksiyonu için 5 günlük antibiyotik verdi ne kadar çok ilaç kullanıyorum ben bu araaaaaa
bebişlerin maşallahı var fıkırfıkırlar yerim onları beennnn kurban olurum elleri ayakları yüzü bana daha çok benziyolarrrr
Temizlik bitti kizlar biraz belim agridi dinleniyorum abarttim sanirim baslayinca,esim kizacak aksan bana..bi tek bulasik makinasini yerlestirmek kaldi birazdan onuda yapayim tam olsun..
Bende aliyorum kilo canim malum ayni sebeplerden 5 kilo oldu simdiye kadar bakalim kacla kapaticaz
(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?