Canım endişelenme hemen çok normal, gebelikte nefes darlığı, derin nefes alamama, nefesin yetersiz gelmesi gibi sıkıntılar olabilir, kalp daha fazla kan pompalıyor, daha fazla nefes alma ihtiyacı duyuyoruz çok normal, eğer bu duruma kafayı takarsan panik bozukluğa yol açarsın, hepimizde oluyor, bende de oluyor.. Sana özgü bir durum değil rahat ol anniş tamam mı :))
herhalde yani o paraları az bi fazla ilgilenilsin diye veriyoruz,ilgili davransınlarda sağlıkla atlatalım şu dönemleri inşallah
Gozun aydin hayatimm.Bende 1 hafta kadar onde gidiyorum benimkide aralik basi dogacak sanirim banada sonraki muayenemde seker yuklemesi olacak dedi doktor..
Evet canim masallah bebise benimkinden 100 gr fazla haftan kacti?telefondan goremiyorum malum :)
Beni egitim arastirma hastanesine yonlendirmisti dr um para vermedim ama bana da dogru duzgun bisey demedi dr ben sordukca cevapladi ultrasonuda renkli degildi zaten :)
Ama hersey normal dedi bana yetti :)
Astronomik rakamlar istemisler resmen ayrintili icin. Benimde kendi doktorum cekmeyecek ama ayni hastanede farkli bir yere gitmeyecegim ve 35 tl . 90 tl mis ama o ay muayneyi ucretsiz oluyormussun otomatik olarak 35 tl ye geliyor. Cd ue kayit yapip veriyorlarda. Kim neyi tutturursa gidiyor valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar göbeğim acıyor benim yabeş dk. ayakta kalayım hemen acımaya başlıyo.Elimi koyuyorum acıyan yere çok hızlı atıyo ve sert tam bebeğin olduğu yer.sizlerde var mı böyle bişey??
Selam kizlar.
Bende 18+6 y
im henüz cinsiyetmz belli değil.kiza benzediğini söyledi Dr.bende çarşamba günü detayli ultrasona girecgm ins
Bir oğlum var 2009 aralik doğumlu 1 ay erken doğdu.bu da erken dogmazsa aralik doğumlu olacak nasipse.
Selam hatunlar şu ayrıntılı ultrosan olayından bende dertliyim bana da gittiğim hastanede 230 dediler bi arkadaşa 350 artık ne tuttururlarsa şu özel hastaneler resmen para tuzağı arkadaş bu nedir ya
He bebeğimin sağlığı için tabiki verilir ama bu bi muayene bunu 30 40 liraya da yapan hastane varsa demek ki bu iş o paralara da olabiliyo azcık vicdan diyorum ya azcık vicdan...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sakliyosa kizdir cnm. Benimki 13 haftalikken gosterdi pipisini. Allah sagligi ile kucagina almayi nasip etsin
Evet Kasci da 20 tl mi 25 tl mi ne yaptıracak. Aynen valla tatile giderken bir uğramak falan da olabilir. Sırf bunun için gelinse bile daha uyguna mal olur. Nasılsa çoğu kişinin kendi doktoru değil daha alanında uzman olanlar yapıyor. Bekleriz gelin misafirimiz olunCanim bursada falan cogu arkadas yazmis uygun oralar. Valla bursaya tatile cikip arada renkliyi yaptirmak daha mantikli :) :) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın hanımlaaaar
Günaydınlar ......
Evet Kasci da 20 tl mi 25 tl mi ne yaptıracak. Aynen valla tatile giderken bir uğramak falan da olabilir. Sırf bunun için gelinse bile daha uyguna mal olur. Nasılsa çoğu kişinin kendi doktoru değil daha alanında uzman olanlar yapıyor. Bekleriz gelin misafirimiz olun
günaydın tatlı annişler
günaydınlaaar :)
günaydın tatlı annişler
Günaydın hanımlaaaar
Günaydınlar ......
Günaydın teyzelerimiz :) biz şimdi yola çıktık oğlumun ilk yolculuğu oluyor :) 10 saat kadar bir yol bizi bekler akşama ancak varırız..oğlumla ben gelene kadar çok şey kaynatmayın tamam mı :))
Günaydınlar ......
Evet Kasci da 20 tl mi 25 tl mi ne yaptıracak. Aynen valla tatile giderken bir uğramak falan da olabilir. Sırf bunun için gelinse bile daha uyguna mal olur. Nasılsa çoğu kişinin kendi doktoru değil daha alanında uzman olanlar yapıyor. Bekleriz gelin misafirimiz olun
Günaydın teyzelerimiz :) biz şimdi yola çıktık oğlumun ilk yolculuğu oluyor :) 10 saat kadar bir yol bizi bekler akşama ancak varırız..oğlumla ben gelene kadar çok şey kaynatmayın tamam mı :))
Yarasin bebise tatlim.bende 19+2 masallahi var senin miniginin
Hosgeldin canim.ben epidural normal istiyorum aslinda ama bakalim zaman ne gosterecek
Günaydın hanımlaaaar
günaydın tatlı annişler
günaydınlaaar :)
Sizlere de günaydın kızlar.Günaydın teyzelerimiz :) biz şimdi yola çıktık oğlumun ilk yolculuğu oluyor :) 10 saat kadar bir yol bizi bekler akşama ancak varırız..oğlumla ben gelene kadar çok şey kaynatmayın tamam mı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?