2014 Aralık Anneleri

Eklentiler

• $1405685798834.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

Plasenta bebekte ve annede endokrin gorevini ustleniyor farzet ki o bi hapti sende onu yuttun ben inaniyorum iyi gelecek sanada :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok makbule geçer valla canım ilk defa samsunda gezmeye vaktimiz olacak şurayı görmeden gelme dediğin bi iki yer söylersen çok memnun olurum☺️

batıpark var,ordan amazon köyüne gezilebilir,hemen yakınında teleferikle amisos tepesine çıkıp samsunu bi yukardan görebilirsiniz,sahilde faytonla da gezilebiliyo doğupark var,orda da bandırma vapurunu,hayvanat bahçesini ziyaret edebilirsiniz... benim çok sevdiğim bi yer var 'çakırlar korusu' orayıda gezebilirsiniz,biraz samsun dışında ama uzak değil... müzeler var samsunda gazi müzesi,arkeoloji müzesi onları da gezebilirsiniz, birde sevgi gölü var orası da güzeldir benim bildiklerim ve meşhur olanlar buralar,umarım güzel vakit geçirirsinizz

Ohh mis gibi yaptın evini darısı benim başıma. Bu akşam bende yapayım. Pazar misafirlerim var iftara.
Ben 6,5 aldım ya
yok yok diğeride gelsin öyle sevmem böyle şeyleri birlikte dediysek birlikte
anca beraber kanca beraber diyorsun Az kaldı yatçaz kalkçaz kavuşçaz pompalarımıza

Canim donmedin mi daha doktordan merak ettim ?

Bende ayniyim canim yaa doktor sana kac saatte bir al dedi antibiyotigi ben hic duzenli almadim bugunde unutmusum 3te aldim valla insallah faydasi olur..
Bebiklerede masallah
Cok fenalar yaa bende cok uzagim ozluyorum inan nette bazen konusuyoruzda beni gorunce duygulaniyo gozleri doluyo bi sure baska odaya gidiyo toparlanip geliyo minik erkegim benim bide gururlu :)
sağol canımm,dün tahlil yapıldı bişi çıkmamış,canı sıkılmış demkki böbreklerimin
Ara sira organlarimiz bizden bagimsiz davraniyo demekki bisi cikmasin tek..
Sadece supureyim demistim bi baktim silip toz almisim lavabolari cifledim cokta hareketsiz kalmak istemiyorum yuruyemiyorum bari evde oturup kalmayayim dedim :)
Benim tsh ta hep yukselme egiliminde dr her gittigimde artiriyo dozu 2,5 ustune cikmadi ama yinede artiriyo.
Ben zaten baska bi forum sitesi sayesinde vermistim dugune kadar 13 kg.sonra ucretli uyelik falan istediler bidaha girmedim..dogumdan sonra burdan devam ederiz sende benim diyet arkadasim olursun ben deneyimliyim nasilsa :)
Baktım ben şimdi canım, böyle haber verdiğin iyi oldu sağolasın :) şu uyku Tulumu nasıl sizce kızlar alsam mı bilemedim ???
40 tl.den 17.90 a düşmüş ama kargoyla 25 e geliyor?

Guzelmis canim rengi durusu fiyatta uygun gibi geldi bana

Kızlar neolur olmaz diye üçlü testte yaptrmıştm. Cok şükür iyi cıktı odaaa

Bende ayniyim canim yaa doktor sana kac saatte bir al dedi antibiyotigi ben hic duzenli almadim bugunde unutmusum 3te aldim valla insallah faydasi olur..
Bebiklerede masallah

canım bi tane şase verdi yatmadan önce iç dedi sonra antibiyotiği al dedi düzenli içmek lazım ama antibiyatikleri etkisi ozamna daha çok oluyo

Olsun çok yorulma yine de annesi sen :)

13 kilo muuuu maşallah canım azimlisin demek ki:) benim daha evvel hep zehirli olduğu için yesem de alamıyordum hatta almaya çalışıyordum Safinaz gibi gelmekten bıkmıştım.. Ameliyatı bir oldum pir oldum 3 senede toparladım kiloyu ama şimdi 9 ncu ayın sonunda toparlamadan başka bişi olacak sanırım yuvarlanma tarzına geçeceğim gibi senle destekli veririz canım Aralıkta anne olacağız inşallah yaza gider mi tüm alınanlar sence? :what:

Tulumu alamadım yarın yola çıkıyoruz kayınvalidemlere...kargo fln sorun olacak gibi oldu bi dahaki indirime artık :)

Canim donmedin mi daha doktordan merak ettim ?

Geldim kizlarrr bebis gayet iyiymis... Adet agrilari olmasi gayet normalmis? Ben dedim doktora dun aksam cok kotu seyler okudum uzuldum dedim ne okudun diye sordu? Erken dogum dusme tehlikesi olurmus dedim eee dedi dogurdun mu? Onlari okuyup moralini bozma dedi :) ayrintili ultrasondada herseyim iyi cikti bebis 390 gram olmus. İlkkez renkli ultrasonda gordum ayni babasina benziyor benim sipa :)))) icimden yuk kalkti cok tirsarak gittim ama rahatladim.

çok şükür canım gözün aydın valla eski dönemlerde insanlar hiç bir şey bilmezlermiş ve daha rahatlarmış, biz şimdi araştırdıkça tedirgin oluyoruz her şeyden şüpheleniyoruz

Gözün aydın. Çok şükür bak iyiymiş. Her yerde yazılanlar doğru olmuyor işte. Herkes farklı geçiriyor hamileliğini. Boşuna endişelendin bak.
çok şükür canım gözün aydın valla eski dönemlerde insanlar hiç bir şey bilmezlermiş ve daha rahatlarmış, biz şimdi araştırdıkça tedirgin oluyoruz her şeyden şüpheleniyoruz
Evet canım ya, en ufak bir şeyi hemen araştırıp aaa bak bunda böyle olmuş deyip kötü senaryolar yazıveriyoruz valla. Sonra stres sıkıntı. Eskilerde cinsiyeti bile doğunca öğreniyorlar mış ? biz çatlardık heralde

Sagol cnm. Kesinlikle dun aksam yatinca agridi hmn aldim telefonu basladim arastrmaya hepte kotu seyler yaziyodu. Plasenta falan gayet iyiymis yer olarak. Bebegi bazen baya asada hissediom dedim ayaklari filan oraya geliyodur dedi :))

Sagol cnm icim rahatladi. Bu cocuk beni benden aliyor agladim dun gece kotu seyleri okuyunca bide....

Iyı olmanıza cok sevındm canım. Nerde yaptrdın ayrıntılı ultrasonu kaca yaptn. doktorum 21 haftada yapılacak dedı. Renklı ultrason zamanı babasıyla gıtmek ıstıorum bakalım bızım kerata kıme benzıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…