Gozun aydin canim. Bebislerin %5i vaktinde dogarmis zaten onlar gelecekleri zamani biliorlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bende haftasonlarını değerlendirelim diorum ağustos eylülde eşim iş değiştirdiği için yıllık izni yok ..
ağva yı çok öneriyorlar bir de yakın şehirlere geçebilirsiniz Edirne Sakarya olabilir arabanız varsa Bolu derim , Gölcük-Abant çok güzeldir şimdi ..
Agva düşünüyoruz zaten.tavsiye edenilcegnz otel varmı. Netten bakıp orda supriz yaşamak istemem Oyuzden araştrmak istiyorum. Gıdıp gören birenden
Agva düşünüyoruz zaten.tavsiye edenilcegnz otel varmı. Netten bakıp orda supriz yaşamak istemem Oyuzden araştrmak istiyorum. Gıdıp gören birenden
Bnm de 250 istediler ayrintili ve fetal eko icin :-/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kendi doktorum cekmio ayrintiliyi..bi tani merkezine yonlendirdi beni..belki ondan pahalidir bilmiorum ki :-/ bebisim ii olsun da bisi istemem :) feda olsun ona..
ohaaa yani,350 nedir yaa, insanları nasıl sömüreceklerini bilemiyolar hee
Hic sorma baksana hulyazelis arkadasimiz aksarayda ucretsiz olmus gittigi hastanenin muayene ucretine dahilmis :/
Bnm de 250 istediler ayrintili ve fetal eko icin :-/
işte hastaneden hastaneye ne kadar değişiklik var
Devlettede oluormus ama doktorun istemesi lazim bide baya sonraya gun veriormus ayin 1indede devletten randevum var bi orda soylicem olmadi vercez parayi yapcak bisey yok yeterki ilgili olsun gittigim yer o kadar para verip bide ilgisizin tekine rast gelmek istemior insan
Bizimki tombis olcak heralde cok kiloda almadim kendi gobise dolduruo bebis
Gozun aydin hayatimm.Bende 1 hafta kadar onde gidiyorum benimkide aralik basi dogacak sanirim banada sonraki muayenemde seker yuklemesi olacak dedi doktor..Doktordan geliyorum. 5 gün önceye alındı tahmini doğum. Erken yumurtlamışsın her baktığımda 5 gün önden gidiyor, dolayısıyla 6 aralık gibi düşün doğumunu dedi dr :S organlarına falan bakıldı. Her şey temiz çıktı çok şükür. Bir dahaki muayenede şeker yüklemesi yapılacakmış.
Evet canim masallah bebise benimkinden 100 gr fazla haftan kacti?telefondan goremiyorum malum :)Bizimki tombis olcak heralde cok kiloda almadim kendi gobise dolduruo bebis
Devlettede oluormus ama doktorun istemesi lazim bide baya sonraya gun veriormus ayin 1indede devletten randevum var bi orda soylicem olmadi vercez parayi yapcak bisey yok yeterki ilgili olsun gittigim yer o kadar para verip bide ilgisizin tekine rast gelmek istemior insan
Gozun aydin hayatimm.Bende 1 hafta kadar onde gidiyorum benimkide aralik basi dogacak sanirim banada sonraki muayenemde seker yuklemesi olacak dedi doktor..
Evet canim masallah bebise benimkinden 100 gr fazla haftan kacti?telefondan goremiyorum malum :)
Beni egitim arastirma hastanesine yonlendirmisti dr um para vermedim ama bana da dogru duzgun bisey demedi dr ben sordukca cevapladi ultrasonuda renkli degildi zaten :)
Ama hersey normal dedi bana yetti :)
Yarasin bebise tatlim.bende 19+2 masallahi var senin miniginin20+0 cnm bugun 21 e donduk :)) tombis olck galiba ama cokmu yiyorum ne sut yogurt filnda cok tuketiyorum.
selam kızlar bende aralık annesiyım yoğunluktan dolayı sureklı gıremıyordum ne guzel dolmus topık benım aralık 7 sinde sezaryan olucak ıkıncı gebelığım kızım 3 bucuk yasında göz attım bir çoğunuz normal sanırım
Ev kira olması balkonlardan birini kapatıp yığardım oraya ama kira 😞 valla kullanılmayan bütün kolileri , yorganları bılmem neleri annemlere memlekete götürcem sanırım babanemin evi boş .. Aynı srhır olsa hiç sorun değil bide onları tasıycsz peyderper 😞 kullsnılmayanlar tamamda kullanılanlar ne olacak süpürgesi , çamasırlıgı , yok bilmemnesi düşünesim gelmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?