- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
Mila canım birtanem demk.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dur bakalım vakıt var daha illakii pes eder :) haberleri bekliyoruzAynen bızdede sıkıntı buyuk. Bugun ilk sürtüşmemizi yaşadk. Konuşmuyorum şuanda. O mila diyo. Ben hira. Sonucu yazarım burdan. Kazanan ben olmazsam sonuç fena😀😀😀
Benmkide oyle diyo nasıl olsa ben çıkartıcam kimligini. Gider en eski isimleri koyarım görürsün diye uyuz ediyo beni. Ama biliyo dunyaları yıkarım başına. Cesaret edemez
dur bakalım vakıt var daha illakii pes eder :) haberleri bekliyoruz
Yok ikna edıp işi garantıye almam lazm sıcagı sıcagına. Sonra dahada zorlanrım
Enistem iki oglundada ablama sormadan gitti kimlige isim yazip geldi kiyametler koptu ama olan olmustu artik. Birinin isminide butun ailenin oy birligi ile karalastirmistik tabi ablam ve enistemde begendigi icin bitek onun adi supriz olmamisti.
canım benim vajınusmus gerçekten çok zor bişey. ilk 3 ayın bitti nsl olsa bence ilişkiye biran önce başla son 1 aya kadarda sıklıkla yapın..hamileyken ilişki daha kolay oluyo emin ol,korkma,ayrıca ilişkide bebek yağı öneririm,benim evlilikle 3 yılım bitecek belki psikolojiktir ama bebek yağ olmadan asla...hem şimdiden uzak kalırsan eşinden düşünsene 9 ay hamilelik..1,5 ay lohusalık...bir yıla yakın yapıyo,oda çok uzun bi süreç,sil baştan yaşama aynı zorlukları,,,hamileyken daha kolay emin ol,mutlaka dene eşinin ve kendinin mutluluğu için...hem kendine de doğum için güven gelir
Valla benmkı ona cesaret edemez. Cocugun yuzunu gostermem ona daha. O ne oyle oh be ben butun acı agrı sıkıntı cekim. O gitsn tek başına isim bulsn. Yok öylebi dünya valla
Ya kizlar..aslinda hayatimda hersey yolunda ama :'( luzumsuz bir mutsuzluk var icimde..buda mi hormonlardan sizce?? Dokunsalar ya cemkiricem ya agliycam...dunyalar tatlisi oglum var 5 yasinda..bazen ona bile tahammulum kalmiyo..okul acik olsaydi ogrencilerin vay haline...normale donmek istiyorumm :'(
canım benim vajınusmus gerçekten çok zor bişey. ilk 3 ayın bitti nsl olsa bence ilişkiye biran önce başla son 1 aya kadarda sıklıkla yapın..hamileyken ilişki daha kolay oluyo emin ol,korkma,ayrıca ilişkide bebek yağı öneririm,benim evlilikle 3 yılım bitecek belki psikolojiktir ama bebek yağ olmadan asla...hem şimdiden uzak kalırsan eşinden düşünsene 9 ay hamilelik..1,5 ay lohusalık...bir yıla yakın yapıyo,oda çok uzun bi süreç,sil baştan yaşama aynı zorlukları,,,hamileyken daha kolay emin ol,mutlaka dene eşinin ve kendinin mutluluğu için...hem kendine de doğum için güven gelir
Evet canm nasipse 2. Ye aralik annesi olacgm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi geceler dubleannemiz, nasıl ogluslar?Pek sessiz sedasız topiğimiz...
Geçmiş olsun canım, bilemedim sebebiniKizlar sağ kasigimda bebegin olduğu tarafta sertlik ve kasilmalar var yirmi dk dir devam ediyo hic bu kadar uzun surmemisti korktum acikcasi:18: yatiyorum kalkiyorum gecmiyo agri gibi de değil ne ki bu yaa
İyi geceler dubleannemiz, nasıl ogluslar?
Senin ilk miydi gebelik?
Geçmiş olsun canım, bilemedim sebebini
Kizlar sağ kasigimda bebegin olduğu tarafta sertlik ve kasilmalar var yirmi dk dir devam ediyo hic bu kadar uzun surmemisti korktum acikcasi:18: yatiyorum kalkiyorum gecmiyo agri gibi de değil ne ki bu yaa
Saol tatlim ya biraz daha bekleyip olmadi Dr u arayayimGeçmiş olsun cnm. Benimde göbeğimde acıma ve sertlik var, ama kasılma gibi değil..istersen doktorunu ara yada yarın falan bi kontrole git..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?