slm kızlar aranıza bende katılabilirmiyim bende 18 haftalık hamileyim oqluşum olcak
slm kızlar aranıza bende katılabilirmiyim bende 18 haftalık hamileyim oqluşum olcak
Kizlar dun tetanoz aşısı vurulmustum, agridan duramiyorum. Resmen sağ omuzum uyusuk vaziyette o tarafima yatamiyorum bile canim cok aciyor ya tetanoz asisi vurulanlar normalmi bu? Daha onceki hamileliktete vurulmustum ama hic boyle agridigini hatirlamiyorum(
Hoşgeldin canim hayirli olsun oglusun.. Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin..slm kızlar aranıza bende katılabilirmiyim bende 18 haftalık hamileyim oqluşum olcak
ahhahah ne güzldüm yaa ayarla da doğumuna hazırlık yapılsın konfetiler balonlarrmaşallah bi hafta önden gidio annesi sabırsız senin oğlunn
canim senle assaga yukari ayni gidiyoruz ozaman bende bugün 20+1 im mümkün olsa insan hergün ultrasyona gircek görmek icin benide ucak yolculugu yapcam 23. haftamda bazen tedirginim ben yurtdisindan gelcem su x ray cihazlarida huzursuz ediyor beni 26. haftamdada geri dönüs yapcam
hosgeldin canim cok güzel bi isim ismiyle dogum yasasin kizin bebegini hissetmek isinde uzan cok yorulunca bebekler kimildamiyor 2 hafftalik tecrübemle sabit:)
bizde pazartesi esimle memlekete gidicez ama yinede doktora sorup rahatlamak istedim. iyikide gitmisim dönünce beni hemen ara ayrıntılı icin randevu alicam vaktini gecirmeyelim dedi. x raylerin aslinda cok fazla zarari yokmus canim araştırdım ben onu. avmlerde falan gecmiorum ama havaalaninda falan nasil olucak bilmiyorum hamile halimle ilk defa binicem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarr bugün itibariyle kizimi hissediiyorummm cok mutluyummm. Ismini beğendiğine sevindim canim tskr ederim
benim ayrintili ultrasyon randevum ayin 29 u ..bende hic bilmiyorum ins sorun cikmaz güvenlikciler anlayisili olurda gecmek zorunda kalmam zarari yok deniyoda cogu yerde kesin degil bilmiyorum artik..dönerkende yanima rapor alirim 27. haftaya giriyo olurum
canim bende erkek icin duha düsünmüstüm ama oda kiz ismi gibi esim böle demir celik istiyo biraz erkek ismi olsun dio :)
aynen. Aminnn.
Hoş geldin canım. Sağlıkla kucağına alırsın inş Allah. Dua çok kullanılan bir isim değil. ama şunu da düşün ilerde bu isim ile dalga geçebilirler. Malum çocuklar kırılırmış, üzülürmüş diye düşünmüyorlar. Sen istersen hocalara falan sor bu ismi. Nureddin Yıldız 'a ben çok güvenirim ve severim. Ona sorabilirsin. Allah gönlüne göre versin her şeyi.
benim ayrintili ultrasyon randevum ayin 29 u ..bende hic bilmiyorum ins sorun cikmaz güvenlikciler anlayisili olurda gecmek zorunda kalmam zarari yok deniyoda cogu yerde kesin degil bilmiyorum artik..dönerkende yanima rapor alirim 27. haftaya giriyo olurum
canim bende erkek icin duha düsünmüstüm ama oda kiz ismi gibi esim böle demir celik istiyo biraz erkek ismi olsun dio :)
Allah bağışlasın canım
İlki kız miydi, bunun cinsiyeti ne?
yaa allah hakikaten bu duygudan kimseyi mahrum birakmasin düşmanımi bile. insan nasıl seviomus yaa esime diyorumki 2gr aklim vardi oda ogluma gitti cok gülüyoruz 😀😀😀vallai son zamanları bilemem ama suanda dogum sekli falan filan hic düşünmüyorum sadece tek isteğim hersey olabildiğince dogal ve normal olsun okadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?