2014 Aralık Anneleri

Agva düşünüyoruz zaten.tavsiye edenilcegnz otel varmı. Netten bakıp orda supriz yaşamak istemem Oyuzden araştrmak istiyorum. Gıdıp gören birenden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende tavsiye aldım ama bikaç ay önceydi şuan hatırlamıorum sorarım size yazarım inş ..
unutursam da pazartesi hatırlatabilirsiniz..

Agva guzel tam kafa dinlemelik ama en fazla 2 gunluk sonrasi sıkıcı, bizim kaldigimiz otelin adi yanlis hatirlamiyorsam greenline guest house oteldi.

Son düzenleme:
Kendi doktorum cekmio ayrintiliyi..bi tani merkezine yonlendirdi beni..belki ondan pahalidir bilmiorum ki :-/ bebisim ii olsun da bisi istemem :) feda olsun ona..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar göbeğim acıyor benim ya beş dk. ayakta kalayım hemen acımaya başlıyo.Elimi koyuyorum acıyan yere çok hızlı atıyo ve sert tam bebeğin olduğu yer.sizlerde var mı böyle bişey??

Kendi doktorum cekmio ayrintiliyi..bi tani merkezine yonlendirdi beni..belki ondan pahalidir bilmiorum ki :-/ bebisim ii olsun da bisi istemem :) feda olsun ona..

beni de öle bi yere yönlendirdiler,başka bi yerde çekincem. aynen bebişler için paraya pula kıyacağızz

Bnm de 250 istediler ayrintili ve fetal eko icin :-/

Su kizlarin almak istedigi elektrikli sut aletleri gibi toptan gitsek indirim yapmazlar mi yaw :)

işte hastaneden hastaneye ne kadar değişiklik var

Devlettede oluormus ama doktorun istemesi lazim bide baya sonraya gun veriormus ayin 1indede devletten randevum var bi orda soylicem olmadi vercez parayi yapcak bisey yok yeterki ilgili olsun gittigim yer o kadar para verip bide ilgisizin tekine rast gelmek istemior insan

herhalde yani o paraları az bi fazla ilgilenilsin diye veriyoruz,ilgili davransınlarda sağlıkla atlatalım şu dönemleri inşallah

Gozun aydin hayatimm.Bende 1 hafta kadar onde gidiyorum benimkide aralik basi dogacak sanirim banada sonraki muayenemde seker yuklemesi olacak dedi doktor..
Bizimki tombis olcak heralde cok kiloda almadim kendi gobise dolduruo bebis
Evet canim masallah bebise benimkinden 100 gr fazla haftan kacti?telefondan goremiyorum malum :)

Beni egitim arastirma hastanesine yonlendirmisti dr um para vermedim ama bana da dogru duzgun bisey demedi dr ben sordukca cevapladi ultrasonuda renkli degildi zaten :)
Ama hersey normal dedi bana yetti :)

20+0 cnm bugun 21 e donduk :)) tombis olck galiba ama cokmu yiyorum ne sut yogurt filnda cok tuketiyorum.

Astronomik rakamlar istemisler resmen ayrintili icin. Benimde kendi doktorum cekmeyecek ama ayni hastanede farkli bir yere gitmeyecegim ve 35 tl . 90 tl mis ama o ay muayneyi ucretsiz oluyormussun otomatik olarak 35 tl ye geliyor. Cd ue kayit yapip veriyorlarda. Kim neyi tutturursa gidiyor valla

selam kızlar bende aralık annesiyım yoğunluktan dolayı sureklı gıremıyordum ne guzel dolmus topık benım aralık 7 sinde sezaryan olucak ıkıncı gebelığım kızım 3 bucuk yasında göz attım bir çoğunuz normal sanırım

20+0 cnm bugun 21 e donduk :)) tombis olck galiba ama cokmu yiyorum ne sut yogurt filnda cok tuketiyorum.
Yarasin bebise tatlim.bende 19+2 masallahi var senin miniginin

Hosgeldin canim.ben epidural normal istiyorum aslinda ama bakalim zaman ne gosterecek

Aynen benim de öle çoğu kullandığım şey bende kiradayım evim olursa ilerde birgün mutlaka kiler gibi bi oda olmasını isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…