kızlar indirim buldum mothercare in ürünlerii
https://www.limango.com.tr/kampanya...m=blnfcbmothercare&utm_campaign=blnmothercare
Ne güzel yazmışsın Aynen öyle canım gerçekten Rabbimin mucizesini yaşıyoruz şükürler olsun :) gebelikte bebiş anneye kök hücre yollarmış onarım için :) hoş benimkiler alındı kök hücre yollayacağı bezler yok ama olsun. Sağlıkla gelsin yeter kuzum :)
Canım geçmiş olsun sanırım ikiz olduğundan bu kadar düşürüyor kanını.. Bir an evvel toparlarsın inşallah
Kuzu sen neden yordun kendini yapma iş bırak evi götürsün haftasonu eşinle yaparsın şimdi yan yat dinlen bari dikkat et kendine:) Allah korusun....
Evet canım yemeden alınca zoruna gidiyor de mi insanın... bebiş aklıma gelince moralim düzeliyor ancak18 hafta olduk sadece bir iki kez 2.5 altına düştü benim değer hep yüksek çıktı :/ bir de iştahlansam yesem yandım demek ki hepten...dediğim gibi ocak ayından itibaren zayıflama topiclerindeyiz seninle inşallah :))))
Çok makbule geçer valla canım ilk defa samsunda gezmeye vaktimiz olacak şurayı görmeden gelme dediğin bi iki yer söylersen çok memnun olurum☺️
Ohh mis gibi yaptın evini darısı benim başıma. Bu akşam bende yapayım. Pazar misafirlerim var iftara.Temizlik bitti kizlar biraz belim agridi dinleniyorum abarttim sanirim baslayinca,esim kizacak aksan bana..bi tek bulasik makinasini yerlestirmek kaldi birazdan onuda yapayim tam olsun..
Bende aliyorum kilo canim malum ayni sebeplerden 5 kilo oldu simdiye kadar bakalim kacla kapaticaz
Bendede var canim antibiyotige basladim bile gecmis olsun sana da..
Tamam canim sagol tavsiyen icin.:)
Hehehe karisiklik olmus ama epey komik oldu :)
Benim yegeniminde 3 yasinda huylari bana benziyo yegende cok tatli oluyo dimi.erkek bide benimki bana asikti resmen evlendikten sonra esime dusman oldu teyzemi goturdu diyo.sopayla dovucem onu diyo sen gel o gelmesin diyo.arkasindan neler neler soyluyo ama yanyana gelince bi korkuyo anlatamam senide gotururum dedi buna esim bi kere korktu cocuk bakti giden gelmiyo
Simdide bebegim olacak diye kiskaniyo ben seni daha cok sevicem diyorum ben onun abisi okucam dimi diyo onu parka goturucem diyo bide cimri para biriktirmis kamyon alirim bebegine diyo
Yerim onu yaa cok ozledim
yok yok diğeride gelsin öyle sevmem böyle şeyleri birlikte dediysek birlikte
Sendede mi oldu canm adet agrisi gibi? İnsallahh yoktur bisey?
Kimsede olmasin zaten ne zor geciyor hamileligim hep supheyle gidiyorum doktora sirami beklerken heyecandan bayilcam. İcim rahat olmuyor hic. Simdide bebigin yasadigindan eminim hareketlerinden dolayi. Bu seferde agri kafami kurcaliyor?
Bende ayniyim canim yaa doktor sana kac saatte bir al dedi antibiyotigi ben hic duzenli almadim bugunde unutmusum 3te aldim valla insallah faydasi olur..Bende şimdi geldim doktordan kanım düşüşte iğneye geçtik haftada 3 gün santafer iğne yapacaz dedi tabletin etkisi olmuyo sana dedi depom nekadar boşaldıysa artık kan takviseyi gerekmeden önlemi alalım dedi çünkü bebişler büyüdükçe kanın dahada düşecek dedi idrar yolu enfeksiyonu için 5 günlük antibiyotik verdi ne kadar çok ilaç kullanıyorum ben bu araaaaaa
bebişlerin maşallahı var fıkırfıkırlar yerim onları beennnn kurban olurum elleri ayakları yüzü bana daha çok benziyolarrrr
Cok fenalar yaa bende cok uzagim ozluyorum inan nette bazen konusuyoruzda beni gorunce duygulaniyo gozleri doluyo bi sure baska odaya gidiyo toparlanip geliyo minik erkegim benim bide gururlu :)Evet azcik karisiklik oldu benimde var bana asik bi yegenim. İnan ki ayni laflari o da edior daha 4 yasinda. Nasil beni terk ettin dior nasil ben seni biraktim o adama dior. Yanimdayken nasil yapisior opuor sen benim annemsin dior. Gecen annemle kalmaya geldiler kayinpederime gittik hep beraber. Kayinpederime biz evlencez onunla dedi :) baba dedim icazet almaya geldik senden 👼babam emekli imam, olur mu hic o senin teyzen dedi. Yegenim bi bagirior hayir o benim annem diye. Babam gul gul öldü eeee daha kötü ya oglum bu sekilde hic olmaz dedi. Ayyy cok ozledim kuzumu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ara sira organlarimiz bizden bagimsiz davraniyo demekki bisi cikmasin tek..sağol canımm,dün tahlil yapıldı bişi çıkmamış,canı sıkılmış demkki böbreklerimin
Sadece supureyim demistim bi baktim silip toz almisim lavabolari cifledim cokta hareketsiz kalmak istemiyorum yuruyemiyorum bari evde oturup kalmayayim dedim :)Ne güzel yazmışsın Aynen öyle canım gerçekten Rabbimin mucizesini yaşıyoruz şükürler olsun :) gebelikte bebiş anneye kök hücre yollarmış onarım için :) hoş benimkiler alındı kök hücre yollayacağı bezler yok ama olsun. Sağlıkla gelsin yeter kuzum :)
Canım geçmiş olsun sanırım ikiz olduğundan bu kadar düşürüyor kanını.. Bir an evvel toparlarsın inşallah
Kuzu sen neden yordun kendini yapma iş bırak evi götürsün haftasonu eşinle yaparsın şimdi yan yat dinlen bari dikkat et kendine:) Allah korusun....
Evet canım yemeden alınca zoruna gidiyor de mi insanın... bebiş aklıma gelince moralim düzeliyor ancak18 hafta olduk sadece bir iki kez 2.5 altına düştü benim değer hep yüksek çıktı :/ bir de iştahlansam yesem yandım demek ki hepten...dediğim gibi ocak ayından itibaren zayıflama topiclerindeyiz seninle inşallah :))))
Baktım ben şimdi canım, böyle haber verdiğin iyi oldu sağolasın :) şu uyku Tulumu nasıl sizce kızlar alsam mı bilemedim ???
40 tl.den 17.90 a düşmüş ama kargoyla 25 e geliyor?
Bende ayniyim canim yaa doktor sana kac saatte bir al dedi antibiyotigi ben hic duzenli almadim bugunde unutmusum 3te aldim valla insallah faydasi olur..
Bebiklerede masallah
Kızlar neolur olmaz diye üçlü testte yaptrmıştm. Cok şükür iyi cıktı odaaa
Ara sira organlarimiz bizden bagimsiz davraniyo demekki bisi cikmasin tek..
Sadece supureyim demistim bi baktim silip toz almisim lavabolari cifledim cokta hareketsiz kalmak istemiyorum yuruyemiyorum bari evde oturup kalmayayim dedim :)
Benim tsh ta hep yukselme egiliminde dr her gittigimde artiriyo dozu 2,5 ustune cikmadi ama yinede artiriyo.
Ben zaten baska bi forum sitesi sayesinde vermistim dugune kadar 13 kg.sonra ucretli uyelik falan istediler bidaha girmedim..dogumdan sonra burdan devam ederiz sende benim diyet arkadasim olursun ben deneyimliyim nasilsa :)
Guzelmis canim rengi durusu fiyatta uygun gibi geldi bana
Canim donmedin mi daha doktordan merak ettim ?
önceleri adet ağrısı gibi oluyordu ama şimdi genellikle sağ taraftan şiddetli ağrılar oluyor canım ara ara. önceki gece uyutmadı hatta o kadar yani. avm ye gitmiştik ama alelacele geri dönmek zorunda kaldık bir kere, hiç yürüyemez olmuştum. doktora sordum kasılmalar olabilir dedi işte az önce de dediğim gibi önemli bir şey olsa kramp gibi girmez o ağrılar dedi canım. benim bulantılarım çok olmuştu kilo vermiştim karnım yeni çıkmaya başladı, o büyümeden kaynaklı olabilirmiş. daha geçen hafta gittim doktora zaten, her şey yolundaydı çok şükür plesantanın yeri de iyi demişti. inşallah sende de mühim bir şey yoktur, az kalmış zaten randevuna
Geldim kizlarrr bebis gayet iyiymis... Adet agrilari olmasi gayet normalmis? Ben dedim doktora dun aksam cok kotu seyler okudum uzuldum dedim ne okudun diye sordu? Erken dogum dusme tehlikesi olurmus dedim eee dedi dogurdun mu? Onlari okuyup moralini bozma dedi :) ayrintili ultrasondada herseyim iyi cikti bebis 390 gram olmus. İlkkez renkli ultrasonda gordum ayni babasina benziyor benim sipa :)))) icimden yuk kalkti cok tirsarak gittim ama rahatladim.
Gözün aydın. Çok şükür bak iyiymiş. Her yerde yazılanlar doğru olmuyor işte. Herkes farklı geçiriyor hamileliğini. Boşuna endişelendin bak.Geldim kizlarrr bebis gayet iyiymis... Adet agrilari olmasi gayet normalmis? Ben dedim doktora dun aksam cok kotu seyler okudum uzuldum dedim ne okudun diye sordu? Erken dogum dusme tehlikesi olurmus dedim eee dedi dogurdun mu? Onlari okuyup moralini bozma dedi :) ayrintili ultrasondada herseyim iyi cikti bebis 390 gram olmus. İlkkez renkli ultrasonda gordum ayni babasina benziyor benim sipa :)))) icimden yuk kalkti cok tirsarak gittim ama rahatladim.
Evet canım ya, en ufak bir şeyi hemen araştırıp aaa bak bunda böyle olmuş deyip kötü senaryolar yazıveriyoruz valla. Sonra stres sıkıntı. Eskilerde cinsiyeti bile doğunca öğreniyorlar mış ? biz çatlardık heraldeçok şükür canım gözün aydınvalla eski dönemlerde insanlar hiç bir şey bilmezlermiş ve daha rahatlarmış, biz şimdi araştırdıkça tedirgin oluyoruz her şeyden şüpheleniyoruz
çok şükür canım gözün aydınvalla eski dönemlerde insanlar hiç bir şey bilmezlermiş ve daha rahatlarmış, biz şimdi araştırdıkça tedirgin oluyoruz her şeyden şüpheleniyoruz
Gözün aydın. Çok şükür bak iyiymiş. Her yerde yazılanlar doğru olmuyor işte. Herkes farklı geçiriyor hamileliğini. Boşuna endişelendin bak.
Evet canım ya, en ufak bir şeyi hemen araştırıp aaa bak bunda böyle olmuş deyip kötü senaryolar yazıveriyoruz valla. Sonra stres sıkıntı. Eskilerde cinsiyeti bile doğunca öğreniyorlar mış ? biz çatlardık heralde
Geldim kizlarrr bebis gayet iyiymis... Adet agrilari olmasi gayet normalmis? Ben dedim doktora dun aksam cok kotu seyler okudum uzuldum dedim ne okudun diye sordu? Erken dogum dusme tehlikesi olurmus dedim eee dedi dogurdun mu? Onlari okuyup moralini bozma dedi :) ayrintili ultrasondada herseyim iyi cikti bebis 390 gram olmus. İlkkez renkli ultrasonda gordum ayni babasina benziyor benim sipa :)))) icimden yuk kalkti cok tirsarak gittim ama rahatladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?