maşallahh ona o zamanzaten ben istesem bile eşim asla kabul etmez herşeyin doğal olması istiyo baştan bu yana,tabi bende öle istiyorum,inşallah bişi çıkmazda normal olur benim
maşallahh ona o zamanzaten ben istesem bile eşim asla kabul etmez herşeyin doğal olması istiyo baştan bu yana,tabi bende öle istiyorum,inşallah bişi çıkmazda normal olur benim
Şu an çevremde yeni doğum yapmış 5 kişi doğum yapacak 3 kişi var.ohhh moral verenler olunca birde çevrede çok yapan olunca normal tabi bu kadar sıcak bakmanbenim çevremde yok hiç öle doğum yapann
Annemin dediği gibi Doğumun kolayı yok çabuğu var. Allah çabuk doğum yapanlardan olmamızı nasip etsin.allah hayırlı, kolay doğumlar versin hepimize. normal olup çok sıkıntı yaşayan da var, çok memnun olan da. yine aynı şekilde sezeryan olup çok memnun olan da var, çok sıkıntı çeken de var. ben bu ondan daha iyi ya da kötü diyemiyorum. hngisi daha iyi olacaksa anne için o olsun. ben de spinal sezeryan e daha yakınım ama nasip bakalım.
Son ana kadar bizim de ne olacağımız belli değil. O yüzden kesinlikle normal istiyorum diye söylemiyorum hiç. Çocuğum ve ben sağlıklı olalım da. Normali sezeryanı farketmez. Sadece hayırlı, kolay bir doğum nasip et Rabbim diye dua ediyorum. Hepimize inş Allah.İnş hakkinizda hayrlisi artik.benim oğlum 1 ay erken doğdu onca sanciyi çektim en sonunda sezeryana alindim.her iki aciyi yasadm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allah hayırlı, kolay doğumlar versin hepimize. normal olup çok sıkıntı yaşayan da var, çok memnun olan da. yine aynı şekilde sezeryan olup çok memnun olan da var, çok sıkıntı çeken de var. ben bu ondan daha iyi ya da kötü diyemiyorum. hngisi daha iyi olacaksa anne için o olsun. ben de spinal sezeryan e daha yakınım ama nasip bakalım.
İnş hakkinizda hayrlisi artik.benim oğlum 1 ay erken doğdu onca sanciyi çektim en sonunda sezeryana alindim.her iki aciyi yasadm
Şu an çevremde yeni doğum yapmış 5 kişi doğum yapacak 3 kişi var.Bizim hem akrabalar hem arkadaşlar çok faalizz Hepsinin 2. bebişleri. Birtek benim ve doğum yapmış olanlardan birinin ilk diğerleri tecrübeli olunca her şeyi öğrendik. En çok ablamdan biliyorum..
allahım bi daha yaşatmasın inşallahh yaa
2. Dogumm da sezeyan olur artik.ilk doğum genel anestezi alarak oldu sezeryan çeşidini dusunmeme firsat yoktu zaten ikinci de epidurale ceserat edemm herhalde.
hay maşallahhdoğum yarışı var sizdee tabi tecrübelilerden öğren dur,benim de bi ablam var o 2sinide sezeryan yaptı, normali anlatamıyo o yüzden
Benim ablam anlatsın sana. Nasıl ballandıra ballandıra anlatıyor bir görsen sanırsın ki çok kolay bir şey.
Gerçi ağrı çekmedi çok epidural olduğu için. Sonrasında ki rahatlığını çok beğenmiş
Ama belli olmuyor işte. Normal yapıp hemen ayaklanamıyanda var. Sezeryan olup ilk gün ayaklanan da var. Rabbim hayırlısını en kolayını nasip etsin hepimize.
hahhahaah kendi rahat geçirmiş anlatır tabiiaminnn hepimizz böle rahat anlatacağımız doğumlar yaşayalım inşallahhh
Merhaba arkadaşlar ben yeni sayilirim forumda. Suan 20 haftalik hamileyim Bebeğimi daha hissetmedim heralde.. daha doğrusu emin değilim. Bir kizim olcak allahin izniyle. Adini Dua koymayi düşünüyoruz sizce nasıl?
Hoş bulduk Sağol önerin için eşimle hamile kalmadan önce karar verdik bu isime. Ben yurtdışında yaşadığım için bir sorun olacağını düşünmüyorum. Hanimlar bebegi ilk hissetmek nasil birsey? Yani belli oluyormu
Günaydın teyzelerimiz :) biz şimdi yola çıktık oğlumun ilk yolculuğu oluyor :) 10 saat kadar bir yol bizi bekler akşama ancak varırız..oğlumla ben gelene kadar çok şey kaynatmayın tamam mı :))
Şimdi çoğu kişi doğumunu bu şekilde yapıyor. Ablam 2 çocuğunu da epidural normal ile yaptı. Kaynımın söylediğine göre risk her şekilde var. Ama bu risk basit bir ameliyatta masa da kalmak kadar dedi.Yapan kişi önemli tabi ki. Tecrübeli olması lazım. Birde sen sabit dururken epidural kateteri ve ya spinal iğnesini yapıyorlar. SAbit kıpırdamadan durman çok önemli. Çevremde çoğu kişi ya epidural ile ya spinal ile doğum yaptı. Kaynım da epidural ve spinal yaptığım hiç bir hastam da sorun yaşamadım diye moral de verdi. Bu arada omurgaya değil canım omur boşlukları varmış oralara. Yan etkisi baş ağrısı oluyor ve spinal de omuz tutulması nadir görülüyormuş. Herkesin kendi seçimi ama ben aksilik çıkmazsa normal olsun istiyorum ve madem böyle bir şansım var ağrısız da olsun diyorum
Sayfalar çok doluyor valla haklısın. Epidural normal de pek başağrısı yaşanmıyormuş ama tabi olanı da var. Genelde 1 gün. Spinal dede genelde 1 gün ve bol sıvı, kafein ile atlatıyormuşsun. Ablam epidural normal oldu. Hiç baş ağrısı çekmedi. Gerçi ablamın ağrı eşiğide yüksekmiş.
Genel anesteziden ayılması çok zor. Annem ameliyat olduğunda ayılırken betül ne yaptın bana betül diyerek uyanmıştı. Ben etkisinde çıkamadım kaç gün. İyileşince anneme sordum anne neden bana öyle dedin diye. AAA ben mi dedim niye diyim ki yanlış anlamışsındır sen dedi. Ben böyle fıtığı çekeceğine ameliyat ol diye biraz baskı kurmuştumda onun etkisiyle heralde. Ama kaç gece ağlamıştım :2::2: Ayılma kısmı gerçekten çok kötü. Allah yardımcı olsun herkesin.
Günaydın canım.
AAAA bizim burda tık yok kavruluyoruz. Bereket olsun inş Allah.
Canım vajinismus hastasıyım dedin. Hala geçmedimi o yüzden mi sezeryan raporu verdiler...
Benim ablam anlatsın sana. Nasıl ballandıra ballandıra anlatıyor bir görsen sanırsın ki çok kolay bir şey.
Gerçi ağrı çekmedi çok epidural olduğu için. Sonrasında ki rahatlığını çok beğenmiş
Ama belli olmuyor işte. Normal yapıp hemen ayaklanamıyanda var. Sezeryan olup ilk gün ayaklanan da var. Rabbim hayırlısını en kolayını nasip etsin hepimize.
EVT Canım genel anesteziden ayılması güç,ben ilk karnım ağrıyo die bağırdım,sonra kızımı getirin diye,kızım güzelmi ne olur kocamda görsün kızımı,kızım güzelmi,hatta dr emzittirmişti kolumu oynatamadığım için bak ii tut bebeğimi düşerse öldürrüm fln demişim...çok gülmüşlerdi
canım benim vajinusmus hikayem çok derinnnnn...benim bu 2. evliliğim,ilk evliliğimde ilk gece heycanladığım için sorun yaşadım şiddet gördüm,olmadı,1 ay sonra tecavüz etti,sonrada ilişki yaşayamadım,psikolojim alt üst oldu,1-1,5 yıl psikolojik tedavi ve cinsel terapi aldım sonra şimdiki eşimle evlendim,eşimde sorun yaşamıyorum ama muayenelerde çok sorun yaşıyorum,rahat olabilmem için dr. güvenmem gerekiyo yoksa afedersin o bölge tamamen kapanıyo ve muayene imkansız oluyo,bu sebeple psikatristim hamileyken rapor yazmıştı,sezeryan olması gerekiyo diyo
canım anlatılan ne olursa olsun,doğum çok güzel bi duygu rabbimin kadınlara verdiği mucize,çok güzel,,zaten rabbim o zorlukların kolaylığını sabrını veriyo
EVT Canım genel anesteziden ayılması güç,ben ilk karnım ağrıyo die bağırdım,sonra kızımı getirin diye,kızım güzelmi ne olur kocamda görsün kızımı,kızım güzelmi,hatta dr emzittirmişti kolumu oynatamadığım için bak ii tut bebeğimi düşerse öldürrüm fln demişim...çok gülmüşlerdi
canım benim vajinusmus hikayem çok derinnnnn...benim bu 2. evliliğim,ilk evliliğimde ilk gece heycanladığım için sorun yaşadım şiddet gördüm,olmadı,1 ay sonra tecavüz etti,sonrada ilişki yaşayamadım,psikolojim alt üst oldu,1-1,5 yıl psikolojik tedavi ve cinsel terapi aldım sonra şimdiki eşimle evlendim,eşimde sorun yaşamıyorum ama muayenelerde çok sorun yaşıyorum,rahat olabilmem için dr. güvenmem gerekiyo yoksa afedersin o bölge tamamen kapanıyo ve muayene imkansız oluyo,bu sebeple psikatristim hamileyken rapor yazmıştı,sezeryan olması gerekiyo diyo
canım anlatılan ne olursa olsun,doğum çok güzel bi duygu rabbimin kadınlara verdiği mucize,çok güzel,,zaten rabbim o zorlukların kolaylığını sabrını veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?