- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Veeeee kızlar isim galibiyetini ben kazandımmmmm. Kızımın adı hira oluyo. Eşimi ikna etttimmm. Ben demiştim ama napar eder kabul ettiririm diyeee. Cazibenin gücü😃😃😃hehe.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Veeeee kızlar isim galibiyetini ben kazandımmmmm. Kızımın adı hira oluyo. Eşimi ikna etttimmm. Ben demiştim ama napar eder kabul ettiririm diyeee. Cazibenin gücü😃😃😃hehe.
Annem beni ve oglumu sevmiyor...bunu itiraf etmek cok acikli ama her konuda gelinleri ve abilerimin cocuklari on plandadir..hepsinin cocuguna bakti benimkini bakici buyuttu..bi yere gidilse ortak bisey yapilsa oglunu getirme diyor..karnimdaki 5 aylik bebegi ise bir kere bile sormadi...dogum yaptigimda yanimda 3 gun kaldi sezeryanliydim.ustelik..gelinlerinin her dogumunda 40ini cikardi torunlarinin..dun cok feci tartistik asla kabul etmiyor..abilerim bile farkinda davranislarinin ama islerine geldigi icin kimse sesini cikarmiyor..kafayi yiycem.annedir ustumde hakki coktur ama boyle davranmasina dayanamiyorum.. Dun bagirdim cagirdim..karnim agridi :'( bebegime bisey olmasin...cunku umrunda bile olmaz...geecn yaz yaptigim.dusuk..evde tek basima kopekler gibi yasadim dusugumu..arayip sormadi bile :'( esime memleketini terkettirdim..benim ailemin yanina yerlestik ev aldik duzen kurduk ama esimin ailesi bana daha iyi..kaynanam hergun ariyor yorma kendini gel biz sana bakalim diyor..esimin memleketine gitmek istiyorum ama butun duzenimiz bozulacak..biraz anlatip rahatlamak istedim sadece..dua edin bana..aileyle imtihan nede zormus..dun kavgadan sonra eve geldim..agladim zirladim saatlerce..esim onu aramis o gezmeye gitmis...umrunda degilim :'( anne..insanin herseyi olmali ama benim hic birseyim :'(
Canim uzme kendini bazi anneler ( kaynanalar ) boyle sanirim. Benim kaynanamda kendi kizlarinin cocuklarina asla bakmam dior gitsin babaanneleri baksin dior. Gel gor ki yan dairemde oturmasina ragmen yuzunu gordugum yok. Ama bizde azcik durum farkli cunku esimin oz annesi deil. kendi oglu bekar ama anlatip durur hep bi gelinim olsun elini souk sudan sicak suya koymam die. Bu saatten sonra anadir yapcak bisey yok bence duzeninide bozma herseyini akisina birak. Sonucta imtihan dunyasi bazen anne ile babaylada imtihan oluoruz iste bu sekilde.
Tebrikler idareli cazibem 👏👏👏👏
Hep kucuk kucuk seylerle karsilasiyorum zaten ama dun dayanamadim..kizinim senin kizin..bu sehirde senden baska kimsem yok dedim..gene gelinimde gelinim...al basina cal..mutluol gelinlerinle..umarim ise yaramadigin zamanda boyle birlik ve beraberlik icinde olursunuz dedim..ise yaradigi iyi bakicilik yaptigi icin iyi gelinleri..yoksa elden ayaktan dusse allah korusun esimden baska kapiyi acacak merhamete sahip degil hicbiri..ama gozleri kor olmis goremiyor..tavsiyen icin sagol..oluruna birakacagim..ama bende arayip sormayacagim bi sure..kendisi olsem aramaz..dur bakalim nolacak..allaha dayaniyorum sadece..kimsesizim kendi memleketimde..tek sahibim allah..hamdolsunki
Mersii canımm😀😀😀😀😀
Annem beni ve oglumu sevmiyor...bunu itiraf etmek cok acikli ama her konuda gelinleri ve abilerimin cocuklari on plandadir..hepsinin cocuguna bakti benimkini bakici buyuttu..bi yere gidilse ortak bisey yapilsa oglunu getirme diyor..karnimdaki 5 aylik bebegi ise bir kere bile sormadi...dogum yaptigimda yanimda 3 gun kaldi sezeryanliydim.ustelik..gelinlerinin her dogumunda 40ini cikardi torunlarinin..dun cok feci tartistik asla kabul etmiyor..abilerim bile farkinda davranislarinin ama islerine geldigi icin kimse sesini cikarmiyor..kafayi yiycem.annedir ustumde hakki coktur ama boyle davranmasina dayanamiyorum.. Dun bagirdim cagirdim..karnim agridi :'( bebegime bisey olmasin...cunku umrunda bile olmaz...geecn yaz yaptigim.dusuk..evde tek basima kopekler gibi yasadim dusugumu..arayip sormadi bile :'( esime memleketini terkettirdim..benim ailemin yanina yerlestik ev aldik duzen kurduk ama esimin ailesi bana daha iyi..kaynanam hergun ariyor yorma kendini gel biz sana bakalim diyor..esimin memleketine gitmek istiyorum ama butun duzenimiz bozulacak..biraz anlatip rahatlamak istedim sadece..dua edin bana..aileyle imtihan nede zormus..dun kavgadan sonra eve geldim..agladim zirladim saatlerce..esim onu aramis o gezmeye gitmis...umrunda degilim :'( anne..insanin herseyi olmali ama benim hic birseyim :'(
Gule gule kullanin canim ismini.. siz boyle mila hira degisik isimler bulmussunuz erkek icinde fikriniz var mi orjinal degisik anlami ve soylenisi guzel olan :))
Dedigini yaptin kiz cidden ama bencede hira daha guzel iyi de yaptin :) :) :)
Ohhh iyi yaptım tabiii. Ya ikiside guzel aslında. Ama anlamlarında benimki daha güzel ondan cok ısrar ettim
Bende yeni evliyim daha yarin 7 ay olacak senin yasadigin kimsesizligin tam tersini bende burda yasiorum. Dunden beri atesler icinde yatiorum etrafimda ki onca insana ragmen ölsem kimsenin ruhu duymayacak.
Benimde yegen ismi hira sanirim ondan daha sempatik gelior ozledim de kuzumu :/ :)
Kimsesizlik beni mahvediyor..ben onlarin basi agrisa yanlarindayim :'( sabredenlerden olcaz yapicak bisey yok
Canım benmya allah sabır versin. Üzme kendini. Bebişinde hissedıyo artık herseyıı. Oluruna bırak yapıcak baska bişey yok. Evlatlarına eşine tutun. Sen evlatlarının herşeyi ol. Farklı bir anne demkki. Üzme kendini demek cok kolay biliyrm ama yavruların için yapman lazım bunu. Nerde mutlu olucaksan huzurlu olucaksan orda ol
Maşallah cimcimeye ozamann😃😃
Ainen canim. Unutmaki senin nasil bi anneye ihtiyacin varsa seninde yavrularinin sana ihtiyaci var. Aslinda kimseye ihtiyacimiz yok sukur ama bu akrabalik bagi icinde arkamizda birilerinin olmasini istioruz sadece bu manevi destek aslinda sadece bekledigimiz. Varsin onlardan gelecek destekde rabbimden gelsin. O bize yeter.
Nereye gitsem bu huzursuzluk benle olacak biliyorum...esime daha cok bagliyor zaten bu yasadiklarim beni...ve tek cocukla kalmayi planlarken cok cocuk yapmaya tesvik etti..yalniz cocuk olmuyor cunki..oglum uyaninca hadi ananeme gidelim dio..kardesleri olsa oyalanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?