Gelmiş geçmiş olsun canım ya çok üzüldümRabbim bidaha öyle kötü insanlarla karşılaştırmasın. Bende 1,5 yıl vajinismusdum, yendikten sonra hemen hamile kaldım eşim normal olsun herşeyin normali daha iyidir diyerek sezeryan olmama izin vermemişti. Normal doğurdum ama o an korkularım çok şiddetlendi, sancım gitti ve bebeği itmem gerekirken ben kendimi kastım yine. Yani zor bi doğum oldu. Bilseydim böyle bişey olduğunu sezeryan raporu bende alırdım :)
Canım sanada geçmiş olsun.
Ben de çıkıcam dedim halen çıkamadım. Şimdi çıkıyorum ama fırsat bulursam cepten devam ederim. Hepinizi öptüm kızlar hoşçakalın.
Ayık değilsin tam olarak ama bebeğini düşünüyorsun annelik işte.
Canım ya neler yaşamışsın. Çok üzüldüm ama çok şükür ki atlatmışsın. Hayvanın tekiymiş o adam. Eş demek bile utanç verici eş sıfatını haketmemiş hiç. İlk gece korkusu olabiliyor çok normal bu. Ben bile kendimi bu konuda çok rahat sanırken ilk gece çok kastım kendimi gerçi olmuş bitmiş benim haberim kanama olunca oldu. Nasıl kastıysam artık. Kanama da bile emin olamadım. Ertesi gün sakinleştirici bir takım ilaçlar kullanıp denedik eee bu dün akşam da olmuştu diye bir tepki verdim Eşim öldü gülmekten. Zaten dün gece oldu ama senin inandıramadım ne yapayım dediÇoğu kişinin var ilk gece korkusu da adam öküz olunca sonuçlar farklı oluyor.
Gelmiş geçmiş olsun canım ya çok üzüldümRabbim bidaha öyle kötü insanlarla karşılaştırmasın. Bende 1,5 yıl vajinismusdum, yendikten sonra hemen hamile kaldım eşim normal olsun herşeyin normali daha iyidir diyerek sezeryan olmama izin vermemişti. Normal doğurdum ama o an korkularım çok şiddetlendi, sancım gitti ve bebeği itmem gerekirken ben kendimi kastım yine. Yani zor bi doğum oldu. Bilseydim böyle bişey olduğunu sezeryan raporu bende alırdım :)
öle canım hayat bu neler yaşıysn neler,,her kızın ilk gece korkusu vardır,bu tamamen erkekde bitiyo,erkeğe bağlı,tabi oda adamsa,rabbim kimseye yaşatmasın...çok çok zor...
vajinusmunu direk sorduğun için anlamıştım seninde yaşadığını,,çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
canım benim en büyük hayalimdi bebğimi normal doğurmak ,ama dr. um kesinlikle olmaz dedi,eğerki normale zorlarsan kendini herşeyi sil baştan yaşarsın eşine yaklaşamazsın dedi,hatta yarım anesteziye dahi izin vermedi,iyikide onun dediğini yaptım...kadın doğumcular vajınusmusun doğumla tamamen ortadan kalkacağını idda ediyorlar,benim dr. um öyleydi,,,fakat tamamen yanlış,afedersin o bölgede kapalı bişey yok zaten,fakat psikolojikmen rahat olamadığında kasların kasıldığı için tamamen kapanıyo,ama kadın doğumcular,doğumla orası genişler açılır die düşünüyo...bu konunun uzmanı ii bi psikatrist
maşallahh ona o zamanzaten ben istesem bile eşim asla kabul etmez herşeyin doğal olması istiyo baştan bu yana,tabi bende öle istiyorum,inşallah bişi çıkmazda normal olur benim
İyiki dinlemişsin canım doktorunu, çünkü yaşadığın şeyler gerçekten çok ağır. Benim eşim Allah razı olsun çok anlayışlı davrandı, beni hiç zorlamadı hep bekledi. Normal doğumdan sonra nüksetmedi vajinismus çok şükür..
Bizde normalden yanayiz neyse acisi cekmeye raziyim korkutsada gozumu millet catir catir doguruor bizde dogururz insallah :) tabi son dakka ne olacagini bilemeyiz hayirlisi olsun hakkimizda.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizde normalden yanayiz neyse acisi cekmeye raziyim korkutsada gozumu millet catir catir doguruor bizde dogururz insallah :) tabi son dakka ne olacagini bilemeyiz hayirlisi olsun hakkimizda.
kızlar size önerim öle kimseden doğum hikayesi dinlemeyin,korkutmayın kendinizi,herkesin yapısı acı eşiği farklıdır,ve doğum şeklinizi düşünmeyin,zaten dr. lar o an olması gereken doğum şeklini uyguluyor,son dk ya kadar hiç bişey belli olmaz şimdiden düşünüp kasmayın bence hamileliğin tadını çıkarın
öle canım hayat bu neler yaşıysn neler,,her kızın ilk gece korkusu vardır,bu tamamen erkekde bitiyo,erkeğe bağlı,tabi oda adamsa,rabbim kimseye yaşatmasın...çok çok zor...
vajinusmunu direk sorduğun için anlamıştım seninde yaşadığını,,çok zor rabbim kimseye yaşatmasın
canım benim en büyük hayalimdi bebğimi normal doğurmak ,ama dr. um kesinlikle olmaz dedi,eğerki normale zorlarsan kendini herşeyi sil baştan yaşarsın eşine yaklaşamazsın dedi,hatta yarım anesteziye dahi izin vermedi,iyikide onun dediğini yaptım...kadın doğumcular vajınusmusun doğumla tamamen ortadan kalkacağını idda ediyorlar,benim dr. um öyleydi,,,fakat tamamen yanlış,afedersin o bölgede kapalı bişey yok zaten,fakat psikolojikmen rahat olamadığında kasların kasıldığı için tamamen kapanıyo,ama kadın doğumcular,doğumla orası genişler açılır die düşünüyo...bu konunun uzmanı ii bi psikatrist
aynenn inşallahhhh bi avazda doğursakk ahh ahhaminn hayırlısı
kızlar size önerim öle kimseden doğum hikayesi dinlemeyin,korkutmayın kendinizi,herkesin yapısı acı eşiği farklıdır,ve doğum şeklinizi düşünmeyin,zaten dr. lar o an olması gereken doğum şeklini uyguluyor,son dk ya kadar hiç bişey belli olmaz şimdiden düşünüp kasmayın bence hamileliğin tadını çıkarın
Once sen zaten :) buarada nerdesin sen istanbulda misin ?
vajınusmusda anlayış çok önemli ya,yaşamayan bilemez bi anlatsam yaşadıklarımı canım öyle ağırdıki 6 ay boyunca hergün o iş yüzünden şiddet gördüm,hatta eşim kızlık raporu bile istemişti biliymsn ve ilk elini tuttuğum kişi olğunu bildiği halde,oda yetmedi aldatıldım,dolandırıldım,daha neler neler......
cinselliği bırak el ele tutuşan çift görünce midem bulanıyodu,offf offff
çok şükür sen eşinden yana şanslıymışın,normal doğumdan sonra tekrarlamadığına sevindim allah bidaha yaşatmasın
Selamlar annişler :) ehehe doğum konuşulmuş bakiyorum da ara ara aciliyo bu mevzu hepinizde bir korku var dimi itiraf edin 😀 bende korkuyorum zaten 😊 çok da merak ediyorum o meşhur sancıyı daha saglikli olduğunu düşündüğüm için de normal istiyorum hem de epiduralsiz falan benimki biraz deli cesareti gibi oluyor çünkü korkak biriyim gerçekten 😄 normal ve sezeryan doğum videolari izledim sezeryan daha berbat geldi bana Allahim inşallah hepimiz catir catir dogururuz 😃 gerçi belli de olmuyor son ana kadar bakalim hepimizin hakkında hayirlisi olsun çok da düşünmemek lazim bebisler bir şekilde cikacaklar oradan 👶
Canim ya Allah acil sifalar versin yavruya.sende uzme kendini cok fazla..İyi olsunlarda yeter ki baska bisey dert deil. Simdi eltimle oturuorduk kadin soyluor biz aglioruz kizi losemi. Cok sukur son tahlilleri iyi cikti atlatacagiz insallah. Hicbisey sagligin yerini doldurmuor. Rabbim tum evlatlara evlatlarimiza saglik nasip etsin insallah.
İyi yolculuklar canim fazla yorulma tatile mi gidiyosunuz bakalim :)Günaydın teyzelerimiz :) biz şimdi yola çıktık oğlumun ilk yolculuğu oluyor :) 10 saat kadar bir yol bizi bekler akşama ancak varırız..oğlumla ben gelene kadar çok şey kaynatmayın tamam mı :))
Ben henuz dogum bilgilerı için doktorumls konuşmadm. Yanı o muabbet hiç geçmedi. Epıdurel nedemek. Hiç bilmiyorum. Bende inşş olursa normal istıyorum tabiki
Oyle guzel anlatmissinki canim cok sagol.ben bu kadar detay bilmiyodum valla :)Canım epidural, Belden omurgadaki disklerin arasına katater takıyorlar ucunda serum hortumu oluyor. Ordan ağrı kesici yapıyorlar 2-3 defa. Normal doğumun o deli sancılarını hafif şekilde atlatıyorsun. Ağrı eşiğine ve yapılan epidural dozuna da bağlı bazıları kasılmaları bile hissedemiyor. Bazıları hafif olarak hissediyor. Ağrısız doğum olarak geçiyor. Bende öyle yapmayı düşünüyorum kısmetse.
Birde sezeryanda genel anestezi ile olmak istemeyenlere spinal diye tabir edilen uyuşturma şekli yapıyorlar. Oda yine belden omurga disk boşluklarına tek seferde yapılan bir iğne. Onda belden aşağını hiç hissetmiyorsun ama herşeyi görüyorsun. Bebeğinin doğuşuna tanıklık ediyorsun.
Yalnız spinalde boyun tutulması ve baş ağrısı olabilirmiş.
Bu arada kaynım anestezi uzmanı
Hosgeldin canim fakli bi isim hic duymadim kulaga hos geliyo ama..Merhaba arkadaşlar ben yeni sayilirim forumda. Suan 20 haftalik hamileyim Bebeğimi daha hissetmedim heralde.. daha doğrusu emin değilim. Bir kizim olcak allahin izniyle. Adini Dua koymayi düşünüyoruz sizce nasıl?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vajınusmusda anlayış çok önemli ya,yaşamayan bilemez bi anlatsam yaşadıklarımı canım öyle ağırdıki 6 ay boyunca hergün o iş yüzünden şiddet gördüm,hatta eşim kızlık raporu bile istemişti biliymsn ve ilk elini tuttuğum kişi olğunu bildiği halde,oda yetmedi aldatıldım,dolandırıldım,daha neler neler......
cinselliği bırak el ele tutuşan çift görünce midem bulanıyodu,offf offff
çok şükür sen eşinden yana şanslıymışın,normal doğumdan sonra tekrarlamadığına sevindim allah bidaha yaşatmasın
Önemli olan sanciymis doğum aninda daha rahatlama hissediyormussun doğum kolayms sanci zormus.ben 18 saate yakin sanci cektim ama doguramdm.en şiddetli sancilarim 8-9 saat surdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet önce bennnnnyok canımm samsundayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?