2014 Aralık Anneleri

dur bakalım vakıt var daha illakii pes eder :) haberleri bekliyoruz

Olsun olsun daha çok vakit var :) Bir şekilde orta yolu bulursunuz.

Yok ikna edıp işi garantıye almam lazm sıcagı sıcagına. Sonra dahada zorlanrım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Enistem iki oglundada ablama sormadan gitti kimlige isim yazip geldi kiyametler koptu ama olan olmustu artik. Birinin isminide butun ailenin oy birligi ile karalastirmistik tabi ablam ve enistemde begendigi icin bitek onun adi supriz olmamisti.

Valla benmkı ona cesaret edemez. Cocugun yuzunu gostermem ona daha. O ne oyle oh be ben butun acı agrı sıkıntı cekim. O gitsn tek başına isim bulsn. Yok öylebi dünya valla

Ya kizlar..aslinda hayatimda hersey yolunda ama :'( luzumsuz bir mutsuzluk var icimde..buda mi hormonlardan sizce?? Dokunsalar ya cemkiricem ya agliycam...dunyalar tatlisi oglum var 5 yasinda..bazen ona bile tahammulum kalmiyo..okul acik olsaydi ogrencilerin vay haline...normale donmek istiyorumm :'(

Kizlar ben hic vajinusmus yasamadim hamile kaldigimdan beri daha zor geliyor bana dusuk tehlikem oldugunda yasaklamisti doktor? Hamileyken hem istek yok hem cok zorlaniyorum bu vajinusmus mu oluyor?

:) yapmaz heralde ya. Ama sen elden birakma ipleri.

Hormondur guzelim uzme kendini cok moralin bozulursada koy elini karnina meleginle konus iyi gelecektir eminim. :)

Çalisan annisler siz simdi soracagim soru hakkinda bilgilisinizdir bilenler cevaplaya bilir mi acep ?
Ben bi bucuk yildir aktif sigortaliydim ama bebise hamile kalipta riskli cikinca durumumuz istifa ettim yaklasik 3 aydir calismiorum. Birinci sorum issizlik odenegi alabiliormuyum, ikincisi istege bagli sigorta yapsam yada abimin sirket uzerine sigortami odesem dogumdan hala yararlana bilir miyim ?

birazda misafirler vardı 2 aydır sonra ramazan koptuk hepten bayramdan sonra bi hareketlilik gelir inşallah uzaklaşmak istemiyorum

Kizlar sağ kasigimda bebegin olduğu tarafta sertlik ve kasilmalar var yirmi dk dir devam ediyo hic bu kadar uzun surmemisti korktum acikcasi:18: yatiyorum kalkiyorum gecmiyo agri gibi de değil ne ki bu yaa

Pek sessiz sedasız topiğimiz...
İyi geceler dubleannemiz, nasıl ogluslar?
Senin ilk miydi gebelik?

Kizlar sağ kasigimda bebegin olduğu tarafta sertlik ve kasilmalar var yirmi dk dir devam ediyo hic bu kadar uzun surmemisti korktum acikcasi:18: yatiyorum kalkiyorum gecmiyo agri gibi de değil ne ki bu yaa
Geçmiş olsun canım, bilemedim sebebini

İyi geceler dubleannemiz, nasıl ogluslar?
Senin ilk miydi gebelik?

Geçmiş olsun canım, bilemedim sebebini

İyi geceler canım :) oğluşlarım iyi çok şükür, şimdilik bi sıkıntımız yok. Bu ikinci gebeliğim bir tanede kızım var :) Senin ilk mi canım? Cinsiyetiniz beli oldu mu?

Geçmiş olsun cnm. Benimde göbeğimde acıma ve sertlik var, ama kasılma gibi değil..istersen doktorunu ara yada yarın falan bi kontrole git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…