2014 Aralık Anneleri

Canım sanada geçmiş olsun.
Ben de çıkıcam dedim halen çıkamadım. Şimdi çıkıyorum ama fırsat bulursam cepten devam ederim. Hepinizi öptüm kızlar hoşçakalın.

öle canım hayat bu neler yaşıysn neler,,her kızın ilk gece korkusu vardır,bu tamamen erkekde bitiyo,erkeğe bağlı,tabi oda adamsa,rabbim kimseye yaşatmasın...çok çok zor...

vajinusmunu direk sorduğun için anlamıştım seninde yaşadığını,,çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
canım benim en büyük hayalimdi bebğimi normal doğurmak ,ama dr. um kesinlikle olmaz dedi,eğerki normale zorlarsan kendini herşeyi sil baştan yaşarsın eşine yaklaşamazsın dedi,hatta yarım anesteziye dahi izin vermedi,iyikide onun dediğini yaptım...kadın doğumcular vajınusmusun doğumla tamamen ortadan kalkacağını idda ediyorlar,benim dr. um öyleydi,,,fakat tamamen yanlış,afedersin o bölgede kapalı bişey yok zaten,fakat psikolojikmen rahat olamadığında kasların kasıldığı için tamamen kapanıyo,ama kadın doğumcular,doğumla orası genişler açılır die düşünüyo...bu konunun uzmanı ii bi psikatrist

İyiki dinlemişsin canım doktorunu, çünkü yaşadığın şeyler gerçekten çok ağır. Benim eşim Allah razı olsun çok anlayışlı davrandı, beni hiç zorlamadı hep bekledi. Normal doğumdan sonra nüksetmedi vajinismus çok şükür..

maşallahh ona o zaman zaten ben istesem bile eşim asla kabul etmez herşeyin doğal olması istiyo baştan bu yana,tabi bende öle istiyorum,inşallah bişi çıkmazda normal olur benim

Bizde normalden yanayiz neyse acisi cekmeye raziyim korkutsada gozumu millet catir catir doguruor bizde dogururz insallah :) tabi son dakka ne olacagini bilemeyiz hayirlisi olsun hakkimizda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

vajınusmusda anlayış çok önemli ya,yaşamayan bilemez bi anlatsam yaşadıklarımı canım öyle ağırdıki 6 ay boyunca hergün o iş yüzünden şiddet gördüm,hatta eşim kızlık raporu bile istemişti biliymsn ve ilk elini tuttuğum kişi olğunu bildiği halde,oda yetmedi aldatıldım,dolandırıldım,daha neler neler......
cinselliği bırak el ele tutuşan çift görünce midem bulanıyodu,offf offff

çok şükür sen eşinden yana şanslıymışın,normal doğumdan sonra tekrarlamadığına sevindim allah bidaha yaşatmasın

kızlar size önerim öle kimseden doğum hikayesi dinlemeyin,korkutmayın kendinizi,herkesin yapısı acı eşiği farklıdır,ve doğum şeklinizi düşünmeyin,zaten dr. lar o an olması gereken doğum şeklini uyguluyor,son dk ya kadar hiç bişey belli olmaz şimdiden düşünüp kasmayın bence hamileliğin tadını çıkarın

aynenn inşallahhhh bi avazda doğursakk ahh ahh aminn hayırlısı

Önemli olan sanciymis doğum aninda daha rahatlama hissediyormussun doğum kolayms sanci zormus.ben 18 saate yakin sanci cektim ama doguramdm.en şiddetli sancilarim 8-9 saat surdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayenn herkes farklı,ablam 5 aylık bebeğini düşürdü normal doğumla aldılar,bana anlatır çok korktum daha yapmam dedim,2 oğlumu sezeryanla yaptım diye,ben ona rağmen allah izin verirse normal istiyorum, ablam sezeryan oldu, göbeği kaldı aynı hamile gibi duruyo hala kiloları da doğru dürüst veremedi,herkes çok farklı ablam öyleyken sezeryan yapıp zayıf olanlarda var,bi kişiyi dinleyip ona göre tercih yapılmamalı

Cok gecmis olsun canim ya. Benim ablamda 3 ay izin vermemisti sonra psikaytrla ilacla anca olmustu. Hangimizin korkulari yok ki. Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin.

Kesinlikle katiliorum ben bizzat ablamin normal dogumunda bulundum birak anlatmasini o hatrlamior ben anlatiorum daha 17 yasindaydim ozaman. Ama hic dusunmuorum sonucta son dakka ne olacagini bilmioruz ki. Hic dusunup kasmaya gerek yok.

Selamlar annişler :) ehehe doğum konuşulmuş bakiyorum da ara ara aciliyo bu mevzu hepinizde bir korku var dimi itiraf edin 😀 bende korkuyorum zaten 😊 çok da merak ediyorum o meşhur sancıyı daha saglikli olduğunu düşündüğüm için de normal istiyorum hem de epiduralsiz falan benimki biraz deli cesareti gibi oluyor çünkü korkak biriyim gerçekten 😄 normal ve sezeryan doğum videolari izledim sezeryan daha berbat geldi bana Allahim inşallah hepimiz catir catir dogururuz 😃 gerçi belli de olmuyor son ana kadar bakalim hepimizin hakkında hayirlisi olsun çok da düşünmemek lazim bebisler bir şekilde cikacaklar oradan 👶

Amin canım amin...

En güzeli normal doğum.adet sancisi gibi basliyo sonra siddetleniyo bu kadar basit yani.buyutmeyin gözünüzde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ya Allah acil sifalar versin yavruya.sende uzme kendini cok fazla..
Günaydın teyzelerimiz :) biz şimdi yola çıktık oğlumun ilk yolculuğu oluyor :) 10 saat kadar bir yol bizi bekler akşama ancak varırız..oğlumla ben gelene kadar çok şey kaynatmayın tamam mı :))
İyi yolculuklar canim fazla yorulma tatile mi gidiyosunuz bakalim :)

Oyle guzel anlatmissinki canim cok sagol.ben bu kadar detay bilmiyodum valla :)
Hosgeldin canim fakli bi isim hic duymadim kulaga hos geliyo ama..

Canim yaa Allah kimseye yasatmasin ne kadar zor seyler yasamissin oyle..

hadı ya gunahlar dokulurmus annelerın cektıgı sancılarla gunahlarına kefaret olsun ınsallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…