2014 Aralık Anneleri

maşallahh ona o zaman zaten ben istesem bile eşim asla kabul etmez herşeyin doğal olması istiyo baştan bu yana,tabi bende öle istiyorum,inşallah bişi çıkmazda normal olur benim

allah hayırlı, kolay doğumlar versin hepimize. normal olup çok sıkıntı yaşayan da var, çok memnun olan da. yine aynı şekilde sezeryan olup çok memnun olan da var, çok sıkıntı çeken de var. ben bu ondan daha iyi ya da kötü diyemiyorum. hngisi daha iyi olacaksa anne için o olsun. ben de spinal sezeryan e daha yakınım ama nasip bakalım.

maşallahh ona o zaman zaten ben istesem bile eşim asla kabul etmez herşeyin doğal olması istiyo baştan bu yana,tabi bende öle istiyorum,inşallah bişi çıkmazda normal olur benim

İnş hakkinizda hayrlisi artik.benim oğlum 1 ay erken doğdu onca sanciyi çektim en sonunda sezeryana alindim.her iki aciyi yasadm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhh moral verenler olunca birde çevrede çok yapan olunca normal tabi bu kadar sıcak bakman benim çevremde yok hiç öle doğum yapann
Şu an çevremde yeni doğum yapmış 5 kişi doğum yapacak 3 kişi var. Bizim hem akrabalar hem arkadaşlar çok faalizz Hepsinin 2. bebişleri. Birtek benim ve doğum yapmış olanlardan birinin ilk diğerleri tecrübeli olunca her şeyi öğrendik. En çok ablamdan biliyorum.
Annemin dediği gibi Doğumun kolayı yok çabuğu var. Allah çabuk doğum yapanlardan olmamızı nasip etsin.
İnş hakkinizda hayrlisi artik.benim oğlum 1 ay erken doğdu onca sanciyi çektim en sonunda sezeryana alindim.her iki aciyi yasadm
Son ana kadar bizim de ne olacağımız belli değil. O yüzden kesinlikle normal istiyorum diye söylemiyorum hiç. Çocuğum ve ben sağlıklı olalım da. Normali sezeryanı farketmez. Sadece hayırlı, kolay bir doğum nasip et Rabbim diye dua ediyorum. Hepimize inş Allah.

aminnn aminnn aynenn sıkıntı yaşanacak yaşanmayacak hiç bilemeyiz,sağlıkla doğum yapalım inşallah yaa

allahım bi daha yaşatmasın inşallahh yaa

hay maşallahh doğum yarışı var sizdee tabi tecrübelilerden öğren dur,benim de bi ablam var o 2sinide sezeryan yaptı, normali anlatamıyo o yüzden

allahım bi daha yaşatmasın inşallahh yaa

2. Dogumm da sezeyan olur artik.ilk doğum genel anestezi alarak oldu sezeryan çeşidini dusunmeme firsat yoktu zaten ikinci de epidurale ceserat edemm herhalde.

sağlıkla olsunlarda artık hangisi daha rahat ve bizim için sağlıklıysa onu yaptırcaz..

hay maşallahh doğum yarışı var sizdee tabi tecrübelilerden öğren dur,benim de bi ablam var o 2sinide sezeryan yaptı, normali anlatamıyo o yüzden

Benim ablam anlatsın sana. Nasıl ballandıra ballandıra anlatıyor bir görsen sanırsın ki çok kolay bir şey.
Gerçi ağrı çekmedi çok epidural olduğu için. Sonrasında ki rahatlığını çok beğenmiş
Ama belli olmuyor işte. Normal yapıp hemen ayaklanamıyanda var. Sezeryan olup ilk gün ayaklanan da var. Rabbim hayırlısını en kolayını nasip etsin hepimize.

hahhahaah kendi rahat geçirmiş anlatır tabii aminnn hepimizz böle rahat anlatacağımız doğumlar yaşayalım inşallahhh

Merhaba arkadaşlar ben yeni sayilirim forumda. Suan 20 haftalik hamileyim Bebeğimi daha hissetmedim heralde.. daha doğrusu emin değilim. Bir kizim olcak allahin izniyle. Adini Dua koymayi düşünüyoruz sizce nasıl?

hahhahaah kendi rahat geçirmiş anlatır tabii aminnn hepimizz böle rahat anlatacağımız doğumlar yaşayalım inşallahhh
aynen. Aminnn.

Hoş geldin canım. Sağlıkla kucağına alırsın inş Allah. Dua çok kullanılan bir isim değil. ama şunu da düşün ilerde bu isim ile dalga geçebilirler. Malum çocuklar kırılırmış, üzülürmüş diye düşünmüyorlar. Sen istersen hocalara falan sor bu ismi. Nureddin Yıldız 'a ben çok güvenirim ve severim. Ona sorabilirsin. Allah gönlüne göre versin her şeyi.

Hoş bulduk Sağol önerin için eşimle hamile kalmadan önce karar verdik bu isime. Ben yurtdışında yaşadığım için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Hanimlar bebegi ilk hissetmek nasil birsey? Yani belli oluyormu

İlk hamileliğin galiba daha bir kaç haftaya ihtiyacın olabilir hissetmn icn.icnden birseyin kayıp gittiğini hissedebilirsn gazin varmis gibi pit pitlar olur

Heralde daha demin onu hissettim. Elimi gobegime koydugumda sanki tekme atti. Sagolun arkadaslar. Sizin hamileliginiz nasil gidiyor ? Benim hala bulantilarim var sürekli yemek yememiyim gecmesi için

Günaydın teyzelerimiz :) biz şimdi yola çıktık oğlumun ilk yolculuğu oluyor :) 10 saat kadar bir yol bizi bekler akşama ancak varırız..oğlumla ben gelene kadar çok şey kaynatmayın tamam mı :))

Gule gule gidip gelin cnm mola verip yurumeyi unutma yolculuklarda hamilelere bu oneriliyor iki saatte bir mola..

Kızlar benim mesaim bitti ben evime gidiyorum

Ella canım bebeği hissetmek o kadar tuhaf ki :) Sanki biri karnının içinden dürtüyor seni parmağı ile :) pıt pıt yapıyot resmen. Kuvvetli bir damar atması gibi. Benim de ilk gebeliğim ve 16+4 te hissettim ilk. Ama ben zayıfım yağ falan yok hiç karın bölgemde o yüzden çabuk hissettim heralde. Şimdi resmen tekme atıyor. Hatta dün akşam temizlik yapıp uzanınca biraz da tatlı bir şeyler yiyince gözle görülür tekmeler yedim. Allah'ım bir an önce sana ve hissedemeyenlere de yaşatsın.

EVT Canım genel anesteziden ayılması güç,ben ilk karnım ağrıyo die bağırdım,sonra kızımı getirin diye,kızım güzelmi ne olur kocamda görsün kızımı,kızım güzelmi,hatta dr emzittirmişti kolumu oynatamadığım için bak ii tut bebeğimi düşerse öldürrüm fln demişim...çok gülmüşlerdi

Canım vajinismus hastasıyım dedin. Hala geçmedimi o yüzden mi sezeryan raporu verdiler...

canım benim vajinusmus hikayem çok derinnnnn...benim bu 2. evliliğim,ilk evliliğimde ilk gece heycanladığım için sorun yaşadım şiddet gördüm,olmadı,1 ay sonra tecavüz etti,sonrada ilişki yaşayamadım,psikolojim alt üst oldu,1-1,5 yıl psikolojik tedavi ve cinsel terapi aldım sonra şimdiki eşimle evlendim,eşimde sorun yaşamıyorum ama muayenelerde çok sorun yaşıyorum,rahat olabilmem için dr. güvenmem gerekiyo yoksa afedersin o bölge tamamen kapanıyo ve muayene imkansız oluyo,bu sebeple psikatristim hamileyken rapor yazmıştı,sezeryan olması gerekiyo diyo

canım anlatılan ne olursa olsun,doğum çok güzel bi duygu rabbimin kadınlara verdiği mucize,çok güzel,,zaten rabbim o zorlukların kolaylığını sabrını veriyo

Ayık değilsin tam olarak ama bebeğini düşünüyorsun annelik işte.
Canım ya neler yaşamışsın. Çok üzüldüm ama çok şükür ki atlatmışsın. Hayvanın tekiymiş o adam. Eş demek bile utanç verici eş sıfatını haketmemiş hiç. İlk gece korkusu olabiliyor çok normal bu. Ben bile kendimi bu konuda çok rahat sanırken ilk gece çok kastım kendimi gerçi olmuş bitmiş benim haberim kanama olunca oldu. Nasıl kastıysam artık. Kanama da bile emin olamadım. Ertesi gün sakinleştirici bir takım ilaçlar kullanıp denedik eee bu dün akşam da olmuştu diye bir tepki verdim Eşim öldü gülmekten. Zaten dün gece oldu ama senin inandıramadım ne yapayım dedi Çoğu kişinin var ilk gece korkusu da adam öküz olunca sonuçlar farklı oluyor.

Gelmiş geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm Rabbim bidaha öyle kötü insanlarla karşılaştırmasın. Bende 1,5 yıl vajinismusdum, yendikten sonra hemen hamile kaldım eşim normal olsun herşeyin normali daha iyidir diyerek sezeryan olmama izin vermemişti. Normal doğurdum ama o an korkularım çok şiddetlendi, sancım gitti ve bebeği itmem gerekirken ben kendimi kastım yine. Yani zor bi doğum oldu. Bilseydim böyle bişey olduğunu sezeryan raporu bende alırdım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…