2014 Aralık Anneleri

Canım çok sağol içimi rahatlattın bi canlıya ulaşmak kolay değil zaten annelik bu kadar nasıl kıymetli olabilir diki

İyi olsunlarda yeter ki baska bisey dert deil. Simdi eltimle oturuorduk kadin soyluor biz aglioruz kizi losemi. Cok sukur son tahlilleri iyi cikti atlatacagiz insallah. Hicbisey sagligin yerini doldurmuor. Rabbim tum evlatlara evlatlarimiza saglik nasip etsin insallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bursada falan cogu arkadas yazmis uygun oralar. Valla bursaya tatile cikip arada renkliyi yaptirmak daha mantikli :) :) :)

Kızlar göbeğim acıyor benim ya beş dk. ayakta kalayım hemen acımaya başlıyo.Elimi koyuyorum acıyan yere çok hızlı atıyo ve sert tam bebeğin olduğu yer.sizlerde var mı böyle bişey??

Canim bendede oluyor o gobek buyuyorya ondan oluyor o sanki agirliktan geriliyo cizliyor dimi bende tutuyorum elimle oyle olunca. Normal durum yani.

Selam hatunlar şu ayrıntılı ultrosan olayından bende dertliyim bana da gittiğim hastanede 230 dediler bi arkadaşa 350 artık ne tuttururlarsa şu özel hastaneler resmen para tuzağı arkadaş bu nedir ya

He bebeğimin sağlığı için tabiki verilir ama bu bi muayene bunu 30 40 liraya da yapan hastane varsa demek ki bu iş o paralara da olabiliyo azcık vicdan diyorum ya azcık vicdan...

Selam kizlar.
Bende 18+6 y
im henüz cinsiyetmz belli değil.kiza benzediğini söyledi Dr.bende çarşamba günü detayli ultrasona girecgm ins
Bir oğlum var 2009 aralik doğumlu 1 ay erken doğdu.bu da erken dogmazsa aralik doğumlu olacak nasipse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Sakliyosa kizdir cnm. Benimki 13 haftalikken gosterdi pipisini. Allah sagligi ile kucagina almayi nasip etsin

Devlet yada universite hastanelerinde daha ucuz cnm. Oralarda yaptir. Benim gittigim unv hastanesinde sgklilardan ucret bile almiolar

Sakliyosa kizdir cnm. Benimki 13 haftalikken gosterdi pipisini. Allah sagligi ile kucagina almayi nasip etsin

Oğlumuza 12 haftalık ogrenmstm.

Günaydınlar ......
Canim bursada falan cogu arkadas yazmis uygun oralar. Valla bursaya tatile cikip arada renkliyi yaptirmak daha mantikli :) :) :)

Evet Kasci da 20 tl mi 25 tl mi ne yaptıracak. Aynen valla tatile giderken bir uğramak falan da olabilir. Sırf bunun için gelinse bile daha uyguna mal olur. Nasılsa çoğu kişinin kendi doktoru değil daha alanında uzman olanlar yapıyor. Bekleriz gelin misafirimiz olun

Günaydın hanımlaaaar

günaydın tatlı annişler

günaydınlaaar :)

Günaydın teyzelerimiz :) biz şimdi yola çıktık oğlumun ilk yolculuğu oluyor :) 10 saat kadar bir yol bizi bekler akşama ancak varırız..oğlumla ben gelene kadar çok şey kaynatmayın tamam mı :))

günaydın canım, iyi yolculuklar o halde size.. Yağızcığı çok yorma annesi, dinlene dinlene sağlıkla gidin gelin inşallah :)

Tesekkur ederiz canim :)
Bakcaz bi caresine artik.

Günaydın teyzelerimiz :) biz şimdi yola çıktık oğlumun ilk yolculuğu oluyor :) 10 saat kadar bir yol bizi bekler akşama ancak varırız..oğlumla ben gelene kadar çok şey kaynatmayın tamam mı :))

Gunaydin canim.
Kazasiz belasiz varin insallah.
Yegenimize dikkat et lutfen :)
Gule gule saglicakla gidin .

Yarasin bebise tatlim.bende 19+2 masallahi var senin miniginin

Hosgeldin canim.ben epidural normal istiyorum aslinda ama bakalim zaman ne gosterecek

Ben henuz dogum bilgilerı için doktorumls konuşmadm. Yanı o muabbet hiç geçmedi. Epıdurel nedemek. Hiç bilmiyorum. Bende inşş olursa normal istıyorum tabiki

Günaydın hanımlaaaar

günaydın tatlı annişler

günaydınlaaar :)

Sizlere de günaydın kızlar.

Fananaycım hayırlı yolculuklar. Aralarda biraz dolaş ayaklarına kramp girmesin sonra. Kaynatırsak sana özet geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…