2014 Aralık Anneleri

Ben bide cok benzetirim herseyi tvde birini goreyim buna benzio suna benzio acayip benzetiyorum. Gorur gormez esime sana benzio dedim :)) ucret almadilar cnm ozel hastaneye gidiyorum ordaki radyolog bakiyormus :)) tum degerleri iyi cikti :)

Ben bide cok benzetirim herseyi tvde birini goreyim buna benzio suna benzio acayip benzetiyorum. Gorur gormez esime sana benzio dedim :)) ucret almadilar cnm ozel hastaneye gidiyorum ordaki radyolog bakiyormus :)) tum degerleri iyi cikti :)

Nerde istanbuldamısın cnm sen.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Darisi sana canim temizleyincede cok guzel oluyo sende yarin yaparsin artij esinle :)
Kızlar neolur olmaz diye üçlü testte yaptrmıştm. Cok şükür iyi cıktı odaaa

Gozun aydin tatlimm
canım bi tane şase verdi yatmadan önce iç dedi sonra antibiyotiği al dedi düzenli içmek lazım ama antibiyatikleri etkisi ozamna daha çok oluyo
Haklisin insallah faydasi olur yinede
Ee anasina bak kizini al demisler
Vucut 4-5 kilo depoluyomus canim annenin ac kalma ihtimaline karsi veririz insallah yaza kadar ben kilo konusunda takintiliyim zaten :)
Sanada yillarca zayif gezdikten sonra kilolu olmak acayip gelmis olmali
Magazalara bak canim bi suru tulumlar var kargo parasi vermemis olursun

Gozun aydin canimm

Tamam canım teşekkür ederim artık gidebildiklerimize gideriz malum bu halimle her yere gücüm yetmeyecek gibi görünüyor😊

Evet işte anasını beğendim kızına göz koydum ben zatennnnn :))) hadi ya iyi bişi o zaman gelen kilolar bu durumda :) evet bi garip geliyor oturup oturup ağlıyorum pijamalarıma bile sığamaz oldum ben ağlıyorum eşim gülüyor bir daha ağlıyorum hormonlar fena evet tulumu öyle yapacağım artık eylülden sonraya kaldı bizim hazırlıklar artık :)

Doktordan geliyorum. 5 gün önceye alındı tahmini doğum. Erken yumurtlamışsın her baktığımda 5 gün önden gidiyor, dolayısıyla 6 aralık gibi düşün doğumunu dedi dr :S organlarına falan bakıldı. Her şey temiz çıktı çok şükür. Bir dahaki muayenede şeker yüklemesi yapılacakmış.

Burda fiyatlar uçuk. Benm gıttgm hastanede 300 küsür. Uygun biyer arıyorum bende

Bende ariyorum vakifgurabada 50 lira gibi bi fiyat nisa hastanesi yenibosna 150 lira civari ama ben anadolu yakasindayim zeynep kamilde ucretsiz muayene olup sira beklemek gerekiormus. Bide ozele gitmesine ragmen memnun kalmayanlar olmus 5 10 dk bakip bisey yok deyip gonderen doktorlarda varmis bi iki yil once yazmislar ama icime dert oldu nerde yaptircaz die

Gozun aydin canim. Bebislerin %5i vaktinde dogarmis zaten onlar gelecekleri zamani biliorlar :)

Aynen benmde oyleys beşinde avcılarda bi yer bulmuş bakalım orayı araştırıcam bide

Afff ben tuzlada oturuorum ya istanbulun bir dier ucu burdaki hersey o kadar pahali ki muayeneye 40 lira oduorum ablamlarda ozele gidior karsida muayene ucreti 12 tl farka bak :/ ayrintili icinde bi 350 istiormus sanirim benm hastane

Gözün aydın 390 grm olmuş maşallah ay ne çabuk büyüyorlar. Bizimki kime benziyor acaba

ohaaa yani,350 nedir yaa, insanları nasıl sömüreceklerini bilemiyolar hee

Bnmde dogum normalde 6 aralik olarak gorunuyor oncede olabilir? Benimde bidaki gidisimde seker yuklemesi yapilcak

Kızlar bayramdan sonra bir hafta eşimle tatıl yapalım diyoruz. İstanbula yakın uygun guzel tavsiye edebilcegnz biryer varmı

canım bende haftasonlarını değerlendirelim diorum ağustos eylülde eşim iş değiştirdiği için yıllık izni yok ..
ağva yı çok öneriyorlar bir de yakın şehirlere geçebilirsiniz Edirne Sakarya olabilir arabanız varsa Bolu derim , Gölcük-Abant çok güzeldir şimdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…