- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
merhaba kızlar :) dün iftara misafirimiz vardı ve bugunde doktor kontrolu derken anca bakabildim ama yine dolmus sayfalar maşallah :) doktorumuz herseyın normal oldugunuz söyledi içimize su serpti ve de artık 17.haftamızda cinsiyeti ögrendik... kızımız olacak hayırlısıyla.. herkes o kadar cok erkek olacak dedi ki hatta arkadaslarımız iddiaya girdiler ve bizde baya baya erkek olacak dıyorduk.. son zamanlarda ben alısverıse gittiğimde kız cicilerini odalarını gorupte gönlumden kız gectıgını itiraf bile edemedim kimseciklere :) cok mutlu oldum ağzım kulaklarımda resmen.. hayırlısıyla kucagımıza almamızda nasıp olur inşallah..bi ay sonrada yaklasık 21.haftada ayrıntılı utrasyona giricez bakaalım...
Canım ben de hamilerim diye ilaç kullanamayınca doktorum sıcağa yakın ılık suyun içine bol limon sık, az da şeker at iç demişti. Bu yöntemle 3 günde tamamen geçmişti grip. Sana da tavsiye ederim.
Heh evet gelde eşime anlat bunu. Ama ben kazanıcam inşş bu instlaşmayı. Bugunden iribaren butun cazıbe ve duygu sömürümü kullanıp istedgm isme ikna edicem😀😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anlamazlar canımm hiç anlamazlarkazan kızzz kullan vahşi cazibeni
Anam göt göbek buyudu pek cazibe kalmadı😀😀😀hehe. Kalan cazıbeyı idareli kullanıcaz artık.
Kizlaaaarr bugün oglumu gördüm cok mutluyum her ultrason benim icin bi şölen festival oglumu ekranda görünce alkislayasim geliyor balonlar konfetiler patlatasim geliyo 😀😀😀😀 normalde 19+3um ama oğlum 20+3 cikti bıdık bıdık oynuodu. bu hafta ucaga binicez sorduk sorun yok dedi. catlak kremi olarakta bonal f diye bi krem onerdi bulabilirsem alicam. herşey yolunda cok şükür vallai dogumu falan hic düşünmüyorum zamani gelince saglikli bi sekilde birbirimize kavusalim isterse burnumdan cikarsinlar tantunimi ☺☺😅
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İdareli cazibe kullanma sanati bknz: sibeltanju alemsin canim ya :)
Gözün aydın canm benm. Burası erkek kaynıyodu. Kızıma bi arkadaş daha geldi😀😀
😃😃😃😃😃er bıraz cazibe biraz duygu sömürüsü işe yararsa galip benm. Akşam gider gıtmez başlıcam
Anam göt göbek buyudu pek cazibe kalmadı😀😀😀hehe. Kalan cazıbeyı idareli kullanıcaz artık.
saol canım valla gecen gun sana isim sordugunda örnek vermiştim... şimdi ben düşünüyorum kız ismi :) hadi bakalım isim bulmacalar tatlı telaşlar baslasın :) valla benım dediğim ismi esim sevmıyorum hele onunkileri ben hiç sevmıyorum su surecıde atlatalım inşallah
Hadi bakalim gazan mubarek olsun. Benim kocada hic isim soylemior kibende ona uzuluorum bak. 10 yillik bi birlikteligimiz vardi hep mustafa olsun istedim gel gor ki iliskiden kac sene sonra ogrendim ki kayinpederimin ismiymis ozamanlar esin mustafa olmaz baska isim bul derdi. Simdi benimde tek korkum ya kayinpederim benim adimi koymayin derse :/
Merhaba arkadaşlar ben yeni sayilirim forumda. Suan 20 haftalik hamileyim Bebeğimi daha hissetmedim heralde.. daha doğrusu emin değilim. Bir kizim olcak allahin izniyle. Adini Dua koymayi düşünüyoruz sizce nasıl?
Hmm. Neyseki sennki çok mudahale etmiyo. İnan ozamn daha zor olurdu.
Ama kayinpederimin Mustafa adini koymayin deme ihtimali cok yuksek ozaman ben cok uzulurum. Milletin kayinpederi kaynanasi zorla isim koyar bizimkilerde koydurmaz hayat iste :)
Valla benm cocugumada buyuk konuşmim dunya yıkılsa eşimin tarafndan bır kişinin adını asla koymam yani
Aynen bızdede sıkıntı buyuk. Bugun ilk sürtüşmemizi yaşadk. Konuşmuyorum şuanda. O mila diyo. Ben hira. Sonucu yazarım burdan. Kazanan ben olmazsam sonuç fena😀😀😀
Günaydın teyzelerimiz :) biz şimdi yola çıktık oğlumun ilk yolculuğu oluyor :) 10 saat kadar bir yol bizi bekler akşama ancak varırız..oğlumla ben gelene kadar çok şey kaynatmayın tamam mı :))
Kızlar kızımızın ismi yüzünden eşimle tartıştık konuşmuyoruz şuanda. O mila istiyo ben hira. Ve anlaşamıyoruz. Ben napar eder o cocugun adını hira koyarımmmm. Oda inat yapıyo bende. Sonunda kavga ettik konuşmuyoruz
Kizlaaaarr bugün oglumu gördüm cok mutluyum her ultrason benim icin bi şölen festival oglumu ekranda görünce alkislayasim geliyor balonlar konfetiler patlatasim geliyo 😀😀😀😀 normalde 19+3um ama oğlum 20+3 cikti bıdık bıdık oynuodu. bu hafta ucaga binicez sorduk sorun yok dedi. catlak kremi olarakta bonal f diye bi krem onerdi bulabilirsem alicam. herşey yolunda cok şükür vallai dogumu falan hic düşünmüyorum zamani gelince saglikli bi sekilde birbirimize kavusalim isterse burnumdan cikarsinlar tantunimi ☺☺😅
Ne demek mila cok merak ettim.
Hayırlı yolculuklar. Pipişe dikkat et :))
Aslında iki isimde güzel. İkisinide koyun derdim ama biraz uyumsuz oluyor isimler biraz birbirine benzediği için. Bende babamla tartışıyorum isim yüzünden. Anneme demiş nasıl olsa kimliği ben çıkartacam diye. Ama cesaret edemez koydurtmam. Yoksa çekeceği var benden :) Bilir benim cadı olduğumu burnundan getiririm. Hatta annem doğum yaptığında ben gidip çıkartacam kimliği
Oy maşallah canımNe güzel önden gidiyor bebişin. Bizim randevuya daha çoook var ve çok özledim kardeşimiiiiiiiiiiii Ağustosun 4-5ine kadar nasıl sabredecem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?