2014 Aralık Anneleri

Kizlar dun tetanoz aşısı vurulmustum, agridan duramiyorum. Resmen sağ omuzum uyusuk vaziyette o tarafima yatamiyorum bile canim cok aciyor ya tetanoz asisi vurulanlar normalmi bu? Daha onceki hamileliktete vurulmustum ama hic boyle agridigini hatirlamiyorum(

Son düzenleme:
slm kızlar aranıza bende katılabilirmiyim bende 18 haftalık hamileyim oqluşum olcak

hoşgeldiinnn gözün aydınn

bende perşembe vuruldum cuma hiçbişey yoktu bugün koluma dounduğumda,havaya kaldırdığımda acıyo o kadar,başka ağrı yok..geçmiş olsun canımm

ahhahah ne güzldüm yaa ayarla da doğumuna hazırlık yapılsın konfetiler balonlarr maşallah bi hafta önden gidio annesi sabırsız senin oğlunn

yaa allah hakikaten bu duygudan kimseyi mahrum birakmasin düşmanımi bile. insan nasıl seviomus yaa esime diyorumki 2gr aklim vardi oda ogluma gitti cok gülüyoruz 😀😀😀vallai son zamanları bilemem ama suanda dogum sekli falan filan hic düşünmüyorum sadece tek isteğim hersey olabildiğince dogal ve normal olsun okadar :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bizde pazartesi esimle memlekete gidicez ama yinede doktora sorup rahatlamak istedim. iyikide gitmisim dönünce beni hemen ara ayrıntılı icin randevu alicam vaktini gecirmeyelim dedi. x raylerin aslinda cok fazla zarari yokmus canim araştırdım ben onu. avmlerde falan gecmiorum ama havaalaninda falan nasil olucak bilmiyorum hamile halimle ilk defa binicem.

hosgeldin canim cok güzel bi isim ismiyle dogum yasasin kizin bebegini hissetmek isinde uzan cok yorulunca bebekler kimildamiyor 2 hafftalik tecrübemle sabit:)

Kizlarr bugün itibariyle kizimi hissediiyorummm cok mutluyummm. Ismini beğendiğine sevindim canim tskr ederim

benim ayrintili ultrasyon randevum ayin 29 u ..bende hic bilmiyorum ins sorun cikmaz güvenlikciler anlayisili olurda gecmek zorunda kalmam zarari yok deniyoda cogu yerde kesin degil bilmiyorum artik..dönerkende yanima rapor alirim 27. haftaya giriyo olurum

Kizlarr bugün itibariyle kizimi hissediiyorummm cok mutluyummm. Ismini beğendiğine sevindim canim tskr ederim

canim bende erkek icin duha düsünmüstüm ama oda kiz ismi gibi esim böle demir celik istiyo biraz erkek ismi olsun dio :)

Duhada cok hos ama evet kiz ismi gibi biraz. Anlami ne cnm?

Nureddin hocami bende cok severim sohbetlerini internetten dinliyorum sormak aklima gelmemisti bende soracagim da mail mi atiyosun bisey danisirken

insallah sorun cikmaz canim bende elle arama talep edicem egerki baktim bidi bidi ediyolar fazla ugrasmam. buarada benim oglumun adi demir babasida levent istedi. levent demir olucak hayirlisiyla. ben erkek cocukta demir ismine bayılıyorum :)

Allah bağışlasın canım
İlki kız miydi, bunun cinsiyeti ne?

İlk çocuğum oğlan aralikta 5 i dolduracak.ikincisi göstermedi ama kiza benziyo dedi Dr.çarşamba günü Dr ye gidicem ayrintili ultrason icn inş o zmn netlesir cinsiyeti.banada kiz gibi geliyor oglumda kiz olacak diyo hayrlisi artik.

Günaydınlaar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gunaydin erkenciler :) Kac tepik yedini bakalim dun aksamdan beri?:)

Son düzenleme:
Günaydın herkese ☺️ sizde benım gibimisiniz yahu sabahın köründe uyanıyorum .. Yatarken huzursuz mu oluyorum ondan mıdır anlamadım .. Normalde yuzustu yatmaya alışkanımdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen ne yapsak ne yesek,nasıl davransak artık hep onu düşünerek evett en doğal en sağlıklıı

Gunaydın annişşlerrr😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…