- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
gözün aydın sibelcimm
Iyı olmanıza cok sevındm canım. Nerde yaptrdın ayrıntılı ultrasonu kaca yaptn. doktorum 21 haftada yapılacak dedı. Renklı ultrason zamanı babasıyla gıtmek ıstıorum bakalım bızım kerata kıme benzıor
Ben bide cok benzetirim herseyi tvde birini goreyim buna benzio suna benzio acayip benzetiyorum. Gorur gormez esime sana benzio dedim :)) ucret almadilar cnm ozel hastaneye gidiyorum ordaki radyolog bakiyormus :)) tum degerleri iyi cikti :)
Nerde istanbuldamısın cnm sen.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Darisi sana canim temizleyincede cok guzel oluyo sende yarin yaparsin artij esinle :)Ohh mis gibi yaptın evini darısı benim başıma. Bu akşam bende yapayım. Pazar misafirlerim var iftara.
Ben 6,5 aldım ya
anca beraber kanca beraber diyorsun Az kaldı yatçaz kalkçaz kavuşçaz pompalarımıza
Gozun aydin tatlimmKızlar neolur olmaz diye üçlü testte yaptrmıştm. Cok şükür iyi cıktı odaaa
Haklisin insallah faydasi olur yinedecanım bi tane şase verdi yatmadan önce iç dedi sonra antibiyotiği al dedi düzenli içmek lazım ama antibiyatikleri etkisi ozamna daha çok oluyo
Ee anasina bak kizini al demislerOlsun çok yorulma yine de annesi sen :)
13 kilo muuuu maşallah canım azimlisin demek ki:) benim daha evvel hep zehirli olduğu için yesem de alamıyordum hatta almaya çalışıyordum Safinaz gibi gelmekten bıkmıştım.. Ameliyatı bir oldum pir oldum 3 senede toparladım kiloyu ama şimdi 9 ncu ayın sonunda toparlamadan başka bişi olacak sanırım yuvarlanma tarzına geçeceğim gibisenle destekli veririz canım Aralıkta anne olacağız inşallah yaza gider mi tüm alınanlar sence? :what:
Tulumu alamadım yarın yola çıkıyoruz kayınvalidemlere...kargo fln sorun olacak gibi oldu bi dahaki indirime artık :)
Geldim kizlarrr bebis gayet iyiymis... Adet agrilari olmasi gayet normalmis? Ben dedim doktora dun aksam cok kotu seyler okudum uzuldum dedim ne okudun diye sordu? Erken dogum dusme tehlikesi olurmus dedim eee dedi dogurdun mu? Onlari okuyup moralini bozma dedi :) ayrintili ultrasondada herseyim iyi cikti bebis 390 gram olmus. İlkkez renkli ultrasonda gordum ayni babasina benziyor benim sipa :)))) icimden yuk kalkti cok tirsarak gittim ama rahatladim.
batıpark var,ordan amazon köyüne gezilebilir,hemen yakınında teleferikle amisos tepesine çıkıp samsunu bi yukardan görebilirsiniz,sahilde faytonla da gezilebiliyodoğupark var,orda da bandırma vapurunu,hayvanat bahçesini ziyaret edebilirsiniz... benim çok sevdiğim bi yer var 'çakırlar korusu' orayıda gezebilirsiniz,biraz samsun dışında ama uzak değil... müzeler var samsunda gazi müzesi,arkeoloji müzesi onları da gezebilirsiniz, birde sevgi gölü var orası da güzeldir benim bildiklerim ve meşhur olanlar buralar,umarım güzel vakit geçirirsinizz
Ee anasina bak kizini al demisler
Vucut 4-5 kilo depoluyomus canim annenin ac kalma ihtimaline karsi veririz insallah yaza kadar ben kilo konusunda takintiliyim zaten :)
Sanada yillarca zayif gezdikten sonra kilolu olmak acayip gelmis olmali
Magazalara bak canim bi suru tulumlar var kargo parasi vermemis olursun
Yok cnm aksaray.
Tamam canım teşekkür ederim artık gidebildiklerimize gideriz malum bu halimle her yere gücüm yetmeyecek gibi görünüyor😊
Burda fiyatlar uçuk. Benm gıttgm hastanede 300 küsür. Uygun biyer arıyorum bende
Doktordan geliyorum. 5 gün önceye alındı tahmini doğum. Erken yumurtlamışsın her baktığımda 5 gün önden gidiyor, dolayısıyla 6 aralık gibi düşün doğumunu dedi dr :S organlarına falan bakıldı. Her şey temiz çıktı çok şükür. Bir dahaki muayenede şeker yüklemesi yapılacakmış.
Bende ariyorum vakifgurabada 50 lira gibi bi fiyat nisa hastanesi yenibosna 150 lira civari ama ben anadolu yakasindayim zeynep kamilde ucretsiz muayene olup sira beklemek gerekiormus. Bide ozele gitmesine ragmen memnun kalmayanlar olmus 5 10 dk bakip bisey yok deyip gonderen doktorlarda varmis bi iki yil once yazmislar ama icime dert oldu nerde yaptircaz die
Geldim kizlarrr bebis gayet iyiymis... Adet agrilari olmasi gayet normalmis? Ben dedim doktora dun aksam cok kotu seyler okudum uzuldum dedim ne okudun diye sordu? Erken dogum dusme tehlikesi olurmus dedim eee dedi dogurdun mu? Onlari okuyup moralini bozma dedi :) ayrintili ultrasondada herseyim iyi cikti bebis 390 gram olmus. İlkkez renkli ultrasonda gordum ayni babasina benziyor benim sipa :)))) icimden yuk kalkti cok tirsarak gittim ama rahatladim.
Bizimki tombis olcak heralde cok kiloda almadim kendi gobise dolduruo bebisGözün aydın390 grm olmuş maşallah ay ne çabuk büyüyorlar. Bizimki kime benziyor acaba
Afff ben tuzlada oturuorum ya istanbulun bir dier ucu burdaki hersey o kadar pahali ki muayeneye 40 lira oduorum ablamlarda ozele gidior karsida muayene ucreti 12 tl farka bak :/ ayrintili icinde bi 350 istiormus sanirim benm hastane
Doktordan geliyorum. 5 gün önceye alındı tahmini doğum. Erken yumurtlamışsın her baktığımda 5 gün önden gidiyor, dolayısıyla 6 aralık gibi düşün doğumunu dedi dr :S organlarına falan bakıldı. Her şey temiz çıktı çok şükür. Bir dahaki muayenede şeker yüklemesi yapılacakmış.
ohaaa yani,350 nedir yaa, insanları nasıl sömüreceklerini bilemiyolar hee
Kızlar bayramdan sonra bir hafta eşimle tatıl yapalım diyoruz. İstanbula yakın uygun guzel tavsiye edebilcegnz biryer varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?