sen dogur tamam mı kk dan bana msj at ole cıkayım bende rınge
İyiki dinlemişsin canım doktorunu, çünkü yaşadığın şeyler gerçekten çok ağır. Benim eşim Allah razı olsun çok anlayışlı davrandı, beni hiç zorlamadı hep bekledi. Normal doğumdan sonra nüksetmedi vajinismus çok şükür..
öle canım hayat bu neler yaşıysn neler,,her kızın ilk gece korkusu vardır,bu tamamen erkekde bitiyo,erkeğe bağlı,tabi oda adamsa,rabbim kimseye yaşatmasın...çok çok zor...
vajinusmunu direk sorduğun için anlamıştım seninde yaşadığını,,çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
canım benim en büyük hayalimdi bebğimi normal doğurmak ,ama dr. um kesinlikle olmaz dedi,eğerki normale zorlarsan kendini herşeyi sil baştan yaşarsın eşine yaklaşamazsın dedi,hatta yarım anesteziye dahi izin vermedi,iyikide onun dediğini yaptım...kadın doğumcular vajınusmusun doğumla tamamen ortadan kalkacağını idda ediyorlar,benim dr. um öyleydi,,,fakat tamamen yanlış,afedersin o bölgede kapalı bişey yok zaten,fakat psikolojikmen rahat olamadığında kasların kasıldığı için tamamen kapanıyo,ama kadın doğumcular,doğumla orası genişler açılır die düşünüyo...bu konunun uzmanı ii bi psikatrist
Canlar vajinismus psikolojisi hala üstümden atamadım ben çünkü 11 ay vajinismus ile uğraştım yendiğim ilk ay hamile kaldım iilk gittiğim doktor 3 ay ilişki yasak dedi şimdi 4 Aylık oldum ama uzağım yine eşim anlayışlı ama ona da yazık bide nasıl doğurcam hiiç bilmiyorum 😢😢
Ya Fettah
Canım hemen hamile kaldığımız için tam atlatamıyoruz. Ama ben doğumdan sonra çok rahattım, hiç kasılmam olmadı çok şükür, normal doğum istiyorsan yapabilirsin tabi ama psikolojik olarak rahat olman gerek. Çok fazla korkun yoksa yapabilirsin canım. Benim korkularım çok vardı çokşükür kızım sağlıklı bir şekilde doğdu hemde o doğumu yaşamak bambaşka ne olursa olsun. Çok güzel bi duygu. İnşallah hakkında hayırlısı ne
ise o olur canım. Şimdiden strese girme...
Canim agri esigi tam olarak ne oluyo?Şimdi çoğu kişi doğumunu bu şekilde yapıyor. Ablam 2 çocuğunu da epidural normal ile yaptı. Kaynımın söylediğine göre risk her şekilde var. Ama bu risk basit bir ameliyatta masa da kalmak kadar dedi.Yapan kişi önemli tabi ki. Tecrübeli olması lazım. Birde sen sabit dururken epidural kateteri ve ya spinal iğnesini yapıyorlar. SAbit kıpırdamadan durman çok önemli. Çevremde çoğu kişi ya epidural ile ya spinal ile doğum yaptı. Kaynım da epidural ve spinal yaptığım hiç bir hastam da sorun yaşamadım diye moral de verdi. Bu arada omurgaya değil canım omur boşlukları varmış oralara. Yan etkisi baş ağrısı oluyor ve spinal de omuz tutulması nadir görülüyormuş. Herkesin kendi seçimi ama ben aksilik çıkmazsa normal olsun istiyorum ve madem böyle bir şansım var ağrısız da olsun diyorum
Sayfalar çok doluyor valla haklısın. Epidural normal de pek başağrısı yaşanmıyormuş ama tabi olanı da var. Genelde 1 gün. Spinal dede genelde 1 gün ve bol sıvı, kafein ile atlatıyormuşsun. Ablam epidural normal oldu. Hiç baş ağrısı çekmedi. Gerçi ablamın ağrı eşiğide yüksekmiş.
Genel anesteziden ayılması çok zor. Annem ameliyat olduğunda ayılırken betül ne yaptın bana betül diyerek uyanmıştı. Ben etkisinde çıkamadım kaç gün. İyileşince anneme sordum anne neden bana öyle dedin diye. AAA ben mi dedim niye diyim ki yanlış anlamışsındır sen dedi. Ben böyle fıtığı çekeceğine ameliyat ol diye biraz baskı kurmuştumda onun etkisiyle heralde. Ama kaç gece ağlamıştım :2::2: Ayılma kısmı gerçekten çok kötü. Allah yardımcı olsun herkesin.
Günaydın canım.
AAAA bizim burda tık yok kavruluyoruz. Bereket olsun inş Allah.
Kızlar kızımızın ismi yüzünden eşimle tartıştık konuşmuyoruz şuanda. O mila istiyo ben hira. Ve anlaşamıyoruz. Ben napar eder o cocugun adını hira koyarımmmm. Oda inat yapıyo bende. Sonunda kavga ettik konuşmuyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar kızımızın ismi yüzünden eşimle tartıştık konuşmuyoruz şuanda. O mila istiyo ben hira. Ve anlaşamıyoruz. Ben napar eder o cocugun adını hira koyarımmmm. Oda inat yapıyo bende. Sonunda kavga ettik konuşmuyoruz
Kizlaaaarr bugün oglumu gördüm cok mutluyum her ultrason benim icin bi şölen festival oglumu ekranda görünce alkislayasim geliyor balonlar konfetiler patlatasim geliyo 😀😀😀😀 normalde 19+3um ama oğlum 20+3 cikti bıdık bıdık oynuodu. bu hafta ucaga binicez sorduk sorun yok dedi. catlak kremi olarakta bonal f diye bi krem onerdi bulabilirsem alicam. herşey yolunda cok şükür vallai dogumu falan hic düşünmüyorum zamani gelince saglikli bi sekilde birbirimize kavusalim isterse burnumdan cikarsinlar tantunimi ☺☺😅
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlar vajinismus psikolojisi hala üstümden atamadım ben çünkü 11 ay vajinismus ile uğraştım yendiğim ilk ay hamile kaldım iilk gittiğim doktor 3 ay ilişki yasak dedi şimdi 4 Aylık oldum ama uzağım yine eşim anlayışlı ama ona da yazık bide nasıl doğurcam hiiç bilmiyorum 😢😢
Ya Fettah
allahhh inatlıktan tartışma çıkıo,ilerleyen zamanarda aynı durum bende de yaşanacak eminim...ikiside güzel isim ama hira daha anlamlı bence
bende eşimle kızımda çok tartışmıştık isim konusunda,,ama o yendi beni,,,tavsiyem ne yap ne et kendi istediğin isme ikna et (tabi tatlılıkla)..eğerki isim içine sinmezse söyleyemiyorsun..ben kızıma prensesim diye hitap ediyrm söleyemiyorum ismini
Canim agri esigi tam olarak ne oluyo?
Bizde oleydik ama ben kavga etmeyelim iki isimli olsun dedim iki isimli cok sevdigimden birini esim birini ben koycam herkess rahat huzurlu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben usuttum yadunden beri hapsirmalar burun akintisi bugunde halsizlikle oksuruk basladi iyi bi tavsiyesi olan var mi daha nuksetmeden nasil atlatirim. Ben cok zor atlatiorum cunku gecen sene 10 igneden sonra ancak ayaklanmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?